Tamam canim senin begendiklerini ben de begeniyorum genelde guzel dersen atarim ben de.
Ben bi senedir aralıklarla baktırdım yeşilçingeneye bana hep olumlu konuştu dediklerinde hep yaşadım ama bu değşl ki sende yaşarsın. Çünkü herkesle uymuyor yeşilçingene o yüzden takma hiç kafana. Bana geysu da çıktı daha önce çingene de. Hiç belli olmuyor bu işler.Yorumlara baktimda yesilcingene genelde herkese olumsuz yorumlar yapmış bu tür falcılar olumsuz yorum yapmayi gercekci yorum yapmayla karıştırıyorlar sanırım zaten olumsuza acik olmayan gelmesin yazip olumlu yorum yapani görmedim
Bisey demediki yasayacak bana geleceğe dair bile konuşmadıBen bi senedir aralıklarla baktırdım yeşilçingeneye bana hep olumlu konuştu dediklerinde hep yaşadım ama bu değşl ki sende yaşarsın. Çünkü herkesle uymuyor yeşilçingene o yüzden takma hiç kafana. Bana geysu da çıktı daha önce çingene de. Hiç belli olmuyor bu işler.
Bunu duydum ama nasil olur ses kaydinda isimleri ve karsi tarafin isimlerini soyluyor surekli yani bende oyle yapmisti. Ayni derken benzer seyler mi acaba?bu arada canım dennis e birdaha fal atmayacağım bilgin olsun bi arkadaşımıza ve bi başka birisine aynı ses kaydını göndermiş ..
Ben sorumda sormuştum kişiyi onunla ilgili olan şeylerden bahsetti.Hatta aralık ayında iletişim olacak şans verme yine üzülürsün dedi mesela.Dün akşam da sorduğum kişi aradı ama ben istemedim,asenat dedi diye değil kişiyi bildiğimden :)Asenat bana geçmiş ve anla ilgili hiçbir şey söylemedi. Ne ayrılık nedeni, ne onun ruh hali, düşüncesi vs. hemen yeni birisi var, süper iyi şöyle böyle diye başladı. Ben sordukça diğer sorduğum kişi hakkında konuştu. O yüzden bildi, bilemedi diyemiyorum. Açıkçası hakkımda hayırlısı başkası ise sorun değil ama bu kadar sert ve net bir dille süper biri gelecek demeyi de çok doğru bulmuyorum. Şans ver de, daha iyisi de olabilir de :)) sana böyle bir şeyden bahsetti mi?
Yorumlara baktimda yesilcingene genelde herkese olumsuz yorumlar yapmış bu tür falcılar olumsuz yorum yapmayi gercekci yorum yapmayla karıştırıyorlar sanırım zaten olumsuza acik olmayan gelmesin yazip olumlu yorum yapani görmedim
Yesil cingene bana ne olumlu en de olumsuzdu ama kisilik ozelliklerini cok guzel aciklamsti karsi tarafin birebir. Bana 3 vade icinde surtusme olmazsa 6 vade icinde birseyler olabilir demis yani kesin konusmamis oyle mi bakiyor gelecek hakkinda yani olabilirli mi konusuyor?inan bana olumlu falları da var. sadece hayırsız olarak gördüyse birini kısacık yorumlar. ama cidden bu fal işi enerjiniz uymamış olabilir vs. her insan yanılır sonuç olarak.
Olabilirli bakilan fallari hicbir zaman anlamam her zaman derim cikar cikmaz ama falci dedigin iddiali konusur bunun gibi ne cikarsa bahtina yapmaz burdahicbir falcıyı korumadim ya da kesin konusmadim çünkü biliyorumki fal isi enerji isi cikan fallarimda oldu 3 kere baktirdigim tutarli falcilarda ama kalkip yorum yapamam ki herkesin sansina enerji uyarsa artikYesil cingene bana ne olumlu en de olumsuzdu ama kisilik ozelliklerini cok guzel aciklamsti karsi tarafin birebir. Bana 3 vade icinde surtusme olmazsa 6 vade icinde birseyler olabilir demis yani kesin konusmamis oyle mi bakiyor gelecek hakkinda yani olabilirli mi konusuyor?
