- 24 Şubat 2015
- 1.190
- 1.884
- 133
Bu durumda doğa dan bilmis peki kisilik analizi anlik durum ya da bu yuzyuze gorusmeyle ilgili bildgi baska ayrinti oldumu canim?
Anladim canim aciklaman icin tesekkur ederim bende fiyati dusukken ona atmistim benim ruh halimi anlik durumu iyi bilmisti gelecek icin soyledikleri beklemede cunku tarih vermedi katina tarih vermez dedi sadece 6 aylik ongorude bunllar gorunuyor dediPek kişilik analizi yapmamış. Yüzyüze görüşüleceğini bilmiş sadece. Falın geri kalanı da bende sürekli katinadaki ruh kartları çıktığı için biraz tavsiye üzerine kurulu olmuş.
Gercek su ki kizlar aşk konusunda daha cesaretli sahip cikiyorlar iliskilerine anne baba kabul etmese bile ikna etmeyi basariyorlar cunku kizlarin ruhlari manevi yonden daha guclu sevgi konusunda
Aslinda her iki tarafta da iyisi var mesele denk düşebilmekte canımerkeklermi ikna edıyorlar aslında erkek ler ikna sorunu yaşamazlar onlar ne isterse o olur çünkü evlenıyorlar ama kaçak ilişkileride ihmal etmıyorlar buyuzden biz kadınlar gbi kasmıyorlar nasılsa teklifi sunan erkek.. dogrudu erkeklerden yenıden nefret etmeye başladım evliliği hizmetçilik olarak kadınları kız kardeşleri olrak gorup dısarda da tutku dolu aşklar yaşıyorlar bnde ıyı erkekler var sanıyordum insan 30yaşında farklı düşünüyor...
Aslinda her iki tarafta da iyisi var mesele denk düşebilmekte canım
Ben baktırmıştım tatlım onun dediği vadede olmadıFal Sepeti'nde Melih Gun'e baktiran var mi aranizda kizlar? Yorumlari okuyorum orada begenilmis gibi sanki.
geysu günde 2 fal bakar ortalama, maksimum 3. ben fazlasını görmedim açıkçası. bir fala da başladı mı 40 dk falan ayırırKızlar geysu ortalama kac dakikaya fal bakiyo bana sali demis ama daha bugun 7. fal sırasındayım hala 1. Fala bakiyo bu ruh halinden cikmam lazim durup durup ağlıyorum kötü enerji gondercem yaa offf
Ben baktirmistim, 2 gün sonra iletisim kurcak demisti, 3. gün iletisim kurdu ama sonuc cikmadi, Eski sevgilimle ilgili olumlu konusmustuFal Sepeti'nde Melih Gun'e baktiran var mi aranizda kizlar? Yorumlari okuyorum orada begenilmis gibi sanki.
Fal Sepeti'nde Melih Gun'e baktiran var mi aranizda kizlar? Yorumlari okuyorum orada begenilmis gibi sanki.
Bende efsun aksoya atmistim inan hic beklentim yoktu fali kisaydi kadin yeni kisiyi bildi evlilikle gelck dedi iki falida cikti ama ben inanmiyordum sonra 3. Fali attim ona geri donecek evlenecksnz dedi ilk iki fali cikinca umutla bekledim ama dedigi tarih i bir ay gecti bilmiyorum baktirip beklememek mi lazim anlamadim gitti. Ama bir taraftan da umudum tamamen sifir cunku beni bekleme hakkini helal et dedi yani donme ihtimali yok umarim herseyin hayirlisi olur hepimiz icin tum bekleyisler hayirla mutlulukla sonuclansin insallah
Yesil cingene bana ne olumlu en de olumsuzdu ama kisilik ozelliklerini cok guzel aciklamsti karsi tarafin birebir. Bana 3 vade icinde surtusme olmazsa 6 vade icinde birseyler olabilir demis yani kesin konusmamis oyle mi bakiyor gelecek hakkinda yani olabilirli mi konusuyor?
Falım 20 dakikada geldi asagi yukarı rekora imza atti cingene cok ozenmis gercekten geysu bi fala saatlerce bakiyoOlabilirli konuşmaz şu açıdan der o dönemlerde tartışma meyilli gergin ortam oluşacak durumlar hissettiği için o süre sen kendini tutar veya karşı taraf gergin durumları uzatmaz ise şöyle olur der. Çünkü gerçekten bazı şeyler bizim elimizde olabiliyor anlık durumlar gelecek olayları tetikler veya değiştirir.
