Binnaz Abla

İyi dönüş müüü kızz asıl en dönüşü olmayan ayrılık aile veya dış faktör ler kaynaklıdır ben buna inanırım...

Kızlar bu olumlu fallarımızda umarım hayallerimiz yansimiyodur Bu arada geysu bana mesaj atms ne kadar ilgili ya insallah falı da güzel olur

Yine dayanamadım bu mesajdan sonra yeşilçingene, Banu yılmaz ve gizem sitareye fal attım. Gizem sitare hem fal hem de soru kısmını uzun uzun cevaplamış, bu zamana kadar baktırdığım falların içinde ilk defa o bu hikaye burada bitmiş dedi, şu anda bence de öyle aslında ama Banu Yılmaz ve yeşilçingene bitmiş gibi gözükse de şimdilik bitmediğini devamının geleceğini söylediler. Banu yılmaz kısa ve özdü ama 1-2 detayda nokta atışlıydı, çingene geçmiş an ve kişilik analizinde oldukça başarılıydı, Gizem sitarenin falı çıksın ya da çıkmasın, hem yorumda hem de soru kısmında o kadar uzun ve detaylı cevaplamış ki verdiğim para sonuna kadar helal olsun. Bakalım bekleyip göreceğiz, zaman her şeyin ilacı... inşallah hepimizin hakkında hayırlısı olur. Bu arada baktırmadığım geysu ve birkaç isim kaldı galiba, Gizem Hatunla aynı kişi olduğunu okumuştum sanki daha önceki yorumlarda, ona 2-3 kez baktırdım; geçmiş ve anda çok memnun kaldım, bu durumda Geysuyu önerir misiniz ? Sizce hangisi daha başarılı ?

İyi dönüş müüü kızz asıl en dönüşü olmayan ayrılık aile veya dış faktör ler kaynaklıdır ben buna inanırım...
Canım benim iyi dönüş olarak anlatmak istediğim şu. Güzel günleriniz geçmiş değer vermiş ama aile iş psikoloji gibi sebeplerden dolayı ayrılmışsınız. Kısacası ayıpsız ayrılık:) sonra onları halledip dönmüş size. Size olan duygularını uzağa çekmemiş. Dönünce eskisi gibi olabilir yani. Ama kötü dönüşte sizi kırmış aldatmış değer vermemiş. Ama sizi kürkçü dükkanı sanıp dönmüş. Bu kötü bi dönüş hiçbir şey eskisi gibi olmaz. Kast ettiğim bu :) kimsenin kürkçü dükkanı olmayın dönüp dönüp dolaşacağı sonra duracağı yeri olmayın:)

Anladım canım
.. en iyi dönüş beklemekten vazgecince olan dönüştür:) mesela şuan ben bitirdm ya ona rağmen dönüyorlar ya tadından yenmiyo:)

Anladım canım
.. en iyi dönüş beklemekten vazgecince olan dönüştür:) mesela şuan ben bitirdm ya ona rağmen dönüyorlar ya tadından yenmiyo:)

cidden ya benimde eskiler hep dönmüştür hani ben onlardan vazgeçmişim ya döndüklerinde şaşırmayıp sadece kahkaha patlattığım çok olmuştur

Gizem Sitare gelecekte iyi degil ama 2 fal atmistim gecen senelerde bilemedi farkli seyler oldu.

Gizem Sitare gelecekte iyi degil ama 2 fal atmistim gecen senelerde bilemedi farkli seyler oldu.
Çok teşekkür ederim canım benim merak ettiğim konuyla ilgili olumsuz ama benim gelecek yaşantımla ilgili olumluydu Gizem Sitare bakalım yaşayıp görülecek elbet... Ben şimdi Geysuyu merak ediyorum birkaç olumsuz düşünce dışında herkes anda çok iyi olduğunu yazmış ama ben Gizem hatuna 3 kez baktırdım, karar veremedim ona da atsam mı atmasam mı ?

eyüp deniz ve gonca polat pahalandi onlar ortaydi arttirdilar onlar da. Bende Selin imer cok iyi tutturdugu seyler oluyordu, is olsun ask olsun bazen yav he dedigim bi ay sonra gerceklesen olaylari yasamisligim var. Ama herkese iyi bakamiyo begenmeyenler de var

Bana su ana kadar Elfin, Dennis, Medyum Fatima ve Banu Yilmaz asagi yukari ayni seyleri soylediler. MedyumZagnos is tamamen ayri bir yorum yapti bakalim kim dogru cikacak gorecegiz

Selin'e baktirmistim ben 3-4 defa hemde hosuma gitmisti pozitif geldi baslarda ama hic bir seyi bilemedi bende cok alakasizdi hepsi simdi okudugumda en uyduruk fallarimdan diyorum senaryo gibi :)

Tadından yenmez:))
şaka biryana dönmezse dıye bırakamıyorım...

bu karmaşıklığımız ne olacak bilemiyorum bende aynı biliyorum benimkisi dönecek bundan eminim sadece döndüğünde artık görüşmesemmi diye düşünüyorum yani benim karmaşıklığımda bu.. seven insan dönüyor canım bi çaresini bulup dönüyor bence bizi ne mutlu edecekse onu yapmalıyız işte lakin sorun nasıl mutlu olacağız onu bilmiyoruz galiba :))

Ben ikisine de atmistim Gizem Hatun ilk falinda nokta atisi ve gelecek her seyi bilmisti. Sonraki fallari an iyiydi ama sonuc olmadi. Geysu'ya da baktirdim Geysu'nun yazis tarzi cidden Gizem Hatun'a benziyor ama o bende anlik ve gelecek hic bir seyi bilemedi. begeneni var deneyebilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…