eylem e bu soruyu sordum ve dediki kahve falı diğerlerine göre daha çok enerji gerektiren bir tür dedi. Bu yüzden orada çok sık online olamıyorum demişti.Arkadaşlar eylem kahveye bakıyor mu? Çünkü ara ara giriyorum kahve de yok ama katına da online gözüküyor. Ama dün bile kahve puan yorumlaması atılmış. Bilen aydınlatabilir mi?
Çok ilginç gerçekten, 8 yıldan sonra döneni ilk defa duyuyorum.
Çok sağol canım cevap verip bilgilendirdiğin için :) namını boya duydum uzun zaman fal atmıcam atarsam da eyleme atarım. O karmaşıklığa. Anlam veremedim. Peki ne zaman yakalarım onu. Ben kahve atarım çünkü benim katlarda enerjim çok düşük be menem olumsuz kart varsa çekerim:)eylem e bu soruyu sordum ve dediki kahve falı diğerlerine göre daha çok enerji gerektiren bir tür dedi. Bu yüzden orada çok sık online olamıyorum demişti.
Chitra ilk falın mı
Daha önce çıktığı için mi deniyorsun
Efsunun yakin gelecekte dedigi ne kadar zamn sonra cikti canim birde bu efsun aksoy mu?Son zamanlarda 2 kez efsun’a baktirdim binnaz abla’da. Anlik tespitleri iyi, yakin gelecekte dedigi bir olayi daha sonra yasadim , kahve baktirdim ikisinde de,25 tl idi ucreti
Selin imer’e de baktirdim , bu kadin cok odaklanarak baktigi zaman super bakiyor, cok ilginc detaylari bile tutturabiliyor. Yakin gelecek icin soyledigi bir olau gerceklesti. Ancak gecmis fallarinda, mayis 2017 icin soyledigi sey olmadi.
Arel Aras : kahve, binnaz. Begenmedim falini. Sallamasyon
Asaf beyoglu; binnazda tarot. Yalnizca kartlarin anlamini yazip gondermis. Bir daha baktirmam
Sectet coffee dediği fal nedir? Sen ne atmıştın ona ?Kızlar black_pearl88 fal attım, ne güzel bakım yapıyor. Hisli muhtemelen bunca zamandır fal baktıran biri olarak söyliyim kişisel bir sıkıntımı pat diye söyledi. Aşk konusunda ise tespitler yerindeydi. Vade beklemede. black_pearl88 öneririm :)
Sectet coffee dediği fal nedir? Sen ne atmıştın ona ?
Anladım peki sana çıkan fal oldu mu önerebileceğin bir falcı var mı?Bende Black Pearl e 2-3 defa baktırdım o an için harika hissetiyor söyledikleri falan tutarlı bendede bildiği çok şey oldu ama iki farklı kişi için baktırdım ve ikisi ile ilgili de söyledikleri çıkmadı birinin şuan sevgilisi var hesapta çocuk bana ölüyordu açılacaktı. Diğeri de hiç dönmedi vadeler geçeli aylar oldu herhangi bir gelişme dahi olmadı.
Kopyala yapıştır olayı olmamış miydi bir dönem Black Pearl un. Ve hatta o dönem baktıran lar telwe den hep iade almıştı.Bende Black Pearl e 2-3 defa baktırdım o an için harika hissetiyor söyledikleri falan tutarlı bendede bildiği çok şey oldu ama iki farklı kişi için baktırdım ve ikisi ile ilgili de söyledikleri çıkmadı birinin şuan sevgilisi var hesapta çocuk bana ölüyordu açılacaktı. Diğeri de hiç dönmedi vadeler geçeli aylar oldu herhangi bir gelişme dahi olmadı.
Kopyala yapıştır olayı olmamış miydi bir dönem Black Pearl un. Ve hatta o dönem baktıran lar telwe den hep iade almıştı.
Ben mi yanlış hatırlıyorum. Kızlar ??? Hatirlayan var mı ?o kadın bana nedense çok bilindik bir yorumcunun 2. Profili gibi geliyor ayrıca...
Bendeki fali vadesiz ama cok iyi yaa... Aticam sana simdi.Kopyala yapıştır olayı olmamış miydi bir dönem Black Pearl un. Ve hatta o dönem baktıran lar telwe den hep iade almıştı.
Ben mi yanlış hatırlıyorum. Kızlar ??? Hatirlayan var mı ?o kadın bana nedense çok bilindik bir yorumcunun 2. Profili gibi geliyor ayrıca...
Detay bilmiyorum ama bir ara aynı cümleyi herkese kullandığı konuşuldu. Bende de ocğmle vardı hatta " bir hüzün örtüsünün altına saklanmış tıpkı bir çocuk gibi " vs bu tarz bir cümleydi.Kopyala yapıştır olayı olmamış miydi bir dönem Black Pearl un. Ve hatta o dönem baktıran lar telwe den hep iade almıştı.
Anladım peki sana çıkan fal oldu mu önerebileceğin bir falcı var mı?
Yaaa işte o kim emin olamıyorum..Aaa öyle mi? Kimin peki ??
Okudum ve de etkilenmedim.Bendeki fali vadesiz ama cok iyi yaa... Aticam sana simdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?