Binnaz Abla

Müsait bir zamanda fallarımı okuyup yazayım olur mu? :) Detaylı bir inceleme yaparım. Zaten henüz tam bir barışma durumu yok öyle konuşma anlaşmaya çalışma evresi diyelim.
Senin icin en guzeli ne olacaksa devami da oyle gelsin :) 2017'yi herkes dileklerine kavusmus olarak bitirsin insallah.

Müsait bir zamanda fallarımı okuyup yazayım olur mu? :) Detaylı bir inceleme yaparım. Zaten henüz tam bir barışma durumu yok öyle konuşma anlaşmaya çalışma evresi diyelim.
Tabi canim, acelesi yok
Tabi ki canim ne zaman musait olursan.

Canım haklısın ama insan sinir oluyor bekleyince, ah şu görevi hemen bitse o da gelse ne güzel olurdu. Çok teşekkür ederim asıl hepinizin yüreği çok güzel , arkadaşlıklarınız o kadar değerli ki hepinizi tanıdığım için çok mutluyum. Hakikaten insan sessizlikten sürekli kafasında kuruyor

Bundan 1.5 ay önce medyumzagnosa baktırmıştım içime çok sinen sadece uzun vade verdiği bi fal olmuştu.yakında attığım yeni falında(ilk faldaki vadeye halen çok var) orada yapma dediği şeyleri şimdi yap bu sana baglı sen harekete geçirirsen olur fln dedi iki fal arasında çelişkiler var.bunu naktada yaşayanlar vardı medyumzagnos güvenimi kırdı açıkçası hangi fal doğru anlamadım

Canım anlıyorum seni sen de benim gibi tezcanlısın:) ama ben enerji işine inanıyorum ne deniliyor çekim yasası mı ne işte sen olumlu düşünki aynı anda o da olumlu düşünsün :) bak değer vermek ,önemsemek ,kaybetmekten korkmak emin ol ki seni seviyorumlardan çok daha önemli çok daha anlamlı şeyler. Seni anlıyorum ama sen sitemini belirtince. Onda acabalar oluşur. Ben mutsuz mu ediyorum? Bir gün onu hayatıma katarsam hep gözüm arkada kalacak gibi gibi:) hem senin neler düşündüğünü falcılar ve bizler biliyoruz. Onun da bilmesi lazım.Ne malum o da senin gibi düşünüyorsa? O da acı çekip özlem duyuyorsa. Ki eminim ki aklına geliyorsun o zor koşullarda bile seninle hayaller kurup belki de her şeyi yüz yüze bırakmıştır. Bir daha fal atma. Falcıların bile asla bilemeyeceği en güzel en gerçek vadeyi o sana vermiş. "Görev bitince konuşuruz " diye. Ona mesaj at. Merak ettiğini endişelendiğini özlediğini söyle eminim hoşuna gidecektir. Seni mutlu görmek bizi mutlu eder. Eminim ki çok güzel haberlerini alacağız canım

Ahh kuzum , çok doğru söylüyorsun fal fal diye diye bunaldım. Kafayı sıyırdık ama geysunun hakkını yemiyim efsane o kadın ya Asker psikolojisi çok garip sürekli soğukkanlı olmak lazım , dediğin gibi bende aksine bir tezcanlıyım sorma gitsin :)

Bu medyumzagnosa bende attım beklemedeyim şimdi hevesim kaçtı ya bu çelişkili yorumu kafamı karıştırdı yoksa falı atıp beklemek mi lazım sonuçları anlamadım.

Bu medyumzagnosa bende attım beklemedeyim şimdi hevesim kaçtı ya bu çelişkili yorumu kafamı karıştırdı yoksa falı atıp beklemek mi lazım sonuçları anlamadım.
ben ilk falını begenmiştim kuzu bana göre de tutarlı şeyler söylemişti. 2.falında ilk faında ypma dediği şeyleri yap yoksa olmaz diyor.
bana göre de yapmamam lazım ama şüpheye düştüm bi de %90 yanılmaz duru görü demiş.
güvenimi kırdı açıkçası
ama sen baktırmak istiyorsan mani olmak istemem

MedyumZagnos’a baktırmaz olaydım moralimi çok bozdu iki gündür. Elfin be Dennis’in tam tersi yorumlamış hangi taraf doğru hangisi yanlış bilemiyorum, kafam çok karıştı.

