Binnaz Abla

Yelkenli ve deve kartları da var cnm yelkenli ayağına bir fırsat gelecek şans ve başarı senden yana olacak der katına da deve kartı da ekonomik maddi problemlerin asilacagi anlamına geliyor sadece anlamını okumuştum bir yerden ama hepsi yan yana gelince nasıl bir anlam çıkar bilmiyorum cnm

ah ne güzel bir fal bende bazen diyorum keşke banada başka birisini görseler diye aşk mevzuları biri başlayacağı zaman genelde diğerleride ortaya çıkar belki öyle birşey yaşarsın canım :) inşallah senin için hayırlısı ve en güzeli olur

Kizlar bu umut ışığa katına baktirdim hani Pembe olur da bu kadar olmaz söylediği iki üç cümle tuttu gerisi tavsiye gibiydi laf kalabalığı var mı ona baktıran

Kizlar bu umut ışığa katına baktirdim hani Pembe olur da bu kadar olmaz söylediği iki üç cümle tuttu gerisi tavsiye gibiydi laf kalabalığı var mı ona baktıran

ben yorum almıştım çok önceden iyi laflar sıralıyor fakat patlayan fallarımdandı belki sana enerjisi tutar..

Benm falım da patlayacak olaylar içinde bir iki şeyi biliyor o kadar bazı falcılar karakterini anı çok iyi çözüyor bu durumdan ilerleyip söylenebilecek şeyleri söylemiş hisli biri değil bence

Cnm ben fal alemde sadece naira suman a atmıştım onu beğendim diğerlerine hiç baktirmadim gizem hatunda olumlu yorumlar var ama bir dene istersen

Ben de baya olumsuzdur hani kartlarla göre gitti boş diyemem. Ama onca olumlu karta rağmen olunca. Benimde ilk falımdi ona. Ben senden epey detay vermişim.
Moralini bozma hiç her zaman her falcı ile enerji uymaya biliyor yada belli noktaya kadar tutup sonuç değişebilir çünkü zamanla karşı tarafın hisleri ve duyguları değişebiliyor. Zaten hepimiz yeterince mutsuzuz birde olumsuz fallarına kendini hiç üzme canım. Olumlu olan ve enerjinin daha iyi tuttuğu fallarını dikkate al

Canım ben her falcıya yardımcı oluyordum tek bi konu üzerinden baksınlar diye detay veriyordum. Aptallıkmış tabii. Melek yıldıza daha az detay verdim tabii diğerlerinin yanında hiç. Kişinin düşüncelerini davranışlarını çok detaylı anlattı hani hepsi doğru diyemem ama her şey anlattığı gibi değildi. Olumsuzdu baya. Geleceği takmıyorum anı düşünceleri doğru olmasın yeter. Katina atmıştım o hafta bu 2 haftada baya fal attım enerjimizi yoktu. Kartlar da o kadar olumsuz değildi.

Son düzenleme:
Canım @ huvese yorumun için çok teşekkür ederim canım elfin hep ticaret is hayati kartlari cikmis ve cok olumlu yanit veren kartlar dedi mükemmel yorum aldım çıkmasını bekliyorum vadesine 3 - 5 gün kaldı 2 aydır bekliyorum inş yaşarım çıkarsa burdan duyurucam

Eski sevgilimle ilgili olumlu konusmustu, verdigi vade de iletisim olmadi, Is gücle dedikleri de tutmadi

O zaman hiç kafana takma kartlarını yanlış yorumlamış demekki

Anda garanti verebileceğiniz kim var sadece anda? Yani evet bu gercekten biliyo dediginiz deneyimlerinize gore en en en iyiler?

TE="selinmat, post: 53899501, member: 738159"]Kesira Sirel deneyebilirsin.olumsuz ise falın olumsuz olumluysa olumlu net[/QUOTE]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…