mail ile bakıyor özelden verebilirim. hemen dönüş yapıyor kendisi zaten.
1 aydır fal baktırmayan ben duramadım attım :) çok güzel baktı, öncekinde çok spresifik şeyler söylemişti bunda da öyle. sorduğum kişi için hep iletişim olmaz demişti olmuyor da zaten asıl sorduğum konu içinse çok detay bildi söyledi umarım çıkar, varsın iletişim olmasın
Degerlendrmede bulundgn icin tesekkr ederim canimFal bu kartlar düz çıksa neoluyor ki sanki emin ol düz oluncada olmuyor.ama bu kartlara göre şunu diyebilirim sonuç hiç iç açıcı değil.moralini bozmak istemem ama böyle.fakat genede kendi iradeni kullan sen karar ver dediğim gibi sonuçta sanal ortamda çektiğin kart bunlar.Doğadan pembeci anlaşıldı.
mail ile bakıyor özelden verebilirim. hemen dönüş yapıyor kendisi zaten.
1 aydır fal baktırmayan ben duramadım attım :) çok güzel baktı, öncekinde çok spresifik şeyler söylemişti bunda da öyle. sorduğum kişi için hep iletişim olmaz demişti olmuyor da zaten asıl sorduğum konu içinse çok detay bildi söyledi umarım çıkar, varsın iletişim olmasın
En son kesira bildi diyorsun canim peki elfin nin fali patladi mi sende sen elfinden memnundun diye hatirliyorum insallah hersey duzelir senin adina da canimFal bu kartlar düz çıksa neoluyor ki sanki emin ol düz oluncada olmuyor.ama bu kartlara göre şunu diyebilirim sonuç hiç iç açıcı değil.moralini bozmak istemem ama böyle.fakat genede kendi iradeni kullan sen karar ver dediğim gibi sonuçta sanal ortamda çektiğin kart bunlar.Doğadan pembeci anlaşıldı.
Peki Derin daha once neredeydi tellwe mi? Bir de maille fal nasil oluyor ki kahve fali mi? odemeyi nasil yapiyorsunuz?mail ile bakıyor özelden verebilirim. hemen dönüş yapıyor kendisi zaten.
Bilmiyorum ama bazi falcilar direk olumsuz üzerine kurulular herhalde ağızlarından düzgün bisey cikmiyo cogu da sallamasyon yapiyo ani olumlu yorumlayan gelecege de olumlu yorum yapiyo olumsuz yorumlayan olumsuz gelecek diyokartları olumsuz değilki gayet olumlu güzel bir sıralama çıkmış :)) yorumcu olumsuz belki yorumcuda sevgilisi ile kavga etmiştir..
Maili yazarım özelden :)atarsanız çok sevinirim yeni üye olduğum için nasıl mail atılıyor bilmiyorum :)
daha önceden verdiği zamanlamalar tutmuş muydu peki?
Benim en son falım da çok iyi geçen hafta attım yine:)
Peki Derin daha once neredeydi tellwe mi? Bir de maille fal nasil oluyor ki kahve fali mi? odemeyi nasil yapiyorsunuz?
ne kadara bakıyor peki iyiyse bende denemek isterim mail adresi varsa alabilirmiyimMaili yazarım özelden :)
gerçekten her seferinde şaşırtabiliyor :)
evet daha önce tellwedeymiş ama o zamanlarını bilmiyorum. zaten Derin bilgileri veriyor ücreti gönderiyoruz sonra mailde soru ve fincan fotoğrafları gönderiyoruz bakıyor 1,2 gün içinde. genelde aynı gün bakıyor Derin. Tarotla da destekliyor fincanı. ödemede atm den ya da online bankacılık kullanıyorsan havale yapılabiliyor kolay oluyor.
o zaman mailini alabilir miyim ben de sana zahmet olmazsa? Atar miyim bilmem tabi once kahve icmemlazim , artik fal icin bi tane icerimMaili yazarım özelden :)
gerçekten her seferinde şaşırtabiliyor :)
evet daha önce tellwedeymiş ama o zamanlarını bilmiyorum. zaten Derin bilgileri veriyor ücreti gönderiyoruz sonra mailde soru ve fincan fotoğrafları gönderiyoruz bakıyor 1,2 gün içinde. genelde aynı gün bakıyor Derin. Tarotla da destekliyor fincanı. ödemede atm den ya da online bankacılık kullanıyorsan havale yapılabiliyor kolay oluyor.
Kesiranin Ilk fali Bende de cikti diyebilirim ikinci fali bekleme deEn son kesira bildi diyorsun canim peki elfin nin fali patladi mi sende sen elfinden memnundun diye hatirliyorum insallah hersey duzelir senin adina da canim
Durum kartı maddiyatla ilgili bir kart.bol para,kazanç vs ama ilişki açılımındaysa ben bu kartı parlak temiz sağlam bir ilişkiye yorarım.hislerime dayanarak söyledimKızlar ilk kart düz elmas ne anlamda ?
Durum kartı maddiyatla ilgili bir kart.bol para,kazanç vs ama ilişki açılımındaysa ben bu kartı parlak temiz sağlam bir ilişkiye yorarım.hislerime dayanarak söyledim
Çok sık girerdi aslında senin baktıracağın tuttu ya girmez artıkBuradan Kesira Sirel'e sesleniyorum lütfen çevirim içi olSeni bekleyenler var
Çok sık girerdi aslında senin baktıracağın tuttu ya girmez artık
Bende bekliyorum ya of, bekledigimden beri girmiyoBuradan Kesira Sirel'e sesleniyorum lütfen çevirim içi olSeni bekleyenler var
Melek yildiz cok konusuldu burda ama herkes cikmadi tarzinda yorum yapti gecenlerde bence takilma bosver cikmaz insallah canim sil gitsin falini da:)Arkadaşlar bugün annem kıymalı börek yapmıştı bi tek benimkinin içi boştu :))))) bu derece şansızım. Ben de hiç bi fal tutmaz. Korkuyorum melek yıldızın olumsuz falı doğru olsun. 2017nin son günleri bari çektiğim acılar son olsun. Satürn transiti gerçekleşecek ocak ayın da belki öyle mutlu oluruz:))) bilemedim Ayy ne olacak. Enerjim tükendi. Gelecek zaten bilmek istemiyorum olumlu dahi olsa. Ama bi düşüncesini bilsem yeterli bunu öğrenecek diye çok güvendiğim falcılar oldu :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?