Hayir. Online sitelerde fal baktiranlar falcilar hakkindaki yorumlarini paylasiyorlar.Burda fal mi bakılıyor
Melek yildiz Bende patladi, fali tekrar okudum agustos da atmisim Kasim- aralikta 3 erkegin arasinda kalicakmisim. Benim veya cevremde birisinin parmagi yaralanabilirmis bilmem ne Bosver sil aklindan gitsin :)
O'na hic baktirmadim. Ama hangi fal tam cikti ki bu cikacak diye kendini uzesin. Yapma yazik valla. Iptal iptal iptal de, sil unut dusunme. Cikmayacak, guzel seyler cikacak sadece diye tekrar et kendine. Pozitif dusun pozitif olacak! Uzme kendini hic.
Bende istiyorum ama yakalamak pek mümkün olmuyor. Bence zamanlara çok takılmamak lazım. Beklemek süreci öteliyor. Bunu defalarca tecrübe ettim. Ne zaman relax oldum o zaman gerçekten de olumlu gelişmeler yaşadım. her ne olursa olsun olumsuz ihtimalini aklınıza getirmeyin ve karşı tarafa da böyle bir enerji yollamayın.. Herşey hayal ettiğiniz gibi lsun.Bana buluşma ile ilgili söylediği 3 hafta geçti henüz olmadı şu anda görüşme konusu oldu ama olsa bile onun söylediği şekilde olamayacak gibi gözüküyor şu an. Ben yine de almak istiyorum Elfin’den bir yorum daha. Yakın gelecekte söyledikleri çok oldu bana ve anda o kadar iyi biliyor ki. ama beklesem de yakalayamıyorum hemen doluyor artık
Hic takmayin bence bu insanlar falci degil sanaryo yazari hic tutmuyor soyledikleriArkadaşlar lütfen yorumsuz kalmayın.
Eylem tüzünü yakalayamayınca Melek Yıldıza attım olumsuzluklara boğmuş tansiyonum çıktı ya. Bu kadar olumsuz hiç beklemiyordum. Kartlarda 3 olumsuz var. Hep mi böyle size çıkıyor mu? İlk defa hikayrm konusunda olumsuz duydum. Ve bi de esmer bir erkekle tanışacaksın nisan ayı gibi demiş dalga geçer gibi. Israrla karşı tarafın düşüncesi dedim moralim çok bozuk
bende de çıkmamıştı falı o yüzden takılmayin hiç misal elfin de bende dediği hiç birşey çıkmadı tek kelimesi çıkmaz mi çıkmadıMelek yildiz Bende patladi, fali tekrar okudum agustos da atmisim Kasim- aralikta 3 erkegin arasinda kalicakmisim. Benim veya cevremde birisinin parmagi yaralanabilirmis bilmem ne Bosver sil aklindan gitsin :)
Bu arada elfin den yorum alanlara bir haber var. Zaten artık yakalamak imkansız oldu ama bekleyenler için yazayım.
5 ay önce ilişki için aldığım yorumu çıkmıstı. 2 ay evvel iş ile ilgili yorum istedim tarot destekli baktı.
Ve 5 dk boyunca döne döne risk var dikkat et diye tekrarladı kadın. Döne döne uyardı.
Ve bu aklımda kaldı. Sonra derin e atmıştım o da aynı şekilde kart açtım uyarı var dikkat dedi.
Ve 3 gün önce risk gündeme geldi ben direkten döndüm. Çok büyük bir maddi kayıp söz konusuydu...
Bu kadar netlikle çıkan 3-4 falım oldu yüze yakın fal içinde... gerisi sizde...
Çıkan katlarda
Turan
Alyans ters
Yılan
Nil nehri
Yıldızlar
Arman ters
İlişki açılımı bu.
Ama ben hakettim. Çok moralsiz günler geçiriyordum 2 haftada altı fal baktırdım enerjimizi gitti. Ruhen daha çöktüm
Yok. Son mesajımdaki konuda vade vermemişti. Ama zaten ben vadeleri önemsemiyorum artık. İlk fal baktırmaya başladığımda beklerdim ve olmazdı. Daha çok gerilirdim. Sonra vade beklememeyi öğrendim ve olaylar akışında yürüdü gitti...Elfinin dediklerini hep verdiği vadede mi yasadın acaba. Yoksa sekme falan olmuşmuydu ?
evet ne yazık ki oluyor... herkeste çok iyi olan isimler de bende olmadı ne yazık ki..KIzlarr selam, elfinle ilgli bı yorum yapmak durumundayım çünkü çok üzgünümbana baktıgı falın tam tersıni yaşadım ve 3 kez baktırdım cunku ılk 2 cok ıyı gelmıştı dedıkletı cıkmamıştı ama suresıdr gelmemıştı, 3. Baktırdıgımda cok olumlu bınyorumdu ne yazıkı tam tersı oldu hatta suresı gecmesıne ragmen bekledım cıksın ıstedım cunku, burfa okudum umıtlendım ama malesefff hatta yakalasam kıyıcam paraya sırf bu kadae zır nasıl olur dıye sorucam ( yıkıldım resmeb. Tek ümidim dennis kakdı bakalım...
Melek yıldız sana bakmış mıydı canım?Hic takmayin bence bu insanlar falci degil sanaryo yazari hic tutmuyor soyledikleri
Canım ben geleceğe takmıyorum istersen bana öleceksin desin valla takmam. Bu mevcut durumu karşı hislerini çok olumsuz lanse etti. Bağlılık kuramayan bi insanmış vs.bende de çıkmamıştı falı o yüzden takılmayin hiç misal elfin de bende dediği hiç birşey çıkmadı tek kelimesi çıkmaz mi çıkmadı
Canım bi de en son bedes kartı o da düz.günaydın canım kartların kötü değil hatta bulunduğun duruma göre gayet olumlu hatta burada katina bakan arkadaşlarımız var ise onlarda aynısını söyleyecktir bence..
birde sen melek yıldızdan yorum alıp canını sıkmışsın :) hiç takılma bana söylediği hiç bir cümleyi yaşamadım ..
