Yorumu genel anlamda idare ederdi ama vay be dediğim bişey söylememiş, iki erkek arasında kalacaksın demiş tek erkek bile yok:) sorduğum kişi için yıl sonuna doğru her şey daha güzel olacak demiş her şey aynı. Tek iletişim kısmı tutmuş onda da bişey olmadı.
Kizlar bu umut ışığa katına baktirdim hani Pembe olur da bu kadar olmaz söylediği iki üç cümle tuttu gerisi tavsiye gibiydi laf kalabalığı var mı ona baktıran
Gizem hatuna baktıran yok mu yahu????
Moralini bozma hiç her zaman her falcı ile enerji uymaya biliyor yada belli noktaya kadar tutup sonuç değişebilir çünkü zamanla karşı tarafın hisleri ve duyguları değişebiliyor. Zaten hepimiz yeterince mutsuzuz birde olumsuz fallarına kendini hiç üzme canım. Olumlu olan ve enerjinin daha iyi tuttuğu fallarını dikkate alBen de baya olumsuzdur hani kartlarla göre gitti boş diyemem. Ama onca olumlu karta rağmen olunca. Benimde ilk falımdi ona. Ben senden epey detay vermişim.
Canım ben her falcıya yardımcı oluyordum tek bi konu üzerinden baksınlar diye detay veriyordum. Aptallıkmış tabii. Melek yıldıza daha az detay verdim tabii diğerlerinin yanında hiç. Kişinin düşüncelerini davranışlarını çok detaylı anlattı hani hepsi doğru diyemem ama her şey anlattığı gibi değildi. Olumsuzdu baya. Geleceği takmıyorum anı düşünceleri doğru olmasın yeter. Katina atmıştım o hafta bu 2 haftada baya fal attım enerjimizi yoktu. Kartlar da o kadar olumsuz değildi.Moralini bozma hiç her zaman her falcı ile enerji uymaya biliyor yada belli noktaya kadar tutup sonuç değişebilir çünkü zamanla karşı tarafın hisleri ve duyguları değişebiliyor. Zaten hepimiz yeterince mutsuzuz birde olumsuz fallarına kendini hiç üzme canım. Olumlu olan ve enerjinin daha iyi tuttuğu fallarını dikkate al
Eski sevgilimle ilgili olumlu konusmustu, verdigi vade de iletisim olmadi, Is gücle dedikleri de tutmadi@munhani kahve falı gönderdim yorumunu görmeden önce canım kısacık ama iyi bi yorumdu..
@Zeliszelis33 sende çıktı yani ilk iki falı ben beğendim ama fal işte çıkarmı çıkmazmı bilemedim :) meraktan attım
didi90 patladımı munhaninin dediği gibi falların şansı %50 işte
O zaman hiç kafana takma kartlarını yanlış yorumlamış demekkiCanım ben her falcıya yardımcı oluyordum tek bi konu üzerinden baksınlar diye detay veriyordum. Aptallıkmış tabii. Melek yıldıza daha az detay verdim tabii diğerlerinin yanında hiç. Kişinin düşüncelerini davranışlarını çok detaylı anlattı hani hepsi doğru diyemem ama her şey anlattığı gibi değildi. Olumsuzdu baya. Geleceği takmıyorum anı düşünceleri doğru olmasın yeter. Katina atmıştım o hafta bu 2 haftada baya fal attım enerjimizi yoktu. Kartlar da o kadar olumsuz değildi.
Hislerimle kombinasyon yaptım dedi. Bi alyans ters çıktı bi de yılan vardı. Bunlardan yola çıkararak neler nelerO zaman hiç kafana takma kartlarını yanlış yorumlamış demekki
Ben 2 kez baktırdım gelecek için bir şey diyemem ama anda çok iyi gerçektenGizem hatuna baktıran yok mu yahu????
Kesira Sirel deneyebilirsin.olumsuz ise falın olumsuz olumluysa olumlu netAnda garanti verebileceğiniz kim var sadece anda? Yani evet bu gercekten biliyo dediginiz deneyimlerinize gore en en en iyiler?
Yeni baktirmiycam ya baktirdiklarimdan bi isim soylenilcek mi diye demistimKesira Sirel deneyebilirsin.olumsuz ise falın olumsuz olumluysa olumlu net
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?