"Kendi ruhuna hapsedilmiş bir mahkum gibi "Detay bilmiyorum ama bir ara aynı cümleyi herkese kullandığı konuşuldu. Bende de ocğmle vardı hatta " bir hüzün örtüsünün altına saklanmış tıpkı bir çocuk gibi " vs bu tarz bir cümleydi.
Canim bi ara ben de cok bekledm kahvede online olmasini ama yakalamk imkansz bir kisi alioÇok sağol canım cevap verip bilgilendirdiğin için :) namını boya duydum uzun zaman fal atmıcam atarsam da eyleme atarım. O karmaşıklığa. Anlam veremedim. Peki ne zaman yakalarım onu. Ben kahve atarım çünkü benim katlarda enerjim çok düşük be menem olumsuz kart varsa çekerim:)
Yok yok ben henuz safligimi atamamisim tam :)) senin yorunlarin cuk oturdu. Haklisin :)Okudum ve de etkilenmedim.
Dediğim gibi bir insan fala ihtiyaç duymuşsa ya baktıran ya da baktırdığı kişi bu tarife uyar zaten...
Stabil bir ilişkisi olan neden fal baktırsın ki canımıniçi... demişken
1 ay sonra gerceklesti. Bahsettigi olay ile ilgili de uzun bir vadede bir yorum daha yapti , cikarsa yazarim mutlaka. Evet efsun aksoy.Efsunun yakin gelecekte dedigi ne kadar zamn sonra cikti canim birde bu efsun aksoy mu?
Bana buluşma ile ilgili söylediği 3 hafta geçti henüz olmadı şu anda görüşme konusu oldu ama olsa bile onun söylediği şekilde olamayacak gibi gözüküyor şu an. Ben yine de almak istiyorum Elfin’den bir yorum daha. Yakın gelecekte söyledikleri çok oldu bana ve anda o kadar iyi biliyor ki. ama beklesem de yakalayamıyorum hemen doluyor artıkBu arada elfin den yorum alanlara bir haber var. Zaten artık yakalamak imkansız oldu ama bekleyenler için yazayım.
5 ay önce ilişki için aldığım yorumu çıkmıstı. 2 ay evvel iş ile ilgili yorum istedim tarot destekli baktı.
Ve 5 dk boyunca döne döne risk var dikkat et diye tekrarladı kadın. Döne döne uyardı.
Ve bu aklımda kaldı. Sonra derin e atmıştım o da aynı şekilde kart açtım uyarı var dikkat dedi.
Ve 3 gün önce risk gündeme geldi ben direkten döndüm. Çok büyük bir maddi kayıp söz konusuydu...
Bu kadar netlikle çıkan 3-4 falım oldu yüze yakın fal içinde... gerisi sizde...
Elfinin dediklerini hep verdiği vadede mi yasadın acaba. Yoksa sekme falan olmuşmuydu ?Bu arada elfin den yorum alanlara bir haber var. Zaten artık yakalamak imkansız oldu ama bekleyenler için yazayım.
5 ay önce ilişki için aldığım yorumu çıkmıstı. 2 ay evvel iş ile ilgili yorum istedim tarot destekli baktı.
Ve 5 dk boyunca döne döne risk var dikkat et diye tekrarladı kadın. Döne döne uyardı.
Ve bu aklımda kaldı. Sonra derin e atmıştım o da aynı şekilde kart açtım uyarı var dikkat dedi.
Ve 3 gün önce risk gündeme geldi ben direkten döndüm. Çok büyük bir maddi kayıp söz konusuydu...
Bu kadar netlikle çıkan 3-4 falım oldu yüze yakın fal içinde... gerisi sizde...
Merhaba, bahsettiginiz kisi, uzun boylu ve siyah sacli bir kadin mi? Kendisine ait bir ofisi olan? Ben 2007’de gitmistim o taraflarda bir falciya ama ismini hatirlayamadim ,Arkadaslar mrb ize bisey sormak istiyorum. Ankara Kızılay YKM arka sok. Falci pınar vardi Biliyor musun onu. Tlf varsa rica etsem gonderir misin. O kadın çok iyiydi 2 yıl önce baktirmistim o zaman bos gelmisti ama şimdi düşünce her dediği olmuş.
