BanuYilmaz'a sabah attim gece 11 gibi yorumlamis, butun falcilar gece girip yorum yapiyor genelde. Banu benim iki soruma da hemen cevap vermisti hemde detayli olarak sevdim o yuzden.
Ben katina attim katina sevdigim icin ayrica kahve fincan resmim olmuyor genelde. Karsi tarafin dogum tarihini verdim ve kisaca aramizda neler olacak ve benim hakkimdaki dusunceleri nedir diye sordum, hic detay vermedim bunun disinda.az daha bekleyip falımı iptal edeceğim .. olmazsa banu yılmaza göndereyim kahve mi atsam bide sen nasıl soru sordun canım ?
Ben katina attim katina sevdigim icin ayrica kahve fincan resmim olmuyor genelde. Karsi tarafin dogum tarihini verdim ve kisaca aramizda neler olacak ve benim hakkimdaki dusunceleri nedir diye sordum, hic detay vermedim bunun disinda.
Arkadaşlar buraya üye olurken fal sepeti dennis e fal atmıştım. Hani günlerce online olmasını bekledim. Falı yarın yorumlayacam deyip hemen yorumlamıştı. Hatta baya yorum alan bir konu da açmıştım dennisle ilgili. Falı olumlu olmasına rağmen hiç içime sinmemişti. Hep aksini söylersek günaha girmiş oluruz diye büyük büyük de konuştu. Vadesini elbette ki yaşamadım ama en azından an için söylediği hisler doğru olsun istedim. Dün gelpisipisi nin dennis falının ses kaydını dinledim şok oldum. Bu kadar benzerlik olur. Biz demiyoruz tek bir ses kaydını ikimize de yollamış. Ama aynı cümleler aynı vaaatlr aynı kişilik analizi. Hatta 'hemen bir dakika bbekleteceğim' bir de öksürüp 'özür dilerim' demesi bile aynı. Yani dennise fal atmaya değmez özenmiyor fallara zaten bir çok kişiden dönüt aldım ben olumlu deyip olumsuz u yaşayan. Yani arkadaşlar dennise fal atmayın. Paranıza yazık.
anladim. bana kisi tasviri uymadi. iletisim olacak dedi, oldu ama bunu hrkes soyledi. ama fala ilk baslarken yeni birisi cikacak harika otesi oyle boyle degil sana tapicak vs. dedim ne oldugu nerde bu kisi cik karsima :)) anlattigi gibi birisi olabilir ama onemli olan bence benim hislerim. bi de bana kizmadin dimi diyor..mutlu olacaksam niye kizayim ki.Ben sorumda sormuştum kişiyi onunla ilgili olan şeylerden bahsetti.Hatta aralık ayında iletişim olacak şans verme yine üzülürsün dedi mesela.Dün akşam da sorduğum kişi aradı ama ben istemedim,asenat dedi diye değil kişiyi bildiğimden :)
İnsallah çıkmasın zaten insallah gelecege dair konusmamis anlik konusmus gibi ama anlikda benim evet diyebilecegim benim bilecegim seyleri soylememis
Benim olumlu fallarimdan biriydi uzuldum acikcasi :) Bana karsi taraf icin utangac ve kendine guveni biraz eksik falan demisti bilemiyorum size de bunlari mi dedi? Bana da ozensiz gelmisti fali ve cevabi ama sesi ve konusmasi cok samimi geldi pozitif hissetmistim falindan sonra.Arkadaşlar buraya üye olurken fal sepeti dennis e fal atmıştım. Hani günlerce online olmasını bekledim. Falı yarın yorumlayacam deyip hemen yorumlamıştı. Hatta baya yorum alan bir konu da açmıştım dennisle ilgili. Falı olumlu olmasına rağmen hiç içime sinmemişti. Hep aksini söylersek günaha girmiş oluruz diye büyük büyük de konuştu. Vadesini elbette ki yaşamadım ama en azından an için söylediği hisler doğru olsun istedim. Dün gelpisipisi nin dennis falının ses kaydını dinledim şok oldum. Bu kadar benzerlik olur. Biz demiyoruz tek bir ses kaydını ikimize de yollamış. Ama aynı cümleler aynı vaaatlr aynı kişilik analizi. Hatta 'hemen bir dakika bbekleteceğim' bir de öksürüp 'özür dilerim' demesi bile aynı. Yani dennise fal atmaya değmez özenmiyor fallara zaten bir çok kişiden dönüt aldım ben olumlu deyip olumsuz u yaşayan. Yani arkadaşlar dennise fal atmayın. Paranıza yazık.
