Binnaz Abla

Melek yildiz Bende patladi, fali tekrar okudum agustos da atmisim Kasim- aralikta 3 erkegin arasinda kalicakmisim. Benim veya cevremde birisinin parmagi yaralanabilirmis bilmem ne Bosver sil aklindan gitsin :)

+
Canım ben vadeyi başka bi erkek için vermiş. Sonuç değil sadece mevcut durum kişilik analizide çok korkunç çocuğun ailesi beni onaylamayacağını biliyormuş. Ya da kendi kendine düşünüyormuş gamze ile sorunlu bir evliliğim olur gibi vs. Evet analizi ben hep aklımdan geçen şeyler korkularım vs ama olumlu tek cümle yok. Bunca falcıya göre zıt. Bir de o falım gece geldi. Adamı watsapta takibe aldım yoğun çalışan bi insan. Ve 2 saat çevrimiçiydi. Bir çıkıp bir gitmiyordu baya moral gitti bende

Çıkan katlarda
Turan
Alyans ters
Yılan
Nil nehri
Yıldızlar
Arman ters
İlişki açılımı bu.
Ama ben hakettim. Çok moralsiz günler geçiriyordum 2 haftada altı fal baktırdım enerjimizi gitti. Ruhen daha çöktüm

Bende istiyorum ama yakalamak pek mümkün olmuyor. Bence zamanlara çok takılmamak lazım. Beklemek süreci öteliyor. Bunu defalarca tecrübe ettim. Ne zaman relax oldum o zaman gerçekten de olumlu gelişmeler yaşadım. her ne olursa olsun olumsuz ihtimalini aklınıza getirmeyin ve karşı tarafa da böyle bir enerji yollamayın.. Herşey hayal ettiğiniz gibi lsun.

Hic takmayin bence bu insanlar falci degil sanaryo yazari hic tutmuyor soyledikleri

Günaydın arkadaşlar.ankara kızılay ykm nin arka sokagindaki pınar ı soranlar bana özel den ulasırlarsa numarasını paylaşabilirim.ben 2013 de gitmiştim ve çok olumsuz konuşmuştu .gerçekten de çok sıkıntılı süreç yaşadım.ben numarasını kaydetmemistim fakat arada bir numaradan mesaj geliyor.pınar hanim şu gün çalışacak randevu almak isterseniz ulasin falan diye..

Melek yildiz Bende patladi, fali tekrar okudum agustos da atmisim Kasim- aralikta 3 erkegin arasinda kalicakmisim. Benim veya cevremde birisinin parmagi yaralanabilirmis bilmem ne Bosver sil aklindan gitsin :)
bende de çıkmamıştı falı o yüzden takılmayin hiç misal elfin de bende dediği hiç birşey çıkmadı tek kelimesi çıkmaz mi çıkmadı

Derin

günaydın canım kartların kötü değil hatta bulunduğun duruma göre gayet olumlu hatta burada katina bakan arkadaşlarımız var ise onlarda aynısını söyleyecktir bence..
birde sen melek yıldızdan yorum alıp canını sıkmışsın :) hiç takılma bana söylediği hiç bir cümleyi yaşamadım ..

Elfinin dediklerini hep verdiği vadede mi yasadın acaba. Yoksa sekme falan olmuşmuydu ?
Yok. Son mesajımdaki konuda vade vermemişti. Ama zaten ben vadeleri önemsemiyorum artık. İlk fal baktırmaya başladığımda beklerdim ve olmazdı. Daha çok gerilirdim. Sonra vade beklememeyi öğrendim ve olaylar akışında yürüdü gitti...

evet ne yazık ki oluyor... herkeste çok iyi olan isimler de bende olmadı ne yazık ki..
cidden bir kapama durumu var insanın kendini.. İnşallah Dennis çıkar...

