Canım ben de yıldız düşüklüğü var enerjim düşük katina baktırdığım falcılar kendileri de der ters seçmişsin ama güzel katlarda var ek olarak da sana kart seçtim olumluydu der. Bu bastı olumsuzluğu. Olumsuz de ama deyiş şeklide önemli bana da hiç iyisin dememiş hep kıskanç duygularını yoğun yaşam birisi yoğun da değil aşırı dedi. Hani dedikleri benim aklımdan geçen şeyler hani bazen şeytan girer vesvese verir bu yüzden mi böyle şöyle mi oldu falan. Ama net bi olumsuzdu.ben eyleme kahve atacaktım ama nedense yakalayamadım kredi kalınca bu son olsun istiyorum. O yüzden meleğe attım. 6 kişi vardı falda bana nasıl hızlı yetişti anlamadım da. Geleceği takmadım mevcut durum moralimi bozdu.
Öngördüğü derken karşı tarafın hisleri doğru muydu canım. Bi de mevcut durumu olduğu gibi mi anlattı
Canım keşke gelecek çıkmada mevcut durum ve karşıdaki kişinin hisleri olumsuzdu moral cidden yerlerde
Canım bana demiş ki olumlu olumsuz ne varsa söyleyecem demiş ama olumlu bi şey duymadım. Ama sayfasındaki yorumlar görünce de sinirim bozuldu çıkan var yani. Nokta atışı vardı ama onun dediği gibi miydi ona üzülüyrm. İyi kuş ters Alyans çıkmış.Madilik34 yok canım karşı taraf içinde dedikleri doğru değildi teyit ettiğim durumlar ne anda ne gelecekte uyan birşey yoktu..
Fiyatı uçuk bi de herkesi almıyor diye atmadım. Ama Nazlı’ya çok güzel bakmış. Kartları yorumlamış. Ses kaydını dinledim boya sevdimAnda Elfin'i tek geciyorum, bazi teyit ettigim emin oldugum bilgilerle bunu soyluyorum.
Ben de 3 defa attim yakinda aticam ama yakalayamiyorum. Gelecek cikmayabilir benim arkadasima soyledigi seyler 2 ay gecti cikmadi ama benle enerjisi tuttu kesinlikle ilk falini ustuste 3 defa okudum soklara girdim nasil biliyor boyle diye. Son dedikleri hic olmadi zaman gecti ama bu olmayacak degil tabi zamani degisebilir.Canım bana demiş ki olumlu olumsuz ne varsa söyleyecem demiş ama olumlu bi şey duymadım. Ama sayfasındaki yorumlar görünce de sinirim bozuldu çıkan var yani. Nokta atışı vardı ama onun dediği gibi miydi ona üzülüyrm. İyi kuş ters Alyans çıkmış.
Fiyatı uçuk bi de herkesi almıyor diye atmadım. Ama Nazlı’ya çok güzel bakmış. Kartları yorumlamış. Ses kaydını dinledim boya sevdim
Melek yıldız sana bakmış mıydı canım?
Canım ben geleceğe takmıyorum istersen bana öleceksin desin valla takmam. Bu mevcut durumu karşı hislerini çok olumsuz lanse etti. Bağlılık kuramayan bi insanmış vs.
Canım bi de en son bedes kartı o da düz.
Günaydın. Ben ona da dedim kartlar olumsuz değil o kadar bana diyor ki ben hislerimle harmanlıyorum. Mevcut durumu kişinin. Hisleri olumsuz. O yüzden üzüldüm geleceğine hiç takılmadım. Sen re mevcut durum iyi miydi ya da kişinin hisleri konusunda doğru filan
ya ne guzel ben yakalayamiyorummLizyaa bende elfini seviyorum dün yine aldım yorum ondan ve bir müddet fala ara veriyorum kafamı karıştırmayacağım hiç :)
Ruh kartlarinin anlamlari cok farkli tavsiye niteliginde ve belirsiz.Bedes Düz:Soran kişinin yüzünde mağrur bir ifade olacak.Başına gelen bütün aksilikler seni güçlendirmek,daha bilgili ve tecrübeli bir insan olman içindir.Şayet bunların üstesinden gelirsen,o zaman da ben,Zümrüdün Ruhu,sana hayatında ahenk sözü veriyorum.Bu durumda sürüler çoğaşıp mahsuller iyi olacak.Bedes der ki:Uyumu amaçlayan şeyler yap. Son kart bildiğim kadarıyla sonuç kartıdır. Bedes de ruh kartlarından birisi size uyarı veriyor özetle aslında sonuç kartına göre olumludur.
ya ne guzel ben yakalayamiyorummBugun bilgisayar basinda olabilecegim artik umarim bugun yakalarim ben ondan yorum alali 40 gun gecti artik zamanidir diyorum. Sen de yine tutarli miydi onceki fallariyla paralel seyler mis soyledi?
