- 26 Ekim 2015
- 574
- 1.204
- 113
- 38
Bende Ilk fali patladi, Eski sevgilimle mutlu mesut bi iliskim olcaktiGeysu an da iyidir ama sonuç herkeste pembedir, olumsuz dediğini ben duymadım eğer olumsuz yorum yaptığı olduysa yazarsa seviniriz:)
Senle aynı falcıları beğenmişiz demekki enerjimiz aynı:) kesira olumsuzun dibiymiş ama burdan konuştuğum ve ben dahil 3 kişiye olumlu konuştu acaba diyorum tarz mı değiştirdi benim kartlarda olumsuzdu sana da atmıştım gerçi sen de olumlu yorumladın, sende de mi olumluydu?Kızçezler , chitraya fal attım neyse ki sıra yok :) Yalnız geysu uçmuş , 10 kişi sıradaBinnaz da ise Kesira Sirel ,elfin ve Pelin bilge'ye bayıldım Kesira burada gömülmüş fakat kadının tespitleri on numara. Efsun Aksoy'a kahve falı atmıştım vadeleri bekleme de onu da beğendim bakalım nolucak
İçlerinden tek pelin bilgeden hoslanmıyorum. çünkü fal yerine hep öğüt veriyor. Enerjimiz uyuşmuyor olabilir, hissetmiyor olabilir ama öğüt hoş değil ki soru sorduğumda bana faceten ulasıp detay isteyen herşeyi öğrendikten sonra bile yorum yapamayan biriydi.Kızçezler , chitraya fal attım neyse ki sıra yok :) Yalnız geysu uçmuş , 10 kişi sıradaBinnaz da ise Kesira Sirel ,elfin ve Pelin bilge'ye bayıldım Kesira burada gömülmüş fakat kadının tespitleri on numara. Efsun Aksoy'a kahve falı atmıştım vadeleri bekleme de onu da beğendim bakalım nolucak
Canım sana hiç olumsuz yorum yapan oldu mu çok merak ettim?Kızçezler , chitraya fal attım neyse ki sıra yok :) Yalnız geysu uçmuş , 10 kişi sıradaBinnaz da ise Kesira Sirel ,elfin ve Pelin bilge'ye bayıldım Kesira burada gömülmüş fakat kadının tespitleri on numara. Efsun Aksoy'a kahve falı atmıştım vadeleri bekleme de onu da beğendim bakalım nolucak
Senle aynı falcıları beğenmişiz demekki enerjimiz aynı:) kesira olumsuzun dibiymiş ama burdan konuştuğum ve ben dahil 3 kişiye olumlu konuştu acaba diyorum tarz mı değiştirdi benim kartlarda olumsuzdu sana da atmıştım gerçi sen de olumlu yorumladın, sende de mi olumluydu?
İçlerinden tek pelin bilgeden hoslanmıyorum. çünkü fal yerine hep öğüt veriyor. Enerjimiz uyuşmuyor olabilir, hissetmiyor olabilir ama öğüt hoş değil ki soru sorduğumda bana faceten ulasıp detay isteyen herşeyi öğrendikten sonra bile yorum yapamayan biriydi.
Canım sana hiç olumsuz yorum yapan oldu mu çok merak ettim?
