Binnaz Abla

Kızlar bisey sorcam simdi sali gunu geysu bakcak ya anı bilirse eger yesilcingenenin dediklerini bosvermeli miyim? Yani söylemek istedigim geysu daha mı iyi?

Yorumlara baktimda yesilcingene genelde herkese olumsuz yorumlar yapmış bu tür falcılar olumsuz yorum yapmayi gercekci yorum yapmayla karıştırıyorlar sanırım zaten olumsuza acik olmayan gelmesin yazip olumlu yorum yapani görmedim

Yaa Ruzgar Tanyeli diye birine baktirdim hediye kredim var diye sevgilimle evlendirip bosandirdi beni ,baktiran var mi aranizda ?

Yaa Ruzgar Tanyeli diye birine baktirdim hediye kredim var diye sevgilimle evlendirip bosandirdi beni ,baktiran var mi aranizda ?
Evlendirip bosadi mi?? Atmis bence hic onem verme yorumuna evliligi gectim onumuzdeki 1-2 ayda ne olacak onu gorevilseler yeticek, action u bol bir fal olsun diye oyle bir hikaye yazdi sanirim.

Evlendirip bosadi mi?? Atmis bence hic onem verme yorumuna evliligi gectim onumuzdeki 1-2 ayda ne olacak onu gorevilseler yeticek, action u bol bir fal olsun diye oyle bir hikaye yazdi sanirim.
Aynen zaten bazi yerlerdede yuvarlak konusmus bencede gereksiz oldu ona atmam neyse denemis oldum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…