Binnaz Abla

Melek yildiz cok konusuldu burda ama herkes cikmadi tarzinda yorum yapti gecenlerde bence takilma bosver cikmaz insallah canim sil gitsin falini da:)
Canım gelecek vadesi zaten umurumda değil ama kişinin düşüncesini duydum içim ürperti ben neymişimmm vaybee dedim:) iyi kartlar olmasına rağmen iyi bi kelime duymadım: ) bakalım Satürn transitini bekleyelim ne olacak fal da atmam artık enerjim de yok huzursuzumda. İnşallah melek yıldızın hiçbir dediği çıkmaz doğru değildir:)

birde şu açıdan bak herkesten bi farkın var sade ve tek olan börek sana gelmiş herkesten farklı ve özelsin bence şanssızlık değil

Yeşilçigeneye fal attım, iade etti gerekçesi enerji uyumsuzluğu...Sevgili yeşilçingene ilaki burayı okuyorsun , çok kaba birisin falı iade edebilirsin, enerji uyuşmazlığın olabilir fakat kaba olmanı gerektiren bir durum yok! Rica ederek gönderiyorum falımı ama yeşilçingene üslup olarak sınıfta kalıyor benim gözümde, iyi ki iade etmişsin :) Binnaz Ablada en azından yorumcular daha kibar, iade ettikleri vakit insanları kırmıyorlar. Sevgili elfin benim ilk falımı iade etmişti ama ona rica ederek tekrar yolladığımda gayet naif bir şekilde beni karşılamış ve falıma bakmıştı.O yüzden bazı yorumcular sonuna kadar aldığı parayı hak ediyorlar.

bende merakediyordum yeşilçingeneyi iyiki göndermemişim bu fal iade etme olayını bi türlü anlamıyorum muhtemelen senin hislerinin kuvvetli olduğunu anladı seni kandıramayacağını düşündü ondan iade etti ben böyle yorumluyorum.. kesinlikle elfin in naifliği nezaketi önünde kimse duramaz haklısın canım..

Yesilcingene zamaninda benim de falimi iade etmisti.

Elfin beni de once iade etti sonra ertesi gun ben de uzun bir mesaj yazmistim, bakmisti.
Ayrica yesilcingene cok begeniliyor biliyorum, ama bana baktigi fali okuyunca bir sey kaybetmedin diyebilirim.

ya son zamanlarda Melek Yıldıza fal atan var mı ?Ne durumda acaba? ben 6 mayıs 2017 de fal atmışım da o zaman baya beğenmemiştim ama şimdi okudum olaylar durulunca heralde kadının ne yazmak istediğini anladım şuan o falda baya mantıklı konuştugunu düşünüyorum

Ay "enerji uyumsuzluğu" nedeniyle falı iade etmek de neyin nesi ya ahahah ilk defa denk geldim. 150 kredi diye atayım dedim trip yedim gece gece.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…