Binnaz Abla

Arkadaşlar eylem kahveye bakıyor mu? Çünkü ara ara giriyorum kahve de yok ama katına da online gözüküyor. Ama dün bile kahve puan yorumlaması atılmış. Bilen aydınlatabilir mi?

Arkadaşlar eylem kahveye bakıyor mu? Çünkü ara ara giriyorum kahve de yok ama katına da online gözüküyor. Ama dün bile kahve puan yorumlaması atılmış. Bilen aydınlatabilir mi?
eylem e bu soruyu sordum ve dediki kahve falı diğerlerine göre daha çok enerji gerektiren bir tür dedi. Bu yüzden orada çok sık online olamıyorum demişti.

eylem e bu soruyu sordum ve dediki kahve falı diğerlerine göre daha çok enerji gerektiren bir tür dedi. Bu yüzden orada çok sık online olamıyorum demişti.
Çok sağol canım cevap verip bilgilendirdiğin için :) namını boya duydum uzun zaman fal atmıcam atarsam da eyleme atarım. O karmaşıklığa. Anlam veremedim. Peki ne zaman yakalarım onu. Ben kahve atarım çünkü benim katlarda enerjim çok düşük be menem olumsuz kart varsa çekerim:)

Son zamanlarda 2 kez efsun’a baktirdim binnaz abla’da. Anlik tespitleri iyi, yakin gelecekte dedigi bir olayi daha sonra yasadim , kahve baktirdim ikisinde de,25 tl idi ucreti
Selin imer’e de baktirdim , bu kadin cok odaklanarak baktigi zaman super bakiyor, cok ilginc detaylari bile tutturabiliyor. Yakin gelecek icin soyledigi bir olau gerceklesti. Ancak gecmis fallarinda, mayis 2017 icin soyledigi sey olmadi.
Arel Aras : kahve, binnaz. Begenmedim falini. Sallamasyon
Asaf beyoglu; binnazda tarot. Yalnizca kartlarin anlamini yazip gondermis. Bir daha baktirmam

Efsunun yakin gelecekte dedigi ne kadar zamn sonra cikti canim birde bu efsun aksoy mu?

Sectet coffee dediği fal nedir? Sen ne atmıştın ona ?

Bende Black Pearl e 2-3 defa baktırdım o an için harika hissetiyor söyledikleri falan tutarlı bendede bildiği çok şey oldu ama iki farklı kişi için baktırdım ve ikisi ile ilgili de söyledikleri çıkmadı birinin şuan sevgilisi var hesapta çocuk bana ölüyordu açılacaktı. Diğeri de hiç dönmedi vadeler geçeli aylar oldu herhangi bir gelişme dahi olmadı.

Anladım peki sana çıkan fal oldu mu önerebileceğin bir falcı var mı?

Kopyala yapıştır olayı olmamış miydi bir dönem Black Pearl un. Ve hatta o dönem baktıran lar telwe den hep iade almıştı.
Ben mi yanlış hatırlıyorum. Kızlar ??? Hatirlayan var mı ? o kadın bana nedense çok bilindik bir yorumcunun 2. Profili gibi geliyor ayrıca...

Aaa öyle mi? Kimin peki ??

Bendeki fali vadesiz ama cok iyi yaa... Aticam sana simdi.

Detay bilmiyorum ama bir ara aynı cümleyi herkese kullandığı konuşuldu. Bende de ocğmle vardı hatta " bir hüzün örtüsünün altına saklanmış tıpkı bir çocuk gibi " vs bu tarz bir cümleydi.

Anladım peki sana çıkan fal oldu mu önerebileceğin bir falcı var mı?

Herkese uymaz ama bana yeşilçingene her zaman harfi harfine çıkar bir senedir aralıklarla baktırrm. Geysunun çıkan falı oldu, Binnaz melek yıldızın şuan yarısına kadar çıktı devamı için daha vade var,naktanın dediği birşey oldu ama devamı için süre baya uzun beklemede. Perseisinde şuana kadar paralel şeyler oldu vade geçti ama hala olabilir devamı için. Bir ara falsepetinden Nesibeye baktırdım onun dediğinide yaşadım aynı şekilde.

Aaa öyle mi? Kimin peki ??
Yaaa işte o kim emin olamıyorum..
Ama baktığı falları biliyorum. Ya çok nokta atışlı ya da alakasız oluyor.
Diğer profille bakıp kimliken ve sorudan cozebildiklerine çok iyi oluyor. Cozemediklerine ve diğer profilden bakmamış olduklarına alakasız olmuş oluyor...

Bendeki fali vadesiz ama cok iyi yaa... Aticam sana simdi.
Okudum ve de etkilenmedim.
Dediğim gibi bir insan fala ihtiyaç duymuşsa ya baktıran ya da baktırdığı kişi bu tarife uyar zaten...
Stabil bir ilişkisi olan neden fal baktırsın ki canımıniçi... demişken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…