İnsallah canım...Hic umutsuz olma neler soyleyipde donenler var.
Canım sen tesadüfü yaşamışsın. Ben fala özenmeyen birinin hislerine inanmam. İçime sinmemişti zaten. İyi ki bu falın üstüne gitmişim. Yoksa fala bakıp umut içinde pembe pancurlu evimde beyaz atlımı bekleyecektim.ben dün gelpisipis söyleyince çok üzüldüm evet öngörülerini yaşıyorum lakin bu yaptığı çok ayıp size yapması bana yapması gibi ve belki benim falımda aynı cümlelerle doludur bilemiyorum bundan dolayı bende birdaha ondan yorum almayacağım canım ..
Bize demedi ama karmaşaları var dedi. Karmaşalar ne oluyorsa artık. Ailevi sıkıntısı var dedi hiç zannetmiyorum. Kısaca aynı şeyler demiş. Eğer istersen ses kaydını atabilirim. Bak canım bu adamı bi sen tanırsın ilk önce tanı sonraki süreçte ne olacak şekilde ikiniz adına fal at. Sen bu adam için bana adım atmıyor dersen falcı tabii ki utangaç der. Nabza göre şerbet. Sana derlerse sen onu yansıtırsın ve günahını almış olursun.Benim olumlu fallarimdan biriydi uzuldum acikcasi :) Bana karsi taraf icin utangac ve kendine guveni biraz eksik falan demisti bilemiyorum size de bunlari mi dedi? Bana da ozensiz gelmisti fali ve cevabi ama sesi ve konusmasi cok samimi geldi pozitif hissetmistim falindan sonra.
Telwede Banu yılmaz a fal baktirdiniz mı ? Falları çıkan var mı yada çıkmayan ?
Ben tanıyorum ama çok yakından değil mesajlaşırken çok güvenli ama görüşmelerimizde çok heyecanlı ve utangaç tavurları da vardı öyle mesajlaşırkenki o kendine güvenli tavır çok yoktu. Bekleyip göreceğiz bu hafta dediği gibi sohbetiniz olursa ve ay içinde yüzyüze görüşmemiz olursa dedikleri çıkmış olur.Arkadaşlar size bi şey demek istiyorum: ) bu dönüşler hakkında. İki tane dönüş vardır. Birincisi iyi bir dönüştür. Araya sizin istemediğiniz engeller girmiştir. Ailevi,iş,yanlış anlama vs. Bir de kötü dönüş vardır. Aldatmalr olmuş,kırılmış kalpler,haketmediğiniz şeyler yaşanmış. Buna rağmen adam bir kere döner merak etmeyin.Her katil olay mahalline elbet gider. Kurbanını görmek ,iç rahatlatma. Böyle biri dönse ne hayrınıza. Unutmayın ilkinde yaralayanlar ikincisinde öldürür. İyice tartın.ölçün. Allah hepinizin gönlüne göre versin :))))
Canım sen tesadüfü yaşamışsın. Ben fala özenmeyen birinin hislerine inanmam. İçime sinmemişti zaten. İyi ki bu falın üstüne gitmişim. Yoksa fala bakıp umut içinde pembe pancurlu evimde beyaz atlımı bekleyecektim.
Kesinlikle alma bazı şeyleri demek ki yaşayacağın varmış yaşıyorsun sen de bi kaç detay versen bana bende nokta atışı yaparım. Ama ses kaydındaki söyledği şeyler aynı. Hatta ben ses kaydını dinlemeden gelpispisi ye şakasına sana da mesleki sıkıntısı var Demiştir dedim gerçekten de öyle demiş. Ben ilk defa bu fala para verdim diye üzülüyorum. Diğerleri en azından özeniyordu.
Bize demedi ama karmaşaları var dedi. Karmaşalar ne oluyorsa artık. Ailevi sıkıntısı var dedi hiç zannetmiyorum. Kısaca aynı şeyler demiş. Eğer istersen ses kaydını atabilirim. Bak canım bu adamı bi sen tanırsın ilk önce tanı sonraki süreçte ne olacak şekilde ikiniz adına fal at. Sen bu adam için bana adım atmıyor dersen falcı tabii ki utangaç der. Nabza göre şerbet. Sana derlerse sen onu yansıtırsın ve günahını almış olursun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?