Geysu benim de aklımda ama hiç çevrimiçi göremiyorum bide iade olayı varmış. Ama ona bastırmak isterim aklımda olanlardan bitanesiNesibeye ben hiç detay yazmadım o da anlatamadı mesela. Fal sepetinde beni tatmin eden, konuyu bilen olmadı. Tellwedw geysu ve akrepgöz konuyu bildi ki akrepgözün ilk falı dehşet iyiydi bende ama arkadaşlara hiç çıkmadı. geysu ben de hep iyidir. Falalemde ise tek sorum aşk ve iş hayatıma bakar mısınızdı? gizem hatuna attım. Hatta ben çok ümitsizdim bilemez diye. Geçmiş tamamen en ince ayrıntısına kadar doğru, an tamamen benim açımdan doğruydu. Geleceği bilemeyiz biliyorsun. Benim favori yorumcum geysuydu. Şimdi ilk sırada gizem hatun var. Topikte ikisi aynı kişi olabilir denmiş. Fakat fallara bakınca ihtimal vermiyorum.
Geysuya çevrim içi olmadan da atabilirsin. Geri çevirmiyor sanırım ama bekletiyor bazen bir kaç gün. Yine ısrarla Gizem hatunu da tavsiye ederim sana. Bence ikisi de işlerinde çok başarılı.Geysu benim de aklımda ama hiç çevrimiçi göremiyorum bide iade olayı varmış. Ama ona bastırmak isterim aklımda olanlardan bitanesi
Canım benim tek istediğim o an ki durumda kişinin ruh halini düşüncelerini söylemesi. Gizem hatun bu konuda iyi mi? Çünkü bu benim son falım olacak kendimi huzursuz hissediyorumGeysuya çevrim içi olmadan da atabilirsin. Geri çevirmiyor sanırım ama bekletiyor bazen bir kaç gün. Yine ısrarla Gizem hatunu da tavsiye ederim sana. Bence ikisi de işlerinde çok başarılı.
Ben de şöyle oldu. iş konusunda bir sıkıntım vardı. Onu sormustum. Bana söyledikleri yarı doğru gelmişti. Fakat ben falı okuduktan 2-3 saat sonra bana bir teklif geldi. Eğer olursa dediği olmuş olacak. Aşk konusunda geçmişte beraber yaşamış gibiydim ilişkiyi. Gizem hatun ben de böyle baktı. Önce geysuymuş zaten fal atmayayım diyordum ama şimdi keşke erken atsaymışım diyorum. Anlık benim kafamdakiler doğruydu.Canım benim tek istediğim o an ki durumda kişinin ruh halini düşüncelerini söylemesi. Gizem hatun bu konuda iyi mi? Çünkü bu benim son falım olacak kendimi huzursuz hissediyorum
Sağol canım o da benim aklımda bulunsun:)zaten fiyata iyiymiş ben nesibeye verdiğim parayla 2 tane gizem hatun götürürdümBen de şöyle oldu. iş konusunda bir sıkıntım vardı. Onu sormustum. Bana söyledikleri yarı doğru gelmişti. Fakat ben falı okuduktan 2-3 saat sonra bana bir teklif geldi. Eğer olursa dediği olmuş olacak. Aşk konusunda geçmişte beraber yaşamış gibiydim ilişkiyi. Gizem hatun ben de böyle baktı. Önce geysuymuş zaten fal atmayayım diyordum ama şimdi keşke erken atsaymışım diyorum. Anlık benim kafamdakiler doğruydu.
Nesibe çok övülmüştü. Ben geçmiş, an namına çok bir şey söylemedi. Dennis te aynıydı. Melih gün de. o yüzden fal sepetine girmiyorum ben.Sağol canım o da benim aklımda bulunsun:)zaten fiyata iyiymiş ben nesibeye verdiğim parayla 2 tane gizem hatun götürürdüm
Ben de bekliyorum yaaElfin'e sesleniyorum, nerdesin Elfin gir artık:)
Nesibe büyük bir hayal kırıklığıydı benim için de hiç bir şey tutmadı, ne bayiliyorlardi ona ove ove bitiremiyolardiNesibe çok övülmüştü. Ben geçmiş, an namına çok bir şey söylemedi. Dennis te aynıydı. Melih gün de. o yüzden fal sepetine girmiyorum ben.
