Kızlar yok mu eylem tüzün e baktıran?Selam kızlar eylem tüzün ilk kez baktırdım ve anda tatmin ediciydi tabi şuan için bilemeyeceğim şeyler de söyledi acaba çıkan falı oldu mu beni şaşırttı doğrusu
Arkadaşlar size bi şey demek istiyorum: ) bu dönüşler hakkında. İki tane dönüş vardır. Birincisi iyi bir dönüştür. Araya sizin istemediğiniz engeller girmiştir. Ailevi,iş,yanlış anlama vs. Bir de kötü dönüş vardır. Aldatmalr olmuş,kırılmış kalpler,haketmediğiniz şeyler yaşanmış. Buna rağmen adam bir kere döner merak etmeyin.Her katil olay mahalline elbet gider. Kurbanını görmek ,iç rahatlatma. Böyle biri dönse ne hayrınıza. Unutmayın ilkinde yaralayanlar ikincisinde öldürür. İyice tartın.ölçün. Allah hepinizin gönlüne göre versin :))))
Canım sen tesadüfü yaşamışsın. Ben fala özenmeyen birinin hislerine inanmam. İçime sinmemişti zaten. İyi ki bu falın üstüne gitmişim. Yoksa fala bakıp umut içinde pembe pancurlu evimde beyaz atlımı bekleyecektim.
Kesinlikle alma bazı şeyleri demek ki yaşayacağın varmış yaşıyorsun sen de bi kaç detay versen bana bende nokta atışı yaparım. Ama ses kaydındaki söyledği şeyler aynı. Hatta ben ses kaydını dinlemeden gelpispisi ye şakasına sana da mesleki sıkıntısı var Demiştir dedim gerçekten de öyle demiş. Ben ilk defa bu fala para verdim diye üzülüyorum. Diğerleri en azından özeniyordu.
Bize demedi ama karmaşaları var dedi. Karmaşalar ne oluyorsa artık. Ailevi sıkıntısı var dedi hiç zannetmiyorum. Kısaca aynı şeyler demiş. Eğer istersen ses kaydını atabilirim. Bak canım bu adamı bi sen tanırsın ilk önce tanı sonraki süreçte ne olacak şekilde ikiniz adına fal at. Sen bu adam için bana adım atmıyor dersen falcı tabii ki utangaç der. Nabza göre şerbet. Sana derlerse sen onu yansıtırsın ve günahını almış olursun.
Ben çok beğendim canım. Umarım sen de yakalarsın :))Ben de Aylin Murat diye birini merak ediyorum Binanz da az kredili ama yakalayamadim.
Benim de tek korkum bu canım..Kızlar bu olumlu fallarımızda umarım hayallerimiz yansimiyodurBu arada geysu bana mesaj atms ne kadar ilgili ya insallah falı da güzel olur
Mesela bazen bende dikkat ediyorum bi falımda sarilmis kiz erkek sekli var bunu bende gorebiliyorum ama neye gore sekilleniyo muammaBenim de tek korkum bu canım..
Yine dayanamadım bu mesajdan sonra yeşilçingene, Banu yılmaz ve gizem sitareye fal attım. Gizem sitare hem fal hem de soru kısmını uzun uzun cevaplamış, bu zamana kadar baktırdığım falların içinde ilk defa o bu hikaye burada bitmiş dedi, şu anda bence de öyle aslında ama Banu Yılmaz ve yeşilçingene bitmiş gibi gözükse de şimdilik bitmediğini devamının geleceğini söylediler. Banu yılmaz kısa ve özdü ama 1-2 detayda nokta atışlıydı, çingene geçmiş an ve kişilik analizinde oldukça başarılıydı, Gizem sitarenin falı çıksın ya da çıkmasın, hem yorumda hem de soru kısmında o kadar uzun ve detaylı cevaplamış ki verdiğim para sonuna kadar helal olsun. Bakalım bekleyip göreceğiz, zaman her şeyin ilacı... inşallah hepimizin hakkında hayırlısı olur. Bu arada baktırmadığım geysu ve birkaç isim kaldı galiba, Gizem Hatunla aynı kişi olduğunu okumuştum sanki daha önceki yorumlarda, ona 2-3 kez baktırdım; geçmiş ve anda çok memnun kaldım, bu durumda Geysuyu önerir misiniz ? Sizce hangisi daha başarılı ?Merhabalar yeniyim gibi gözükse de aslında eskiyim :) Çünkü takriben 10-11 aydır üye olmadan yazdıklarınızı okudum. Evet Benim hikayem de herkes gibi