İki saat kendini övmüş iki saat hayatindaki kadinin özelliklerini anlatmis bana neyse sanki kadini bulcamda isime yarayacak öyle biri varsa bile asagilaya aşağılaya anlatmis sanırsın kırk yilin falcisi herseyi bilirim havalarinda tellwe yani cok bisey beklemeyin geysu da henüz baktirmadim ama anda iyi diyolar diye bu bana gelecek konusmamis vade vermemis andada karsi tarafı anlatmis ortak bi nokta yokki bildi diyeyimOlabilirli bakilan fallari hicbir zaman anlamam her zaman derim cikar cikmaz ama falci dedigin iddiali konusur bunun gibi ne cikarsa bahtina yapmaz burdahicbir falcıyı korumadim ya da kesin konusmadim çünkü biliyorumki fal isi enerji isi cikan fallarimda oldu 3 kere baktirdigim tutarli falcilarda ama kalkip yorum yapamam ki herkesin sansina enerji uyarsa artik
Aynen ben de olabilirli fal sevmem anlik durumda cok iyi olsalar da sonucta az cok biliyorum bende hem karsi tarafin karakterini hem de anlio k bazi durumlari ben de tahmin yapabilirim gelecekle ilgili. Bana Eylem Tuzun boyleydi, hatta en basitinden andaki durumu bile bilememis hep kem kum etmis yanii olabilir de tabi birseyler falan demis butun fal boyunca, cok sikilmistim o yorumdan.Olabilirli bakilan fallari hicbir zaman anlamam her zaman derim cikar cikmaz ama falci dedigin iddiali konusur bunun gibi ne cikarsa bahtina yapmaz burdahicbir falcıyı korumadim ya da kesin konusmadim çünkü biliyorumki fal isi enerji isi cikan fallarimda oldu 3 kere baktirdigim tutarli falcilarda ama kalkip yorum yapamam ki herkesin sansina enerji uyarsa artik
Eylem banada aynisini yapti fal da adim atma dedi mesajda olabilir bi dene istersen felan ama eylem bile bundan iyiydi kesinlikle begenmedim parama yazik oldu lanet girsinAynen ben de olabilirli fal sevmem anlik durumda cok iyi olsalar da sonucta az cok biliyorum bende hem karsi tarafin karakterini hem de anlio k bazi durumlari ben de tahmin yapabilirim gelecekle ilgili. Bana Eylem Tuzun boyleydi, hatta en basitinden andaki durumu bile bilememis hep kem kum etmis yanii olabilir de tabi birseyler falan demis butun fal boyunca, cok sikilmistim o yorumdan.
Geysu da bende hic bilemedi enerjimiz uymadi herhalde gecmisten sadece 1-2 sey bilmis o da onemli olmayan bir seydi. Soyledigi hic bir sey tutmamis 2 sene once baktirmistim ben simdi okuyunca hepsi hikaye.Eylem banada aynisini yapti fal da adim atma dedi mesajda olabilir bi dene istersen felan ama eylem bile bundan iyiydi kesinlikle begenmedim parama yazik oldu lanet girsin
Bunu duydum ama nasil olur ses kaydinda isimleri ve karsi tarafin isimlerini soyluyor surekli yani bende oyle yapmisti. Ayni derken benzer seyler mi acaba?
Tellwe de gun icinde gelince sansli hissediyor insan kendini oyle soyliyim. MedyumZagnos'un fali tam 7 gun sonra gelmisti bana o kadar da hevesle beklemistim ama sonuc husran, cok negatif olumsuz bir yorumdubelkide isim vermeden kayıt yapmıştır bilmiyorum ki canım ama böyle bişey beni cidden üzdü evet öngörülerini yaşıyorum lakin yaptığı etik değil telwede hala falım gelmedibu site hep böylemi çok uzun mu sürüyor fal yorumu gelmesi..
Tellwe de gun icinde gelince sansli hissediyor insan kendini oyle soyliyim. MedyumZagnos'un fali tam 7 gun sonra gelmisti bana o kadar da hevesle beklemistim ama sonuc husran, cok negatif olumsuz bir yorumdu
BanuYilmaz'a sabah attim gece 11 gibi yorumlamis, butun falcilar gece girip yorum yapiyor genelde. Banu benim iki soruma da hemen cevap vermisti hemde detayli olarak sevdim o yuzden.ooo o kadar gün beklerken benim ve karşı tarafın yaptıkları yapacakları değişirenerji gider kii .. banuyılmaz da çok uzun süre sonramı dönüş yapıyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?