Valla bende merakla bekliyorum gerçekten iyi yorumcu kalmadı artık sadece iyi birer psikolog olduklarını düşünmeye başladım.Dedigi kisim bende de oyle cikmis da hemen sonunu aska baglamis oyle boseyde olmadi zaten ama anlikda olabilirmis yine de olabilir dedigim 2 3 karakter analizi ya asiri objektif bakiyorum artik kimse yok yani budur denilcek bence yine de vade olmasada ki benim vademin ustunden 1 yil gecti bakalim sonucu cikicakmi sende
Bende hiç beğenmemiştim berbat.iki yıl önce baktırdım ve çıkmadıNesibe büyük bir hayal kırıklığıydı benim için de hiç bir şey tutmadı, ne bayiliyorlardi ona ove ove bitiremiyolardi
Günlerdir bekliyorum girmedi bi türlü ya.Ben de bekliyorum yaa
Aynen canım bende de hep verdiğim detay üzerinden gitmişler. O kadar övülmesini anlayamadım. Herkese tavsiye veriyor yok ilginin belli et vsNesibe çok övülmüştü. Ben geçmiş, an namına çok bir şey söylemedi. Dennis te aynıydı. Melih gün de. o yüzden fal sepetine girmiyorum ben.
Kısaca aklım bana yeter bence. Ekstra akıl istesem dostlarıma danısırım; falcıya değilAynen canım bende de hep verdiğim detay üzerinden gitmişler. O kadar övülmesini anlayamadım. Herkese tavsiye veriyor yok ilginin belli et vs
Aynen ben 45 gun once attim artik zamani geldi. Bu son falinda cikanlar olmadi daha ama zamana takilmasigim icin zamani var herhalde diyorum. Cok az online oluyor gerceten hep de yolda filan oluyorum aksam o saatlerde giriyor cunkuGünlerdir bekliyorum girmedi bi türlü ya.
benim de aynı o kadar oluyor tekrar atmak için üstünden geçsin diye bekliyodum ve benim de son falı çıkmadı daha doğrusu teyit edebildiğim şeyler yok hiç bişey bilmiyorum. Bekliyorum bekledikçe girmiyor:)Aynen ben 45 gun once attim artik zamani geldi. Bu son falinda cikanlar olmadi daha ama zamana takilmasigim icin zamani var herhalde diyorum. Cok az online oluyor gerceten hep de yolda filan oluyorum aksam o saatlerde giriyor cunku
Bazı arkadaşlarım falcılardan daha iyi diyorum ya temiz kalp daha önemli: ) bir de nesibeye soru kısmında o dediğiniz doğru değil diyorum. Bana kalkmış diyor ki sen gözlemlerine dayanıyorsun ben hislerime her şey görünen gibi değil diyor. Bu kadar emin olmamalı insan. Kahin ya da medyum değilsenKısaca aklım bana yeter bence. Ekstra akıl istesem dostlarıma danısırım; falcıya değil
topikte arattırsana. Nesibe kötü yazanlara kötü enerjiler gönderiyormuş galibaBazı arkadaşlarım falcılardan daha iyi diyorum ya temiz kalp daha önemli: ) bir de nesibeye soru kısmında o dediğiniz doğru değil diyorum. Bana kalkmış diyor ki sen gözlemlerine dayanıyorsun ben hislerime her şey görünen gibi değil diyor. Bu kadar emin olmamalı insan. Kahin ya da medyum değilsen
Çok araştırdım canım ego kasıyor kendince. Keşke dedikleri kadar tutsa da
topikte arattırsana. Nesibe kötü yazanlara kötü enerjiler gönderiyormuş galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?