aşağı yukarı... Şundan 1 sene önce fal bile kapatmazken, hayatımla ilgili karmaşık bir durumdan ötürü haftada 3-4 kez “üstelik de parayla” fal baktırmaya başladım; amacım asla gelecekten haber almak değildi, zira gaybı Allah’tan başkası bilemez ama anlık durumla ilgili merakımı gidermek istiyordum. Bu süreçte İlkay Gür, Chitra, Rezzan Abla, Gizem Hatun, Banu Doğru , Elfin Demet, Elif Hanzade, Müge Aydın, Şevval Erdal, Hülya Demir, Nehir Ateşoğlu, Selin İmer, Eylem Tüzün, Berrak Okur, Melisa Yılmaz, Esma Sultan, Pelin Bilge Özdoğru, Gonca Polat, Meral Ateş, Melek Yıldız, Cemre Yağmur, Janset Özün, Efsun Aksoy, Alev Öztürk, Katre Güneş, Sarp Kılıç, Nisan Demirok, Nil Uğurlu ve yenilerden Marin Şahin ve ismi aklıma gelmeyen birkaç yorumcuya daha gerek kahve falı, gerek tarot, gerekse Katina olmak üzere onlarca fal yorumlattım. Netice de anladığım tek birşey var ki, hemen hemen hepsi sözleşmiş gibi aynı yorumları yapıyorlar ve sorduğumuz soru üzerinden ilerliyorlar. Sonucuda bir güzel pembeye bağlıyorlar, bizim gibi saflara da o an için mutlu olmak ve bu yorumculara şatafatlı yorumlar yapmak düşüyor. Bu saydığım isimlerden en başta Gizem Hatun olmak üzere, Müge Aydın ve Elfin Demet’in anlık durumlarda ki hissiyatına güveniyorum, Rezzan ablayı da bilge kişiliği ve insanlığından ötürü ayrı kefeye koyuyorum. Aklımda kalanlardan: Chitraya spesifik soru sormadım, genel ve uzun bir yorum yapmıştı, hisli biri gibi ama çok da ahım şahım değil yani, üstelik sorumu bile cevaplamadı. Eylem Tüzün ilk Falda beni bana anlattı sanki ama sonrakilerde ilkinin üzerinden yürüdü. İlkay Gürde geçmiş ve anda fena değildi diye hatırlıyorum. Burada “Cemre Yağmura” ayrı bir parantez açmak istiyorum, çok ahım şahım bir fal bakmadı belki ama atmayı planladığım bir adımı da tak diye söyleyiverip beni şaşırtmıştı. Nehir Ateşoğlu bayağı trajikomik bir faldı. Hülya Demir o an iyi gibiydi ama sonrasında bana yazdığı bir kaç cümlenin aynısını arkadaşıma da yazdığını gördüm ve o an da bitti benim için :) Yaz yaz bitmez yani... Son kalan kredilerimi de tüketip bu fal işlerini noktalamayı ve artık önüme bakmayı düşünüyorum. İçinde bulunduğum durumla ilgili hiçbir değişiklik yok ve fal baktırdıkça da hep bir umutla aynı kısır döngünün içinde debelenip duruyorum ama şunu da çok iyi biliyorum ki bu yaşadıklarım benim sınavım, sizlerimde sınavınız ve tüm kalbimle inanıyorum ki Rabbim sevdiği kullarını sınıyor, Çaresiz dertlerle sınamasın inşallah... Zamanla her şey geçecek, burada bulunan herkes için çok güzel günler gelecek, Yeter ki Allahtan umudumuzu kesmeyelim... Şimdilik hoşçakalın:) Yorumcularla ilgili sorularınız varsa naçizane cevaplamaya çalışırım...
Ben de Aylin Murat diye birini merak ediyorum Binanz da az kredili ama yakalayamadim.
Canım benim iyi dönüş olarak anlatmak istediğim şu. Güzel günleriniz geçmiş değer vermiş ama aile iş psikoloji gibi sebeplerden dolayı ayrılmışsınız. Kısacası ayıpsız ayrılık:) sonra onları halledip dönmüş size. Size olan duygularını uzağa çekmemiş. Dönünce eskisi gibi olabilir yani. Ama kötü dönüşte sizi kırmış aldatmış değer vermemiş. Ama sizi kürkçü dükkanı sanıp dönmüş. Bu kötü bi dönüş hiçbir şey eskisi gibi olmaz. Kast ettiğim bu :) kimsenin kürkçü dükkanı olmayın dönüp dönüp dolaşacağı sonra duracağı yeri olmayın:)İyi dönüş müüü kızz asıl en dönüşü olmayan ayrılık aile veya dış faktör ler kaynaklıdır ben buna inanırım...
