Kesinlikle öyle tatlım.Allah'ın bizlere vermiş olduğu bir nefesle hayattayız ve 5 dakika sonra olup olmayacağınız bile garantî değilken zaten kimseden beklenti içinde değilim.Şükür dualarım dilimden düşmez. Bazen çok bunaldığımda kendi kendimi yiyeceğime açtırmayım bir falda biraz hikaye dinleyip onu yiyeyim diyorumŞekerim Nesibe benim de içimi okudu ama gelecekle ilgili dediği olumlu-olumsuz hiçbir şey çıkmadı , gaybı Allahtan başkası bilemez zaten. Sen içini ferah tut, bolca dua et, istediklerini Allahtan iste.
ya fal baktırdım, gerçekten korkunçtu. 15 dklık ses kaydında sorularıma 2 cümleyle flu cevaplar vermiş. Onun dışında gelecekle ilgili hiçbir şey yoktu!!!!!!!! Secret, çekim yasası vs. zırvaları vardı, onlarla ilgili kafamı ütülemiş. Ben de fal iadesi istedim.
ya ben varya o kadar çok kişiden memnun klmdmki bn bilmiyodum hiç fal iadesi fln arkadas bosu bosuna paralr gtti desenize ben sanıyorumki bgndm begendm işte
canım ya boşver ! bilge Özdoğru bana ve bildiğim pek çok üyeye olumsuz yorum yapmıştı. takma kafana. demek ki huyu bu :)
peki arkadaşlar sizce nesibe karşımızdaki kişinin bizim hakkımızdaki fikirlerini sezip söyleyebiliyor mu? en azından bunu doğru biliyor,seziyor olması önemli benim için :S geleceği falı çıkıp çıkamamasını geçtim artık :)
canım ya boşver ! bilge Özdoğru bana ve bildiğim pek çok üyeye olumsuz yorum yapmıştı. takma kafana. demek ki huyu bu :)
yine dayanamadım ve yağmur a tarot gönderdim ama hem yazılı hem sesli seçenek var hangisini gönderiyor ben sesli fal seviyorum
Merhabalar
Çağan Ariman a tarot baktıran var mı merak ediyorum düşüncelerini paylaşırsa sevinirim.
Kızlar sanmayın kuzu kuzu oturuyorum:) Bende Rezzan ablaya 1 kahve attım buğün :)) kaç saattir dinleyip dinleyîp mest oluyorum :) çok tatlı bu bayan ya.İnsanı umuda sürüklemiyor ,süsleyip püslemiyor dobra dobra konuşuyor
Hahaha alemsin bitanecim yaaa :)) ben de dusundum ona baktirmayi ama kendisine soyledim 16 agustosa kadar baktiramayacgimi utandim fal gondermeye :))) yoksaa Rezzan abla candir caaannn :)Kızlar sanmayın kuzu kuzu oturuyorum:) Bende Rezzan ablaya 1 kahve attım buğün :)) kaç saattir dinleyip dinleyîp mest oluyorum :) çok tatlı bu bayan ya.İnsanı umuda sürüklemiyor ,süsleyip püslemiyor dobra dobra konuşuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?