Binnaz Abla

Ben de söylediği tek bişey vardı temmmuz ayından sonra iletişime geçecek dedi ağustosda bunla ilgili adımlar alıp eylül de iletişime geçti sadece iletişim kısmını tutturdu.

iyimiydi yorumu yani sende canım? çok detaysız hatta tamamiyle detaysız soru sordum okurken beni şaşırttı yorumu hadi canım dedim şimdi öngörüleri çıkarmı bilemiyorum tarih vermiş vade vermiş merakettim başka çıkan varmı acaba?

teşekkür ederim canım yani sallamayan birisi ben hiç denemedimde ondan bi danışmak istedim baktırılabilir birisi yani :)
Yani canim benim olayi sallayip tutacagi bir olay degldi ilk iki falim ozellikle soru kisminda bu imkansz olamaz dedgm iki falda cikti o yuzden 3 fali attim ama o cikmadi canim denenebilir ki atmissn:) begendin mi peki canim bende ilk falinda verdgi tarih de cikti

M munhani kahve falı gönderdim yorumunu görmeden önce canım kısacık ama iyi bi yorumdu..

M Mavi dus33 sende çıktı yani ilk iki falı ben beğendim ama fal işte çıkarmı çıkmazmı bilemedim :) meraktan attım

didi90 patladımı munhaninin dediği gibi falların şansı %50 işte

yani bir arkadasima cook fena patladi, tam tersini yasadi kiz, sonuc hüsran'di, efsun pembeye baglamisti. kiskancliktan kuduracak dedigi adam gitti nisanladi.

bana yine bir fal cikti. yakin gelecekle ilgili suan bulundugum evden ciksam mi kalsammi dedigim evde kalmaya karar verdim. böyle gerektigi icin, falcilarin söyledigi icin degil. bunu dogru tahmin eden ve sordugum iki falci vardi. biri zeyde ve giray bulak (ufuk kutluk) ikisi de falalemde. dogru tespitte ve öngörüde bulundular bu konuda.

Son düzenleme:

çıkan fal haberi sevindiri umarım senin içinde hayırlı olur canım,

efsunda patlarsa merakımı gidermiş oldum derim artık ne yapalım :)

Bende ilk 2 fali cikti ama son fali cikmadi olumluysa sana dedikleri insallah cikar canim:)

Ben baktım nehir çıkmıyor binnazda, ayrıldı mı acaba bilginiz var mı? Merak ettim baktirmak istedim.

Yorumu genel anlamda idare ederdi ama vay be dediğim bişey söylememiş, iki erkek arasında kalacaksın demiş tek erkek bile yok:) sorduğum kişi için yıl sonuna doğru her şey daha güzel olacak demiş her şey aynı. Tek iletişim kısmı tutmuş onda da bişey olmadı.

Merhaba kızlar uzun zamandır burayı takip ediyorum İs arıyorum elfine katina baktirdim 2 ay once henüz bi gelisme yaşamadim daha bana tam net tarih verdi 18-20 aralık bekliyorum hala inşallah yaşarım çıkarsa buradan bildiricem bana çok olumlu konuştu çıkan kartlatım hepsi düz
AY
SAAH
DEVE
Nil Nehri
Eprehat
İsfahan
Yelkenli
Katina falindan anlayan bakabilir mi acaba

Canım D DenizZkabugu yol samyeli Attart Nil nehri işle ilgili gelişmeleri daha doğrusu işle ilgili kartlar olduğunu duymuştum. Nil nehri ozellikle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…