Binnaz Abla

Anda Elfin'i tek geciyorum, bazi teyit ettigim emin oldugum bilgilerle bunu soyluyorum.

Madilik34 yok canım karşı taraf içinde dedikleri doğru değildi teyit ettiğim durumlar ne anda ne gelecekte uyan birşey yoktu..
Canım bana demiş ki olumlu olumsuz ne varsa söyleyecem demiş ama olumlu bi şey duymadım. Ama sayfasındaki yorumlar görünce de sinirim bozuldu çıkan var yani. Nokta atışı vardı ama onun dediği gibi miydi ona üzülüyrm. İyi kuş ters Alyans çıkmış.

Anda Elfin'i tek geciyorum, bazi teyit ettigim emin oldugum bilgilerle bunu soyluyorum.
Fiyatı uçuk bi de herkesi almıyor diye atmadım. Ama Nazlı’ya çok güzel bakmış. Kartları yorumlamış. Ses kaydını dinledim boya sevdim

Ben de 3 defa attim yakinda aticam ama yakalayamiyorum. Gelecek cikmayabilir benim arkadasima soyledigi seyler 2 ay gecti cikmadi ama benle enerjisi tuttu kesinlikle ilk falini ustuste 3 defa okudum soklara girdim nasil biliyor boyle diye. Son dedikleri hic olmadi zaman gecti ama bu olmayacak degil tabi zamani degisebilir.

Lizyaa bende elfini seviyorum dün yine aldım yorum ondan ve bir müddet fala ara veriyorum kafamı karıştırmayacağım hiç :)

Bedes Düz:Soran kişinin yüzünde mağrur bir ifade olacak.Başına gelen bütün aksilikler seni güçlendirmek,daha bilgili ve tecrübeli bir insan olman içindir.Şayet bunların üstesinden gelirsen,o zaman da ben,Zümrüdün Ruhu,sana hayatında ahenk sözü veriyorum.Bu durumda sürüler çoğaşıp mahsuller iyi olacak.Bedes der ki:Uyumu amaçlayan şeyler yap. Son kart bildiğim kadarıyla sonuç kartıdır. Bedes de ruh kartlarından birisi size uyarı veriyor özetle aslında sonuç kartına göre olumludur.

Lizyaa bende elfini seviyorum dün yine aldım yorum ondan ve bir müddet fala ara veriyorum kafamı karıştırmayacağım hiç :)
ya ne guzel ben yakalayamiyorumm Bugun bilgisayar basinda olabilecegim artik umarim bugun yakalarim ben ondan yorum alali 40 gun gecti artik zamanidir diyorum. Sen de yine tutarli miydi onceki fallariyla paralel seyler mis soyledi?

Ruh kartlarinin anlamlari cok farkli tavsiye niteliginde ve belirsiz.

ya ne guzel ben yakalayamiyorumm Bugun bilgisayar basinda olabilecegim artik umarim bugun yakalarim ben ondan yorum alali 40 gun gecti artik zamanidir diyorum. Sen de yine tutarli miydi onceki fallariyla paralel seyler mis soyledi?

evet tutarlı yorumu yine sadece benim karşımdaki adam tutarlı değil .. bende dün ilkten yakalayamadım hatta bugün atmayacğaım vazgeçtim dedim bişeyden vazgeçince hemencik oluyor bi baktım elfin i yakaladım ..

Aynen canım son kartım bu bi Alyans bi Ariman tersti. Ben ee bu kadar olumsuzu beklememiştim

Tebrik ediyorum seni nasıl yakaladın?:) Kaç gndür yakalamaya çalııyorum anında doluyo bu işin sırrı var mı?:)Peki yorumu nasıl buldun?

:)) ilk önce online olduğunda yakalayamadım dediğim gibi baktırmayacağım dedim akşamüstü telefon elimdeyken bildirim geldi bildirimden tıkladım öyle yakaladım, yorumunu yine beğendim biraz sıkıntılı sürecim olacağını söylemesine rağmen :) benimle uyuşuyor elfinin tarzı yorumlayışı ..

Off gercekten en kotu kartlar ama Elfin ona bakmiyor. Benim de sonuc kartlarim hep ters cikti anlamlarina baktigimda hayalkirikligi, ayrilik gibi nette ama Elfin hep olumlu yorumladi.

kartların geldiği noktalar birbirleriyle olan kesişme noktaları kartların anlamlarını soruya göre yönlendiriyor .. elfin bana hep olumlu yorum yapmıyor olumlu denemez lakin doğru yorumluyor dedikleride süreçte karşıma çıkıyor..

Madilik34 bu arada benim falımda valide haç ve ay kartı vardı melek yıldız görse beni gömüp toprağı üstüme atardı
Canım aynen senin kartlar baya kötü ama ben de iyi ki Alyans ters çıktı. Ben kartlardan anlıyorum ilgim var ama bu kadarını beklemiyordum. Ben de yıldızlar düz çıktı onla ilgili bişeydeee yok

Off gercekten en kotu kartlar ama Elfin ona bakmiyor. Benim de sonuc kartlarim hep ters cikti anlamlarina baktigimda hayalkirikligi, ayrilik gibi nette ama Elfin hep olumlu yorumladi.
Kartlardan anlıyor demek ki. Enerjim tükendi ruhum çekildi valla benim

Melek yıldız bendede çıkmamıştı. Ne anda ne geçmişte ne gelecekte. Verdigi vadenin uzerinden 8 9 ay geçti. Sözde bende 2 kişi arasında kalicaktin bla bla bla. Hiç takma bence. Birde sürekli katina atma. Sürekli ve aynı soruyla katina atarsan kartlar seni yanıltırmış. Ayda bir yada 2 haftada bir atmaya özen göster.

Mrb kizlar benim baktrdklarimdan doga dan eylem tuzun bahar yagiz dun itibariyle patladi bilginiz olsun.

Canım ben de çok fal atmamaya özen gösteriyordum ama bu aralar keyfim yok. 2017 sonu diye. 3 hafta da 3 katina 3 kahve 1 de tarot attım:))) ilk attığım katinada da bedes ve ariman vardı ama tersti. İkinci katina yı da 2 gün önce attım Alyans düz ve terste vardı. Enerjim çekil de normalde tarotu beğenip süre bekliyordum ama enerjim mahvoldu. Ben geleceği takmıyrm zaten çünkü zaten ben yaşıyrm.. Ama mevcut ve karşı his düşüncesi felaket ne kıskançlığım ne bunaltmadığım kalmış :))) inşa çıkmaz di mi kişi hisleri analizleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…