Açıkçası benim içimdeki his o değil diyor. Birde şunu merak ediyorum. Gizem hatun sende iyi değilken, sen ona ayrıntı vermiş miydin ve Geysu o ayrıntıdan mı yürümüş?Kızlar açıkcası bunca fal baktırdım evet ünlü dedigimiz falcilardan olumlu konusan cok oldu ama hicbiri geysu gibi içimi ferahlatmamıştı hiçbiri gercekci gelmemisti sanki ne biliyim ama geysu gerçekten iyiydi eğer gizem hatunsa geysu cok büyük hayal kırıklığına uğrarım çünkü gizem hatun bende berbatti
Banada yeni biri ile konuşmaya başlayacaksın demişti. Hatta bu tanıyıp aklına gelmeyen ihtimal vermediğin biri olabilir dedi bu cümleyi her falcı söyler belki ama. hayatında göreceğin en kibar erkek ve bu yüzden çok şaşıracaksın bu kadar kibar bir erkek nasıl olur diye bu sebepten güvenemeyeceksin demişti. Gerçekten şuan öyle biri var ve tanıdığım biriydi iş hayatımdan mrb mrb birden durum farklı hal aldı. Tesadüf olmayabilir bence senin içinde söyledikleri. Bende birkaç detaylara bildi şaşırdığım karakter analizi bende ve karşı tarafta iyiydi. 2 defa baktırdım. Ama tabiki uymayan beğenmeyen memnun kalmayan arkadaşlarda var.Melek yıldıza iki ay önce fal attım.kaza bela hastalık saymışta saymış.bana erkek arkadaşınla ayrılacaksın yola yalnız devam edeceksin demiş.biz tabi ayrıldık. Ki ben sorunsuz bir ilişkim var dememe rağmen cevap kısmında ben fincanında öyle gördüm dedi.
Falın bu kısmı:
Belki de şu an sana çok uzak bir ihtimal olarak görünse de telvelerinde yolunda tek başına devam etme olasiligini gosteriyor...ve yeni birisiylw.tanisma.olasiligi ozelliklede koyu kumral, kucuk muntazam bir burun yapisina sahip iri gozlu bir adam.. su grubu burclarinda olabilir asktan yana yalnizligini bitirecegine degebilecek ve yolunda sana zafer getirecek daha dogrusu gelecek kararini aldirabilecek bir beraberligi yeni kiside bulman bana daha kuvvetli bir ihtimal olarak geliyor.. mart nisan donemi ask adina sansli bir surec olarak cikiyor yenilik enerjisi kalicilik getirebilir o sureclerde sansin donecek ve mutluluga yuruyeceksin diyebilirim :)
Bilemedim çok şükür hastalık vs. olmadı fakat iki ay sonra bu ayrışilığı yaşadım.tesadüf olma ihtimalı var bence
Sanırım aynı kişi olabiliyor çğnlü bendede birkaç erkek kartı çıkmıştı. Eylem tüzün kartları erkeğin değişen ruh hali olarak aşama aşama olcak şekilde yorumladı. Heralde dizilir göreKızlar az önce bi katina falı attım. resmen bütün erkek kartları çıkmışmerak ettiğim her bir kart farklı bir erkeği mi temsil ediyor yoksa aynı kişiye yorumlanabiliyor mu
Bana da yine şu burçtan. Mart sonu nisan başı demiş. Hani hanfendiye göre herkes bu bahar aylarında mı aşka yelken açıyorBanada yeni biri ile konuşmaya başlayacaksın demişti. Hatta bu tanıyıp aklına gelmeyen ihtimal vermediğin biri olabilir dedi bu cümleyi her falcı söyler belki ama. hayatında göreceğin en kibar erkek ve bu yüzden çok şaşıracaksın bu kadar kibar bir erkek nasıl olur diye bu sebepten güvenemeyeceksin demişti. Gerçekten şuan öyle biri var ve tanıdığım biriydi iş hayatımdan mrb mrb birden durum farklı hal aldı. Tesadüf olmayabilir bence senin içinde söyledikleri. Bende birkaç detaylara bildi şaşırdığım karakter analizi bende ve karşı tarafta iyiydi. 2 defa baktırdım. Ama tabiki uymayan beğenmeyen memnun kalmayan arkadaşlarda var.
Sağol canım ya demek bunlar uyarıcı kartlar. Ben de güvensizlik ya da kıskançlık yok ama olaylara senaryosal bakıyorum o yüzden bu kart çıkmış olabilir. Genelde ters çıkıyor. Bedes benim sonuç kartımdı ve düzdü bu aşk olarak neyi ifade ediyor.Madilik34 ariman tutkulu sahiplenici kıskanç kadın figürünü temsil ediyor ters çıkarsa güvensizlik söz konusu olduğunu söyler.dengede kal der ariman.Bedes başına gelen şeylerin aksiliklerin seni daha tecrübeli biri olman için başına geldiğini söyler.Bedes zümrüdün ruhu her zaman adaletli ve isabetli olur der.İsfahan karşındaki kişiyi ağlayıp sızlayıp ricada bulunmaktan vazgeçmen gerektiğini ne kadar çok onun başının etini yersen o oranda kendi bildiğini okur der yani senin tutumunu değiştirmen gerektiğini aynı hataları yapmaman gerektiğini söyler bunu yaparsan sana zaferi vaat ediyorum der.