İnşa canım yakalarım bi ona baktırırım artık bu son olurCanim bi ara ben de cok bekledm kahvede online olmasini ama yakalamk imkansz bir kisi alio
Merhaba, bahsettiginiz kisi, uzun boylu ve siyah sacli bir kadin mi? Kendisine ait bir ofisi olan? Ben 2007’de gitmistim o taraflarda bir falciya ama ismini hatirlayamadim ,
Ankara’daki arkadaslarimdan birine soracagim, onlardan detay alabilirsem size yazarim. O kadina ben 1 kere baktirmistim ama o zamanin parasiyla baya para vermistim. Hatirlafigim kadariyla birkac dedigi sey gerceklesmisti.Evet aynı tarif ettiğiniz gibi kendi ofisinde bakıyordu.
Ankara’daki arkadaslarimdan birine soracagim, onlardan detay alabilirsem size yazarim. O kadina ben 1 kere baktirmistim ama o zamanin parasiyla baya para vermistim. Hatirlafigim kadariyla birkac dedigi sey gerceklesmisti.
Üzüldüm insan ümitlenince olmadığında üzüntüsüne bir de hayal kırıklığı ekleniyor. Peki zıttı durum kesinleşti mi? Bir de anda bildiği şeyler olmuş muydu Elfin’in ? Bende anda ve yakın gelecekte söyledikleri oldu.KIzlarr selam, elfinle ilgli bı yorum yapmak durumundayım çünkü çok üzgünümbana baktıgı falın tam tersıni yaşadım ve 3 kez baktırdım cunku ılk 2 cok ıyı gelmıştı dedıkletı cıkmamıştı ama suresıdr gelmemıştı, 3. Baktırdıgımda cok olumlu bınyorumdu ne yazıkı tam tersı oldu hatta suresı gecmesıne ragmen bekledım cıksın ıstedım cunku, burfa okudum umıtlendım ama malesefff hatta yakalasam kıyıcam paraya sırf bu kadae zır nasıl olur dıye sorucam ( yıkıldım resmeb. Tek ümidim dennis kakdı bakalım...
Melek yildiz Bende patladi, fali tekrar okudum agustos da atmisim Kasim- aralikta 3 erkegin arasinda kalicakmisim. Benim veya cevremde birisinin parmagi yaralanabilirmis bilmem ne Bosver sil aklindan gitsin :)Arkadaşlar lütfen yorumsuz kalmayın.
Eylem tüzünü yakalayamayınca Melek Yıldıza attım olumsuzluklara boğmuş tansiyonum çıktı ya. Bu kadar olumsuz hiç beklemiyordum. Kartlarda 3 olumsuz var. Hep mi böyle size çıkıyor mu? İlk defa hikayrm konusunda olumsuz duydum. Ve bi de esmer bir erkekle tanışacaksın nisan ayı gibi demiş dalga geçer gibi. Israrla karşı tarafın düşüncesi dedim moralim çok bozuk
Elfinin falı bendede çıkmadı çıkacak gibi de değil vade için Eylül ayı demişti 3 ay geçti tık yok benle konuşmaktan bile iki çift söz etse bile çok keyif alıyo dediği adamda tık yok meselâ...KIzlarr selam, elfinle ilgli bı yorum yapmak durumundayım çünkü çok üzgünümbana baktıgı falın tam tersıni yaşadım ve 3 kez baktırdım cunku ılk 2 cok ıyı gelmıştı dedıkletı cıkmamıştı ama suresıdr gelmemıştı, 3. Baktırdıgımda cok olumlu bınyorumdu ne yazıkı tam tersı oldu hatta suresı gecmesıne ragmen bekledım cıksın ıstedım cunku, burfa okudum umıtlendım ama malesefff hatta yakalasam kıyıcam paraya sırf bu kadae zır nasıl olur dıye sorucam ( yıkıldım resmeb. Tek ümidim dennis kakdı bakalım...
O'na hic baktirmadim. Ama hangi fal tam cikti ki bu cikacak diye kendini uzesin. Yapma yazik valla. Iptal iptal iptal de, sil unut dusunme. Cikmayacak, guzel seyler cikacak sadece diye tekrar et kendine. Pozitif dusun pozitif olacak! Uzme kendini hic.Arkadaşlar lütfen yorumsuz kalmayın.
Eylem tüzünü yakalayamayınca Melek Yıldıza attım olumsuzluklara boğmuş tansiyonum çıktı ya. Bu kadar olumsuz hiç beklemiyordum. Kartlarda 3 olumsuz var. Hep mi böyle size çıkıyor mu? İlk defa hikayrm konusunda olumsuz duydum. Ve bi de esmer bir erkekle tanışacaksın nisan ayı gibi demiş dalga geçer gibi. Israrla karşı tarafın düşüncesi dedim moralim çok bozuk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?