Binnaz Abla

Evet sasirtici sekilde bilmis oldu ilginc cunku 2 haftadir neredeyse hic konusmuyoruz tam da ayin 10'undan sonra mesaj atmaya basladi. Bu arada sohbet arasinda da goruselim yakin zamanda dedi o da tuttu yani

Zagnosun falida boylelik patlamis oluyor degilmi.
Dennisin aslinda hisleri varda bazen safsakloyor gibi yada cani istemiyerekni bakiyor bilemiyorum.bende son fali hic olmadi kendisinede soyledim
Zagnosun fali bende baya tutarliydi aradan zaman gecsin tekrar aticam sirf merakdan.:)
Hayirli gelismelerin olsun..

Canım İlköcelikle sevindim ama sizde kötü biten bi durum ya da küllük yokmuş. Bilmesi ve tutması biraz normal. Dediğim gibi Nazlı’yla benim falım nerdeyse aynı. Ama gerçekten sevindim çünkü zagnos baya moralini bozmuştu. Bu konuşma esnasında beyfendiyi baya iyi tanı gözlemle umarım her şey gönlünce gider. Fal da baktırma fal bazı şeylere gerçekten set koyuyot

Arkadaslar binnaz abla da Seden Kamis a baktirdim.. Soklar icindeyim.. Uzun uzun detay detay cok güzel bir yorum.. Analizler birebir dogru.. Umarim gelecekle ilgili öngörüleri de gerceklesir. Fiyati da 17.5.. Gönül rahatligi ile tavsiye ederim.. Ve Allah hepimizin yardimcisi olsun insallah

Yaa çok mutlu oldummm :) İnşallah devamıda en güzel şekilde olur senin için.. Bakalim dennis bende çıkacak mı merak ediyorum.

2-3 haftadır konuşmuyorduk küslük yoktu ama önceki sohbetimiz kesilmişti Dennis 10 Aralıktan sonra güzel sohbetleriniz yeniden olacak dedi ve bugun ayı 12 si baya güzel konuştuk ve bu hafta görüşmek için plan yaptık bu ay görüşme var denişti ve en son ekim de görüşmüştük. Bayağ bildi bir de seninle çok anlaştığını düşünüyor dedi ki biz gerçekten düşünce yapısı olarak anlaşıyoruz öncelikle

Hadi bakalim insallah bundan sonrasi çorap söküğu gibi hizli gelisir guzel anlamda:)

günaydın kızlar nasılsınız şimdi binnazda geziniyordum biray demir diye bir yorumcu dikkatimi çekti ondan hiç yorum alan oldumu görüşleriniz nelerdir acaba :)

ben baktırmıştım kendisine şimdi tekrar dinledim 10 dk sürmüş çok hızlı konuşuyor detaylı anlatıyor o an söylemediğim bir olayı kendi direkt bilmişti, anlık durum tespiti de iyiydi.

dennisin vadesi sende ne zaman dı acaba ..
CAnim Dennis’e Aralik basinda baktirdim detay sormadim sadece isim dogumtarihi filan verdim. 10 aralik sonrasi gor bak sohbetleriniz artacak demis ve Aralik icinde bir yuzyuze gorusme olacak demis. Sonra ocak sonu Subat sonu bulur bir iliski baslangici demis ama o olur mu bilmem ben daha kendi duygularimdan emin degilim anlasiyorum biraz hoslanti var belli olmaz belki arkadas kaliriz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…