aaa. çok kibar diyorlardı ona. nasıl oldu ki?Geçenlerde yeşilçingene onu bana yaptı
aaa. çok kibar diyorlardı ona. nasıl oldu ki?
bu arada ben de bir gelişme var. Sana basvurmayı düşünüyordum yeni açılımını bende de uygular mısın?Geçenlerde yeşilçingene onu bana yaptı
ben ona bir fal attım enerjimiz tutmadı dedi. başka hesaptan attım orda baktı. acaba enerji dediği ne ki ?Boşver aman sevmiyorum onu! Elfin ah ah ne naif kadın öyle
ben ona bir fal attım enerjimiz tutmadı dedi. başka hesaptan attım orda baktı. acaba enerji dediği ne ki ?
Ah bi de girse günlerdir elfin bekliyorum girmedi gitti.Boşver aman sevmiyorum onu! Elfin ah ah ne naif kadın öyle
Kız ne enerjisi kesin Tellwe de eksi puan yemişimdir ondan bakmadıÇünkü puan kaygısı taşıyor
nakta da puana çok dikkat ediyor
ecem23 ü deneyebilirim o zaman:)Mesela geysu ve ecem23 puan umrunda değil :) Chitrada çok güzel bakıyor! Tellwede 3-5 falcı işini iyi yapıyor! Nakta sesli yorum yapıyor ya ondan etki altında kalıyoruz nakta beni anlatırken cidden çok güzel anlatıyor. Orada onun hakkını yemiyim ama karşı tarafı tam anlatamıyor.Bir tıkanıklık mevcut.
baktırmadıgıma sevindim şimdi. seninle yakın enerjilerimiz var. Fakat sana da üzüldümChitradan falım geldii an gecmis hicc bilememiss. Bu muymus chitra
Okuduğum en güzel yorum yüreğine sağlık canım. Bazı şeyler de bizim elimizde yaaKızlar Gizem hatun çok övülünce eski fallarıma baktım. 1 kez atmışım o da mart ayında. Detay vermemişim. Yakın zaman da biten ( 1 yıl önce ayrılmıştık. Ama bizim dışımızda ki sebeplerden ) bir ilişkim oldu. Yeni bir aşk ve iş değişikliği var mı demisim. Parantez içini size yazdım. Ona yazmamıştım. Eski sevgiliden de vazgeçtiğim bir dönem zihin yansıması diyemeyiz. Döner mi dememısim. Ne karistiriyorsun dimi.
Eski sevgilimi, iletişim vs sormadım.
Yeni biri ve iş değişikliği sadece.
Neyse eski sevgiliyi anlatmış. Şöyle böyle hayatında biri var. Seninle iletişimi olmaz vs. ( Mayıs tan beri tekrar beraberiz. Sorunlarında buyük bir kısmı çözüldü çok şükür. Hayatın da benim yokluğumda kimsenin olmadığına çok çok eminim. Benden daha çok üzüldüğüne şahidim. 20 kilo vermişti. Kalbe giden yol mideden geçer olayını abartıp yedire yedire 8 kilosunu geri aldırdım :)
Hayatıma ticaretle uğraşan yeni biri girecekmiş. Çok şöyle çok böyle bla bla.. ( yalan oldu haliyle )
İş konusunda da sittin sene aynı yerde aynı pozisyonda calisaşacak mışım. Zam varmış ha birde ikramiye. ( iş değişikliği yaptım )
Yani demem o ki baştan sona bende olmamış...
Teyid edemeyeceğiniz hiç bir anlık duruma inanmayın derim.
Ben o hatayı Ecem23 ile yaptım ve ayrılığın 9 ay daha uzamasına sebep oldum. Olumsuz yorumlar moralinizi bozmasın. İptal deyip geçin. Ve silin.
Vadeleri bekleyip beklenti enerjisi yaymayın. Akışta kalın hayatı kaçırmayın.
Ne olacaksa en vazgeçtiğiniz anda oluyor.
Yapabiliyorsanız vazgeçin... söylemek kolay yapmak zor biliyorum. Ama inanın hiç kimse kendinizi heder ettiğinize değmez ve herşey netice se olacağına varıyor.
Yaşadığınız herşeyin olmuş ve olacaklar içinde sizin icin en hayırlısı olduğuna inanmakla başlayın. O zaman döngü değişecek. Çok mutlu olun emi:)
Allah hepinizin karşısına kıymet bilen insanlar çıkarsın.
İyi geceler
çok güzel yazmışsın. Eline sağlık. Ben birşeyi teyit ettim onun falında ve doğruydu o yüzden de yazdım ama enerji meselesi tabi. Fakat şuna katılıyorum. Beklentiye girmeye kesinlikle gerek yok.Kızlar Gizem hatun çok övülünce eski fallarıma baktım. 1 kez atmışım o da mart ayında. Detay vermemişim. Yakın zaman da biten ( 1 yıl önce ayrılmıştık. Ama bizim dışımızda ki sebeplerden ) bir ilişkim oldu. Yeni bir aşk ve iş değişikliği var mı demisim. Parantez içini size yazdım. Ona yazmamıştım. Eski sevgiliden de vazgeçtiğim bir dönem zihin yansıması diyemeyiz. Döner mi dememısim. Ne karistiriyorsun dimi.
