Ben de söylediği tek bişey vardı temmmuz ayından sonra iletişime geçecek dedi ağustosda bunla ilgili adımlar alıp eylül de iletişime geçti sadece iletişim kısmını tutturdu.efsun a kahve gönderdim hadi bakalım sadece meraktankadını cidden merakettim :)
Ben de söylediği tek bişey vardı temmmuz ayından sonra iletişime geçecek dedi ağustosda bunla ilgili adımlar alıp eylül de iletişime geçti sadece iletişim kısmını tutturdu.
kızlar selamlarrr sizlere efsun aksoy ile ilgili danışmak istiyorum ondan yorum alan varmı öngörüleri iyimidir lütfen düşüncelerinizi paylaşabilirmisiniz benimle :))
Yani canim benim olayi sallayip tutacagi bir olay degldi ilk iki falim ozellikle soru kisminda bu imkansz olamaz dedgm iki falda cikti o yuzden 3 fali attim ama o cikmadi canim denenebilir ki atmissn:) begendin mi peki canim bende ilk falinda verdgi tarih de ciktiteşekkür ederim canım yani sallamayan birisi ben hiç denemedimde ondan bi danışmak istedim baktırılabilir birisi yani :)
Efsun Bende patladihayir ona baktirma tatlim. fallarinin cikma sansi yüzde elli.
M munhani kahve falı gönderdim yorumunu görmeden önce canım kısacık ama iyi bi yorumdu..
M Mavi dus33 sende çıktı yani ilk iki falı ben beğendim ama fal işte çıkarmı çıkmazmı bilemedim :) meraktan attım
didi90 patladımı munhaninin dediği gibi falların şansı %50 işte
bana yine bir fal cikti. yakin gelecekle ilgili suan bulundugum evden ciksam mi kalsammi dedigim evde kalmaya karar verdim. böyle gerektigi icin, falcilarin söyledigi icin degil. bunu dogru tahmin eden ve sordugum iki falci vardi. biri zeyde ve giray bulak (ufuk kutluk) ikisi de falalemde. dogru tespitle ve öngörüde bulundular bu konuda.
çıkan fal haberi sevindiri umarım senin içinde hayırlı olur canım,
efsunda patlarsa merakımı gidermiş oldum derim artık ne yapalım :)
Bende ilk 2 fali cikti ama son fali cikmadi olumluysa sana dedikleri insallah cikar canim:)M munhani kahve falı gönderdim yorumunu görmeden önce canım kısacık ama iyi bi yorumdu..
M Mavi dus33 sende çıktı yani ilk iki falı ben beğendim ama fal işte çıkarmı çıkmazmı bilemedim :) meraktan attım
didi90 patladımı munhaninin dediği gibi falların şansı %50 işte
ben de de sanki öyle bir durum oldu fala bakmasindan 1 hafta sonra olay gelisince baktirdigim kişiye değil de yeni olan durumu bildi gerçi şu zamana kadar binnaz da herhalde 30 kişiye yakın fal baktirdim meraktan hiç birimi çıkmaz çıkmadı. sadece nehir de böyle bir durum yaşadım ilginç geldi
Bende ilk 2 fali cikti ama son fali cikmadi olumluysa sana dedikleri insallah cikar canim:)
Insallah canim cikarsa yaz mutlaka sadece olumlu dedkleri ciksin:)))umarım senin gibi banada ilk falı çıkar azcık içinde kötü şeylerde varda olsun :)) bana zaten şu falcılar bi pembe taboloyu tam çizmiyorlar
Çıkmadı bna 5 yıl önce baktırdım tam tamına tersi olmuştukızlar selamlarrr sizlere efsun aksoy ile ilgili danışmak istiyorum ondan yorum alan varmı öngörüleri iyimidir lütfen düşüncelerinizi paylaşabilirmisiniz benimle :))
Yorumu genel anlamda idare ederdi ama vay be dediğim bişey söylememiş, iki erkek arasında kalacaksın demiş tek erkek bile yok:) sorduğum kişi için yıl sonuna doğru her şey daha güzel olacak demiş her şey aynı. Tek iletişim kısmı tutmuş onda da bişey olmadı.iyimiydi yorumu yani sende canım? çok detaysız hatta tamamiyle detaysız soru sordum okurken beni şaşırttı yorumu hadi canım dedim şimdi öngörüleri çıkarmı bilemiyorum tarih vermiş vade vermiş merakettim başka çıkan varmı acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?