hmm cikan var mi hic peki?Mrb kizlar benim baktrdklarimdan doga dan eylem tuzun bahar yagiz dun itibariyle patladi bilginiz olsun.
Belkide haklisin baktirmasam artik daha iyi ben zaten kendi elimle dun butun beklentilerimi netlestrdm bizzt ben irtibat kurdum o yuzden icim artik rahat sanki icimde beklentilerim sifirlandi dunku iletsmden sonraElfine aylar önce fiyatı düşükken baktırmıştım dediklerinin hiç biri çıkmadı 100 tl vermeye değmez paranıza yazık yani
Su Doga Dan ismi ne sacma ya komik bence sirf isminden bile baktirasim olmaz o bile uyduruk falini dusunemiyorum.hmm cikan var mi hic peki?
Yok canim ne yazik ki cikan olmadi herkesin pismanlikla donecek iletsime gececek dedigi kisiyle ben irtibata gectim ama sevgi uzerine degil biliyorsun ayriligimizn sebebi ailesiydi biz kotu ayrilmadk dun atanmisti ogrendim sadece tebrik etmek icin msj attm aramamzda gecn yasanmisliklar adina tepkisini de merak ediyrdum tesekkr ederm dusundgn icin dedi hicbirsekilde muhabbet olayi olmadi iyi aksamlar deyip msjlasma olayi bitti.hmm cikan var mi hic peki?
Gercekten su falcilarin sectikleri isim ve temsili resimler cok onemli. Yesilcingene ovulunce baktirmak icin gittim az daha atmayacaktim o resim nedir bir erkek rengarenk bri bayragi sarmis ustune? Ayrica gay bayragi degil mi o gokkusagi? Neyse sonra fal attim gayet guzel detayli bakmis mantikli konusmus. Yani bir duz cicek resmi koysalar daha iyi gidip neler seciyorlar.Su Doga Dan ismi ne sacma ya komik bence sirf isminden bile baktirasim olmaz o bile uyduruk falini dusunemiyorum.
Ailesi yüzünden bittiyse ama gerçekten sevmişse döner bu konuda çok netim.Yok canim ne yazik ki cikan olmadi herkesin pismanlikla donecek iletsime gececek dedigi kisiyle ben irtibata gectim ama sevgi uzerine degil biliyorsun ayriligimizn sebebi ailesiydi biz kotu ayrilmadk dun atanmisti ogrendim sadece tebrik etmek icin msj attm aramamzda gecn yasanmisliklar adina tepkisini de merak ediyrdum tesekkr ederm dusundgn icin dedi hicbirsekilde muhabbet olayi olmadi iyi aksamlar deyip msjlasma olayi bitti.
Anladim her turlu sonuc belirsizlikten iyi olabiliyor bence ama yine de bir sonuc olmadigini dusunuyorum, gun dogmadan neler doguyor belki atandigi icin eger baska sehirde olacaksa boyle bir tepki vermistir. Bir bakarsin gercekten birden yazmaya baslar, erkekleri anlamak zor cunku. O anda istese de elleri kollari baglanabiliyor veya baska bir seye odaklaninca sevdikleri kisiyi bile unuabiliyorlar. biz kadinlar kendimiz gibi biliyoruz onlari cunku biz aynia nda her seyi dusunuyoruz ve her seye yetisiyoruz.Yok canim ne yazik ki cikan olmadi herkesin pismanlikla donecek iletsime gececek dedigi kisiyle ben irtibata gectim ama sevgi uzerine degil biliyorsun ayriligimizn sebebi ailesiydi biz kotu ayrilmadk dun atanmisti ogrendim sadece tebrik etmek icin msj attm aramamzda gecn yasanmisliklar adina tepkisini de merak ediyrdum tesekkr ederm dusundgn icin dedi hicbirsekilde muhabbet olayi olmadi iyi aksamlar deyip msjlasma olayi bitti.
Anladim her turlu sonuc belirsizlikten iyi olabiliyor bence ama yine de bir sonuc olmadigini dusunuyorum, gun dogmadan neler doguyor belki atandigi icin eger baska sehirde olacaksa boyle bir tepki vermistir. Bir bakarsin gercekten birden yazmaya baslar, erkekleri anlamak zor cunku. O anda istese de elleri kollari baglanabiliyor veya baska bir seye odaklaninca sevdikleri kisiyi bile unutabiliyorlar, gundemleri baska konuya kayiyor. biz kadinlar kendimiz gibi biliyoruz onlari cunku biz ayni anda her seyi dusunuyoruz ve her seye yetisiyoruz.
Aslinda cok degisik bir enerji aldim dun yani amacim rahatsz etmek degildi sadece tebrik etmek istedim hayirli olsn dedigimde rica ederm rahatsz olmadim dedi sanki yazmami ister gibiydi ama ben daha fazla uzatmayyim iyi aksamlar dedim oda sana da dedi baska da birsey olmadi sanki yazmaktan korkuyr cekiniyr gibydi cok kisa cvblar verdiAilesi yüzünden bittiyse ama gerçekten sevmişse döner bu konuda çok netim.