Bana onu da demedi belki okumussundur kisi tarifi vakit gelecege yönelik yok amaan tutmasinyesilcingene bana kimi sorsam soyle yapardan su kdr vade olur ama ugrasma karsina su zamanda cok ozel omurluk biri cikacak dedi. gercekten o zmnda oyle biri cikti. hemen fal attim. bulmussun desin diye. bi kotuledi anlatamam. soru da ama falindaki kisi bu dedim. bu sefer olabilir ama ugrasirsin vs dedi. o gun bugundur benim icin o defter kapandi. tutuyorsa da sansina derim :))
Bu durumda doğa dan bilmis peki kisilik analizi anlik durum ya da bu yuzyuze gorusmeyle ilgili bildgi baska ayrinti oldumu canim?Selam kızlar. Benim fallar patladı mı çıktı mı kararsızım. Bir kısım falcıların yazacak barışacaksınız dediği ; bir kısım falcıların ise kesin bitmiş hayatında başka biri olacak dediği eski sevgilime ani bir karar ile ben yazdım ve kendisinden olumlu dönüş aldım. Kimse benim yazacağımı bilemedi. Bi ara baktırdığım falları kurcalayacağım belki ucundan kıyısından tutturan olmuştur. Bir tek son zamanlarda baktırdığım aklımda kalan Doğa Dan yüzyüze görüşeceksiniz demişti. Çıktı.
Yazini okuyunca sasirdim bende bir sene yakin olyor baktrali anlik durumu bilmsti yeni tanscgm kisiyi de ama sonuc kismi patladi bir dakika bekletcgim diyip oksurup ozur dilemesi biraz bogazlarim agriyorda demesi benim ses kaydimda da mevcut :)) şaka gibi ya şaşkinim gercektenArkadaşlar buraya üye olurken fal sepeti dennis e fal atmıştım. Hani günlerce online olmasını bekledim. Falı yarın yorumlayacam deyip hemen yorumlamıştı. Hatta baya yorum alan bir konu da açmıştım dennisle ilgili. Falı olumlu olmasına rağmen hiç içime sinmemişti. Hep aksini söylersek günaha girmiş oluruz diye büyük büyük de konuştu. Vadesini elbette ki yaşamadım ama en azından an için söylediği hisler doğru olsun istedim. Dün gelpisipisi nin dennis falının ses kaydını dinledim şok oldum. Bu kadar benzerlik olur. Biz demiyoruz tek bir ses kaydını ikimize de yollamış. Ama aynı cümleler aynı vaaatlr aynı kişilik analizi. Hatta 'hemen bir dakika bbekleteceğim' bir de öksürüp 'özür dilerim' demesi bile aynı. Yani dennise fal atmaya değmez özenmiyor fallara zaten bir çok kişiden dönüt aldım ben olumlu deyip olumsuz u yaşayan. Yani arkadaşlar dennise fal atmayın. Paranıza yazık.
Ben de oksurmedi ahhaha ama ilk basta biraz bekletiyorum bazen zaman aliyor suyun acilmasi filan dedi.Yazini okuyunca sasirdim bende bir sene yakin olyor baktrali anlik durumu bilmsti yeni tanscgm kisiyi de ama sonuc kismi patladi bir dakika bekletcgim diyip oksurup ozur dilemesi biraz bogazlarim agriyorda demesi benim ses kaydimda da mevcut :)) şaka gibi ya şaşkinim gercekten
:))) arada bir ses kayitlarini yeniliyor mu ne yoksa şaka bir yana gercekten bana samimi gelmisti senin dedgin gibi ama artik şüpheliyim gerçi artik fal baktrrmiyim bilmiyorum çunku hicbir gelisme yok belki kredim birikirse bir kerelik elfine atmak istiyorum yilbasi icin indirim yaparlarsa:)Ben de oksurmedi ahhaha ama ilk basta biraz bekletiyorum bazen zaman aliyor suyun acilmasi filan dedi.
