Binnaz Abla

Çok teşekkür ederim Gizem Hatunun çıkmış olmasına da ayrıca sevindim :)

Selin'e baktirmistim ben 3-4 defa hemde hosuma gitmisti pozitif geldi baslarda ama hic bir seyi bilemedi bende cok alakasizdi hepsi simdi okudugumda en uyduruk fallarimdan diyorum senaryo gibi :)
Evet kiminde Öyle, Bende Is konusunda bildikleri oldu bi Orta yaslarda Adam yardim edecegini Ilk görüsme olumsuz ikinci görüsme olumlu gececegini söylemisti Öyle bi gelisme olmustu
Enerji meselesi diyelim

Evet kiminde Öyle, Bende Is konusunda bildikleri oldu bi Orta yaslarda Adam yardim edecegini Ilk görüsme olumsuz ikinci görüsme olumlu gececegini söylemisti Öyle bi gelisme olmustu
Enerji meselesi diyelim
Kesinlikle cok fal baktirdim gecmise donup baktigimda soyle soylediklerini yasadim diyecegim Medyum Fatima, Gizem Hatun ve Efin (yakin gelecek) oldu sadece. Elfin'in son soyledigi olmadi tam tersi duruma gidiyor ses cikmiyor ama bilmiyorum belki degisir her sey zaman sasmistir sadece belki. Medyum Fatimaya yine atmistim gecen ay yine begendim diger begendiklerimle ayni dogrultuda bakmis.

Bende ne yaparım diye değil de ya dönerse dıye birtırlu bitiremedim enson bitirdim bukez o arkdaş kalalım a döndü en tehliselisi bi türlü bitmemesi.... bana kalsa engelliycem ama ya dönerse ihtimali beni durduruyor...

benim degil de, bu forumda gezinmeyen kuzenime patlayan ve cikan fallari paylasmak istedim:

Banu Dogru: noktasiyla virgülüyle cikti an, gidisat ve sonuc. yorum olumsuzdu ve olumsuz sonuclandi.
Pinar Gökce: pembeci ve patladi
Belkis Günes: an'i ve gecmisi cok iyi bilen bir yorumcu fakat sonuc patladi, olumlu konusmustu
Derya Abla uygulamasinda ödemeli fal: cikti (olumsuz yazdi ve olumsuz sonuclandi)

Arkadaslar bu arada Biray Demir güne 45 tl ile basladı. Sonra 35 tl ye indirdi. Simdi de 30 tl ye indirmis :) . Aslinda onlar da farkindalar fiyatların yüksek oldugunun. Sanirım bir kac saate 20 ye indirmis olur

Banu doğru nerde bakıyor

Falalem miş buldum ona hiç elim gitmedi ya
Kızlar benim umudum kalmadı
Fallar vs çıkacağını da sanmıyorum nedense

ben varya biktim artik fallardan.. baktirip düsünmek istemiyorum. yasayip görmek istiyorum herseyi. sadece bazen büyük bosluga ve belirslizlige düsünce elim direkt fala gidiyor

çook sevindim umarım beklediğinden daha güzel adımlar gelir dennis cidden bendede tutuyor ..

çook sevindim umarım beklediğinden daha güzel adımlar gelir dennis cidden bendede tutuyor ..
Evet sasirtici sekilde bilmis oldu ilginc cunku 2 haftadir neredeyse hic konusmuyoruz tam da ayin 10'undan sonra mesaj atmaya basladi. Bu arada sohbet arasinda da goruselim yakin zamanda dedi o da tuttu yani

elfin de cikmis oluyor mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…