Binnaz Abla

Merhaba kizlar, birkaç gün önce Merte fal baktirdim, ve bir dediği çikti bile.
Rezzanada fal baktirdim, onun bir dediği çikti. Bu aralar zaten hep rezzana ve merte baktiriyorum, bu zamana kadar en çok onlar tutturdu bende

arkadaşlar bugün chloeye kahve falı gönderdim 10 gün kadar önce tarot yollamıştım. malesef iki fal tutarlı değil. tarot baktığı ilk falında hoşlandığım kişiyle huzurlu,mutlu bir ilişkiye başlayacağımı söylerken, kahve falında başka biriyle olacağımı yazmış :S hoşlandığım kişiye yan çizecekmişim ben falan filan. siz olsanız benim yerimde ne düşünürsünüz? birde başka hesapla yollamadım falı. ilk falımla aynı hesaptan gönderdim ve bana yakın zamanda tarot baktığını belirttim. kendiyle çelişmiş resmen. benimde aklımı bulandırdı.

canlarim fisiltiyida tavsiye ederim tellwede ozel bir durumu bilmis karsi taraf ile alakali oneririm

ben baktırmıştım canım çok alakasız birfaldı dediğinide yaşamadım sorcak soru bile bulamamıstım ama orda beren güneşmiydi onun dediklerini yasadım
Anladım canım Beren'de online değil.Birine atasım var da bilemedim.Hazırda puan falalemde duruyor.Falsepeti Barış can yücel dikkatimi çekti ama bilemedim ki...

Canım ben senin yerinde olsam atıp tutan dediği çıkmayacak bi kıytırık falcı olduğunu düşünürdüm.Yazık ya vallaha paralarımız uçup gidiyo.

Arkadaşlarım;ben Barış Can Yücel'e attım.Bugün geç gönderirse en geç yarın yazarım nasılını...

Canım ben senin yerinde olsam atıp tutan dediği çıkmayacak bi kıytırık falcı olduğunu düşünürdüm.Yazık ya vallaha paralarımız uçup gidiyo.

sorma canım ya :S akşam akşam moralimi altüst etti kadın. olmazsa olmaz ama o zaman niye 10 gün önce başka konuşuyorsun?

sorma canım ya :S akşam akşam moralimi altüst etti kadın. olmazsa olmaz ama o zaman niye 10 gün önce başka konuşuyorsun?

Net olarak kötü falcı işte,iyi olan her defasında aynı yorumu tutturandır.Sen yinede bozma canım moralini,hangi yorumu çıksın istiyosan insallah hayırlısıyla onu yaşarsın.

kizlar madam salunun bir fali cikiyor giib.whatsup biliyorsunuz hepimizin belasi bir sey,benimki aylardir her saniye ordaydi.bana madam salu artik kullanmayacak onu demisti..bakiyorum 2 gundur cok az giriyor..tabi yine tam emin degilim ama keske ciksa.insan her saniye ne yapar orda ya!!

benim salakta öyle.kimle konuşuyosa..
salu bende patladı çıkmadı.
reikide 2li tarihlerde haberleşmeler sıklaşıcak dedi.ocak geldi fos olacak gibi oda.

benim salakta öyle.kimle konuşuyosa..
salu bende patladı çıkmadı.
reikide 2li tarihlerde haberleşmeler sıklaşıcak dedi.ocak geldi fos olacak gibi oda.

canim ya whatsupta bizim bilmedigimiz birseymi var aylardir orda adam her saniye bir fikrin varmi??

canim ya whatsupta bizim bilmedigimiz birseymi var aylardir orda adam her saniye bir fikrin varmi??

milletle konuşuyodur canım.bende bu salağa bakıcam diye sürekli giriyodum.sanki o bana bakıyoda..
bide geç saatte en son online görsem kafamda kurdukça kuruyodum artık bakmamaya kısmen çalışıyorum.

milletle konuşuyodur canım.bende bu salağa bakıcam diye sürekli giriyodum.sanki o bana bakıyoda..
bide geç saatte en son online görsem kafamda kurdukça kuruyodum artık bakmamaya kısmen çalışıyorum.

ya bende kimseyle konusmuyorum sirf ona bakiyorum ama millet kim bu kadar inanamiyorum!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…