- 4 Aralık 2017
- 45
- 94
- 3
Gaybı Allahtan başkası bilemez zaten ama anda gerçekten çok iyi Gizem Hatun, artı enerjisini çok sevdim.Beni şok etti. Nasıl bu kadar bildi inanamadım. Sadece aşk ve iş yazdım ki benim durumum çok karışıktı. Herşeyi yazmış.
Sende de iyiydi değil mi? ne zaman baktırmıstın ve teyit edebildiğin şeyler oldu mu? Ben de sevdim enerjisini. Bu arada birde geysuya baktırmış mıydın?Gaybı Allahtan başkası bilemez zaten ama anda gerçekten çok iyi Gizem Hatun, artı enerjisini çok sevdim.
Melek Yıldız falıma baktım şimdi eh işte diyelim bence çok da takılmayın ... iyi düşünün iyi olsun her şey... detay verme konusunda bende sizinle aynıyım ama zaten karşıdaki falcının fıtratını da tam bu noktadan sonra anlıyorsun ... kimileri tamamen bizim verdiğimiz detaylar üzerinden yürüyor kimileri de ortaya yüreğini koyuyor. Zaten fal kendini belli ediyor, bu bazı akıllı geçinen falcılarda bi kerelik ekmek yemiş oluyor işte ... ama içlerinde ki gerçekten iyi niyetli insanları da ayırmak lazım... Fal baktırmaya hiç İhtiyaç duymayacağınız günler çabucak gelir inşallah ... Anda iyi olanları sormuşsunuz, naçizane tavsiyem Gizem Hatun ve yeşilçingene ...Canım ben binnaza hiç girmezdim. Bi eylemi beklerken nedense melek yıldıza atayım dedim kredi kalmasın sitede diye. Atmaz olsaydım:))) ben bi de sorularda çok detay veriyorum oradan da yürüyorlar. Benim uzakta bi arkadaşım var çay falı bakıyor kişi aklından ne geçirmiş.ben o gün ne yapmışım vs her şeyi biliyor. Sadece kişileri karıştırıyor. Baya iyi öyle biri burada olsa izdiham olur. Hisleri kuvvetli iyi bir insan benç ondan. Ve ben her zaman senin yerinde olanlar paraya vurur dediğim de günahtır ben asla para almam diyordu. Canım mı sıkkın hadi gamze bi falına bakayım derdi. Hele telwe de yoldan geçeni falcı diye alıyorlar. Hepsi para derdinde. Karşıda ki kişinin umudunu hayallerini mi yok ediyorsunuz bunları düşünmezler. Ben son bi fal atmak istiyorum ama değsin bu sefer an ve kişi düşüncesi olarak çünkü gaybı Allah bilir o kanısındayım
Melek Yıldız falıma baktım şimdi eh işte diyelim bence çok da takılmayın ... iyi düşünün iyi olsun her şey... detay verme konusunda bende sizinle aynıyım ama zaten karşıdaki falcının fıtratını da tam bu noktadan sonra anlıyorsun ... kimileri tamamen bizim verdiğimiz detaylar üzerinden yürüyor kimileri de ortaya yüreğini koyuyor. Zaten fal kendini belli ediyor, bu bazı akıllı geçinen falcılarda bi kerelik ekmek yemiş oluyor işte ... ama içlerinde ki gerçekten iyi niyetli insanları da ayırmak lazım... Fal baktırmaya hiç İhtiyaç duymayacağımız günler çabucak gelir inşallah ... Anda iyi olanları sormuşsunuz, naçizane tavsiyem Gizem Hatun ve yeşilçingene ...
Canım ben 2 kez baktırdım anda hiç bilmediğim detaylar verdi bana, baktırdığım kişiyi okudu adeta... geleceğe takılmıyorum çünkü Allahtan başkası bilemez ... bu arada Geysuyu bende çok merak ediyorum ama çok sıra vardı o yüzden ben cadınınelmasına attım ... ama Geysuyu da deneyeceğim en kısa zamanda...Sende de iyiydi değil mi? ne zaman baktırmıstın ve teyit edebildiğin şeyler oldu mu? Ben de sevdim enerjisini. Bu arada birde geysuya baktırmış mıydın?
ben de birkez daha gidip soracağım. spesifik sormamıştım mesela. Herkes Geysu olabilir dediği için insan istemeden düşünüyor ‘Acaba geysu olduğu için mi bildi?’ diye. Peki vadesinde olan bir şeyin oldu mu?Canım ben 2 kez baktırdım anda hiç bilmediğim detaylar verdi bana, baktırdığım kişiyi okudu adeta... geleceğe takılmıyorum çünkü Allahtan başkası bilemez ... bu arada Geysuyu bende çok merak ediyorum ama çok sıra vardı o yüzden ben cadınınelmasına attım ... ama Geysuyu da deneyeceğim en kısa zamanda...
Fallarımı inceledim de şimdi gelece dair söylediği şeylerin vadesi dolmamış daha... inşallah hayırlısı olsun ...ben de birkez daha gidip soracağım. spesifik sormamıştım mesela. Herkes Geysu olabilir dediği için insan istemeden düşünüyor ‘Acaba geysu olduğu için mi bildi?’ diye. Peki vadesinde olan bir şeyin oldu mu?
inşallah dediği doğrultuda ilerler tabi senin için iyisi olacaksa...Fallarımı inceledim de şimdi gelece dair söylediği şeylerin vadesi dolmamış daha... inşallah hayırlısı olsun ...
