Evet cünkü biz bi kösede oturup bekledigimiz ve onlar Bunu bildigi icin kaybetme korkusu kalmiyoBilmiyorum kacan kovalanira da cok inanmiyorum erkekler egolu oldugu icin bana kizmi yok mantigina giriyolar aman o olmazsa baskasi olur diyolar birde farkli sehirde olunca insan kendini ara sira hayirlatmak istiyo maalesef
Kızlar valla güzel haberlerinizi alınca çok seviniyorum bir yandanda kararsızım acaba bende yeniden mesaj atsammı? diye ama adam beni engelledi onun icin yeniden numaramı bile değiştim.Simdi bazi falcilar hayatinda biri var diyo bazilari o donecek sana diyo eger hayatinda biri varsa mesaj atarsam yıkılırım diye korkuyorum acaba biraz beklesemmi onun şehrine gitcem o zaman mesaj atıp yüz yüze konuşmak buluşmak istiycem eger mesaj atamazsam bakalım neler olacak umarım bende güzel şeyler yazarım buraya...
Ben engelle dedim ama kendi bile engellemis olsa ben ne engelleyenlerin hayatinda biri bile olsa geri döndüğünü gördüm umudumu kesmiyorum o yüzdenYanlis anlama ama seni engellemesi olumlu bi davranis degil.hayatinda biri varsada biran once ogrenmende iyi olur .hakkinda hayirlisi olsun.
Ben engelle dedim ama kendi bile engellemis olsa ben ne engelleyenlerin hayatinda biri bile olsa geri döndüğünü gördüm umudumu kesmiyorum o yüzden
Sevende gidebiliyo iste nedenleri bilemiyo insan bende sevdigim halde gittigim oldu hayirlisi olsun artik bekleyip gorecegizDonebilirler ama onemli olan gercek sevgi enerjisiyle donmeleri bi insan bi insandan gidibeliyorsa aslinda bi durup dusunmek lazim.ama iste cok sevince bi cok seyi gozardi ediyoruz en guzel sevgi ayni karsilikli ayni enerjiyle sevmek.Allah herkese nasip etsin hepimize nadip etsin boyle bi sevgiyi
selam kızlar ve evet yeni bir gelişme elfin in öngördüğü gibi bugün benimkisini yine terkettimbu kadının olumlu dediklerini yaşamak iyide şu kötüleri yaşamasam ne güzel olurdu ..
Bende de Su Ana kadar hep gördügü kavgalar cikti, bugün yine mi tartisma gördüselam kızlar ve evet yeni bir gelişme elfin in öngördüğü gibi bugün benimkisini yine terkettimbu kadının olumlu dediklerini yaşamak iyide şu kötüleri yaşamasam ne güzel olurdu ..
Sevende gidebiliyo iste nedenleri bilemiyo insan bende sevdigim halde gittigim oldu hayirlisi olsun artik bekleyip gorecegiz
Tabiki illa her Terk Eden gönlünden cikarmis olmuyo. Benim Eski sevgilim de Ona zirt pirt Yazdigim icin engellemedi, kendi kendine yapti BunuSevende gidebiliyo iste nedenleri bilemiyo insan bende sevdigim halde gittigim oldu hayirlisi olsun artik bekleyip gorecegiz
ben de senin gibi herseyi affettim..Ben hataliyim dedim, hep dondum. Onsuz yapamayacigimi anladigi zaman. herseyde uste cikmaya basladi, beni oyaladi. Bir anda beklemedigi bir anda tek bir notla bir hamle de bitirdim. Davranisimdan odun vermedim, arayan o oldu. Tekrar arar mi? duzelir mi bilmem ama erkeklere bazen bunu yapmak gerekiyor. Anliyorum seni. evet cok uzuldum ama onsuz hayat yasaniyor dedigimde hem ortaya cikti. Bence biraz sabir eyle. Onun aramasi cok guzel bir zevk olacak bu ani dusun hep :))Ben engelle dedim ama kendi bile engellemis olsa ben ne engelleyenlerin hayatinda biri bile olsa geri döndüğünü gördüm umudumu kesmiyorum o yüzden
Zaten en son secenek benim bi adim atmam bazen gercekten cok kotu oluyorum kendi kendimi yiyip bitiriyorum ozamanlar aklima yazmak geliyo ama bekledigim bi vade var falcilarda dedi onu bekliycem bazen fallar gercekten moral oluyo yoksa simdiye bitmistim gucum kalmadi gercektenben de senin gibi herseyi affettim..Ben hataliyim dedim, hep dondum. Onsuz yapamayacigimi anladigi zaman. herseyde uste cikmaya basladi, beni oyaladi. Bir anda beklemedigi bir anda tek bir notla bir hamle de bitirdim. Davranisimdan odun vermedim, arayan o oldu. Tekrar arar mi? duzelir mi bilmem ama erkeklere bazen bunu yapmak gerekiyor. Anliyorum seni. evet cok uzuldum ama onsuz hayat yasaniyor dedigimde hem ortaya cikti. Bence biraz sabir eyle. Onun aramasi cok guzel bir zevk olacak bu ani dusun hep :))
Insallah Elfinin fali Bende hep olumlu Ama araya ufak tartismalari sıkıstırıyo illa onlarin da cikacagi tutuyoborayasemin ahh ah sabırlık değil bizim ayrılmamız biz kavgada etmiyoruzki farklı durumlar yani tartışıp birbirimizi kırarak ayrılmıyoruz ben zaten yapı olarak çok sakin ve sabırlı bir insanımdır :))
didi90 elfinin bana olumlu gördüğüde oldu olumsuz gördüğüde umarım hepimiz şu olumluları bir an önce yaşarız ..
Zaten en son secenek benim bi adim atmam bazen gercekten cok kotu oluyorum kendi kendimi yiyip bitiriyorum ozamanlar aklima yazmak geliyo ama bekledigim bi vade var falcilarda dedi onu bekliycem bazen fallar gercekten moral oluyo yoksa simdiye bitmistim gucum kalmadi gercekten
ulaşmak isteyen her türlü ulaşır kuzum iş oraya kalırsa sen rahat olKızlar bu arada telefonuma bi uygulama indirmistim bunun son gorulmelerini takip ediyodum yeni numaram onda yok diye (bu arada bana nasil ulasacak adim atcak onu da bilmiyorum) bakiyodum adam WhatsApptan cikmiyo sabahlara kadar duraksiz yazisiyo felan uygulamayi bugun kaldirdilar sanirim cogu cifti ayirdi bu uygulama hatali yani bilginiz olsun inanmayin cevrimici diyodu bakiyodum ama cevrimici felan degil o sekilde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?