Eski sevgilimi, iletişim vs sormadım.
Yeni biri ve iş değişikliği sadece.
Neyse eski sevgiliyi anlatmış. Şöyle böyle hayatında biri var. Seninle iletişimi olmaz vs. ( Mayıs tan beri tekrar beraberiz. Sorunlarında buyük bir kısmı çözüldü çok şükür. Hayatın da benim yokluğumda kimsenin olmadığına çok çok eminim. Benden daha çok üzüldüğüne şahidim. 20 kilo vermişti. Kalbe giden yol mideden geçer olayını abartıp yedire yedire 8 kilosunu geri aldırdım :)
Hayatıma ticaretle uğraşan yeni biri girecekmiş. Çok şöyle çok böyle bla bla.. ( yalan oldu haliyle )
İş konusunda da sittin sene aynı yerde aynı pozisyonda calisaşacak mışım. Zam varmış ha birde ikramiye. ( iş değişikliği yaptım )
Yani demem o ki baştan sona bende olmamış...
Teyid edemeyeceğiniz hiç bir anlık duruma inanmayın derim.
Ben o hatayı Ecem23 ile yaptım ve ayrılığın 9 ay daha uzamasına sebep oldum. Olumsuz yorumlar moralinizi bozmasın. İptal deyip geçin. Ve silin.
Vadeleri bekleyip beklenti enerjisi yaymayın. Akışta kalın hayatı kaçırmayın.
Ne olacaksa en vazgeçtiğiniz anda oluyor.
Yapabiliyorsanız vazgeçin... söylemek kolay yapmak zor biliyorum. Ama inanın hiç kimse kendinizi heder ettiğinize değmez ve herşey netice se olacağına varıyor.
Yaşadığınız herşeyin olmuş ve olacaklar içinde sizin icin en hayırlısı olduğuna inanmakla başlayın. O zaman döngü değişecek. Çok mutlu olun emi:)
Allah hepinizin karşısına kıymet bilen insanlar çıkarsın.
İyi geceler
Olsun icimd kalmadi ona da baktirmadim demem artik :)baktırmadıgıma sevindim şimdi. seninle yakın enerjilerimiz var. Fakat sana da üzüldümbekledin onu o kadar.
Hoşgeldin ve eline sağlık. :)Merhaba herkese
Sadece son zamanlardaki fal deneyimlerimi paylaşmak adına bu siteye üye oldum. Aranızda acaba bu kişi hangi falcı acaba diye düşünenler olabilir. Çok sorun da değil çünkü yenilere genelde bunu yapıyorsunuz..ben sadece tecrübelerimi paylaşmak istedim..
Kemal Devrim:ne vade ne söyledikleri çıkmadı..
Ufuk Kutluk:bir daha asla baktırmam pembe masallar. Ona kalsa 1ay önce barışmıştık :))
Rojda Duru:3 hafta vermişti 2 ay oldu..
Benna Küçüker: çok şeker ablamız.. vade ve öngörü çıkmadı..
Selin İmer: vade vermemiş dönecek demiş bekliyoruz hala :))
Aybüke Canda üç hafta diyenlerden..çıkmadı..
Yağız Er: niye baktırmışım anlamadım çok kötü..
Meral Saydam: 14 gün demiş. Bu kadar pembeci bu kadar atmasyon fal olamaz..
Defne Tanrıkulu: peşinden ayrılmayacak demiş. Keşke peşime bir kere takılsaydı.. çıkmadı..
Efsun Aksoy: kasım 22 demiş.. çıkmadı..
Maya Demir: vadesine var. Durum analizi iyi. Bekliyorum..
Rüya Yıldız: vadeye var. Çok pembeci geldi. Çıkarsa yazarım..
Eyüp Deniz: çok net gün vermiş.. ocak 23 demiş bekliyorum ama umudum yok.. çok pembeci..
Birsen Yıldız: arkada çalan müzik.. ilk fincan tabağında burç özelliklerimi gören ablamız.. çıkmadı..
Şevval Erdal: yeni biri diyen ablamız.. yeni biri de gelmedi..
Nazan Güler: kahvede çok seviyor deyip tarotta bu iş bitmiş diyen ablamız.. çok tutarsız..
Arnisa Bahadır: en güvendiğim.vadesine var.. durum analizi inanılmaz bekliyorum..
Helen Devmen: vadesine var çok emin konuşmuş. Bilemiyorum..
Hülya Demir: çok pembeci. Evleneceğiz ona göre.. çok içime sinmemiş..
Bestem Yıldırım: çok giren biri değilmiş. Çok detay verip anda çok iyi bildiği şeyler var. Onun dediği gibi devam ediyor.. bekliyorum..
