Binnaz Abla

Yani bu tarz yorumcular atar habire kim tutarsa artık

Haha bencede bizde forumca bütün olumsuzluğumuzu ona yollasak sittin sene iflah olmaz
Ondan yana mağdur çok var canın keşke ben de kkyı arayıp fal attırsaymışım:))) burayı akıyorsa selam:)))))

Zaten bir şeyi de iyilik için kullansalar şaşacağım. Ben de gönderirim bizim de enerjimiz yok mu?
Canım bizde ki enerji onu ters düz eder:)

Kızlar az önce bi katina falı attım. resmen bütün erkek kartları çıkmış merak ettiğim her bir kart farklı bir erkeği mi temsil ediyor yoksa aynı kişiye yorumlanabiliyor mu
Tövbe koleksiyon gibi. Şaka şaka evet farklı karakterde erkekler ama aileden biri de olabilirler. Fakat ben yine de bu falın yorumunu merak ettim.

Aynen öyle. Asıl hisli olan detaysız söyleyendir. Farkında mısın bilmiyorum ama serbest fiyat tarifesi sonucu herkes falcı oldu. Bakmayanlar da sık sık online şimdi.
Ya herkesi geçtim Hüma gitmişti para artınca geri geldi artık bu nasıl bir para hırsıdır siz düşünün.bu kadın para için aylarca pembe tablo çizip durdu.yani Binnazda birkaç isim dışında diğerleri sadece para tuzağı.bence uzak durulmalı

Tövbe koleksiyon gibi. Şaka şaka evet farklı karakterde erkekler ama aileden biri de olabilirler. Fakat ben yine de bu falın yorumunu merak ettim.
Katinada bir kişi için soruyorsan ve farklı erkekler çıkıyorsa bu kişinin sana göstermediği yüzlerininde olduğunun göstergesiymiş.tabi kartların herbirinde farklı mesajlar olabilir.benim bir falımda öyle çıkmıştı yorumcu birkaç kişi hayatına girmek isteyecek demişti hepsini tarif etmişti o dönem gerçekten gelen geleneydi

Aynen öyle. Ben birde şunu farkettim. Binnaz ben de bağımlılık yaparken diğer sitelerde tekrar baktırma hissi duymuyorum. Bağımlılık yaptıran bir enerjisi var sanki. Ben pek böyle batıl şeylere inanmam ama daha çekici geliyor diğer sitelerden..

Arayüzü çok iyi hazırlanmış.bunu site kurarken hesaplıyorlar.birçok optimizasyon tekniği var neyapılırsa ziyaretçi sayısı artar diye.bunlar buişi yaparken iyi hesap işi yapmışlarda falcı seçerken neden yapamamışlar merak konum doğrusu.

Yani yılların fal, enerji tecrübesi var bizlerde
Tabii ki canım :)))) bi de bi itiraf paylaşayım sizden:)
Benim yazın instagramım vardı. Bi fal sitesini beğenmişim anlamadım oradan falcı mı göründüm bi kız bana mesaj attı? Kahve telvelerini yollamış. Aşk hayatını anlattı hüsran. Üzüldüm de ama boya takıntılı olmuştu rüyalarını vs anlatıyordu. Ben de bozuntuya vermedim bu kızın fallarına bakıyordum habire selam deyip fincan fotosu atıyordu:) benim de ailesini bilmeme rağmen nokta atışlarım oluyordu:) yok evde içki içen biri var ? Diyordum. Babam diyordu. Eve hanesinde küs olduğun biri var diyordum? Evet diyordu. Akraban dedikoduyu çok yapıyor diyordum? Evet doğru diyordu. Kuzrnlerinden biri var seni seviyor diyordum? Evet diyordu. En atmasyonu da kız kardeşin göğüs dekoltesi çok giyiyor rahatsız oluyorlar dedim? Evet ben hep uyarıyorum diyordu. Aslında kıza hep fala inanma diyordum ama fincan atıp benden hep bişi bekliyordu:) derdini de dinliyordum. Sonra bu bi arkadaşına beni tavsiye etmiş. Kız da bana direkt fincan atıyor. Ben de dedim ki A kim? Sevgilimin baş harfi dedi. Neyse ki instagramım sildim. Yani atınca tutturabilirsin de:) umarım kız gerçekten iyi olmuştur.

Gelen gelene kusuruma bakma ama koptum. Cidden bazen oyle şeyler oluyor. ben de iki erkek kartı çıkmıstı mesela iki farklı kişiyi yorumlamıştı yorumcu. umarım arkadaşa melek yıldız bakmaz. Yoksa burda tüm KK olarak olumsuzluk abidesi hanımefendinin yorumu üzerinde halaya dururuz.@Madilik34 halay başı

Affedersiniz o erkekleri başka şey diye yorumlar sen az fettan değilsin der :))))

Önüne geleni sunuyor, yersen hesabı.

Kızlar bu arada ben de gerek 2 falında olsun gerek internetten kendim kart seçiyorum bazen. Hep ruh kartları geliyor. Ariman, bedes, isfahan. Ya hepsi düz olur ya 2si düz 1 ters,ya 2 ters 1 düz oluyor. Ne anlatmak istiyor anlayan var mı?

melek yıldıza iki ay önce fal attım ve genel soru yazdım. hiçbir nokta atışı olmadığı gibi ama kendini beğenmiyor, yüzünde değişiklik istiyorsun, sakin yaptırma kötü olur demiş. hiçbir zaman böyle düşüncem bile olmadı. çok ilgi bekliyorsun demiş, ilgi de beklemem. çevrendeki erkekler kötü demiş. üç vade vermiş a harfi olan biri gelecek demiş. ali can olabilir demiş. yani herkes olabilir. anı bile söylemeden bilememiş hisli biri kesinlikle değil.

Kızlar açıkcası bunca fal baktırdım evet ünlü dedigimiz falcilardan olumlu konusan cok oldu ama hicbiri geysu gibi içimi ferahlatmamıştı hiçbiri gercekci gelmemisti sanki ne biliyim ama geysu gerçekten iyiydi eğer gizem hatunsa geysu cok büyük hayal kırıklığına uğrarım çünkü gizem hatun bende berbatti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…