Binnaz Abla

Geysu benim de aklımda ama hiç çevrimiçi göremiyorum bide iade olayı varmış. Ama ona bastırmak isterim aklımda olanlardan bitanesi

Geysu benim de aklımda ama hiç çevrimiçi göremiyorum bide iade olayı varmış. Ama ona bastırmak isterim aklımda olanlardan bitanesi
Geysuya çevrim içi olmadan da atabilirsin. Geri çevirmiyor sanırım ama bekletiyor bazen bir kaç gün. Yine ısrarla Gizem hatunu da tavsiye ederim sana. Bence ikisi de işlerinde çok başarılı.

Geysuya çevrim içi olmadan da atabilirsin. Geri çevirmiyor sanırım ama bekletiyor bazen bir kaç gün. Yine ısrarla Gizem hatunu da tavsiye ederim sana. Bence ikisi de işlerinde çok başarılı.
Canım benim tek istediğim o an ki durumda kişinin ruh halini düşüncelerini söylemesi. Gizem hatun bu konuda iyi mi? Çünkü bu benim son falım olacak kendimi huzursuz hissediyorum

Canım benim tek istediğim o an ki durumda kişinin ruh halini düşüncelerini söylemesi. Gizem hatun bu konuda iyi mi? Çünkü bu benim son falım olacak kendimi huzursuz hissediyorum
Ben de şöyle oldu. iş konusunda bir sıkıntım vardı. Onu sormustum. Bana söyledikleri yarı doğru gelmişti. Fakat ben falı okuduktan 2-3 saat sonra bana bir teklif geldi. Eğer olursa dediği olmuş olacak. Aşk konusunda geçmişte beraber yaşamış gibiydim ilişkiyi. Gizem hatun ben de böyle baktı. Önce geysuymuş zaten fal atmayayım diyordum ama şimdi keşke erken atsaymışım diyorum. Anlık benim kafamdakiler doğruydu.

Sağol canım o da benim aklımda bulunsun:)zaten fiyata iyiymiş ben nesibeye verdiğim parayla 2 tane gizem hatun götürürdüm

Sağol canım o da benim aklımda bulunsun:)zaten fiyata iyiymiş ben nesibeye verdiğim parayla 2 tane gizem hatun götürürdüm
Nesibe çok övülmüştü. Ben geçmiş, an namına çok bir şey söylemedi. Dennis te aynıydı. Melih gün de. o yüzden fal sepetine girmiyorum ben.

Nesibe çok övülmüştü. Ben geçmiş, an namına çok bir şey söylemedi. Dennis te aynıydı. Melih gün de. o yüzden fal sepetine girmiyorum ben.
Nesibe büyük bir hayal kırıklığıydı benim için de hiç bir şey tutmadı, ne bayiliyorlardi ona ove ove bitiremiyolardi

Valla bende merakla bekliyorum gerçekten iyi yorumcu kalmadı artık sadece iyi birer psikolog olduklarını düşünmeye başladım.

Aynen ben 45 gun once attim artik zamani geldi. Bu son falinda cikanlar olmadi daha ama zamana takilmasigim icin zamani var herhalde diyorum. Cok az online oluyor gerceten hep de yolda filan oluyorum aksam o saatlerde giriyor cunku
benim de aynı o kadar oluyor tekrar atmak için üstünden geçsin diye bekliyodum ve benim de son falı çıkmadı daha doğrusu teyit edebildiğim şeyler yok hiç bişey bilmiyorum. Bekliyorum bekledikçe girmiyor:)

Kısaca aklım bana yeter bence. Ekstra akıl istesem dostlarıma danısırım; falcıya değil
Bazı arkadaşlarım falcılardan daha iyi diyorum ya temiz kalp daha önemli: ) bir de nesibeye soru kısmında o dediğiniz doğru değil diyorum. Bana kalkmış diyor ki sen gözlemlerine dayanıyorsun ben hislerime her şey görünen gibi değil diyor. Bu kadar emin olmamalı insan. Kahin ya da medyum değilsen

topikte arattırsana. Nesibe kötü yazanlara kötü enerjiler gönderiyormuş galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…