Haha bencede bizde forumca bütün olumsuzluğumuzu ona yollasak sittin sene iflah olmazKızlar boşverin kötü enerji yollasın bize fallarının tersi çıktığı gibi kötü enerjisinin de tersi çıkar. Nesibenin maşallah dediği 3 gün yaşar:)))
Zaten bir şeyi de iyilik için kullansalar şaşacağım. Ben de gönderirimKızlar boşverin kötü enerji yollasın bize fallarının tersi çıktığı gibi kötü enerjisinin de tersi çıkar. Nesibenin maşallah dediği 3 gün yaşar:)))
Yani bu tarz yorumcular atar habire kim tutarsa artıktesadüf olduğuna inanıyorum. Çünkü sürekli olumsuz kasmış. Bir ara çok modaydı bu. Pembe tablo isteyen bana gelmesin deyip sürekli kötü haberler vermek. Malum çoğumuz kötü habere daha yatkın olabiliyoruz. Bende de seneler önce bir pembeydi, bir pembeydi ve hiçbir şey çıkmadı. Detay vermediğim için de düzgünce bakamadı.
Aynen öyle. Asıl hisli olan detaysız söyleyendir. Farkında mısın bilmiyorum ama serbest fiyat tarifesi sonucu herkes falcı oldu. Bakmayanlar da sık sık online şimdi.Yani bu tarz yorumcular atar habire kim tutarsa artık
Ondan yana mağdur çok var canın keşke ben de kkyı arayıp fal attırsaymışım:))) burayı akıyorsa selam:)))))Haha bencede bizde forumca bütün olumsuzluğumuzu ona yollasak sittin sene iflah olmaz
Canım bizde ki enerji onu ters düz eder:)Zaten bir şeyi de iyilik için kullansalar şaşacağım. Ben de gönderirimbizim de enerjimiz yok mu?
Yani yılların fal, enerji tecrübesi var bizlerdeOndan yana mağdur çok var canın keşke ben de kkyı arayıp fal attırsaymışım:))) burayı akıyorsa selam:)))))
Canım bizde ki enerji onu ters düz eder:)
Kızlar az önce bi katina falı attım. resmen bütün erkek kartları çıkmışmerak ettiğim her bir kart farklı bir erkeği mi temsil ediyor yoksa aynı kişiye yorumlanabiliyor mu
Ya herkesi geçtim Hüma gitmişti para artınca geri geldi artık bu nasıl bir para hırsıdır siz düşünün.bu kadın para için aylarca pembe tablo çizip durdu.yani Binnazda birkaç isim dışında diğerleri sadece para tuzağı.bence uzak durulmalıAynen öyle. Asıl hisli olan detaysız söyleyendir. Farkında mısın bilmiyorum ama serbest fiyat tarifesi sonucu herkes falcı oldu. Bakmayanlar da sık sık online şimdi.
Katinada bir kişi için soruyorsan ve farklı erkekler çıkıyorsa bu kişinin sana göstermediği yüzlerininde olduğunun göstergesiymiş.tabi kartların herbirinde farklı mesajlar olabilir.benim bir falımda öyle çıkmıştı yorumcu birkaç kişi hayatına girmek isteyecek demişti hepsini tarif etmişti o dönem gerçekten gelen geleneydiTövbe koleksiyon gibi. Şaka şaka evet farklı karakterde erkekler ama aileden biri de olabilirler. Fakat ben yine de bu falın yorumunu merak ettim.
Aynen öyle. Ben birde şunu farkettim. Binnaz ben de bağımlılık yaparken diğer sitelerde tekrar baktırma hissi duymuyorum. Bağımlılık yaptıran bir enerjisi var sanki. Ben pek böyle batıl şeylere inanmam ama daha çekici geliyor diğer sitelerden..Ya herkesi geçtim Hüma gitmişti para artınca geri geldi artık bu nasıl bir para hırsıdır siz düşünün.bu kadın para için aylarca pembe tablo çizip durdu.yani Binnazda birkaç isim dışında diğerleri sadece para tuzağı.bence uzak durulmalı
Arayüzü çok iyi hazırlanmış.bunu site kurarken hesaplıyorlar.birçok optimizasyon tekniği var neyapılırsa ziyaretçi sayısı artar diye.bunlar buişi yaparken iyi hesap işi yapmışlarda falcı seçerken neden yapamamışlar merak konum doğrusu.Aynen öyle. Ben birde şunu farkettim. Binnaz ben de bağımlılık yaparken diğer sitelerde tekrar baktırma hissi duymuyorum. Bağımlılık yaptıran bir enerjisi var sanki. Ben pek böyle batıl şeylere inanmam ama daha çekici geliyor diğer sitelerden..
Tabii ki canım :)))) bi de bi itiraf paylaşayım sizden:)Yani yılların fal, enerji tecrübesi var bizlerde
Gelen geleneKatinada bir kişi için soruyorsan ve farklı erkekler çıkıyorsa bu kişinin sana göstermediği yüzlerininde olduğunun göstergesiymiş.tabi kartların herbirinde farklı mesajlar olabilir.benim bir falımda öyle çıkmıştı yorumcu birkaç kişi hayatına girmek isteyecek demişti hepsini tarif etmişti o dönem gerçekten gelen geleneydi
Affedersiniz o erkekleri başka şey diye yorumlar sen az fettan değilsin der :))))Gelen gelenekusuruma bakma ama koptum. Cidden bazen oyle şeyler oluyor. ben de iki erkek kartı çıkmıstı mesela iki farklı kişiyi yorumlamıştı yorumcu. umarım arkadaşa melek yıldız bakmaz. Yoksa burda tüm KK olarak olumsuzluk abidesi hanımefendinin yorumu üzerinde halaya dururuz. @Madilik34 halay başı
Affedersiniz o erkekleri başka şey diye yorumlar sen az fettan değilsin der :))))
Önüne geleni sunuyor, yersen hesabı.Arayüzü çok iyi hazırlanmış.bunu site kurarken hesaplıyorlar.birçok optimizasyon tekniği var neyapılırsa ziyaretçi sayısı artar diye.bunlar buişi yaparken iyi hesap işi yapmışlarda falcı seçerken neden yapamamışlar merak konum doğrusu.
Tövbe koleksiyon gibi. Şaka şaka evet farklı karakterde erkekler ama aileden biri de olabilirler. Fakat ben yine de bu falın yorumunu merak ettim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?