- 9 Mart 2017
- 229
- 364
- 23
- 37
Eger olumluysa dedikleri cikar insallah canim bazen fallar da zaman oteleneblyr canim benm 7 ay sonra cikan falim var :)Aynen bende de bir gelisme yok ki Elfin'in bana yakin vade deikleri cikar son falinda verdigi tarihte soyledigi sey 10 gun gecti daha olmadi olacak gibi de gozukmuyor ama yine atacagim ona, tabi yakalarsam artik tek tek aliyor gecen gun sn ile kacirdim yakalamasi cok zor.
kuzu bn iki kişiye baktırdımdı telden vefat bildiler bu nasıl oluyo kızlar yaaaa en somut şey...
Kızlar birde büyü bozan para almayan kim var bu devirde
Evet simdiye kadar cok memnunum yorumlarini hep o hafta yasadim ama bir arkadasim da ona atmisti biraz once gorustuk dedikleri olmamis 2 ay gecmesine ragmen bilemiyorum o da cok umutlanmisti aslinda.Eger olumluysa dedikleri cikar insallah canim bazen fallar da zaman oteleneblyr canim benm 7 ay sonra cikan falim var :)
Bende efsun aksoya atmistim inan hic beklentim yoktu fali kisaydi kadin yeni kisiyi bildi evlilikle gelck dedi iki falida cikti ama ben inanmiyordum sonra 3. Fali attim ona geri donecek evlenecksnz dedi ilk iki fali cikinca umutla bekledim ama dedigi tarih i bir ay gecti bilmiyorum baktirip beklememek mi lazim anlamadim gitti. Ama bir taraftan da umudum tamamen sifir cunku beni bekleme hakkini helal et dedi yani donme ihtimali yok umarim herseyin hayirlisi olur hepimiz icin tum bekleyisler hayirla mutlulukla sonuclansin insallahEvet simdiye kadar cok memnunum yorumlarini hep o hafta yasadim ama bir arkadasim da ona atmisti biraz once gorustuk dedikleri olmamis 2 ay gecmesine ragmen bilemiyorum o da cok umutlanmisti aslinda.
1,5 ay a yakin oluyor biz ayrilali canim umutsuzum cunku evlilik fikriyle geldi aileme konuyu actim oda ailesne soyledi annesi iki sebepten oturu kabul etmedi ve benden defalrca ozur diledi hakkini helal et beni bekleme ailemi ezemem dedi ve bitirdi o yuzden geri donmez diyorum canimM Mavi dus33 siz ayrılalı ne kadar oldu canım umutsuzum dedin ya onun için sordum :) ..
1,5 ay a yakin oluyor biz ayrilali canim umutsuzum cunku evlilik fikriyle geldi aileme konuyu actim oda ailesne soyledi annesi iki sebepten oturu kabul etmedi ve benden defalrca ozur diledi hakkini helal et beni bekleme ailemi ezemem dedi ve bitirdi o yuzden geri donmez diyorum canim
Keske dedgn gibi olsa...sen sakince geriye yaslan ilk önce güzelce kahveni iç kafanı bi boşalt tekrar adımı kesinlikle olur sana onun tecrübeyle sabittir canım 1,5 aylık bir süreç erkekte yeni yeni özleme aşaması başlıyor demek oluyor pişmanlık duyguları yeni yeni çıkıyordur ortaya aile kavramına gelince hiç ona takılma bile ..
Keske dedgn gibi olsa...
Ah su anneler babalar bi karismasa iki kisiyi de uzuyorlar aslinda sonra kendi bulduklari istedikleriyle evlendiriyorlar omur boyu 3 taraf da mutsuz oluyor. Maalesef bizim erkekler de annelerine babalarina bir karsi gelemiyorlar. Belki kaderin ama iste 2.3. ksiler araya girince kader de fal da degisiyor galiba.1,5 ay a yakin oluyor biz ayrilali canim umutsuzum cunku evlilik fikriyle geldi aileme konuyu actim oda ailesne soyledi annesi iki sebepten oturu kabul etmedi ve benden defalrca ozur diledi hakkini helal et beni bekleme ailemi ezemem dedi ve bitirdi o yuzden geri donmez diyorum canim
sen sakince geriye yaslan ilk önce güzelce kahveni iç kafanı bi boşalt tekrar adımı kesinlikle olur sana onun tecrübeyle sabittir canım 1,5 aylık bir süreç erkekte yeni yeni özleme aşaması başlıyor demek oluyor pişmanlık duyguları yeni yeni çıkıyordur ortaya aile kavramına gelince hiç ona takılma bile ..
Bence de henuz cok erken bitmis demek icin, erkeklerin kafasi daha yavas isliyor ayrica biz sabirsiziz ama onalar yavas yavas anliyorlar bazi seyleri :))Keske dedgn gibi olsa...
Sorun ikimiz arasinda olsa tamm diyecm ama baskasi sebep oldgu icin en cok ona uzuluyorum hayrlisi bakalim hepimz icinAh su anneler babalar bi karismasa iki kisiyi de uzuyorlar aslinda sonra kendi bulduklari istedikleriyle evlendiriyorlar omur boyu 3 taraf da mutsuz oluyor. Maalesef bizim erkekler de annelerine babalarina bir karsi gelemiyorlar. Belki kaderin ama iste 2.3. ksiler araya girince kader de fal da degisiyor galiba.
Insallah canim bekleyip gorecz bakalim umarim guzel olaylarla karslasrz hepimiz:)kendini üzmek için çok erken daha bitiş süresi gelmemiş ilişkinin bence ..
Insallah canim bekleyip gorecz bakalim umarim guzel olaylarla karslasrz hepimiz:)
Ah su anneler babalar bi karismasa iki kisiyi de uzuyorlar aslinda sonra kendi bulduklari istedikleriyle evlendiriyorlar omur boyu 3 taraf da mutsuz oluyor. Maalesef bizim erkekler de annelerine babalarina bir karsi gelemiyorlar. Belki kaderin ama iste 2.3. ksiler araya girince kader de fal da degisiyor galiba.
Bence de henuz cok erken bitmis demek icin, erkeklerin kafasi daha yavas isliyor ayrica biz sabirsiziz ama onalar yavas yavas anliyorlar bazi seyleri :))
Dennis'e guvenmistim oysa kibanu yılmaz ben de fiyaskoydu. ''ataayım da aralarında belki bi tanesi tutar'' tarzı bir faldı. bir de şunu da belirteyim lütfen şu güneş eryavuza fal atmayın tamamen copy paste falına rastlamıştım. buraya yeni katılan arkadaşları da bilgilendirmek istedim. hatta cümlesinin bi tanesi de şöyle bir şeydi.''sevgilini bir kayaya oturmuş hayli düşünceli görüyorum'' belki ssize de yollamıştır:)
dennise gelecek olursak da yaptığı gerçekten büyük terbiyesizlik. ayrıca dennisin boğazlarında sorun var sanırım bende de öksürmüştü.:) ama ben hala dennisin hislerinin olduğunu düşünüyorum. bu yaptığını da özensizlik rahatlık terbiyesizlik olarak yorumluyorum. ne yazık ki buradan biz şımartıyoruz falcıları.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?