Eylem Tüzün; önce çok seviyor gelecek demiş sonra boşver gitsin demiş 3 kez baktırmışım çok tutarsız..
Ada Soylu: soru üstünden gidip hep pembe tablo çizmiş. 2 falda da iki kişi misafirim var. Vadeye var.. ama çok inanamadım..
Yaşam Kocaoğlu: sert bir yorum olmuş. Bana göre durum analizi bile yanlış. Yanılmam umarım..
Firuze Çetin: 2 kez bakmış. Önce 21 aralık demiş sonra ocak 15.. tutarsız..
Ceren Ezgi: fiyasko
Pelin Özdoğru: hep olumsuz. Bir iki aya belli olur..
Kesiri Sirel: tutarlı geldi vadesine var.. durum analizi çok iyi.
ŞevdarAvaz: çok sevdim. Vadeye var umarım dediği gibi olur..
Çağrı Bilgin: vade patladı
Mihrace Atalay: arayacak iyi konuş dedi aradı iyi konulmadım. İkinciye baktırdım tekrar arayacak lütfen iyi konuş dedi. Çok sevdim bu kadını. Ararsa tekrar iyi konuşacağım. Vade de vermiş..
Elfin Demet: Farklı biri. Vade vermiyor. Gelecek demiş. Bekliyorum.
Doğa Dan: çok yakında gelecek demiş. Bildiği şeyler var. Beklemede..
Nezaket Kara: saçmalamış.
Hira Özsoy: durum analizi iyi. Vadeye var.. beklemede..
Sonuç şu.. çok inanasım yok. Sadece kendimi rahatlatmak için okuyup dinliyorum. Bir sürü de param gidiyor ama derseniz ki kim en içine sinen.. arnisa,şevdar,mihrace, çok ilginç bu.. bestem yıldırım.. ama online olmuyor bu kişi.. en merak ettiklerim deva akşin, duru ersöz, Asena.. yakalarsam onları da yazarım..
İyi geceler..
Neden falci oldugunu dusunelim arkadasim.. gel otur hos geldinnMerhaba herkese
Sadece son zamanlardaki fal deneyimlerimi paylaşmak adına bu siteye üye oldum. Aranızda acaba bu kişi hangi falcı acaba diye düşünenler olabilir. Çok sorun da değil çünkü yenilere genelde bunu yapıyorsunuz..ben sadece tecrübelerimi paylaşmak istedim..
Ufuk Kutluk:bir daha asla baktırmam pembe masallar. Ona kalsa 1ay önce barışmıştık :))
Defne Tanrıkulu: peşinden ayrılmayacak demiş. Keşke peşime bir kere takılsaydı.. çıkmadı..
Eyüp Deniz: çok net gün vermiş.. ocak 23 demiş bekliyorum ama umudum yok.. çok pembeci..
Birsen Yıldız: arkada çalan müzik.. ilk fincan tabağında burç özelliklerimi gören ablamız.. çıkmadı..
Nazan Güler: kahvede çok seviyor deyip tarotta bu iş bitmiş diyen ablamız.. çok tutarsız..
Arnisa Bahadır: en güvendiğim.vadesine var.. durum analizi inanılmaz bekliyorum..
Bestem Yıldırım: çok giren biri değilmiş. Çok detay verip anda çok iyi bildiği şeyler var. Onun dediği gibi devam ediyor.. bekliyorum..
Eylem Tüzün; önce çok seviyor gelecek demiş sonra boşver gitsin demiş 3 kez baktırmışım çok tutarsız..
Ada Soylu: soru üstünden gidip hep pembe tablo çizmiş. 2 falda da iki kişi misafirim var. Vadeye var.. ama çok inanamadım..
Yaşam Kocaoğlu: sert bir yorum olmuş. Bana göre durum analizi bile yanlış. Yanılmam umarım..
Mihrace Atalay: arayacak iyi konuş dedi aradı iyi konulmadım. İkinciye baktırdım tekrar arayacak lütfen iyi konuş dedi. Çok sevdim bu kadını. Ararsa tekrar iyi konuşacağım. Vade de vermiş..
Sonuç şu.. çok inanasım yok. Sadece kendimi rahatlatmak için okuyup dinliyorum. Bir sürü de param gidiyor ama derseniz ki kim en içine sinen.. arnisa,şevdar,mihrace, çok ilginç bu.. bestem yıldırım.. ama online olmuyor bu kişi.. en merak ettiklerim deva akşin, duru ersöz, Asena.. yakalarsam onları da yazarım..
İyi geceler..
Maşallah diyorum :) canım ama anlıyorum seni fal atınca kişi rahatlıyor arkadaşla dostlar konuşmak gibi. Ama çocuk aramış dediği gibi iyi konuş. Bi adam arıyorsa bitmemiştir ve güzel bi şeydir bu. Hakkında hayırlısı olsun.Merhaba herkese
İyi geceler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?