Binnaz Abla

Aha canım ama gerçekten en olumsuz kartlar bunlar kombinasyon çok önemli elfine baktırmadım ama Nazlı’ya çok güzel bakmış. Kartları yorumlamasına çok beğendim. Ama ben 2 olumsuz çektim diye başıma gelmeyen kalmadı:))))

Kartlara takilarak yorum yapsnlar ne kadar iyi falcidir onemli olan hissiyat birde benim kendi gorusum suya bakanlar sanki daha hissiyatli gibi fala bakarken su kullananlar .su vefkmis o yarz seyler yaptiranlarada kiziyorum cok egoistce geliyor.

Kartlara takilarak yorum yapsnlar ne kadar iyi falcidir onemli olan hissiyat birde benim kendi gorusum suya bakanlar sanki daha hissiyatli gibi fala bakarken su kullananlar .su vefkmis o yarz seyler yaptiranlarada kiziyorum cok egoistce geliyor.
Aynen canım kendini müneccim sanmayacaklar ben de suyun durusuna inanıyorum. Zaten insanlar suya bakıp bi şey görür bu kart yeni icat galiba

Onlara ne ki cidden aklım almıyor da bu konuda ah alan mutlu olamaz
Güzel gönlünce olsun
Dusuncelerin icin tesekkur ederim canim hepimizin insallah gonlune gore olur hayirlisiyla:)
Ailesi saglikli gelin istiyo demk ki ne ya yapalim

Katina kartlarindan anliyanlar lutfen rica ediyorum bir bakarmisiniz yorum yapin diye degilde sadece merak edyrm aralgn 1 de atmstm katina falini
Yahut ters
Kapi ters
Hesse duz
Selcuksassa duz
Ev ters
Munzur duz
Sonuc dare duz
Cikmisti sorumda geri doneckmiydi doga dan pismanlikla donck dedi cok sevyr dedi ailesyle tartsmlari var dedi anlayqn arkadaslar rica ediyorum bir bakarmsnz kartlar olmsz mu sizce cunku hicbirsekilde geri donus ve pismanlik gormedim acaba bende katina kartlari ise yaramiyor mu ?

Hanımlar merhabalar
öncelikle merkur geri çekilmede o yüzden hepimiz problemler yaşıyoruz ve bu ayda sevgilisiyle ilişkisini bitiren çok fazla insan duydum. bunlardan biride benim. 1 senelik ilişkim 04.12 tarihinde karşı tarafın isteği ile sonlandırıldı. binnaz abla üzerinden bir sürü fal baktırdım bunları sizlerle paylaşayım.
kahve falı
ebru iyihuylu: falımda 2 rakkamı gördüğünü 12, 20 yi takip eden günlere bakmam gerektiğini ve eski sevgilimin bana geri geleceğini söyledi. 12 geçti zaten bekliyorum. bu ayın sonunu ve ocak ayının başını takip edin dedi. almam gereken tavırlar hakkında yorum yaptı.
suzan özyaz: aşırı uzun bir açıklama ile gelmiş. durum analizi ve geleceğe dönük yaklaşımı hoşuma gitti. erkek arkadaşımın harflerini bilmiş. iki aylık bir süre vermiş
rüya yıldız: aralık ayının 30 una kadar arayacağını ve 25 gün içerisinde bir görüşmemiz olacağını söylemiş. görüşmede nasıl davranmam gerektiğini de dile getirmiş. kendisinin yorumunu beğendim umarım tutar.
katina
eylül acar: telefon ile ilk fal baktırışım çok fazla kredi yiyor.fakat enerjisi çok güzeldi.eski sevgilimin beni aldattığını söyledi sadece cinsel olarak ya da bunu düşündüğünü dile getirdi. oda aynı şekilde 15 gün içerisinde benimle iletişime geçeceğini söyledi yani ay sonu ya da ocak başı. durum analizi inanılmazdı karşımdaki kişiyi çok net bir şekilde bana açıkladı.
meral saydam: bu falcıda esmer koyu saçlı çirkin bir kadının bizi etkilediğini ve arabozucu olduğunu söyledi. dengesizlik yarattığını dile getirdi. 21 aralık ile 22 ocak arası ilişkimizin tekrar eski düzenine geleceğini ve ilerisi için planlar yapacağımızı söyledi. 2018 yılının ortalarında yüzük takılacağını söyledi. 2 tane kart daha çekti olumlu yorumlar yaptı (esmer kadın hariç)
Esma sultan: 2018 kış sonbahar başında evlenmiş olacağımızı söyledi. barışacağımızı dile getirdi. 18 aralığa kadar herhangi bir iletişim olmayacağını dile getirdi.
selma aydın: 9 dan sonra iletişim olacak dedi, 16-17 buluşacaksınız dedi (daha iletişim olmadı o yüzden görüşmeyiz zaten), 20-25 arası problemler çözülecek ve 2018 de evlilik dedi. yorumları çok kişilik burç analizi üzerinden gidilmiş.

