Canım gelecek vadesi zaten umurumda değil ama kişinin düşüncesini duydum içim ürperti ben neymişimmm vaybee dedim:) iyi kartlar olmasına rağmen iyi bi kelime duymadım: ) bakalım Satürn transitini bekleyelim ne olacak fal da atmam artık enerjim de yok huzursuzumda. İnşallah melek yıldızın hiçbir dediği çıkmaz doğru değildir:)Melek yildiz cok konusuldu burda ama herkes cikmadi tarzinda yorum yapti gecenlerde bence takilma bosver cikmaz insallah canim sil gitsin falini da:)
Canım gelecek vadesi zaten umurumda değil ama kişinin düşüncesini duydum içim ürperti ben neymişimmm vaybee dedim:) iyi kartlar olmasına rağmen iyi bi kelime duymadım: ) bakalım Satürn transitini bekleyelim ne olacak fal da atmam artık enerjim de yok huzursuzumda. İnşallah melek yıldızın hiçbir dediği çıkmaz doğru değildir:)
Ayy canım bu halimde yüzümü gülümsettin eksik olmabirde şu açıdan bak herkesten bi farkın var sade ve tek olan börek sana gelmiş herkesten farklı ve özelsin bence şanssızlık değil
Ayy canım bu halimde yüzümü gülümsettin eksik olma
Yeşilçigeneye fal attım, iade etti gerekçesi enerji uyumsuzluğu...Sevgili yeşilçingene ilaki burayı okuyorsun , çok kaba birisin falı iade edebilirsin, enerji uyuşmazlığın olabilir fakat kaba olmanı gerektiren bir durum yok! Rica ederek gönderiyorum falımı ama yeşilçingene üslup olarak sınıfta kalıyor benim gözümde, iyi ki iade etmişsin :) Binnaz Ablada en azından yorumcular daha kibar, iade ettikleri vakit insanları kırmıyorlar. Sevgili elfin benim ilk falımı iade etmişti ama ona rica ederek tekrar yolladığımda gayet naif bir şekilde beni karşılamış ve falıma bakmıştı.O yüzden bazı yorumcular sonuna kadar aldığı parayı hak ediyorlar.
Yesilcingene zamaninda benim de falimi iade etmisti.Yeşilçigeneye fal attım, iade etti gerekçesi enerji uyumsuzluğu...Sevgili yeşilçingene ilaki burayı okuyorsun , çok kaba birisin falı iade edebilirsin, enerji uyuşmazlığın olabilir fakat kaba olmanı gerektiren bir durum yok! Rica ederek gönderiyorum falımı ama yeşilçingene üslup olarak sınıfta kalıyor benim gözümde, iyi ki iade etmişsin :) Binnaz Ablada en azından yorumcular daha kibar, iade ettikleri vakit insanları kırmıyorlar. Sevgili elfin benim ilk falımı iade etmişti ama ona rica ederek tekrar yolladığımda gayet naif bir şekilde beni karşılamış ve falıma bakmıştı.O yüzden bazı yorumcular sonuna kadar aldığı parayı hak ediyorlar.
Elfin beni de once iade etti sonra ertesi gun ben de uzun bir mesaj yazmistim, bakmisti.Yeşilçigeneye fal attım, iade etti gerekçesi enerji uyumsuzluğu...Sevgili yeşilçingene ilaki burayı okuyorsun , çok kaba birisin falı iade edebilirsin, enerji uyuşmazlığın olabilir fakat kaba olmanı gerektiren bir durum yok! Rica ederek gönderiyorum falımı ama yeşilçingene üslup olarak sınıfta kalıyor benim gözümde, iyi ki iade etmişsin :) Binnaz Ablada en azından yorumcular daha kibar, iade ettikleri vakit insanları kırmıyorlar. Sevgili elfin benim ilk falımı iade etmişti ama ona rica ederek tekrar yolladığımda gayet naif bir şekilde beni karşılamış ve falıma bakmıştı.O yüzden bazı yorumcular sonuna kadar aldığı parayı hak ediyorlar.
Elfin beni de once iade etti sonra ertesi gun ben de uzun bir mesaj yazmistim, bakmisti.
Ayrica yesilcingene cok begeniliyor biliyorum, ama bana baktigi fali okuyunca bir sey kaybetmedin diyebilirim.
Benimkini de iade etmişti kuzu boşver, asıl o bizim enerjimize ulaşsınO zaman sevindim :)
Canım öyle deme ben dün baktırdım baya olumsuz konuştu. Moralim bozuldu tansiyonum çıktı :))sonucu çıkmamış bu arada pembeye bağlamış sadece anlık durum karakter analizi iyiymiş
Detay vermemişsindir ne sallayacağını bilememiştir o yüzden iade vermiştirAy "enerji uyumsuzluğu" nedeniyle falı iade etmek de neyin nesi ya ahahah ilk defa denk geldim. 150 kredi diye atayım dedim trip yedim gece gece.
Detay vermemişsindir ne sallayacağını bilememiştir o yüzden iade vermiştir
Ya ben o kadar detay verdim ki hep diyordum ki Ayy bu falcı beni ne iyi anlıyor safmışım: )) eylem tüzünü bekle benceHahaha evet olabilir de önemli olan detay vermeden bilmesi. 50 kredi hediye vermişler neyse ki. :)
Ya ben o kadar detay verdim ki hep diyordum ki Ayy bu falcı beni ne iyi anlıyor safmışım: )) eylem tüzünü bekle bence
Yok kahve de bakıyor 15 ti ama yakalamak gerekiyor canımBenim aşkla alakalı değil ama soracaklarım ya. Katina bakmıyor muydu o?
Yok kahve de bakıyor 15 ti ama yakalamak gerekiyor canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?