Enerji olayı işin içine giriyor galiba bende telweye ilk üye olduğumda geysu ve aynı anda falalemde gizem hatuna atmıştım ikisinin aynı kişi oldukları yazılmıştı burda gizem hatun nokta atisli fal yollamisken geysu da nokta atışını bırak ne geçmiş ne an ne gelecek hiç bir şey yoktu falında şu an bir yıl olmuş ona baktirali fal tek soru odaklı olmasına rağmen uzun yazmak adına olsa gerek genel fal yollamıştı ve hiç bir şeyini yaşamadım burda sözü geçince tekrar tekrar falı okudum yok yani hiç bir şey bilememiş

1 ay gecsin tekrar aticam bskslim celisecekmi kisilik anslizi ve durum analizi bende tam isabetti.

Bu duruma bende inaniyorum ayni kisi ilk falinda cok iyiyken digerinde iyi olmayabiliyor dennis bende oyle oldu.son fali tirtti.

Kızlar valla güzel haberlerinizi alınca çok seviniyorum bir yandanda kararsızım acaba bende yeniden mesaj atsammı? diye ama adam beni engelledi onun icin yeniden numaramı bile değiştim.Simdi bazi falcilar hayatinda biri var diyo bazilari o donecek sana diyo eger hayatinda biri varsa mesaj atarsam yıkılırım diye korkuyorum acaba biraz beklesemmi onun şehrine gitcem o zaman mesaj atıp yüz yüze konuşmak buluşmak istiycem eger mesaj atamazsam bakalım neler olacak umarım bende güzel şeyler yazarım buraya...

Kızlar selam. Kredim birikmiş de 150 kredilik önerebileceğiniz biri var mı bana?

Bence atma, engelledi tekrar atarsan seni avcunun icinde sanar iyice ve egosu siser. Benim Eski sevgilim de engellemisti nezaman elimi ayagimi cektim umursamadim geri döndü. Muhtac duruma düsmemek lazim Bunu anladim, onlar hayatlarina Devam ediyorlar bizde etmeliyiz

Ben edemiyorum iste onu hayatimin merkezine aldim bi kere ve ben suan muhtac durumda olan tarafim zaten. belki insafa gelir diye atmak istiyorum Engellemesini isteyende bendim o da erkek gururu engelledi. Biraz yapisi geregi poh pohlanmayi seven biri belki alttan alsaydim simdiki gibi dusunseydim o zaman bunlar olmazdi. Hayırlısı olsun yüreğimizden gecen olsun insallah

Ben edemiyorum iste onh hayatimin merkezine aldim bi kere ve ben suan muhtac durumda olan tarafim zaten belki insafa gelir diye atmak istiyorum zaten
Canim kimse acidigi insanla tekrar bir iliskiye girmez Yani Bunu kendim de yasadigim ickn söylüyorum. Bi iki sayfa önce de söylendigi gibi kacan kovalanir. Elde gördügün insani bi kösede bekletirsin Hani Belki daha iyisi gelir? Biraz daha özgürlügün tadini cikarayim, nasil olsa bekliyo gibi düsünceler olusuyo bu mallarda.
Daha Cok bu Kiz Beni unuttu mu? Hayatini yasiyo Baska birisiyle mi tanisti vs. Düsünceler olusturman lazim. Insan elde edemediginin pesine düser, ve Bunu kizlar da yapar. Neden bizi isteyeni biz istemiyoruz?

Bilmiyorum kacan kovalanira da cok inanmiyorum erkekler egolu oldugu icin bana kizmi yok mantigina giriyolar aman o olmazsa baskasi olur diyolar birde farkli sehirde olunca insan kendini ara sira hatırlatmak istiyo maalesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…