Binnaz Abla

Lizyaa banu yılmazdan yorumum geldi bi önceki mesajımda bahsettim :) bana tutmadı enerjisi galiba .. fakat telwede kıymetabla diye birisinden yorum aldım kitap falı diye bir fal varmış ilk defa duydum ve baktırdım onu beğendim gibi :)

Once chitraya atıcam sanırım sonra kitap falı da denerim :)

Ben de banu yilmazi hic begenmemistim. Sallamisti baya baya

Millet cocuk yapmaya ugrasiyo bizim derdimize bak Allah tabiki her şeyin hayırlısını nasip etsin ama bizde mutlu olalim artik evliligimizi hamileliğimizi konustugumuz günleri görelim insAllah. Amin!

ben hala falı anlamaya çalışıyorum ama cidden anlayamadım yani olumsuz konuşsa tamam olumlu konuşsa tamam ama ikiside değil belli değil bir fal yorumunda çok ilginç geldi bana..
ben yazmistim ama bak burdan banu yilmaz fiyaskoydu diye :)) beni dinleseydin keske

Bende baktırdım daha bu gün yeni geldi. Bana sen 1 2 kisinin iftirasina ugramissin bu iftira üstüne yapışmış bu çocukta önyargili davranış demiş ama ben iftiraya falan uğramadım. Sonra konuştuğu biri var demiş. Soru sordum sevgilisi mi bu kisi dedim . Cevap olarak canım sen bana mum ve su fali at . Cok karışık olaylar var daha detayli bakmam lazim dedi. Tekrar sordum bana mum ve su fali at orda ne nedir daha iyi cikar ne nedir ne degildir dedi.beynimi sulandirdi yemin ederim.

luciferr Yani kötü bir olay dediği icin degilde kendimle bagdastiramadim. Yani iftira falan. Yemin ederim 2 yılda neler oldugunu dusunmeye basladim acaba istiraya ugradimda benmi hatırlamıyorum diye.Banu yilmazın falı çıktı falan yazmislardi ondan attim. Keşke sanemcee 'nin yazdigini gormustum keske dinleseydimde atmasaydım.Geysu ve dennisle çok zıt yorumdu bilemedim.

enerjisi uyanlarda var aslında demekki bize uymadı enerjisi olsun sağlık olsun denemiş olduk :)

Bana da Dennisle paralel konuşmuştu Banu. Benim de çok nadir çıkıyor nokta atışlı fallarım kimseyle tutmuyor enerjim sanırım.

Simdi tam emin oldum hislerinin olmadigina . Ven de enerjisi uyusmamistir diye dusunmustum ama simdi sana yazdgnin okuyunca hislerinin olmadigina emin oldum. Mum v su fali at demis ya :))) saka gbi degil mi bana bu msji atsa dalga gecersm onunla, onun yaptigi gibi. Oldu canim orda da goremezsen diger fal turlerini deneyelim artik hangsi olursa. Ya gercekten cok sogudum su fal olayindan ya artik bizimle dalga gecenlerin sayisinin oldukca fazla olduguna inanirorum. Araalrinda tabiki de hisleri olan samimi olanlar var ama cogu ne yazik ki dalga geciyor.

ben aralık ayı bitimi ile 2018 de kısmet olursa yorum alırsamda 2-3 ayda bir sadece 1 kişiden alacağım yorum öyle düşünüyorum bende yoruldum fallardan falcılardan..

Ben de geysu ile kapanisi yaptm oyle duusunuorum oyle umuyorum...
Geysu da bana hikaye yazmış resmen şaşırıyorum tuttu diyenlere. İşyerinde kötü bir adam benim ayağımı filan kaydıracaktı, ve daha bir sürü şey. 2-3 ay dediği bu şeyler 2 sene olacak daha olmadı olacak gibi de durmuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…