Hayır geysu ayrintidan cok daha farkli seyler söyledi soru kısminda soracagim soruyu hissetmis gibi söyledi bana gizem hatun pembenin de pembesiydi ve bu cok belliydi yani olumlu olmakla oembelik farkli seyler bir de geysunun dedigini diger cok begenilen falcilar da demisti ama geysu diyince daha bi anlamli oldu sankiAçıkçası benim içimdeki his o değil diyor. Birde şunu merak ediyorum. Gizem hatun sende iyi değilken, sen ona ayrıntı vermiş miydin ve Geysu o ayrıntıdan mı yürümüş?
o zaman kesinlikle değildir. Ben de gizem hatun müthiş detaylar yakaladı mesela. Yalnız geysudan iyiydi. Fakat geysu da favorim. :)Hayır geysu ayrintidan cok daha farkli seyler söyledi soru kısminda soracagim soruyu hissetmis gibi söyledi bana gizem hatun pembenin de pembesiydi ve bu cok belliydi yani olumlu olmakla oembelik farkli seyler bir de geysunun dedigini diger cok begenilen falcilar da demisti ama geysu diyince daha bi anlamli oldu sanki
Birde gizem hatunun üslubu yapmacik gelmisti yanlis bir kelime kullaniyosam affola ama yag cekti cok belli pembe tablo cizdigi geysu daha seviyeli kendini bilen bi bayan gibime geldiHayır geysu ayrintidan cok daha farkli seyler söyledi soru kısminda soracagim soruyu hissetmis gibi söyledi bana gizem hatun pembenin de pembesiydi ve bu cok belliydi yani olumlu olmakla oembelik farkli seyler bir de geysunun dedigini diger cok begenilen falcilar da demisti ama geysu diyince daha bi anlamli oldu sanki
Allah Allah bende de gizem hatun daha seviyeliydiBirde gizem hatunun üslubu yapmacik gelmisti yanlis bir kelime kullaniyosam affola ama yag cekti cok belli pembe tablo cizdigi geysu daha seviyeli kendini bilen bi bayan gibime geldi
Tabiki canım her falcida enerji farkli oldugu gibi uslup da farkli olabilir bazi falcilarinda bana uslubu cok sertti meselaAllah Allah bende de gizem hatun daha seviyeliydisanırım kişiden kişiye değişiyor. Şaşırdım yine de
Bak işte onu anlamıyorum ve anlamakta istemiyorum. Sanki vatan millet kurtarıyorlar. İşine saygısı olan insan sert olmaz. Özel hayatında kimse kimsenin suratına bakmak zorunda değildir ama bu onun işiyse ve iş hayatındaysa elinden geleni yapması gerekli..Tabiki canım her falcida enerji farkli oldugu gibi uslup da farkli olabilir bazi falcilarinda bana uslubu cok sertti mesela
Yaaa ne muameleler gördüm yok iste olumsuz konuşanlar soylemesem vicdanim elvermezdi diyo ya bi de biz kimsenin acimasina kalmadik cok şükür bazilari acimis iste bazilari dalga gecer gibi yesil cingene didem sonmez iste benim enerjimi asiri düşürmüştü bir hafta depresyona girdim ben sevdar da olumlu konustu bende ama dalga ggecer gibi adami gommustu resmen siz kimsiniz hayirdir ? Yok valla finişi geysuyla yaptim memnunumBak işte onu anlamıyorum ve anlamakta istemiyorum. Sanki vatan millet kurtarıyorlar. İşine saygısı olan insan sert olmaz. Özel hayatında kimse kimsenin suratına bakmak zorunda değildir ama bu onun işiyse ve iş hayatındaysa elinden geleni yapması gerekli..
Bana bahar ayı demedi canım vade vermedi baktıktan bi ay içinde oldu. Ama bana geysu da demişti yeni biri çıkacak diye meslek grubunu söyledi hatta oda ikisi paralel olduğu için tesadüf olmadığını düşündüm ben.Bana da yine şu burçtan. Mart sonu nisan başı demiş. Hani hanfendiye göre herkes bu bahar aylarında mı aşka yelken açıyor
Meslek grubu doğru çıktı mı?Bana bahar ayı demedi canım vade vermedi baktıktan bi ay içinde oldu. Ama bana geysu da demişti yeni biri çıkacak diye meslek grubunu söyledi hatta oda ikisi paralel olduğu için tesadüf olmadığını düşündüm ben.
Banada ayni şekilde canim olumlu da var olumsuzda biri yorum yapsa iyi olur olumsuz soylediklerinden çünkü bende ondan korkuyorum herkese olumlu konuşmasındanGeysu herkese olumlu konuşmuyor değil mi bana hep sonucun olumlu ama içerisinde olumsuz dönemleri de kapsayan bir yorum yapıyor
Evet sadece tip olarak geysunun tarif ettiği gibi değil ama meslek grubunu bildi. Verdiği harflerden birkaçı tuttu birdeMeslek grubu doğru çıktı mı?
Bana geçen sene çıkan falı oldu ama yinede tabi insan şüpheye düşüyor haklısın herkese genel olumlu mu yorumlarda bulunuyor diye. Çok pozitif naif bir enerjisi var zaten fallarında anlatım tarzında.Banada ayni şekilde canim olumlu da var olumsuzda biri yorum yapsa iyi olur olumsuz soylediklerinden çünkü bende ondan korkuyorum herkese olumlu konuşmasından
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?