Canım ben yine söylüyorum ben de fal bakmadı. bir kartı söylese inanırdım. Bana su kitabı al sana iyi gelir falan ve çeşitli öğütlerle doluydu. Benim kızdığım detayı sonuna kadar alamayınca faceten öğrenmesi. Ben hiç kimseye detay vermemiştim. Bu yüzden hisli olduğuna asla inanmıyorum.Kuzu ben Pelin Bilgeyi çok sevdim :) Çok cici bir kadın ilkin bende olumsuz bakmıştım ona fakat sonradan bazı gelişmelerden sonra pelinin falını dinleyince kadının hakkını yemişim dedim, tekrar fal attım geçenlerde :)
Canım ben de ilk olumsuzusu melek yıldızdan aldım. Enerji menerji kalmadı bende senin tavsiyenle eylemi deneyecektim. Baktım kadın habire saniyesinde yorumu kapatıyor ben de sinirden melek yıldıza attım tansiyonum çıktı:)))Şimdiye kadar tek olumsuz yorum almadım , nakta bile dan dan konuşmasına rağmen sabırlı olursan uzun bir vadeden sonra olur dedi fakat kaldı ki naktanın falı gecesinde patladıAdam yakın dönemde mesaj atmaz dedi gece adam mesaj attı
Canım ben yine söylüyorum ben de fal bakmadı. bir kartı söylese inanırdım. Bana su kitabı al sana iyi gelir falan ve çeşitli öğütlerle doluydu. Benim kızdığım detayı sonuna kadar alamayınca faceten öğrenmesi. Ben hiç kimseye detay vermemiştim. Bu yüzden hisli olduğuna asla inanmıyorum.
Canım ben de ilk olumsuzusu melek yıldızdan aldım. Enerji menerji kalmadı bende senin tavsiyenle eylemi deneyecektim. Baktım kadın habire saniyesinde yorumu kapatıyor ben de sinirden melek yıldıza attım tansiyonum çıktı:)))
Katlarda böyleydi.
Turan
Alyans ters
Yılan
Nil nehri
Yıldızlar
Ariman ters
Bedes
Bayaaa baya enerjimi bitirdi. Şimdi eyleme katina atacaktım desteee cevap vermez diye geri çektim :)))
canım ben de elfin olumluydu ama sen pelin bilgenin yorumunu dinlesen anlardın. Kişiyi yorumlamamıştı zaten. Olumlu ya da olumsuz demedi. Bana bildiğin kişisel gelişim tarzı kitap önerdi ki canım bu beni tanımayan birinden hakarettir benim için. Neyse fazla uzatmayayım. Konu bu yani.Kuzu bende detay genelde vermem , hatta ilk falda sadece isim ve klasik soru dizisi yolladım , fal bitiminde burç bilgisi verdim. Ama Pelin bilge ,kesira , elfin bu kadınlar yılların tecrübesini bize aktarıyorlar sadece falcı olarak olaya bakmayın düşünün on binlerce ilişki türü görüyorlar doğal olarak ilişki uzmanı haline geliyorlar. Bir ilişkinin geri dönüşü var mı yok mu çok rahat kestirebiliyorlar kaldı ki kartlara hakim iseler çok rahat falları çıkabilir diyebilirim.
Ciddi misin canım çok makbule geçer kadın benim enerjimi yerle bir etti hangi falcıya güveneceğimi şaşırdım 1 olumsuz 10 olumluydu götürdü: ))) ne zaman bakarsın canım ben senin enerjine işlerine güveniyorum: )Kuzu ben sana açarım :) Yeni bir açılım keşfettim
Ciddi misin canım çok makbule geçer kadın benim enerjimi yerle bir etti hangi falcıya güveneceğimi şaşırdım 1 olumsuz 10 olumluydu götürdü: ))) ne zaman bakarsın canım ben senin enerjine işlerine güveniyorum: )
canım ben de elfin olumluydu ama sen pelin bilgenin yorumunu dinlesen anlardın. Kişiyi yorumlamamıştı zaten. Olumlu ya da olumsuz demedi. Bana bildiğin kişisel gelişim tarzı kitap önerdi ki canım bu beni tanımayan birinden hakarettir benim için. Neyse fazla uzatmayayım. Konu bu yani.
Ben hayatımda bu kadına fal atıp sonra da ergen çocuklar gibi fırçalanacağımı düşünmemiştim ki sen az çok durumumu biliyorsun.Kuzu belki enerjiniz uyuşmamıştır. Tabi ki yaptığı hoş değil. Kişisel gelişime ihtiyacım olsa ona gideceğime yaşam koçuna başvururum :) O yüzden boşver, mesela bende naktayı hiç beğenmiyorumsevemedim onu
Ben hayatımda bu kadına fal atıp sonra da ergen çocuklar gibi fırçalanacağımı düşünmemiştim ki sen az çok durumumu biliyorsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?