sanırım aralarından en çok meral saydam ı beğendim. tabiiki daha tarihler gelmediği için bir yorum yapamıyorum.
hepsinin verdiği 21 aralık sonrası tarih merkür ün gerilemesinin bittiği zaman. kısacası biraz astrolojiden öngörü olmuş. zaten geri dönüş veya hayatın düzene girmesi gibi bir düşüncemiz var ise hepimiz bir hafta daha beklemeliyiz.
gelecek tahminleri tamamen tutan bir falcı varsa öneririseniz ona da baktırmak isterim.

sevgiler

Canım ben az çok anladığım bitmeyen sevgi var ve sevgi bir kaç kere sınandı veya sınanacak. Bi şekilde kapılar kapatılmış. Arada sevgi bağı olduğu için her şey bitmiş değil. Evet ev hanesinde bir kaç sıkıntı Baf ve bu çocuğun psikolojisini baya etkilemiş. Sen de her şeyin değişmesini istiyorsun. Yeni başlangıç yeni bi döngü ama maalesef uzun bi süre her şey aynı olacak. Ama sabrettiğine değecek. Her şey yoluna girecek istediğin olacak sabırlı ol

Fal bu kartlar düz çıksa neoluyor ki sanki emin ol düz oluncada olmuyor.ama bu kartlara göre şunu diyebilirim sonuç hiç iç açıcı değil.moralini bozmak istemem ama böyle.fakat genede kendi iradeni kullan sen karar ver dediğim gibi sonuçta sanal ortamda çektiğin kart bunlar.Doğadan pembeci anlaşıldı.

Hepsini zamanında denedim çok pembe tablo çizdiler ve olmadı.üzerinden tam iki yıl geçti

önerebileceğiniz birisi var mı? bir tek eylül acar pembe tablo kurmadı
Uzak dur tam üçkez gittim.iyi falcı geçmişten örnek vermez ben böyleyim böyle oldu fallım imkansızdı çıktı demez.iki yıl önce kendisine danışmıştım.önerebileceğim tek bir isim var Kesira Sirel binnazda.bu ilişkim için üç ay önce çok iyi yorum yapmamıştı oysaki herşey çok iyi gidiyordu sadece merakımdan fal atmıştım.ilerde münakaşalar vs olabilir birsürü şey demişti.ayrılmadan öncede ayrılık var dedi ve oldu.ne görse söylüyor.son olarak baktırdığım ve çıkan tek falım bu kişiye ait malesef.size çıkarmı bilemem.

Cok tesekkur ederim canim degerlendrmede bulundgn icin:) hayrlsi bakalm bu gunlerde gecck insallh

nerde bulabilirim kendisini?

mail ile bakıyor özelden verebilirim. hemen dönüş yapıyor kendisi zaten.

baktırabilirim diyordun en son baktırdın mı?

1 aydır fal baktırmayan ben duramadım attım :) çok güzel baktı, öncekinde çok spresifik şeyler söylemişti bunda da öyle. sorduğum kişi için hep iletişim olmaz demişti olmuyor da zaten asıl sorduğum konu içinse çok detay bildi söyledi umarım çıkar, varsın iletişim olmasın

atarsanız çok sevinirim yeni üye olduğum için nasıl mail atılıyor bilmiyorum :)
daha önceden verdiği zamanlamalar tutmuş muydu peki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…