Binnaz Abla

..

bende rica etsem mümkünmüdür bide ne falı bakıyor nasıl oluyor ve ücreti ne kadar bilginiz var mı?

Degerlendrmede bulundgn icin tesekkr ederim canim

Benim en son falım da çok iyi geçen hafta attım yine:)

En son kesira bildi diyorsun canim peki elfin nin fali patladi mi sende sen elfinden memnundun diye hatirliyorum insallah hersey duzelir senin adina da canim

Peki Derin daha once neredeydi tellwe mi? Bir de maille fal nasil oluyor ki kahve fali mi? odemeyi nasil yapiyorsunuz?

kartları olumsuz değilki gayet olumlu güzel bir sıralama çıkmış :)) yorumcu olumsuz belki yorumcuda sevgilisi ile kavga etmiştir..
Bilmiyorum ama bazi falcilar direk olumsuz üzerine kurulular herhalde ağızlarından düzgün bisey cikmiyo cogu da sallamasyon yapiyo ani olumlu yorumlayan gelecege de olumlu yorum yapiyo olumsuz yorumlayan olumsuz gelecek diyo

Son düzenleyen: Moderatör:
Yesilcingenenin falinda biseye dikkat ettim ve an itibariyle didemin fali da aklima geldi ikiside hayatinda biri oldugu icin sen aralarini bozma diye seni engellemis demisler fosss tamamen çünkü ben ona beni engellemesini söyledim gururumdan bi kere olumsuz konusunca hadi devamini da ona gore salliyim diyolar. Daha da fal baktirmam geysuyla zirvede birakiyorum belki ust uste baktırınca vadesi uzuyordur cikacagi varsa önce bi ciksinlar sonrasina bakarız

atarsanız çok sevinirim yeni üye olduğum için nasıl mail atılıyor bilmiyorum :)
daha önceden verdiği zamanlamalar tutmuş muydu peki?
Maili yazarım özelden :)

Benim en son falım da çok iyi geçen hafta attım yine:)

gerçekten her seferinde şaşırtabiliyor :)

Peki Derin daha once neredeydi tellwe mi? Bir de maille fal nasil oluyor ki kahve fali mi? odemeyi nasil yapiyorsunuz?

evet daha önce tellwedeymiş ama o zamanlarını bilmiyorum. zaten Derin bilgileri veriyor ücreti gönderiyoruz sonra mailde soru ve fincan fotoğrafları gönderiyoruz bakıyor 1,2 gün içinde. genelde aynı gün bakıyor Derin. Tarotla da destekliyor fincanı. ödemede atm den ya da online bankacılık kullanıyorsan havale yapılabiliyor kolay oluyor.

ne kadara bakıyor peki iyiyse bende denemek isterim mail adresi varsa alabilirmiyim

o zaman mailini alabilir miyim ben de sana zahmet olmazsa? Atar miyim bilmem tabi once kahve icmemlazim , artik fal icin bi tane icerim

Arkadaşlar bugün annem kıymalı börek yapmıştı bi tek benimkinin içi boştu :))))) bu derece şansızım. Ben de hiç bi fal tutmaz. Korkuyorum melek yıldızın olumsuz falı doğru olsun. 2017nin son günleri bari çektiğim acılar son olsun. Satürn transiti gerçekleşecek ocak ayın da belki öyle mutlu oluruz:))) bilemedim Ayy ne olacak. Enerjim tükendi. Gelecek zaten bilmek istemiyorum olumlu dahi olsa. Ama bi düşüncesini bilsem yeterli bunu öğrenecek diye çok güvendiğim falcılar oldu :)

Melek yildiz cok konusuldu burda ama herkes cikmadi tarzinda yorum yapti gecenlerde bence takilma bosver cikmaz insallah canim sil gitsin falini da:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…