- 7 Mayıs 2017
- 266
- 140
- 23
aslında kızlar bugünkü durumumdan dolayı hiç yorum almadığım birisinden yorum almak istiyorum önerileriniz varmı ?..
canim acaba onun söylediklerinin etkisinde kaldigin icin mi böyle oluyor? o söylemese belki terk etmicektin
Bir aralar deli gibi fal baktırmış sonrasında durulmuş biri olarak son 3-4 aydır erkek arkadaşımla ayrılığımın sonucu olarak malesef yine fallara dadandım. Şükür yine azaltmaya başladım. Bu süreçte baktırdığım falcıları sizlerle paylaşayım.
Binnaz:
Güneş Eryavuz: Fena bir fal değilmiş. Benim düşüncelerimi bana yansıtmış diyebilirim. Fazlasıyla olumlu bakmış. Aşk konusunda verdiği vade geçmek üzere ama çıkacağını sanmam. İş konusu beklemede.
Eylem Tüzün: Hisli bir yorumcu olduğunu düşünüyorum. Anlık durumlar ve karakter analizleri gayet başarılıymış. Gelecekle ilgili söyledikleri beklemede.
Nezaket Kara: Söyledikleri çıkmamış. Güya evleniyormuşuz her şey çok güzelmiş vs vs
Şehrazat Koral: Tarot baktırmıştım. Durum analizleri güzel. Pembeci değil. Gelecek beklemede.
İzlem Baktıroğlu: Karakter analizleri yanlış, söyledikleri de çıkmadı. Beğenmedim.
Duru Azra Işık : Yuvarlama bir fal bakmış. Beğenmedim.
Mihrace Atalay: Hisleri güçlü bir yorumcu. Karakter analizleri başarılı fakat fal daha çok gelecek odaklı. O yüzden net bir şey diyemiyorum. Söyledikleri çıkarsa yazarım.
Asaf Beyoğlu: Kart yorumcusu olsa da anlık durumları bilmiş. Daha çok gelecek odaklı bir falmış. Verdiği vadelere daha var.
Metin Kayacan: Söyledikleri çıkmadı.
Tellwe:
Chitra: Çok başarılı ve özenli bir fal olmuş. Gelecekle ilgili söyledikleri beklemede.
Falinustasi: hiç beğenmedim ve iade aldım. Enerjimiz uymadı sanırım.
FalciSeray: Çok kısa bakmış. Nokta atışı yok. Söylediklerinin bir kısmı çıkmamış ufak bir kısmı beklemede ama onların da çıkacağını sanmam.
ZeynepAna: Eh işte. Söylediği ufak bir şey çıkmış.
elcin666: Söylediği hiçbir şey çıkmamış.
medyumzagnos: Başarılı bir falcı. Söylediği bir şey çıktı. Asıl konu hakkında olumsuz konuşmuş ki ben de olumlu olacağını düşünmüyorum zaten. Denenebilir.
Kahinmedea: Anlık durumlarla ilgili söylediklerini teyit etme imkanım yok o yüzden bir şey diyemiyorum. İş konusu beklemede.
MarcelineAbadeer: Eh işte. Gelecekle ilgili söyledikleri beklemede.
Hiç bakilmamis fal ise evet geri yükleniyorFali iptal et diyince kredi geri mi yukleniyo tellwede?
Teşekkürler resimlerim net çıkmamıştı bide bilgilerimi tam yazamamisimda iyi olduHiç bakilmamis fal ise evet geri yükleniyor
Merhaba,elfin demet’e bir kere asenat’a iki kere baktırdım.Elfin kasımda biriyle tanışacağımı ve ilişki yaşayacağımı söylemişti kasım son gün bugün :) Minimum 6 ay sonra iletişime geçer dediği adam da bir iki hafta sonra yazmıştı sonuç olumsuz gerçi.Asenat’a geçen yıl baktırdığımda tarih vermemişti fakat tutarlıydı en son 2 gün önce baktırdım anı çok iyi anlattı aralık ayı için de vade verdi.Enerji meselesi tabiki fakat Asenat bende daha tutarlıydı.
@gelpisipisipisii buralardamısın :) seninle falcı enerjilerimiz uyuyor gibi malum bugünkü durumumdan dolayı fala ihtiyacım var önerebileceğin kimse varmı ?
canım geysu çok pembeci mi sence?Dennisi eledim, bir arkadaşla bana aynı falı atmış ses kayıtlarını karşılaştırdık. Geysu , eylem tüzün , Selizay bunları öneriyorum :)
Dennisi eledim, bir arkadaşla bana aynı falı atmış ses kayıtlarını karşılaştırdık. Geysu , eylem tüzün , Selizay bunları öneriyorum :)
ah cidden mi ya dennis demi çok üzüldüm şimdi ben tekrar yorum aldım ondan iade işlemi oluyormuki o sitede
geysu ve selizay hangi sitede?
Telwede kuzu :)
canım geysu çok pembeci mi sence?
telweye kredi yükleyeyim o zaman canım çok teşekkür ederim birde ne falı baktırayım ben hep katina baktırıyorum..
Kuzu geysuya kahve at , selizay ise tarot :)
tamam canım çok teşekkür ederim kahve içeyimde bi hemen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?