Zaten kesira olumsuzu direk söylüyor sende çok olumsuz yorum sevmiyorsun sanırım kartlarlada enerjin uyuşmuyor baktırmamanda daha doğru olurYeni baktirmiycam ya baktirdiklarimdan bi isim soylenilcek mi diye demistim
Sana nacizane tavsiyem biraz soluklan fallar çok yoruyor seni sanki.arada bir es vermek iyi geliyor insanaYeni baktirmiycam ya baktirdiklarimdan bi isim soylenilcek mi diye demistim
Anda ve gelecekte kimse garanti veremez bunuda asla unutma sonuçta fal bu bugün çıkan fal yarın patlar.anda iyi değerlendirme yapabilen falcı var mı şeklinde tavsiye istersen daha makbul olurAnda garanti verebileceğiniz kim var sadece anda? Yani evet bu gercekten biliyo dediginiz deneyimlerinize gore en en en iyiler?
Birincisi ven zaten katina sevmiyorum kahve falını baz alarak sormuştum ama belli etmediğim için anlasilmamasi normal olumsuz sevmiyo degilim olumsuza acigim sadece uslupda saygi ve ozen istiyorum an da bilen biliyo diye düşünüyorum andan kastim kisi tahlili yasanan süreç ki bunu bilmeyen gelecegi de hic bilmesin yani zaten baktirmiycagimi belirttim sadece baktirdiklarimdan burda begenilen var mi diye sordumAnda ve gelecekte kimse garanti veremez bunuda asla unutma sonuçta fal bu bugün çıkan fal yarın patlar.anda iyi değerlendirme yapabilen falcı var mı şeklinde tavsiye istersen daha makbul olur
Dedigi kisim bende de oyle cikmis da hemen sonunu aska baglamis oyle boseyde olmadi zaten ama anlikda olabilirmis yine de olabilir dedigim 2 3 karakter analizi ya asiri objektif bakiyorum artik kimse yok yani budur denilcek bence yine de vade olmasada ki benim vademin ustunden 1 yil gecti bakalim sonucu cikicakmi sendeBen iki defa baktırdım şuan dediği şekilde ilerliyor olaylar vadeleriö daha dolmadı
Ahahah bosversene ya ben pembe panjurlu evimdeyom.sonunda aradigin iliski olucak demis 5 hafta vermis 1 yil gecti hala ariyorumCanım öyle deme ben dün baktırdım baya olumsuz konuştu. Moralim bozuldu tansiyonum çıktı :))
Beni şok etti. Nasıl bu kadar bildi inanamadım. Sadece aşk ve iş yazdım ki benim durumum çok karışıktı. Herşeyi yazmış.Ben 2 kez baktırdım gelecek için bir şey diyemem ama anda çok iyi gerçekten
Ahahah bosversene ya ben pembe panjurlu evimdeyom.sonunda aradigin iliski olucak demis 5 hafta vermis 1 yil gecti hala ariyorum
Dünden beri okuyorum da Melek yıldızsa bu kişi, dediği tek harf olmadı bende haberin olsun. Tamamen sallamasyondu.Ben de üstüne vurgu bakarak bir kişi için sadece bakıyorum dedim son yazılarında esmer biri ile tanışacaksın ya kalabalık ortam da ya da sosyal medya da merhaba diyor bilir ki sosyal medya kullanmıyorum kullanmam da öyle merhaba yazan erkek iti abazadır herkese yazar diyor düşünürüm. Ki yeni aşka yelken açsam açardım. Birası saygısızlık oluyor yok biri hayatına girecek demek.
Dünden beri okuyorum da Melek yıldızsa bu kişi, dediği tek harf olmadı bende haberin olsun. Tamamen sallamasyondu.
bunun aynısını bana Aslıhan yılmaz yapmıştı. Şok yaşamıştım ama suç bizde bunların bu tarzda konusmalarına izin veriyoruz. Bizi onlara muhtaç sanıyorlar. Çünkü o kadar övgü alıyorlar ki olumsuz yazarlarsa ‘vay be demekki bu kadın da puan kaygısı yok. demek ki dogrucu.’ diyeceğimizi sanıyorlar. Olumsuzun da uslübü var. Bunu da buralara yaza yaza onlar da okuya okuya öğreneceklerAynen canım melek yıldız. Sırf alyans ters çıktı diye basmış negatifi yok seni aldatır bağlılık kurmaz arada yazar.yok aileni kendine uygun görmüyor. Yok bilmem sosyo kültürel farklılıklar var. Yok senle evlenirse gamze ile benim sorunlu bir evliliğim olur diyor. Beni baya gömmüş. Ailemi beğenmezlik yapmaz ki tanımıyor. Bir de benim evlenilecek bir insan olduğumu da biliyor. Olumsuz söyleme şeklide başka. Bi De canım ben geleceğe takılmıyorum. Anı kişinin düşüncelerini doğru bilmesin de yeter.
