Binnaz Abla

ya bende kimseyle konusmuyorum sirf ona bakiyorum ama millet kim bu kadar inanamiyorum!!

ööf bende bilsem keşke
geri beni arayacağıda yok bu salağın.bi tane ilgi gösteren çocuk var bende onunla konuşuyorum sırf belki unutabilirim diye.

Bugun yine bir tane bile falim cikmadan uyuyup gidiyorum kizlar.(((14:iyi geceler

Kızlar önce şunu söyliyim"denenebilir"falcılar arasında bence.Yorumu hiç öyle pembe değil ama karada değil.Hem olumlu hemde olumsuz yorumları var.Bana verdiği spesifik sorumun zamanı 9 ay .Klasik falcı zamanı olan iki-üç ay olmaması hoşuma gitti.Daha ara yorumlarda verdiği zaman içinde daha yakın tarihleri var,ancak onlarla çıkıp çıkmadığı kısa vadede denenebilir.Derseniz seni şaşırtan,oha dedirten geçmiş ve şu ana dair yorumu oldumu?Hayır,geçmiş ve şu an sıradandı.Ancak dünde yazdım artık geçmiş ve şu an yorumu beni zerre kadar ilgilendirmiyor,sadece ve sadece geleceğe bakarım.Ne kadar ağzımı açık bırakan,oha yok artık,dediğim falım varsa an itibariyle,hepsi geleceğe dair patladı.Kesinlikle tarafsız yorum istiyorsanız adam hakikaten tarafsız yorumluyor.Sırası gelir üzer ,eğer gerçekten görüyorsa iyiyi güzelide yazar diye düşünüyorum.Şaşırtmamış ama saçmalamamışta oda hoşuma gitti.Samimi ,yazılı olmasına rağmen sıcak dilli anlatımı hissediliyor.Son olarak aklınıza takılan sorular için yine denenebilir diyorum.Karar sizindir canlar.

teşekkürler sevgili alcanzar,falcı hakkında yorumları okuyunca dikkatimi çekmişti.

kızlar telwedeki son kredimide minao6 kullandım memnun kaldım valla kadın bılmış olayları melekle aynı seyı dedı bana o kotu durumla ılgılı olarak melekten daha farklı seylerde soyledı ama genel kanı aynı yanı bakalım cıkmasın ıstıyorum ama benımde ıcımde bır kurtdustu acıkcası dusmustude daha once ((insallah dıger dedıklerıde cıkar zaman falan vermemıs ama genel olarak guzeldı denenebılır dun yagmura atıcaktım uzakta dıgınce bunu denıyım dedım kızlarr

bu ay 2 tane demiyor muydun alcanzar sanki yavaştan yavaştan 3-4... gidecek gibi

Yok canım gerçekten iki hemde zorlanmadan.Clairdolune felaketini saymıyoruz zaten,kredimizi geri aldık.Barış Can Yücel 1,Reiki yi bekliyorum falalem puanımla oda 2 olacakta,Ecren'emi baktırsam o puanla bilemedim.2 tane canım benim sonuç olarak.

Gerçekten de çok baktırmamak lazım ben eskiye oranla bayağı azalttım ama şu sıralar hasta olup evde olduğum için yine abarttım sanki(

alcanzar ,telwe deki SERÜVEN e baktırdın mı yada buradaki yorumlar olduysa hatırlıyor musun??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…