Binnaz Abla

Haklısın da çocuk yalan söylemiş. Asıl kızda gurur yapmış işte. Konuşmayıp kapatmış:)) şimdi de arasa diye bekliyor işte :))

Haklısın da çocuk yalan söylemiş. Asıl kızda gurur yapmış işte. Konuşmayıp kapatmış:)) şimdi de arasa diye bekliyor işte :))
Canım sen bizim gururumuzsun süründür gitsin be yalan ne demek.kbakma yalana tahammülüm yok. Bizim yapmadığımızı sen yap. Bu hazzı bizim adımıza yaşat. Erkeklerde böyle bi şey var peşinden koşar elde edince yapmadıkları şey kalmaz. Biliyorum canım biraz yara almışsın bu olay üzmüşse seni ama iyice tart biç bazen duygu dediğimiz şey intikam ego vs demek oluyor

Umarım tekrar arar.en kısa vade aralık sonu.. bekliyorum. Ararsa kimin bildiklerini de yazarım:))
Canım senin için hayırlısı olsun. Ama Ararsa aklından ne geçiyorsa neden yaptığını vs yalan söylemesinin amacı neydi. Sen mağdur değilsin mağrur ol canım. Cevap vermeyince de kalpsiz sanıyorlar. Ayyy ben de pis caydırıyorum :)))) canım melek yıldızı dedin mi

Denemedim hiç?? Denesem mi?

Yok deneme canım ben memnun olmadım diye sordum. Bence sen fala ara ver. Senin durumun fallık değil baya baktırmışsın seni olumsuz etkiliyor.
Ya benim durum enteresan. Bugün arasam yarın tekrar birlikteyiz.. ama sorun bu değil. Onun arayıp hatasını kabul etmedi. Fallara para vereceğime adamı arasam daha az zarardaydım :))

Ya benim durum enteresan. Bugün arasam yarın tekrar birlikteyiz.. ama sorun bu değil. Onun arayıp hatasını kabul etmedi. Fallara para vereceğime adamı arasam daha az zarardaydım :))
Aynen canım üzüldüm baya para harcadın bide fiyat ücretleri fazla. Sen bence adama sor bi dinle tatmin olmadan adım atma. Bak zaman bazen ilaç değildir soğukluktur. Bu mesafelerde adam pes edebilir

geysu bende eskiden acayip tuttururdu ama artık hiçbir şey bilemiyor resmen, ne zaman “canım sıkma canını 1 haftaya kalmadan siniri geçecek ve düzeleceksiniz, barış sonrasını daha iyi gördüm” dese biz aylarca ayrı kaldık. bir kere hayatımda her şey güzelken öylesine baktırdım, “aranızda ufak tefek ayrılıklar görüyorum ama bunlar 1-2 günlük küskünlükler şeklinde olacak şeyler” dedi. birkaç gün geçmeden biz ayrılıp 3,5 ay ayrı kaldık

aşk için çıkmamasını ben artık zaten geçtim ama eğitim, kariyer vs de çıkmıyor artık. beklediğim yerden kısa zamanda haber gelecekti hiçbir şey gelmedi fos oldu vs vs vs…

bir tane falcım vardı onu da kaybettim

Merhabalar, size danışmak istiyorum.Geysu ve Nakta’ya baktıranlar hangisini önerebilirler?Geysu’ya daha önce baktırdım.Şimdi yine sıradayım.Ama kararsızımHangisinin dedikleri yaşadınız?Naktayı da merak ediyorum yorumlarınıza göre fal jübilemi onunla kapatabilirim.Yeşillendirirseniz çok sevinirim kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…