Aynen canım üslup çok önemli onlar bizim hayatlarımıza dokunacak insanlarsa bizim insan olduğumuzu unutmasınlar ki samimi olduklarını anlayalım. Bir de fal içerisinde olumsuz yorum yaptım diye kızma pembe tablo çizsem daha mı iyiydi diyor. Ben de cevap kısmında olumsuz yorum yaptın diye çirkefleşecek değilim dedim. Bilmiyorum benim güvendiğim bi falcı kalmadıbunun aynısını bana Aslıhan yılmaz yapmıştı. Şok yaşamıştım ama suç bizde bunların bu tarzda konusmalarına izin veriyoruz. Bizi onlara muhtaç sanıyorlar. Çünkü o kadar övgü alıyorlar ki olumsuz yazarlarsa ‘vay be demekki bu kadın da puan kaygısı yok. demek ki dogrucu.’ diyeceğimizi sanıyorlar. Olumsuzun da uslübü var. Bunu da buralara yaza yaza onlar da okuya okuya öğrenecekler
Güvenme zaten ve etkilenme de.. Binnazdakilerin çoğunluğunun derdi para ve bizleri sorunlu olarak görüyorlar bence. Çünkü çoğu falcı değil. Bu fiyat yükseltme olayı nedeniyle oraya dolmuş insan topluluğu benim gözümde ve pek çoğu için geçerli bir tabir bu. Asıl gerçekte bu işi yapanlar çok anlayışlı oluyorlar. Ben binnazda çoğunu eledim. Dünden beriyse favorim gizem hatun :) bundan sonra ona giderim sanırım.Aynen canım üslup çok önemli onlar bizim hayatlarımıza dokunacak insanlarsa bizim insan olduğumuzu unutmasınlar ki samimi olduklarını anlayalım. Bir de fal içerisinde olumsuz yorum yaptım diye kızma pembe tablo çizsem daha mı iyiydi diyor. Ben de cevap kısmında olumsuz yorum yaptın diye çirkefleşecek değilim dedim. Bilmiyorum benim güvendiğim bi falcı kalmadı
Aslında belki senin durumun olumlu olacak ve o senin enerjini düşürerek bloke ediyor olabilir. Ben bu kadar iddialı kişileri komik buluyorum. Binnaz da atmayacaksan falalemde gizem hatuna baktır bence. Ben binnaza girince kendimi kurtaramıyorum bağımlılık yapıyor ki nedenini de anlamıyorum. Sanırım bakılan falla tatmin olamadığım için deniyorum. Binnazdan bence bir an önce kurtul ve arkadaşına abone ol. Hatta tanısam ben de olabilirdimCanım ben binnaza hiç girmezdim. Bi eylemi beklerken nedense melek yıldıza atayım dedim kredi kalmasın sitede diye. Atmaz olsaydım:))) ben bi de sorularda çok detay veriyorum oradan da yürüyorlar. Benim uzakta bi arkadaşım var çay falı bakıyor kişi aklından ne geçirmiş.ben o gün ne yapmışım vs her şeyi biliyor. Sadece kişileri karıştırıyor. Baya iyi öyle biri burada olsa izdiham olur. Hisleri kuvvetli iyi bir insan benç ondan. Ve ben her zaman senin yerinde olanlar paraya vurur dediğim de günahtır ben asla para almam diyordu. Canım mı sıkkın hadi gamze bi falına bakayım derdi. Hele telwe de yoldan geçeni falcı diye alıyorlar. Hepsi para derdinde. Karşıda ki kişinin umudunu hayallerini mi yok ediyorsunuz bunları düşünmezler. Ben son bi fal atmak istiyorum ama değsin bu sefer an ve kişi düşüncesi olarak çünkü gaybı Allah bilir o kanısındayım
Canım kendisi uzakta ve görüşemedik. Gerçekten iyi bakıyor ama kişileri karıştırıyor arada benim yaptığımı o yapmış diyor. Onun yaptığını ben yapmışım diyor ama bir araya gelirsek onla emin ol sana da yardımcı olur: ))))) ben binnaza bir daha girmem .hep falsepetine baktırdım ama bilmiyorum tatmin olduğum da olmadı. Fal alem gizem hatun kişi düşüncelerini iyi biliyor mu kısaca anı ve durumu bilmesi kafiAslında belki senin durumun olumlu olacak ve o senin enerjini düşürerek bloke ediyor olabilir. Ben bu kadar iddialı kişileri komik buluyorum. Binnaz da atmayacaksan falalemde gizem hatuna baktır bence. Ben binnaza girince kendimi kurtaramıyorum bağımlılık yapıyor ki nedenini de anlamıyorum. Sanırım bakılan falla tatmin olamadığım için deniyorum. Binnazdan bence bir an önce kurtul ve arkadaşına abone ol. Hatta tanısam ben de olabilirdim
Nesibe. çok kötü neden seveni var anlamadımAslında belki senin durumun olumlu olacak ve o senin enerjini düşürerek bloke ediyor olabilir. Ben bu kadar iddialı kişileri komik buluyorum. Binnaz da atmayacaksan falalemde gizem hatuna baktır bence. Ben binnaza girince kendimi kurtaramıyorum bağımlılık yapıyor ki nedenini de anlamıyorum. Sanırım bakılan falla tatmin olamadığım için deniyorum. Binnazdan bence bir an önce kurtul ve arkadaşına abone ol. Hatta tanısam ben de olabilirdim
Nesibeye ben hiç detay yazmadım o da anlatamadı mesela. Fal sepetinde beni tatmin eden, konuyu bilen olmadı. Tellwedw geysu ve akrepgöz konuyu bildi ki akrepgözün ilk falı dehşet iyiydi bende ama arkadaşlara hiç çıkmadı. geysu ben de hep iyidir. Falalemde ise tek sorum aşk ve iş hayatıma bakar mısınızdı? gizem hatuna attım. Hatta ben çok ümitsizdim bilemez diye. Geçmiş tamamen en ince ayrıntısına kadar doğru, an tamamen benim açımdan doğruydu. Geleceği bilemeyiz biliyorsun. Benim favori yorumcum geysuydu. Şimdi ilk sırada gizem hatun var. Topikte ikisi aynı kişi olabilir denmiş. Fakat fallara bakınca ihtimal vermiyorum.Nesibe. çok kötü neden seveni var anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?