Iyyy Medyum Zodyak'ın bana yıllar önce yaptığı numara.Bende senin gibi şaşırmıştım,banada sorduğum sorunun cevabının olumlu olduğuni ispatlamak için yapmışti ve o an için beni inandırmıştı.Ama ben senin için örnel olayım sen inanma canım.Hevesini kırmak istemem ama malesef durum bu.Ayrıca olumlu olarak bulunduğu kehanet çıkmadı da.Dürüst olanı bu falcıların bi elin beş parmağını geçmez.
Canım sen Ester Kira'ya baktırdınmı hiç?Reiki'yi bekliyorum oda arızayı gideremedi herhalde.Kızlar Ester'den dediğini yaşayan varmı?sıkıntı yok canım alıştım zaten falların cıkmamasına durmak yok yola devam
Canım sen Ester Kira'ya baktırdınmı hiç?Reiki'yi bekliyorum oda arızayı gideremedi herhalde.Kızlar Ester'den dediğini yaşayan varmı?
Canım sen Ester Kira'ya baktırdınmı hiç?Reiki'yi bekliyorum oda arızayı gideremedi herhalde.Kızlar Ester'den dediğini yaşayan varmı?
Sağol canım Kiraze'den yeterince masal dinledim,Ester'den de dinlemek istemiyorum.Orda baktırabileceğim tek Reiki var demek ki net olarak.ester galıba telwedekı kırazeydı bırısı yazmıstı buraya o oldugunu:)
merhaba ben baktırdım yaklaşık bir ay önce bana burada adı geçen falcıların söylemediği önemli bir ayrıntıyı söyledi .( birde mina söyledi )
tellweden onerim saraylihanimi seviyorum venusu de ama maalesef cikmadi dedikleri su an icin.bu zamana kadar en guzel yorumlari da klothoyagmur ,samira olabilir
Teşekkür ederim ,sağol.20 tl ye tek bi detay pek bi lüks bence..
burada adı geçen falcıların çoğuna baktırdım herkes eski erkek arkadaşımın yalnız olduğunu yanında bir kadın görmediklerini söyledi yalnızca bu 2 falda onu ve bizim durumumuzu etkileyen bir kadın olduğu söylendi.erkek arkadaşımda beni aradığı zaman onunla görüştüğünü kendi itiraf etti
son ıkı falın kımeydı canım nedense olumsuz seylerın cıkmasında 1 numarayızz valla
bana bunları söyleyen ester kira ve mina'ydı ama onlarda dahil olmak üzere bakan herkes sana dönecek diyor :)
mına nerde bakıyo bıtanem bılmıyorum ben khotyoyagmura yolladım fal sımdı o kız fal sepetınde yokmuydu ya :S
mına nerde bakıyo bıtanem bılmıyorum ben khotyoyagmura yolladım fal sımdı o kız fal sepetınde yokmuydu ya :S
tellweden onerim saraylihanimi seviyorum venusu de ama maalesef cikmadi dedikleri su an icin.bu zamana kadar en guzel yorumlari da klothoyagmur ,samira olabilir
Sonucu yaz tatlim...
bıtanemmm yolladım yagmura ne zaman onlına oluyo gec yolluymu falını bazıları bılıyosun bı hafta sonra cevap verdıklerı ıcın =))
İnşallah onların dediği olsun ve dönsün.Yinede canım Ester ve Mina evet olumsuz şeyleri bilmişler ama hepsi zaten kötüyü biliyo,şom ağızlılarmı anlamadım ki?iyiye gelincede tık yok.bana bunları söyleyen ester kira ve mina'ydı ama onlarda dahil olmak üzere bakan herkes sana dönecek diyor :)
bıtanemmm yolladım yagmura ne zaman onlına oluyo gec yolluymu falını bazıları bılıyosun bı hafta sonra cevap verdıklerı ıcın =))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?