Aynen canım son kartım bu bi Alyans bi Ariman tersti. Ben ee bu kadar olumsuzu beklememiştimBedes Düz:Soran kişinin yüzünde mağrur bir ifade olacak.Başına gelen bütün aksilikler seni güçlendirmek,daha bilgili ve tecrübeli bir insan olman içindir.Şayet bunların üstesinden gelirsen,o zaman da ben,Zümrüdün Ruhu,sana hayatında ahenk sözü veriyorum.Bu durumda sürüler çoğaşıp mahsuller iyi olacak.Bedes der ki:Uyumu amaçlayan şeyler yap. Son kart bildiğim kadarıyla sonuç kartıdır. Bedes de ruh kartlarından birisi size uyarı veriyor özetle aslında sonuç kartına göre olumludur.
Tebrik ediyorum seni nasıl yakaladın?:) Kaç gndür yakalamaya çalııyorum anında doluyo bu işin sırrı var mı?:)Peki yorumu nasıl buldun?Lizyaa bende elfini seviyorum dün yine aldım yorum ondan ve bir müddet fala ara veriyorum kafamı karıştırmayacağım hiç :)
Tebrik ediyorum seni nasıl yakaladın?:) Kaç gndür yakalamaya çalııyorum anında doluyo bu işin sırrı var mı?:)Peki yorumu nasıl buldun?
Off gercekten en kotu kartlar ama Elfin ona bakmiyor. Benim de sonuc kartlarim hep ters cikti anlamlarina baktigimda hayalkirikligi, ayrilik gibi nette ama Elfin hep olumlu yorumladi.Madilik34 bu arada benim falımda valide haç ve ay kartı vardı melek yıldız görse beni gömüp toprağı üstüme atardı
Off gercekten en kotu kartlar ama Elfin ona bakmiyor. Benim de sonuc kartlarim hep ters cikti anlamlarina baktigimda hayalkirikligi, ayrilik gibi nette ama Elfin hep olumlu yorumladi.
Canım aynen senin kartlar baya kötü ama ben de iyi ki Alyans ters çıktı. Ben kartlardan anlıyorum ilgim var ama bu kadarını beklemiyordum. Ben de yıldızlar düz çıktı onla ilgili bişeydeee yokMadilik34 bu arada benim falımda valide haç ve ay kartı vardı melek yıldız görse beni gömüp toprağı üstüme atardı
Kartlardan anlıyor demek ki. Enerjim tükendi ruhum çekildi valla benimOff gercekten en kotu kartlar ama Elfin ona bakmiyor. Benim de sonuc kartlarim hep ters cikti anlamlarina baktigimda hayalkirikligi, ayrilik gibi nette ama Elfin hep olumlu yorumladi.
Melek yıldız bendede çıkmamıştı. Ne anda ne geçmişte ne gelecekte. Verdigi vadenin uzerinden 8 9 ay geçti. Sözde bende 2 kişi arasında kalicaktin bla bla bla. Hiç takma bence. Birde sürekli katina atma. Sürekli ve aynı soruyla katina atarsan kartlar seni yanıltırmış. Ayda bir yada 2 haftada bir atmaya özen göster.Arkadaşlar lütfen yorumsuz kalmayın.
Eylem tüzünü yakalayamayınca Melek Yıldıza attım olumsuzluklara boğmuş tansiyonum çıktı ya. Bu kadar olumsuz hiç beklemiyordum. Kartlarda 3 olumsuz var. Hep mi böyle size çıkıyor mu? İlk defa hikayrm konusunda olumsuz duydum. Ve bi de esmer bir erkekle tanışacaksın nisan ayı gibi demiş dalga geçer gibi. Israrla karşı tarafın düşüncesi dedim moralim çok bozuk
Canım ben de çok fal atmamaya özen gösteriyordum ama bu aralar keyfim yok. 2017 sonu diye. 3 hafta da 3 katina 3 kahve 1 de tarot attım:))) ilk attığım katinada da bedes ve ariman vardı ama tersti. İkinci katina yı da 2 gün önce attım Alyans düz ve terste vardı. Enerjim çekil de normalde tarotu beğenip süre bekliyordum ama enerjim mahvoldu. Ben geleceği takmıyrm zaten çünkü zaten ben yaşıyrm.. Ama mevcut ve karşı his düşüncesi felaket ne kıskançlığım ne bunaltmadığım kalmış :))) inşa çıkmaz di mi kişi hisleri analizleriMelek yıldız bendede çıkmamıştı. Ne anda ne geçmişte ne gelecekte. Verdigi vadenin uzerinden 8 9 ay geçti. Sözde bende 2 kişi arasında kalicaktin bla bla bla. Hiç takma bence. Birde sürekli katina atma. Sürekli ve aynı soruyla katina atarsan kartlar seni yanıltırmış. Ayda bir yada 2 haftada bir atmaya özen göster.
Canım selamMrb kizlar benim baktrdklarimdan doga dan eylem tuzun bahar yagiz dun itibariyle patladi bilginiz olsun.
Yok canim elfine hic baktirmadim en son bir kere yakalayabilirsem onu denemek istiyorum ama aralik bitimi en son surecte baktirdiklarim bunlardi ve cikmadiCanım selam
Elfin ya da başka biri var mı beklediğin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?