- 26 Ocak 2017
- 204
- 174
- 33
- 52
Arkadaşlar buraya üye olurken fal sepeti dennis e fal atmıştım. Hani günlerce online olmasını bekledim. Falı yarın yorumlayacam deyip hemen yorumlamıştı. Hatta baya yorum alan bir konu da açmıştım dennisle ilgili. Falı olumlu olmasına rağmen hiç içime sinmemişti. Hep aksini söylersek günaha girmiş oluruz diye büyük büyük de konuştu. Vadesini elbette ki yaşamadım ama en azından an için söylediği hisler doğru olsun istedim. Dün gelpisipisi nin dennis falının ses kaydını dinledim şok oldum. Bu kadar benzerlik olur. Biz demiyoruz tek bir ses kaydını ikimize de yollamış. Ama aynı cümleler aynı vaaatlr aynı kişilik analizi. Hatta 'hemen bir dakika bbekleteceğim' bir de öksürüp 'özür dilerim' demesi bile aynı. Yani dennise fal atmaya
Dennis'in dedigi bir sey oldu. 10 Aralik sonrasinda mesaj atacak sohbet ediceksiniz tekrar demisti atti simdi sohbet ediyoruz:) Kus degildik zaten ama konusmalar azalmisti zaten arkadas iliskisi bizim biraz flort var. Ay sonuna kadar da bir gorusme olursa bir diger dedigi cikmis olacak.
Biylelkkle zagnosun yorumu patlamis oliyor degilmi.ya bu dennisin hisleri varda bazen bence safsakliyor cani isterse iyi bakiyor gibi .bende son fali hic olmadi kendisinede soyledim zaten attim kafadan ama diger fallari iyiydi.dogruya dogru.
Zagnosun bana duru gorusu cok tutarliydi .sirf merakimdan 1 ay sonra tekrar aticam bakalim nolcak.
Evet sasirtici sekilde bilmis oldu ilginc cunku 2 haftadir neredeyse hic konusmuyoruz tam da ayin 10'undan sonra mesaj atmaya basladi. Bu arada sohbet arasinda da goruselim yakin zamanda dedi o da tuttu yani
ciksin artik fallarEvet zaten Elfin Dennis ayni seyleri soylediler bir de Medyum Fatima ile Banu Yilmaz ama Dennis daha yakin gelecege odaklandigi icin onunki tam oturdu
Bu geri dönüşler bende iyice karıştı 8 yıl önce ayrıldığım sevgilim döndü bu sayılır mı
gerçi ben onu hiç beklemiyordum dönmese de olurdu 8 yıl nedir ya))
Dennis'in dedigi bir sey oldu. 10 Aralik sonrasinda mesaj atacak sohbet ediceksiniz tekrar demisti atti simdi sohbet ediyoruz:) Kus degildik zaten ama konusmalar azalmisti zaten arkadas iliskisi bizim biraz flort var. Ay sonuna kadar da bir gorusme olursa bir diger dedigi cikmis olacak.
Yaa çok mutlu oldummm :) İnşallah devamıda en güzel şekilde olur senin için.. Bakalim dennis bende çıkacak mı merak ediyorum.Dennis'in dedigi bir sey oldu. 10 Aralik sonrasinda mesaj atacak sohbet ediceksiniz tekrar demisti atti simdi sohbet ediyoruz:) Kus degildik zaten ama konusmalar azalmisti zaten arkadas iliskisi bizim biraz flort var. Ay sonuna kadar da bir gorusme olursa bir diger dedigi cikmis olacak.
Yaa çok mutlu oldummm :) İnşallah devamıda en güzel şekilde olur senin için.. Bakalim dennis bende çıkacak mı merak ediyorum.
2-3 haftadır konuşmuyorduk küslük yoktu ama önceki sohbetimiz kesilmişti Dennis 10 Aralıktan sonra güzel sohbetleriniz yeniden olacak dedi ve bugun ayı 12 si baya güzel konuştuk ve bu hafta görüşmek için plan yaptık bu ay görüşme var denişti ve en son ekim de görüşmüştük. Bayağ bildi bir de seninle çok anlaştığını düşünüyor dedi ki biz gerçekten düşünce yapısı olarak anlaşıyoruz öncelikleCanım İlköcelikle sevindim ama sizde kötü biten bi durum ya da küllük yokmuş. Bilmesi ve tutması biraz normal. Dediğim gibi Nazlı’yla benim falım nerdeyse aynı. Ama gerçekten sevindim çünkü zagnos baya moralini bozmuştu. Bu konuşma esnasında beyfendiyi baya iyi tanı gözlemle umarım her şey gönlünce gider. Fal da baktırma fal bazı şeylere gerçekten set koyuyot
Hadi bakalim insallah bundan sonrasi çorap söküğu gibi hizli gelisir guzel anlamda:)2-3 haftadır konuşmuyorduk küslük yoktu ama önceki sohbetimiz kesilmişti Dennis 10 Aralıktan sonra güzel sohbetleriniz yeniden olacak dedi ve bugun ayı 12 si baya güzel konuştuk ve bu hafta görüşmek için plan yaptık bu ay görüşme var denişti ve en son ekim de görüşmüştük. Bayağ bildi bir de seninle çok anlaştığını düşünüyor dedi ki biz gerçekten düşünce yapısı olarak anlaşıyoruz öncelikle
Ozellikle falcilarin yakin gelecek soyledikleri cikinca mutlu oluyorum uzak gelecek zaten bilinmiyor ve yakinda olacaklar onemli bizim icinHadi bakalim insallah bundan sonrasi çorap söküğu gibi hizli gelisir guzel anlamda:)
Chitrada 2 haftadır sıradayım bekle bekle kurudum arkadaş
engelli felan değil miydi numarasını silmedınmı nasıl döndü
günaydın kızlar nasılsınız şimdi binnazda geziniyordum biray demir diye bir yorumcu dikkatimi çekti ondan hiç yorum alan oldumu görüşleriniz nelerdir acaba :)
CAnim Dennis’e Aralik basinda baktirdim detay sormadim sadece isim dogumtarihi filan verdim. 10 aralik sonrasi gor bak sohbetleriniz artacak demis ve Aralik icinde bir yuzyuze gorusme olacak demis. Sonra ocak sonu Subat sonu bulur bir iliski baslangici demis ama o olur mu bilmem ben daha kendi duygularimdan emin degilim anlasiyorum biraz hoslanti var belli olmaz belki arkadas kaliriz.dennisin vadesi sende ne zaman dı acaba ..
yok engelli değildi , zaten çok fazla zaman geçmişti beklemiyordum bile ..
Çok ilginç gerçekten, 8 yıldan sonra döneni ilk defa duyuyorum.saklaması çok ilginç kavgalı ayrılmadınız herhalde...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?