Merhaba canım katinada bende ayni senin gibiyim ne zaman baktirsam hep olumsuz kartlar çıkıyo bi insanın hayati hep mi olumsuz gider? Hayır alakasi bile yok benim katinayla enerjim uyuşmuyo demekki hep ayni sonuc cikiyo kahve dene istersen kahvenin enerjisi daha cok oldugu icin insani daha iyi yansitiyo diye düşünüyorumArkadaşlar lütfen yorumsuz kalmayın.
Eylem tüzünü yakalayamayınca Melek Yıldıza attım olumsuzluklara boğmuş tansiyonum çıktı ya. Bu kadar olumsuz hiç beklemiyordum. Kartlarda 3 olumsuz var. Hep mi böyle size çıkıyor mu? İlk defa hikayrm konusunda olumsuz duydum. Ve bi de esmer bir erkekle tanışacaksın nisan ayı gibi demiş dalga geçer gibi. Israrla karşı tarafın düşüncesi dedim moralim çok bozuk
Melek yıldız sana bakmış mıydı canım?
Canım ben geleceğe takmıyorum istersen bana öleceksin desin valla takmam. Bu mevcut durumu karşı hislerini çok olumsuz lanse etti. Bağlılık kuramayan bi insanmış vs.
Canım bi de en son bedes kartı o da düz.
Günaydın. Ben ona da dedim kartlar olumsuz değil o kadar bana diyor ki ben hislerimle harmanlıyorum. Mevcut durumu kişinin. Hisleri olumsuz. O yüzden üzüldüm geleceğine hiç takılmadım. Sen re mevcut durum iyi miydi ya da kişinin hisleri konusunda doğru filan
Merhaba canım katinada bende ayni senin gibiyim ne zaman baktirsam hep olumsuz kartlar çıkıyo bi insanın hayati hep mi olumsuz gider? Hayır alakasi bile yok benim katinayla enerjim uyuşmuyo demekki hep ayni sonuc cikiyo kahve dene istersen kahvenin enerjisi daha cok oldugu icin insani daha iyi yansitiyo diye düşünüyorum
Elfinin falı bendede çıkmadı çıkacak gibi de değil vade için Eylül ayı demişti 3 ay geçti tık yok benle konuşmaktan bile iki çift söz etse bile çok keyif alıyo dediği adamda tık yok meselâ...
Evet ama gecen senelerde, ben Binnaz'da cok baktirdim ama ama hicbiri cikmadi 1-2 kisi disinda.Melek yıldız sana bakmış mıydı canım?
Canım ben geleceğe takmıyorum istersen bana öleceksin desin valla takmam. Bu mevcut durumu karşı hislerini çok olumsuz lanse etti. Bağlılık kuramayan bi insanmış vs.
Canım bi de en son bedes kartı o da düz.
Günaydın. Ben ona da dedim kartlar olumsuz değil o kadar bana diyor ki ben hislerimle harmanlıyorum. Mevcut durumu kişinin. Hisleri olumsuz. O yüzden üzüldüm geleceğine hiç takılmadım. Sen re mevcut durum iyi miydi ya da kişinin hisleri konusunda doğru filan
Canım ben de yıldız düşüklüğü var enerjim düşük katina baktırdığım falcılar kendileri de der ters seçmişsin ama güzel katlarda var ek olarak da sana kart seçtim olumluydu der. Bu bastı olumsuzluğu. Olumsuz de ama deyiş şeklide önemli bana da hiç iyisin dememiş hep kıskanç duygularını yoğun yaşam birisi yoğun da değil aşırı dedi. Hani dedikleri benim aklımdan geçen şeyler hani bazen şeytan girer vesvese verir bu yüzden mi böyle şöyle mi oldu falan. Ama net bi olumsuzdu.ben eyleme kahve atacaktım ama nedense yakalayamadım kredi kalınca bu son olsun istiyorum. O yüzden meleğe attım. 6 kişi vardı falda bana nasıl hızlı yetişti anlamadım da. Geleceği takmadım mevcut durum moralimi bozdu.Merhaba canım katinada bende ayni senin gibiyim ne zaman baktirsam hep olumsuz kartlar çıkıyo bi insanın hayati hep mi olumsuz gider? Hayır alakasi bile yok benim katinayla enerjim uyuşmuyo demekki hep ayni sonuc cikiyo kahve dene istersen kahvenin enerjisi daha cok oldugu icin insani daha iyi yansitiyo diye düşünüyorum
Öngördüğü derken karşı tarafın hisleri doğru muydu canım. Bi de mevcut durumu olduğu gibi mi anlattı...
canım benim katina ilk önce kartları okunan bir fal his ikinci etapta geliyor ben melek yıldız ın hisli olduğuna inanmıyorum falında öngördüğü ne yakın gelecek ne uzun gelecek çıkmadı.. yani cidden kendini üzecek bir durum yok birdaha baktırmayacağın bir yorumcu olarak geride kalacak melek yıldız da böyle düşün..
Canım keşke gelecek çıkmada mevcut durum ve karşıdaki kişinin hisleri olumsuzdu moral cidden yerlerdeEvet ama gecen senelerde, ben Binnaz'da cok baktirdim ama ama hicbiri cikmadi 1-2 kisi disinda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?