Canım benim iyi dönüş olarak anlatmak istediğim şu. Güzel günleriniz geçmiş değer vermiş ama aile iş psikoloji gibi sebeplerden dolayı ayrılmışsınız. Kısacası ayıpsız ayrılık:) sonra onları halledip dönmüş size. Size olan duygularını uzağa çekmemiş. Dönünce eskisi gibi olabilir yani. Ama kötü dönüşte sizi kırmış aldatmış değer vermemiş. Ama sizi kürkçü dükkanı sanıp dönmüş. Bu kötü bi dönüş hiçbir şey eskisi gibi olmaz. Kast ettiğim bu :) kimsenin kürkçü dükkanı olmayın dönüp dönüp dolaşacağı sonra duracağı yeri olmayın:)
Anladım canım
.. en iyi dönüş beklemekten vazgecince olan dönüştür:) mesela şuan ben bitirdm ya ona rağmen dönüyorlar ya tadından yenmiyo:)
Gizem Sitare gelecekte iyi degil ama 2 fal atmistim gecen senelerde bilemedi farkli seyler oldu.Yine dayanamadım bu mesajdan sonra yeşilçingene, Banu yılmaz ve gizem sitareye fal attım. Gizem sitare hem fal hem de soru kısmını uzun uzun cevaplamış, bu zamana kadar baktırdığım falların içinde ilk defa o bu hikaye burada bitmiş dedi, şu anda bence de öyle aslında ama Banu Yılmaz ve yeşilçingene bitmiş gibi gözükse de şimdilik bitmediğini devamının geleceğini söylediler. Banu yılmaz kısa ve özdü ama 1-2 detayda nokta atışlıydı, çingene geçmiş an ve kişilik analizinde oldukça başarılıydı, Gizem sitarenin falı çıksın ya da çıkmasın, hem yorumda hem de soru kısmında o kadar uzun ve detaylı cevaplamış ki verdiğim para sonuna kadar helal olsun. Bakalım bekleyip göreceğiz, zaman her şeyin ilacı... inşallah hepimizin hakkında hayırlısı olur. Bu arada baktırmadığım geysu ve birkaç isim kaldı galiba, Gizem Hatunla aynı kişi olduğunu okumuştum sanki daha önceki yorumlarda, ona 2-3 kez baktırdım; geçmiş ve anda çok memnun kaldım, bu durumda Geysuyu önerir misiniz ? Sizce hangisi daha başarılı ?
Çok teşekkür ederim canım benim merak ettiğim konuyla ilgili olumsuz ama benim gelecek yaşantımla ilgili olumluydu Gizem Sitare bakalım yaşayıp görülecek elbet... Ben şimdi Geysuyu merak ediyorum birkaç olumsuz düşünce dışında herkes anda çok iyi olduğunu yazmış ama ben Gizem hatuna 3 kez baktırdım, karar veremedim ona da atsam mı atmasam mı ?Gizem Sitare gelecekte iyi degil ama 2 fal atmistim gecen senelerde bilemedi farkli seyler oldu.
eyüp deniz ve gonca polat pahalandi onlar ortaydi arttirdilar onlar da. Bende Selin imer cok iyi tutturdugu seyler oluyordu, is olsun ask olsun bazen yav he dedigim bi ay sonra gerceklesen olaylari yasamisligim var. Ama herkese iyi bakamiyo begenmeyenler de varCanim onerebilecegin biri var mi senin cok kredili degil orta ayar anda ve yakin gelecekte sana uymus biri? Elfin'e aticam aslinda kredisi falan hazir ama sn ile kaciriyorum artik iyice zor olmus yakalamak. Onun son fali cikmadi cikacak gibi de degil ama iste enerjisi iyi geliyor.
Bana su ana kadar Elfin, Dennis, Medyum Fatima ve Banu Yilmaz asagi yukari ayni seyleri soylediler. MedyumZagnos is tamamen ayri bir yorum yapti bakalim kim dogru cikacak gorecegizGizem Sitare gelecekte iyi degil ama 2 fal atmistim gecen senelerde bilemedi farkli seyler oldu.
Selin'e baktirmistim ben 3-4 defa hemde hosuma gitmisti pozitif geldi baslarda ama hic bir seyi bilemedi bende cok alakasizdi hepsi simdi okudugumda en uyduruk fallarimdan diyorum senaryo gibi :)eyüp deniz ve gonca polat pahalandi onlar ortaydi arttirdilar onlar da. Bende Selin imer cok iyi tutturdugu seyler oluyordu, is olsun ask olsun bazen yav he dedigim bi ay sonra gerceklesen olaylari yasamisligim var. Ama herkese iyi bakamiyo begenmeyenler de var
cidden ya benimde eskiler hep dönmüştür hani ben onlardan vazgeçmişim ya döndüklerinde şaşırmayıp sadece kahkaha patlattığım çok olmuştur
Tadından yenmez:))
şaka biryana dönmezse dıye bırakamıyorım...
Ben ikisine de atmistim Gizem Hatun ilk falinda nokta atisi ve gelecek her seyi bilmisti. Sonraki fallari an iyiydi ama sonuc olmadi. Geysu'ya da baktirdim Geysu'nun yazis tarzi cidden Gizem Hatun'a benziyor ama o bende anlik ve gelecek hic bir seyi bilemedi. begeneni var deneyebilirsin.Çok teşekkür ederim canım benim merak ettiğim konuyla ilgili olumsuz ama benim gelecek yaşantımla ilgili olumluydu Gizem Sitare bakalım yaşayıp görülecek elbet... Ben şimdi Geysuyu merak ediyorum birkaç olumsuz düşünce dışında herkes anda çok iyi olduğunu yazmış ama ben Gizem hatuna 3 kez baktırdım, karar veremedim ona da atsam mı atmasam mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?