Ben burada daha once de belirttim. Gelecekle ilgili hicbir falcinin yorumunu dikkate almiyorum. Sizlere de haddim olmayarak oneririm. Baktirma nedenim andaki hisleri. Geysu bende anda mukemmeldi. Hatta korktugum tek kisi oldu geysu. Bir tane cumlesi bile bana uymamazlik etmedi. Sok oldum ve hala da etkisindeyim. Burada zmaaninda en cok eylem tuzunu ovmustum. Ama suan geysu haricinde diger butun fallar bana fiyasko gelio cunku o derece tatmin oldum. O derece sok oldum. Ben kendi yasadiklarimi bu kadar guzel dile getiremezdm. Geysu keisnlikle hisleri olan biri. Kiminde anı gecmisi bilememistir ama yinede hisli olmadigina inanmiyorum. Mesela elfin de bende hicbirsey bilememisti ama onun da hisleri olmadigina inanmiorum. Cunku burada cok kisiyi anlik analizleriyle com sasirtti. Ayrica soru kismnda elfine su yazdiginiz oyle degil boyleydi dedigimde bana banu yilmaz hanimefendi gibi "hayir boyle sen bilmiosun" demek yerine "dogrudur canim enerjimiz uyusmamis demeekki falini iade al istersen"" demisti. Yani bana soyledikleri dogru olmasa bile samimi geldi. Ama banu yilmaz mesela adım kadar emin oldugum bi konunun tersi olduguna dair diretti. Burada acemiyken fal baktirdigim ve nokta atisi yapan kisiler de vardi mesela gunes eryavuz mesela berrak okur ama sonradan onlarin copy paste fallarini gordum. Demekki salladiklari tutan seyler de oluyor ve bizi sasirtabiliyor. Ama geysunun ki oyle degil yani bana yolladigi fali 50 kisiye atsin bir kisi nokta atisi yapti demez. Dusunun yani o kadar ozeldi o kadar bendim. Yalniz geysunun da reklamini iyi yaptim suan, simdi biri cikar geysu musun der amaan! Amann diim arkadaslar inanin degilimGeysu da bana hikaye yazmış resmen şaşırıyorum tuttu diyenlere. İşyerinde kötü bir adam benim ayağımı filan kaydıracaktı, ve daha bir sürü şey. 2-3 ay dediği bu şeyler 2 sene olacak daha olmadı olacak gibi de durmuyor.
canim vallah aklima kimse gelmiyo bütün falcilar ucmus 150 kredilik falciya en son nezaman attigimi hatirlamiyorumKızlar tekrar sorayım geçen cevap veren olmamış, herkes yüksek fiyatlılara mı baktırıyor bilemedim. :) 150 krediye güzel bakan bir falcı öneriniz olabilir mi? Biriktirerek 150'ye ulaştırdım değsin istiyorum da, kolay değil malum hediye kredilerle ehehe.
ben kahve atmistim 2 kere, ikisi de patladiChitra katinada iyi mi? Ben atina atıyorum genelde herkese
canim vallah aklima kimse gelmiyo bütün falcilar ucmus 150 kredilik falciya en son nezaman attigimi hatirlamiyorum
Cok az deneyimim var binnazda. Ama eylem tuzun bir arat istersen. Simdi baktim hala 150 kredi.Kızlar tekrar sorayım geçen cevap veren olmamış, herkes yüksek fiyatlılara mı baktırıyor bilemedim. :) 150 krediye güzel bakan bir falcı öneriniz olabilir mi? Biriktirerek 150'ye ulaştırdım değsin istiyorum da, kolay değil malum hediye kredilerle ehehe.
Cok az deneyimim var binnazda. Ama eylem tuzun bir arat istersen. Simdi baktim hala 150 kredi.
Bende iyiydi, vade beklemede.
Dogrudur, ben katina atmistim. Kahve falim cok azBaktım da profiline katina ve astrolojideyim yazmış, kahve bakmıyor sanırsam.
Ben de 150 kredilik arıyorum ya beğendiğin olursa bana da söyle canımBaktım da profiline katina ve astrolojideyim yazmış, kahve bakmıyor sanırsam.
Canim chitra fallarima baktim. Mayis ile Temmuz arasi yogun baktirdigim donemlerdi. Kahve tarot katina hatta yname atmisim. Aralarinda tek bir tane ne alaka diyecegim bir sey yok. Beklemede hala ama tavsiye ederim. Kibar duzgun yazimi ve uslubu vardir. Hisli oldugunu dusunuyorum. Yalniz benim attigim zamanlarda hemen hemen ayni gun icinde bakardi genelde, nadiren ertesi gune sarkardi diye hatirliyorum. Sanirim simdilerde cok bekletiyor denmisti.Chitra katinada iyi mi? Ben atina atıyorum genelde herkese
Canim onerebilecegin biri var mi senin cok kredili degil orta ayar anda ve yakin gelecekte sana uymus biri? Elfin'e aticam aslinda kredisi falan hazir ama sn ile kaciriyorum artik iyice zor olmus yakalamak. Onun son fali cikmadi cikacak gibi de degil ama iste enerjisi iyi geliyor.ben kahve atmistim 2 kere, ikisi de patladikiyisindan bile tutturamadi bende ne yazikki
Ben de Aylin Murat diye birini merak ediyorum Binanz da az kredili ama yakalayamadim.günaydın kızlar nasılsınız şimdi binnazda geziniyordum biray demir diye bir yorumcu dikkatimi çekti ondan hiç yorum alan oldumu görüşleriniz nelerdir acaba :)
Bir de Selma Ferah, ona da atasim varBen de Aylin Murat diye birini merak ediyorum Binanz da az kredili ama yakalayamadim.
Ben de Aylin Murat diye birini merak ediyorum Binanz da az kredili ama yakalayamadim.
Sen bulursan bize de haber ver, ucuz bulduk iyi dediğimiz 3 gün yaşıyor 4. gün 100 tl olmuş oluıyolar:)Kızlar tekrar sorayım geçen cevap veren olmamış, herkes yüksek fiyatlılara mı baktırıyor bilemedim. :) 150 krediye güzel bakan bir falcı öneriniz olabilir mi? Biriktirerek 150'ye ulaştırdım değsin istiyorum da, kolay değil malum hediye kredilerle ehehe.
hiç baktırmadım onlara canım.. şimdi müge aydından geldi yorum evet yorumlayışı güzel lakin çok bişey bildi diyemem ilişkimin uzunmu kısamı olduğunu bilemedi mesela ..
Bence hiç birine baktırmayın, biraz bekleyin enerjiniz arınsın. Çünkü çok fal attığımızda biz de karışıyoruz,hepsinin dediği birbirine giriyor, o bunu dedi , şu bunu dedi ve ne yazık ki ufacık tutturdukları dışında gerçekten merak ettiğimiz şeyler çıkmıyor tabi bu benim görüşüm, ama falların arasını açmakta bence fayda var.Ben de Aylin Murat diye birini merak ediyorum Binanz da az kredili ama yakalayamadim.
Bence hiç birine baktırmayın, biraz bekleyin enerjiniz arınsın. Çünkü çok fal attığımızda biz de karışıyoruz,hepsinin dediği birbirine giriyor, o bunu dedi , şu bunu dedi ve ne yazık ki ufacık tutturdukları dışında gerçekten merak ettiğimiz şeyler çıkmıyor tabi bu benim görüşüm, ama falların arasını açmakta bence fayda var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?