Rica ederim canım onu bekle memnun olanı da çok :)))Aaa tamam onu bekleyeyim o zaman teşekkür ederim.
Ben iki defa baktırdım şuan dediği şekilde ilerliyor olaylar vadeleriö daha dolmadıya son zamanlarda Melek Yıldıza fal atan var mı ?Ne durumda acaba? ben 6 mayıs 2017 de fal atmışım da o zaman baya beğenmemiştim ama şimdi okudum olaylar durulunca heralde kadının ne yazmak istediğini anladım şuan o falda baya mantıklı konuştugunu düşünüyorum
arkadaşlar günaydın geçen ay nehir atesogluna ilk defa kahve falı baktirdim niyetimde ki kişi ile ilgili olarak. fal da bana evli bu kişi yada hayatında biri var fakat kimse o çıkıyor hayatında aranızda yol var başka yerde o yüzden de çok fazla yazışma görüyorum gibisinden yorum yaptı. genel olarak beğenmiştim falini fakat ilginç bir durum oldu faldan bir hafta sonra tesadüf yalova da oturan biri ile tanıştım tanıştıktan 3 gün sonra mahkemesi varmış boşandı şimdi aramızda mesafe olduğu için sürekli yazışma durumundayız. böyle bir fal olabilir mi niyetimde ki değil de şu an olduğum durumu görebilir mi kafam karıştı baktiranlardan yorum alırsam çok sevinirim
haklı olabilirsin falıni tekrar dinledim birebir dediği durumları yaşıyorum çünkü inşallah devamı da dediği gibi ilerler diyim o zaman olma di biraz daha zaman geçsin tekrar gönderirim belki bi fal dahaevet bu olabilir. falcilar enerjileri hissediyorlar. bazen o enerjinin kim oldugunu kestiremiyorlar, cünkü yasayabilecegin enerjileri hissediyorlar. ben de fallarimda böyle seyler yasadim. sordugum kisi ile ilgili degil de, hayatima sonradan girecek kisilerde fallar cikti. cünkü sordugum kisi ile artik hic birsey yasamayacaksam, sordugum kisiye hic uymayan fallar, hayatima girenlerde cikmis oldu. böyle durumlarda kisi tarifi de isteyebilirsin fali anlamdirmak icin.
Anlık durumda iyi miydi ki o bana çok olumsuz yorum yapmıştı?Ben iki defa baktırdım şuan dediği şekilde ilerliyor olaylar vadeleriö daha dolmadı
Gayet iyiydi bende farklı şehirde olduğumuzu falan bildi ve ben tek cümlelik bir soru sordum sadece detay vermedim hiç bir şekilde ve Binnazdaki ilk falım olduğu için daha güvendim. Çünkü insan düşünüyor bakılan diğer falları görüyorlardır belki dşye. Ama ilk fal olduğundan içim rahatladı.Anlık durumda iyi miydi ki o bana çok olumsuz yorum yapmıştı?
Ben de baya olumsuzdur hani kartlarla göre gitti boş diyemem. Ama onca olumlu karta rağmen olunca. Benimde ilk falımdi ona. Ben senden epey detay vermişim.Gayet iyiydi bende farklı şehirde olduğumuzu falan bildi ve ben tek cümlelik bir soru sordum sadece detay vermedim hiç bir şekilde ve Binnazdaki ilk falım olduğu için daha güvendim. Çünkü insan düşünüyor bakılan diğer falları görüyorlardır belki dşye. Ama ilk fal olduğundan içim rahatladı.
Ama burda çık karşılaşıyoruz her falcı herkesle olmuyor bana yeşilçingene de çok uyar ama son zamanlarda baktıran birçok kişi memnun olmadığını dile getiriyor. Elfin mesela herkes memnundu neredeyse bende çok alakasız be faldı. O yüzden genelde enerjinin benzer olduğu insanlarla karşılaştır derim ben fallarını.
Merhaba kızlar aklıma bişe takıldı fal sepeti medyum gizeme baktıran var mı daha önce? Bana erkek arkadaşına bir uygulama yapılmış dedi de kafam çok karıştı herkese diyor mu acaba merak ettım
Kesira online nerdesinnnnn canımKesiraaaa artık çevirim içi olSeni bekleyenler var
arkadaşlar günaydın geçen ay nehir atesogluna ilk defa kahve falı baktirdim niyetimde ki kişi ile ilgili olarak. fal da bana evli bu kişi yada hayatında biri var fakat kimse o çıkıyor hayatında aranızda yol var başka yerde o yüzden de çok fazla yazışma görüyorum gibisinden yorum yaptı. genel olarak beğenmiştim falini fakat ilginç bir durum oldu faldan bir hafta sonra tesadüf yalova da oturan biri ile tanıştım tanıştıktan 3 gün sonra mahkemesi varmış boşandı şimdi aramızda mesafe olduğu için sürekli yazışma durumundayız. böyle bir fal olabilir mi niyetimde ki değil de şu an olduğum durumu görebilir mi kafam karıştı baktiranlardan yorum alırsam çok sevinirim
Selam canim ben uc kez baktrdim ilk iki falim hic beklemiyrdum ama cikti son falimi bir umut bekliyordum ama cikmadi oda. Ama şoyle soyleyym az oz kisa bakar laflari suslemez ama bende cikan iki falcidan biridr digeride gecmiste nehirkızlar selamlarrr sizlere efsun aksoy ile ilgili danışmak istiyorum ondan yorum alan varmı öngörüleri iyimidir lütfen düşüncelerinizi paylaşabilirmisiniz benimle :))
Canim gecmiste cok baktrdim nehire bir kisi icin baktrdgmda baya uzun uzun anlatti dedigi tum olayi baskasi icin bu sene yasadim dedigi ayrntilarylaarkadaşlar günaydın geçen ay nehir atesogluna ilk defa kahve falı baktirdim niyetimde ki kişi ile ilgili olarak. fal da bana evli bu kişi yada hayatında biri var fakat kimse o çıkıyor hayatında aranızda yol var başka yerde o yüzden de çok fazla yazışma görüyorum gibisinden yorum yaptı. genel olarak beğenmiştim falini fakat ilginç bir durum oldu faldan bir hafta sonra tesadüf yalova da oturan biri ile tanıştım tanıştıktan 3 gün sonra mahkemesi varmış boşandı şimdi aramızda mesafe olduğu için sürekli yazışma durumundayız. böyle bir fal olabilir mi niyetimde ki değil de şu an olduğum durumu görebilir mi kafam karıştı baktiranlardan yorum alırsam çok sevinirim
ben de de sanki öyle bir durum oldu fala bakmasindan 1 hafta sonra olay gelisince baktirdigim kişiye değil de yeni olan durumu bildi gerçi şu zamana kadar binnaz da herhalde 30 kişiye yakın fal baktirdim meraktan hiç birimi çıkmaz çıkmadı. sadece nehir de böyle bir durum yaşadım ilginç geldiCanim gecmiste cok baktrdim nehire bir kisi icin baktrdgmda baya uzun uzun anlatti dedigi tum olayi baskasi icin bu sene yasadim dedigi ayrntilaryla
Selam canim ben uc kez baktrdim ilk iki falim hic beklemiyrdum ama cikti son falimi bir umut bekliyordum ama cikmadi oda. Ama şoyle soyleyym az oz kisa bakar laflari suslemez ama bende cikan iki falcidan biridr digeride gecmiste nehir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?