Hic takmayin bence bu insanlar falci degil sanaryo yazari hic tutmuyor soyledikleri
Melek yıldız sana bakmış mıydı canım?

bende de çıkmamıştı falı o yüzden takılmayin hiç misal elfin de bende dediği hiç birşey çıkmadı tek kelimesi çıkmaz mi çıkmadı
Canım ben geleceğe takmıyorum istersen bana öleceksin desin valla takmam. Bu mevcut durumu karşı hislerini çok olumsuz lanse etti. Bağlılık kuramayan bi insanmış vs.

Canım bi de en son bedes kartı o da düz.
Günaydın. Ben ona da dedim kartlar olumsuz değil o kadar bana diyor ki ben hislerimle harmanlıyorum. Mevcut durumu kişinin. Hisleri olumsuz. O yüzden üzüldüm geleceğine hiç takılmadım. Sen re mevcut durum iyi miydi ya da kişinin hisleri konusunda doğru filan

Merhaba canım katinada bende ayni senin gibiyim ne zaman baktirsam hep olumsuz kartlar çıkıyo bi insanın hayati hep mi olumsuz gider? Hayır alakasi bile yok benim katinayla enerjim uyuşmuyo demekki hep ayni sonuc cikiyo kahve dene istersen kahvenin enerjisi daha cok oldugu icin insani daha iyi yansitiyo diye düşünüyorum

...

canım benim katina ilk önce kartları okunan bir fal his ikinci etapta geliyor ben melek yıldız ın hisli olduğuna inanmıyorum falında öngördüğü ne yakın gelecek ne uzun gelecek çıkmadı.. yani cidden kendini üzecek bir durum yok birdaha baktırmayacağın bir yorumcu olarak geride kalacak melek yıldız da böyle düşün..

kartları olumsuz değilki gayet olumlu güzel bir sıralama çıkmış :)) yorumcu olumsuz belki yorumcuda sevgilisi ile kavga etmiştir..

günlük kredimi aldığım an uygulama çalışmayı bırakıyor, her seferinde silip yeniden yüklemek zorunda kalıyorum. sizde de bu problem var mı?

Evet ama gecen senelerde, ben Binnaz'da cok baktirdim ama ama hicbiri cikmadi 1-2 kisi disinda.

arkadaşlar mrb binnaz da çok kişiyi baktırdım ufak tefek çıkanlar oldu ama sonucu hiçbiri bilmiyor. asenatı merak ediyorum arkadaşıma gelecekle ilgili dediği oldu hemde hiç ihtimal yokken. ama asenat girmiyor sanırım acaba mail ile bakıyor mu bilen varsa yazabilir mi rica etsem.

Canım ben de yıldız düşüklüğü var enerjim düşük katina baktırdığım falcılar kendileri de der ters seçmişsin ama güzel katlarda var ek olarak da sana kart seçtim olumluydu der. Bu bastı olumsuzluğu. Olumsuz de ama deyiş şeklide önemli bana da hiç iyisin dememiş hep kıskanç duygularını yoğun yaşam birisi yoğun da değil aşırı dedi. Hani dedikleri benim aklımdan geçen şeyler hani bazen şeytan girer vesvese verir bu yüzden mi böyle şöyle mi oldu falan. Ama net bi olumsuzdu.ben eyleme kahve atacaktım ama nedense yakalayamadım kredi kalınca bu son olsun istiyorum. O yüzden meleğe attım. 6 kişi vardı falda bana nasıl hızlı yetişti anlamadım da. Geleceği takmadım mevcut durum moralimi bozdu.

Öngördüğü derken karşı tarafın hisleri doğru muydu canım. Bi de mevcut durumu olduğu gibi mi anlattı

Evet ama gecen senelerde, ben Binnaz'da cok baktirdim ama ama hicbiri cikmadi 1-2 kisi disinda.
Canım keşke gelecek çıkmada mevcut durum ve karşıdaki kişinin hisleri olumsuzdu moral cidden yerlerde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…