Şansımı burda da gösterdim :))eskisi gibi girmiyor demek ki
Ona baktıraym o zaman canm bi yorumlarada bakaymNaira da sekiz kişi sırada şu an cnm
Yorumlar cok güzel canım baktıraym bn ona tesekkür ederiiimmmolur cnm bak tabi yorumlara
SElizay kim kizlar? Yeni ve iyi bilen birine atasim varr :)vee telweye fal gönderdim ilk defa umarım çok beklemeden yorumum gelir :) @gelpisipisipisii birşey daha sorayım selizay yorumu gelmesi çok uzun sürüyormu?
Banuyilmaz, tellwe bugun yine okudum anda soylemedigim seyleri bilmis oneriyorum onuTamam cnm cok tesekkür ederim insan iyi şeyler duyunca motive oluyor faladdin bile motive ediyor beni :))
SElizay kim kizlar? Yeni ve iyi bilen birine atasim varr :)
Evlendirip bosadi mi?? Atmis bence hic onem verme yorumuna evliligi gectim onumuzdeki 1-2 ayda ne olacak onu gorevilseler yeticek, action u bol bir fal olsun diye oyle bir hikaye yazdi sanirim.Yaa Ruzgar Tanyeli diye birine baktirdim hediye kredim var diye sevgilimle evlendirip bosandirdi beni ,baktiran var mi aranizda ?
Tamam canim senin begendiklerini ben de begeniyorum genelde guzel dersen atarim ben de.canım yeni gönderdim yorum gelsin buradan yazarım :) bende ilk defa baktırıyorum..
Aynen zaten bazi yerlerdede yuvarlak konusmus bencede gereksiz oldu ona atmam neyse denemis oldum.Evlendirip bosadi mi?? Atmis bence hic onem verme yorumuna evliligi gectim onumuzdeki 1-2 ayda ne olacak onu gorevilseler yeticek, action u bol bir fal olsun diye oyle bir hikaye yazdi sanirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?