Binnaz Abla

sıkıntı yok canım alıştım zaten falların cıkmamasına durmak yok yola devam

sıkıntı yok canım alıştım zaten falların cıkmamasına durmak yok yola devam
Canım sen Ester Kira'ya baktırdınmı hiç?Reiki'yi bekliyorum oda arızayı gideremedi herhalde.Kızlar Ester'den dediğini yaşayan varmı?

Canım sen Ester Kira'ya baktırdınmı hiç?Reiki'yi bekliyorum oda arızayı gideremedi herhalde.Kızlar Ester'den dediğini yaşayan varmı?

merhaba ben baktırdım yaklaşık bir ay önce bana burada adı geçen falcıların söylemediği önemli bir ayrıntıyı söyledi .( birde mina söyledi )

ester galıba telwedekı kırazeydı bırısı yazmıstı buraya o oldugunu:)
Sağol canım Kiraze'den yeterince masal dinledim,Ester'den de dinlemek istemiyorum.Orda baktırabileceğim tek Reiki var demek ki net olarak.

merhaba ben baktırdım yaklaşık bir ay önce bana burada adı geçen falcıların söylemediği önemli bir ayrıntıyı söyledi .( birde mina söyledi )

Teşekkür ederim ,sağol.20 tl ye tek bi detay pek bi lüks bence..

Son düzenleme:
tellweden onerim saraylihanimi seviyorum venusu de ama maalesef cikmadi dedikleri su an icin.bu zamana kadar en guzel yorumlari da klothoyagmur ,samira olabilir

samirayı hıc duymadım tatlım denıyebılırım esincede dolmuş onu ovmuslerdı burda cok baktıran arkadaşlar vardı bakıcam artıkkk

Teşekkür ederim ,sağol.20 tl ye tek bi detay pek bi lüks bence..

burada adı geçen falcıların çoğuna baktırdım herkes eski erkek arkadaşımın yalnız olduğunu yanında bir kadın görmediklerini söyledi yalnızca bu 2 falda onu ve bizim durumumuzu etkileyen bir kadın olduğu söylendi.erkek arkadaşımda beni aradığı zaman onunla görüştüğünü kendi itiraf etti

son ıkı falın kımeydı canım nedense olumsuz seylerın cıkmasında 1 numarayızz valla

tellweden onerim saraylihanimi seviyorum venusu de ama maalesef cikmadi dedikleri su an icin.bu zamana kadar en guzel yorumlari da klothoyagmur ,samira olabilir

bıtanemmm yolladım yagmura ne zaman onlına oluyo gec yolluymu falını bazıları bılıyosun bı hafta sonra cevap verdıklerı ıcın =))

bana bunları söyleyen ester kira ve mina'ydı ama onlarda dahil olmak üzere bakan herkes sana dönecek diyor :)
İnşallah onların dediği olsun ve dönsün.Yinede canım Ester ve Mina evet olumsuz şeyleri bilmişler ama hepsi zaten kötüyü biliyo,şom ağızlılarmı anlamadım ki?iyiye gelincede tık yok.

ben baktırmıştım canım çok alakasız birfaldı dediğinide yaşamadım sorcak soru bile bulamamıstım ama orda beren güneşmiydi onun dediklerini yasadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…