Binnaz Abla

Kızlar geçen haftalarda baktırdığım fallardan bahsetmiştim. Durumu tam olarak bilen, benim adım atacağımı bilen kimse olmamış.
Güneş eryavuz alıntıladığım mesajımda da tarif ettiğim gibi biraz fazla pembe bakmış ama yüzyüze görüşme olayını bilmiş. Tesadüfen de bilmiş olabilir bilemedim.
Eylem Tüzün de tekrar bir geri dönüş var demiş ama net zaman vermemiş ve sonraki süreç hakkında çok bir yorum yapmamış.
İzlem Baktıroğlu için beğenmedim demişim ama ilginç şekilde şu an falını okuduğumda fark ettim ki bana "sen adım at" demiş. Söylediği tarihler geçmiş dedikleri çıkmamış ama benim adım atmamdan bahseden iki kişiden biri olmuş. Adım atmamı öğütleyen diğer kişi ise Mihrace Atalay sonrasında dediği gibi görüşme oldu. Ama barışma kısmı henüz beklemede.

Chitra
'nın dediği tarih geçmiş. Bir görüşme olacağını bilmiş ama tekrar bitiş görmüş ve hayatıma başka biri gireceğini iddia etmiş. Şimdilik beklemede o yüzden halen. medyumzagnos anlık durumları ve düşüncelerimi çok iyi bilse de görüşeceğimizi bilememiş.
Geri kalan isimler çıkmamış.

Falalemde cemile başaran çıkmamış. Gizem hatun anlık durumlarda mükemmel olsa da gelecek konusunda biraz fazla iyimser :) Çıkmadı diyebilirim.
Biryolunvar Hira ara ara konuşacağımızı fakat yollarımızı ayıracağımızı söylemiş. Çıkabilir, beklemede.

Alıntıladığım mesajdaki ve şimdi bahsettiğim isimler haricinde ayrılık konusunda baktırdığım olmadı.
Bu dönemde şunu fark ettim: Geri dönsünler diye bekliyoruz ama bazen geri döndüklerinde de olmuyor kızlar, zira aradaki problemler, karakter farklılıkları hala duruyor oluyor
Hepimiz için en hayırlısı neyse o olur inşallah.

Asenat bana geçmiş ve anla ilgili hiçbir şey söylemedi. Ne ayrılık nedeni, ne onun ruh hali, düşüncesi vs. hemen yeni birisi var, süper iyi şöyle böyle diye başladı. Ben sordukça diğer sorduğum kişi hakkında konuştu. O yüzden bildi, bilemedi diyemiyorum. Açıkçası hakkımda hayırlısı başkası ise sorun değil ama bu kadar sert ve net bir dille süper biri gelecek demeyi de çok doğru bulmuyorum. Şans ver de, daha iyisi de olabilir de :)) sana böyle bir şeyden bahsetti mi?

@gelpisipisipisii buralardamısın :) seninle falcı enerjilerimiz uyuyor gibi malum bugünkü durumumdan dolayı fala ihtiyacım var önerebileceğin kimse varmı ?

Dennisi eledim, bir arkadaşla bana aynı falı atmış ses kayıtlarını karşılaştırdık. Geysu , eylem tüzün , Selizay bunları öneriyorum :)

gelpisipisipisii cnm rica etsem bakabilir misin özelden mesaj attım sana.

Dennisi eledim, bir arkadaşla bana aynı falı atmış ses kayıtlarını karşılaştırdık. Geysu , eylem tüzün , Selizay bunları öneriyorum :)

ah cidden mi ya dennis demi çok üzüldüm şimdi ben tekrar yorum aldım ondan iade işlemi oluyormuki o sitede

geysu ve selizay hangi sitede?

canım geysu çok pembeci mi sence?

Yok canım pembeci olduğunu düşünmüyorum olan neyse söylüyor yani bende katina bakınca neyse onu söylüyorum :) sadece vadelere takılmayın derim geysunun falı çok geç çıkar şöyle ki; 1 hafta der siz onu kafadan 1 ay olarak hesaplayın. Bana falı çıktı :)

Kizlar ben yesilcingeneyede atmistim moralim aşırı bozuk şuanda ne yapcagimi bilemiyorum keske atmasaydim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…