Aynen bende de bir gelisme yok ki Elfin'in bana yakin vade deikleri cikar son falinda verdigi tarihte soyledigi sey 10 gun gecti daha olmadi olacak gibi de gozukmuyor ama yine atacagim ona, tabi yakalarsam artik tek tek aliyor gecen gun sn ile kacirdim yakalamasi cok zor.:))) arada bir ses kayitlarini yeniliyor mu ne yoksa şaka bir yana gercekten bana samimi gelmisti senin dedgin gibi ama artik şüpheliyim gerçi artik fal baktrrmiyim bilmiyorum çunku hicbir gelisme yok belki kredim birikirse bir kerelik elfine atmak istiyorum yilbasi icin indirim yaparlarsa:)
Hiç sıkıntı yapma çingene konusunda. Bende baktirmistim. Bende ne an ne geçmiş ne gelecek vardı. Olumlu düşünüyor seni özlüyor. Ama adım atarmı ben bilemem bunu Allah bilir demişti. Bende ilk baktirdigimda sinirden aglamitim ki ben olumsuz olan birçok yorum dinledim. Olumsuza açığım anca belirsizlik oladabilir olmayadabilir havasinda olunca sinirlenmistim. Geysuya attim. Geysu resmen benim içimi okudu. Karşı tarafin davranislari olsun kisiligi olsun gecmisteki sorunlarimiz olamayisimiz herseyi dökmüş kadın. Ha gelecek çıkarmı bilmiyorum ama çok beğendim yorumunu enerjimiz tuttu GeysuylaOlabilirli bakilan fallari hicbir zaman anlamam her zaman derim cikar cikmaz ama falci dedigin iddiali konusur bunun gibi ne cikarsa bahtina yapmaz burdahicbir falcıyı korumadim ya da kesin konusmadim çünkü biliyorumki fal isi enerji isi cikan fallarimda oldu 3 kere baktirdigim tutarli falcilarda ama kalkip yorum yapamam ki herkesin sansina enerji uyarsa artik
Yesil cingene bana ne olumlu en de olumsuzdu ama kisilik ozelliklerini cok guzel aciklamsti karsi tarafin birebir. Bana 3 vade icinde surtusme olmazsa 6 vade icinde birseyler olabilir demis yani kesin konusmamis oyle mi bakiyor gelecek hakkinda yani olabilirli mi konusuyor?
Arkadaşlar bi de bisey daha teyit ettim sayfa kirliliği yaptim cok yazdim belki özür dilerim ama olumlu konusanlarda bi bayan enerjisinden bahsettiler ama arkadaş olarak yorumladilar bana karsi onu dolduran bi bayan olarak acaba bazilari bu bayani gorup sevgili olarak mi yorumluyo ilginc geldi bi bayan var ortada yani
Valla bende artık anlik bilsin yeter diyorum ama nasil en azindan benim evet biliyor diyecegim birkac sey söylesin gecmisten ya da harf versin kisilik analizi yapsin ki bende diyeyim evet ani dogru biliyo olabilir diye gelecegi de saldim artik geysuyu bekliyorum zaten adama yolladiktan sonra pisman oldum belki onun enerjiside gitti olumsuz yorum yapacağını soyleceklerine varana kadar hissettim valla bende falci olcam bu gidisle :)Hiç sıkıntı yapma çingene konusunda. Bende baktirmistim. Bende ne an ne geçmiş ne gelecek vardı. Olumlu düşünüyor seni özlüyor. Ama adım atarmı ben bilemem bunu Allah bilir demişti. Bende ilk baktirdigimda sinirden aglamitim ki ben olumsuz olan birçok yorum dinledim. Olumsuza açığım anca belirsizlik oladabilir olmayadabilir havasinda olunca sinirlenmistim. Geysuya attim. Geysu resmen benim içimi okudu. Karşı tarafin davranislari olsun kisiligi olsun gecmisteki sorunlarimiz olamayisimiz herseyi dökmüş kadın. Ha gelecek çıkarmı bilmiyorum ama çok beğendim yorumunu enerjimiz tuttu Geysuyla
Bende anı falan çok güzel bildi. Elfinle paralel şeyler söyledi. Sorunlarını sıkıntılarını adamın bir bir anlatti bana.Okudugumda tüylerim diken diken oldu resmen. Yani benle enerjisi çok tuttu galiba :) Sonra Dennise attım fal.İki falcida aynı vadeleri verdi. Oda geysuyla paralel şeyler söyledi. Banada 1 dk su geç açılıyor bekleticem demiş. Ama yorumda benim ismimi beyin ismini sürekli zikretti onun yorumunuda çok beğeniştim. Ama burdaki yazıları okuyunca üzüldüm. Güvenim gitti adama bir daha atmam ona.Valla bende artık anlik bilsin yeter diyorum ama nasil en azindan benim evet biliyor diyecegim birkac sey söylesin gecmisten ya da harf versin kisilik analizi yapsin ki bende diyeyim evet ani dogru biliyo olabilir diye gelecegi de saldim artik geysuyu bekliyorum zaten adama yolladiktan sonra pisman oldum belki onun enerjiside gitti olumsuz yorum yapacahini soyleceklerine varana kadar hissettim valla bende falci olcam bu gidisle :)
canım evet o çok net kesin vs şeklinde yorumlamıyor tamamen tarz meselesi. açıkçası benim genel fikrim kimse gelecek hakkında kesin konuşmamalı bu kadar bilemezler olasılıklardan yola çıkabilirler bence hani bunu düşünüp kendimi her olasılığa hazırlamak daha iyi benim için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?