Emin ol yani sen kendine sor sence seni sevdi mi
Cekincesi bence ailesi istemedigi ciin Maalesef ailelerine karsi gelemiyor erkekler ama ozlem ve sevgisi agir basarsa da karsilarina alacak cesaret gec de olsa geliyorAslinda cok degisik bir enerji aldim dun yani amacim rahatsz etmek degildi sadece tebrik etmek istedim hayirli olsn dedigimde rica ederm rahatsz olmadim dedi sanki yazmami ister gibiydi ama ben daha fazla uzatmayyim iyi aksamlar dedim oda sana da dedi baska da birsey olmadi sanki yazmaktan korkuyr cekiniyr gibydi cok kisa cvblar verdi
Çok önceden yaşadığım bi durumdu hala tam neden ayrıldık ben de uzaklaşmış olsam da bilmiyorumAslinda cok degisik bir enerji aldim dun yani amacim rahatsz etmek degildi sadece tebrik etmek istedim hayirli olsn dedigimde rica ederm rahatsz olmadim dedi sanki yazmami ister gibiydi ama ben daha fazla uzatmayyim iyi aksamlar dedim oda sana da dedi baska da birsey olmadi sanki yazmaktan korkuyr cekiniyr gibydi cok kisa cvblar verdi
Evet benimde hisstgm o yonde ailesinden dolayi yazmak istemedi kendini durdurdu sevdigini biliyorum ama ailesini de ezemez ondan da eminim hayirlisi vardir bir hikmeti bunundaCekincesi bence ailesi istemedigi ciin Maalesef ailelerine karsi gelemiyor erkekler ama ozlem ve sevgisi agir basarsa da karsilarina alacak cesaret gec de olsa geliyor
Yok canim hicbir kotu olay yasamadik bitirrkn defalarca hakkini helal et seni sevdim istedim ama engelleri asamiyrm ailemi ezemem dedi geri doner mi bilmiyorum ama sundan cok eminim ailesi kabul etmedgi surece donmez cunku o siniri asamayacagini biliyorumÇok önceden yaşadığım bi durumdu hala tam neden ayrıldık ben de uzaklaşmış olsam da bilmiyorum
Ama hala peşimde öyle böyle değil o yüzden gerçeklerle yüzleşince döner sevgi varsa yerin ayrıysa kesin
Bnce umudunu kaybetme tabi özelde çok kötü şeyler olduysa bilmiyorum benim annesinin sahipleniciliği ve kıskançlığı çok rahatsız ediyordu
Tartışma vs olmadı.
Bana sorarsan döner
Ben geçenlerde kesiraya fal attım, falımda valide mi dersin mezar mı dersin ne ararsan vardı:) eyvah dedim geliyor olumsuzun dibi:) evet süreç olarak olumsuzlukları anlattı ki çok doğru şeyler söyledi sonuç kartımla da olumluya bağladı kartların anlamıyle yorumlaması gerçekten çok farklı bunu elfin de de yaşıyorum ne kadar olumsuz kart çeksem de olumlu yorum yapıyor hatta kendisine de dedim sanki biraz pembe tablo çiziyormuşsunuz gibi geldi dedim ben sadece hissettiklerimi söylüyorum siz pembeci dersiniz diğeri negatif bulur dedi.@Madilik34 bu arada benim falımda valide haç ve ay kartı vardı melek yıldız görse beni gömüp toprağı üstüme atardı
Ailesi neden istemiyo tahminim kafalarında biri var yada onlara göre o formda biri olmalı gelin adayıYok canim hicbir kotu olay yasamadik bitirrkn defalarca hakkini helal et seni sevdim istedim ama engelleri asamiyrm ailemi ezemem dedi geri doner mi bilmiyorum ama sundan cok eminim ailesi kabul etmedgi surece donmez cunku o siniri asamayacagini biliyorum
Ailesi benim saglik durumumdan dolayi istemeyip bitirdiler herseyin hayirlsi demek ki nasip deglms ask gercektn tam tarif ettgn gibi:)Ailesi neden istemiyo tahminim kafalarında biri var yada onlara göre o formda biri olmalı gelin adayı
Aman salla :)
Ben şahsen bittiği için bitirebildiğim için şükrediyorum kız kardeşi ve annesinin sürekli ilgi beklemesi özellikle bnmle iken rahatsız etmelerini hayatım boyunca fesatlıklarını çekecektim
Eger bu ilişki seni ileride mutlu etmeyecekse bu sebeple bitmesi hayırlısı olmuş
Ama döner mi dersen kesin diyorum :)
Ben heryerden koparmıştm iletişimi anlaması için ama o hep zorladı sonra
Kaçan kovalanır sen istersin o kaçar sen vazgeçersin o gelir
Aşk lanet bişey :)
Ben geçenlerde kesiraya fal attım, falımda valide mi dersin mezar mı dersin ne ararsan vardı:) eyvah dedim geliyor olumsuzun dibi:) evet süreç olarak olumsuzlukları anlattı ki çok doğru şeyler söyledi sonuç kartımla da olumluya bağladı kartların anlamıyle yorumlaması gerçekten çok farklı bunu elfin de de yaşıyorum ne kadar olumsuz kart çeksem de olumlu yorum yapıyor hatta kendisine de dedim sanki biraz pembe tablo çiziyormuşsunuz gibi geldi dedim ben sadece hissettiklerimi söylüyorum siz pembeci dersiniz diğeri negatif bulur dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?