Binnaz Abla

denizinincisi çok mu kötü şeyler söyledi bozma moralini fal bu cnm bende kötü şeyler söyleyince psikolojim bir anlığına bozuluyordu anlık ama boşver takma kafana

denizinincisi çok mu kötü şeyler söyledi bozma moralini fal bu cnm bende kötü şeyler söyleyince psikolojim bir anlığına bozuluyordu anlık ama boşver takma kafana
Bilmiyorum ağlıyorum kac dakikadir iki falcida birebir ayni seyi diyince ihtimali bile beni yipratmaya yetiyo

Canim cogu seyler zaten cikmiyor okdr fal baktirdim simdiye kadar baskasi ile mutlu olmam gerekiyordu cikmadi sende bosver cikmaz de
İnsallah çıkmasın zaten insallah gelecege dair konusmamis anlik konusmus gibi ama anlikda benim evet diyebilecegim benim bilecegim seyleri soylememis

Didem sönmezle birebir ayni seyi söylemiş
Yesil cingene bende anlik bir iki seyi hic goremedi ozellikle soylemeden attim hisleri olsa bilirdi bence takmamalisin. Tellwede Banuyilmaz var o anda osoylemedjklerimi gordu ve bence guzel bakmis istersen bir ona at ya da Dennis’e

inanılmaz bir şekilde sende kendimi gördüm bende aynı durumdayım aylar aylar önce katıldım bu siteye şimdi fal baktırmak için birin ararken denk geldim bu forma senin yazılarınu okudukça kendimi gördüm dilerim tez zamanda hayallerimize kavusuruz on engeller kalkar..

İnsallah canım benim kötü fallar uzak olsun Allah yanımızda olsun dualar kabul olursa gerisi bos

Yesil cingene bende anlik bir iki seyi hic goremedi ozellikle soylemeden attim hisleri olsa bilirdi bence takmamalisin. Tellwede Banuyilmaz var o anda osoylemedjklerimi gordu ve bence guzel bakmis istersen bir ona at ya da Dennis’e
Canim geysuya atmistim zaten sali bakacakmis falıma mesaj atmis onu bekliyorum ya tamam anlık durumada eyvallah ama cikar cikmaz sen falcisin bi vade ver zaman salla dimi didemde bu da gelecegi dememis bisey

İnşallah canım Hergün ediyorum hergün ama herkesn dediği bir üç ay var onu bekliyorum ben bu arada bende bi hat ve tlfn aldım ordan kontrol ediyorum hep çevrimiçi
Benimki ara sira iste uygulama indirmiştim o da hata verdi kaldirildi uygulama kendi cabalarimla bakiyorum

yeşildenizim ben fal alem naira ve bir yolun var nurbanuyu beğenmiştim bana ikisi de çıkmıştı bir tavsiye olarak değerlendir istersen aklında bulunsun

faladdin iyi ya vallah arada tutturuyor bana naira ve Nurbanu ama özellikle Nurbanu ya geçen sene tarot atmıştım kadına tek cümle kurdum ne olacak dedim adamın geçmişini karakterini benim ne düşündüğümü ne olacağını bildi istisnasız

Aaa o zaman hemen onu deniyorum ızun sürüyormu yani çok bekliyormusun

sanırım iki saati bulmamıştı ama şimdi online oluyor mu bilmiyorum bende burdan forumdan nurbanuyu övmüşlerdi öyle baktırdım bilgi kısmında sorunu net sor detay anlatma ben öyle yapmıştım cnm

sanırım iki saati bulmamıştı ama şimdi online oluyor mu bilmiyorum bende burdan forumdan nurbanuyu övmüşlerdi öyle baktırdım bilgi kısmında sorunu net sor detay anlatma ben öyle yapmıştım cnm
Şimdi baktım çevrim dısı görünüyor ve en son yorum 2016da atılmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…