- 4 Aralık 2017
- 45
- 94
- 3
Evet kiminde Öyle, Bende Is konusunda bildikleri oldu bi Orta yaslarda Adam yardim edecegini Ilk görüsme olumsuz ikinci görüsme olumlu gececegini söylemisti Öyle bi gelisme olmustuSelin'e baktirmistim ben 3-4 defa hemde hosuma gitmisti pozitif geldi baslarda ama hic bir seyi bilemedi bende cok alakasizdi hepsi simdi okudugumda en uyduruk fallarimdan diyorum senaryo gibi :)
Kesinlikle cok fal baktirdim gecmise donup baktigimda soyle soylediklerini yasadim diyecegim Medyum Fatima, Gizem Hatun ve Efin (yakin gelecek) oldu sadece. Elfin'in son soyledigi olmadi tam tersi duruma gidiyor ses cikmiyor ama bilmiyorum belki degisir her sey zaman sasmistir sadece belki. Medyum Fatimaya yine atmistim gecen ay yine begendim diger begendiklerimle ayni dogrultuda bakmis.Evet kiminde Öyle, Bende Is konusunda bildikleri oldu bi Orta yaslarda Adam yardim edecegini Ilk görüsme olumsuz ikinci görüsme olumlu gececegini söylemisti Öyle bi gelisme olmustu
Enerji meselesi diyelim
bu karmaşıklığımız ne olacak bilemiyorum bende aynı biliyorum benimkisi dönecek bundan eminim sadece döndüğünde artık görüşmesemmi diye düşünüyorum yani benim karmaşıklığımda bu.. seven insan dönüyor canım bi çaresini bulup dönüyor bence bizi ne mutlu edecekse onu yapmalıyız işte lakin sorun nasıl mutlu olacağız onu bilmiyoruz galiba :))
Banu doğru nerde bakıyorbenim degil de, bu forumda gezinmeyen kuzenime patlayan ve cikan fallari paylasmak istedim:
Banu Dogru: noktasiyla virgülüyle cikti an, gidisat ve sonuc. yorum olumsuzdu ve olumsuz sonuclandi.
Pinar Gökce: pembeci ve patladi
Belkis Günes: an'i ve gecmisi cok iyi bilen bir yorumcu fakat sonuc patladi, olumlu konusmustu
Derya Abla uygulamasinda ödemeli fal: cikti (olumsuz yazdi ve olumsuz sonuclandi)
Banu doğru nerde bakıyor
Falalem miş buldumBanu doğru nerde bakıyor
Gelecekle ilgili mi çıktı dedikleri? kuzeninin hiç bilmediği şeyleri mi bildiFalalem'de.. aldatma olayini bildi mesela
Falalem miş buldumona hiç elim gitmedi ya
Kızlar benim umudum kalmadı
Fallar vs çıkacağını da sanmıyorum nedense
Gelecekle ilgili mi çıktı dedikleri? kuzeninin hiç bilmediği şeyleri mi bildi
Dennis'in dedigi bir sey oldu. 10 Aralik sonrasinda mesaj atacak sohbet ediceksiniz tekrar demisti atti simdi sohbet ediyoruz:) Kus degildik zaten ama konusmalar azalmisti zaten arkadas iliskisi bizim biraz flort var. Ay sonuna kadar da bir gorusme olursa bir diger dedigi cikmis olacak.
Evet sasirtici sekilde bilmis oldu ilginc cunku 2 haftadir neredeyse hic konusmuyoruz tam da ayin 10'undan sonra mesaj atmaya basladi. Bu arada sohbet arasinda da goruselim yakin zamanda dedi o da tuttu yaniçook sevindim umarım beklediğinden daha güzel adımlar gelir dennis cidden bendede tutuyor ..
Çok sevindim kuzu!Dennis'in dedigi bir sey oldu. 10 Aralik sonrasinda mesaj atacak sohbet ediceksiniz tekrar demisti atti simdi sohbet ediyoruz:) Kus degildik zaten ama konusmalar azalmisti zaten arkadas iliskisi bizim biraz flort var. Ay sonuna kadar da bir gorusme olursa bir diger dedigi cikmis olacak.
elfin de cikmis oluyor mu?Dennis'in dedigi bir sey oldu. 10 Aralik sonrasinda mesaj atacak sohbet ediceksiniz tekrar demisti atti simdi sohbet ediyoruz:) Kus degildik zaten ama konusmalar azalmisti zaten arkadas iliskisi bizim biraz flort var. Ay sonuna kadar da bir gorusme olursa bir diger dedigi cikmis olacak.
Evet zaten Elfin Dennis ayni seyleri soylediler bir de Medyum Fatima ile Banu Yilmaz ama Dennis daha yakin gelecege odaklandigi icin onunki tam oturduelfin de cikmis oluyor mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?