Canım bilmem ki o olumsuzluktan sonra sanki tüm olumsuzluklar beni buldu. Kafam daha karmaşık hale geldi kuruntu yaptım. Enerjimm çekildi bi anda. Gizem hatun deniycemmm iniaşlah. Bu an dediğiniz canım şu an bana karşı düşünceleri filan mı?Melek Yıldız falıma baktım şimdi eh işte diyelim bence çok da takılmayın ... iyi düşünün iyi olsun her şey... detay verme konusunda bende sizinle aynıyım ama zaten karşıdaki falcının fıtratını da tam bu noktadan sonra anlıyorsun ... kimileri tamamen bizim verdiğimiz detaylar üzerinden yürüyor kimileri de ortaya yüreğini koyuyor. Zaten fal kendini belli ediyor, bu bazı akıllı geçinen falcılarda bi kerelik ekmek yemiş oluyor işte ... ama içlerinde ki gerçekten iyi niyetli insanları da ayırmak lazım... Fal baktırmaya hiç İhtiyaç duymayacağınız günler çabucak gelir inşallah ... Anda iyi olanları sormuşsunuz, naçizane tavsiyem Gizem Hatun ve yeşilçingene ...
Canım unut o falı boşver her şeyin çok güzel olacağını düşün ve buna tüm kalbinle İnan ama lütfen o falı unut... kötü enerjileri üzerine çekme ve tavsiyem bol bol inşirah oku emin ol çok rahatlayacaksın...Canım bilmem ki o olumsuzluktan sonra sanki tüm olumsuzluklar beni buldu. Kafam daha karmaşık hale geldi kuruntu yaptım. Enerjimm çekildi bi anda. Gizem hatun deniycemmm iniaşlah. Bu an dediğiniz canım şu an bana karşı düşünceleri filan mı?
Evet canım, gizem Hatun karşı tarafı, onun düşüncelerini ve beni bana anlattı gibi neredeyse, ama tabi enerji meselesi bu herkes de aynı olmayabilir ...Canım bilmem ki o olumsuzluktan sonra sanki tüm olumsuzluklar beni buldu. Kafam daha karmaşık hale geldi kuruntu yaptım. Enerjimm çekildi bi anda. Gizem hatun deniycemmm iniaşlah. Bu an dediğiniz canım şu an bana karşı düşünceleri filan mı?
Peki canım teşekkür ederim mesajı da silicem ara ara okumayim moral gidiyor. Gizem hatuna da haftaya ya da başka zaman bakarım. Biraz bu kötü enerjiden kurtulayımCanım unut o falı boşver her şeyin çok güzel olacağını düşün ve buna tüm kalbinle İnan ama lütfen o falı unut... kötü enerjileri üzerine çekme ve tavsiyem bol bol inşirah oku emin ol çok rahatlayacaksın...
O enerjiyi falımızın çıkması için niye yollayamadı.
topikte arattırsana. Nesibe kötü yazanlara kötü enerjiler gönderiyormuş galiba
Aslında kendisinden bunu talep etmeliyiz bence deO enerjiyi falımızın çıkması için niye yollayamadı.
O enerjiyi falımızın çıkması için niye yollayamadı.
Aslında kendisinden bunu talep etmeliyiz bence deaz para almıyor sonuçta.
tesadüf olduğuna inanıyorum. Çünkü sürekli olumsuz kasmış. Bir ara çok modaydı bu. Pembe tablo isteyen bana gelmesin deyip sürekli kötü haberler vermek. Malum çoğumuz kötü habere daha yatkın olabiliyoruz. Bende de seneler önce bir pembeydi, bir pembeydi ve hiçbir şey çıkmadı. Detay vermediğim için de düzgünce bakamadı.Melek yıldıza iki ay önce fal attım.kaza bela hastalık saymışta saymış.bana erkek arkadaşınla ayrılacaksın yola yalnız devam edeceksin demiş.biz tabi ayrıldık. Ki ben sorunsuz bir ilişkim var dememe rağmen cevap kısmında ben fincanında öyle gördüm dedi.
Falın bu kısmı:
Belki de şu an sana çok uzak bir ihtimal olarak görünse de telvelerinde yolunda tek başına devam etme olasiligini gosteriyor...ve yeni birisiylw.tanisma.olasiligi ozelliklede koyu kumral, kucuk muntazam bir burun yapisina sahip iri gozlu bir adam.. su grubu burclarinda olabilir asktan yana yalnizligini bitirecegine degebilecek ve yolunda sana zafer getirecek daha dogrusu gelecek kararini aldirabilecek bir beraberligi yeni kiside bulman bana daha kuvvetli bir ihtimal olarak geliyor.. mart nisan donemi ask adina sansli bir surec olarak cikiyor yenilik enerjisi kalicilik getirebilir o sureclerde sansin donecek ve mutluluga yuruyeceksin diyebilirim :)
Bilemedim çok şükür hastalık vs. olmadı fakat iki ay sonra bu ayrışilığı yaşadım.tesadüf olma ihtimalı var bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?