Binnaz Abla

peki arkadaşlar sizce nesibe karşımızdaki kişinin bizim hakkımızdaki fikirlerini sezip söyleyebiliyor mu? en azından bunu doğru biliyor,seziyor olması önemli benim için :S geleceği falı çıkıp çıkamamasını geçtim artık :)

Şekerim Nesibe benim de içimi okudu ama gelecekle ilgili dediği olumlu-olumsuz hiçbir şey çıkmadı , gaybı Allahtan başkası bilemez zaten. Sen içini ferah tut, bolca dua et, istediklerini Allahtan iste.
Kesinlikle öyle tatlım.Allah'ın bizlere vermiş olduğu bir nefesle hayattayız ve 5 dakika sonra olup olmayacağınız bile garantî değilken zaten kimseden beklenti içinde değilim.Şükür dualarım dilimden düşmez. Bazen çok bunaldığımda kendi kendimi yiyeceğime açtırmayım bir falda biraz hikaye dinleyip onu yiyeyim diyorum olay bu zaten .dediğim gibi işin gırgırındayım.Nassrettin hocanın göle maya sürme hikayesi varya ya tutarsa misali .bende ki de ,biraz o

ya fal baktırdım, gerçekten korkunçtu. 15 dklık ses kaydında sorularıma 2 cümleyle flu cevaplar vermiş. Onun dışında gelecekle ilgili hiçbir şey yoktu!!!!!!!! Secret, çekim yasası vs. zırvaları vardı, onlarla ilgili kafamı ütülemiş. Ben de fal iadesi istedim.

ya ben varya o kadar çok kişiden memnun klmdmki bn bilmiyodum hiç fal iadesi fln arkadas bosu bosuna paralr gtti desenize ben sanıyorumki bgndm begendm işte

ya ben varya o kadar çok kişiden memnun klmdmki bn bilmiyodum hiç fal iadesi fln arkadas bosu bosuna paralr gtti desenize ben sanıyorumki bgndm begendm işte

Hayır , bir de bana kaderinde geç evlilik var demiş etbeyinli kişilik.....tarottan bu sonuca nerden varmış ben de bunu anlayamadım ?!!! Gece gece sinirimi bozdu, cinlerim tepemde. Bir de gel yıldızname yapalım demiş, he he beni avlamaya çalışmış

Rezzan, Nesibe, Haleh Çetiner, Eskişehir'in ünlü Kadriyesi, hepsi 30 olmadan evleneceğimi söylediler. Hiçbiri bir şey bilmiyor, sadece bu Bilge tarottan kaderi okumayı biliyor sankim.........gözlerim yaşardı.

Umarım iade yaparlar , yoksa getti gül gibi 20 kağıdım

Son düzenleme:
canım ya boşver ! bilge Özdoğru bana ve bildiğim pek çok üyeye olumsuz yorum yapmıştı. takma kafana. demek ki huyu bu :)

canım ya boşver ! bilge Özdoğru bana ve bildiğim pek çok üyeye olumsuz yorum yapmıştı. takma kafana. demek ki huyu bu :)

Ay zaten pozitif enerjiye ihtiyacım varken iyice sinirimi bozdu Ona inat beğendiğim adamı, o olmazsa artık hayırlı bir kısmetimi bu yıl nikah masasına oturtucm

Yüzde yüz doğruyu söylüyor.. En azından bende öyle yaptı :)

yine dayanamadım ve yağmur a tarot gönderdim ama hem yazılı hem sesli seçenek var hangisini gönderiyor ben sesli fal seviyorum

yine dayanamadım ve yağmur a tarot gönderdim ama hem yazılı hem sesli seçenek var hangisini gönderiyor ben sesli fal seviyorum

Ben de gönderdim yağmura fal.. Limitim bittiği için gönderemiyodum ama teyzem geldi bugün saolsun hallettik o işi de :) hey Allahım ne olcak bizim bu halimiz böyle bilmem.. 31 yaşındayım ve bugüne kadar teyzemden bi kuruş bile istememiştim :)
neyse gelelim sadede dilek kısmında yazmayı unutmuştum sesli yorum yapar mısınız demeyi iletişimden yetkililere söyledim siz söyler misiniz diye. Saolsunlar hemen döndüler isteğiniz yorumcumuza iletildi diye. İstersen sen de söyle :)

canımcıklarım bende yağmur için sıraya girdim ama bir yanım nesibeyi bekleseydin ona baktırsaydın diyor :S sanırım bunun sebebi ondan başka durumumu yüzde yüz bilen ve beni şaşırtan bir falcıya rastlamamış olmak :)

Kızlar sanmayın kuzu kuzu oturuyorum:) Bende Rezzan ablaya 1 kahve attım buğün :)) kaç saattir dinleyip dinleyîp mest oluyorum :) çok tatlı bu bayan ya.İnsanı umuda sürüklemiyor ,süsleyip püslemiyor dobra dobra konuşuyor

tesadüfe bak bende rezzana fal attım bana 1-2 ay daha bekle yılmak yok demiş.ama bende hal kalmadı sonu belirsiz şeyi beklemekten ayol

Hahaha alemsin bitanecim yaaa :)) ben de dusundum ona baktirmayi ama kendisine soyledim 16 agustosa kadar baktiramayacgimi utandim fal gondermeye :))) yoksaa Rezzan abla candir caaannn :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…