Maşallah diyorum :) canım ama anlıyorum seni fal atınca kişi rahatlıyor arkadaşla dostlar konuşmak gibi. Ama çocuk aramış dediği gibi iyi konuş. Bi adam arıyorsa bitmemiştir ve güzel bi şeydir bu. Hakkında hayırlısı olsun.
Canım sen bizim gururumuzsun süründür gitsin be yalan ne demek.kbakma yalana tahammülüm yok. Bizim yapmadığımızı sen yap. Bu hazzı bizim adımıza yaşat. Erkeklerde böyle bi şey var peşinden koşar elde edince yapmadıkları şey kalmaz. Biliyorum canım biraz yara almışsın bu olay üzmüşse seni ama iyice tart biç bazen duygu dediğimiz şey intikam ego vs demek oluyorHaklısın da çocuk yalan söylemiş. Asıl kızda gurur yapmış işte. Konuşmayıp kapatmış:)) şimdi de arasa diye bekliyor işte :))
Canım sen bizim gururumuzsun süründür gitsin be yalan ne demek.kbakma yalana tahammülüm yok. Bizim yapmadığımızı sen yap. Bu hazzı bizim adımıza yaşat. Erkeklerde böyle bi şey var peşinden koşar elde edince yapmadıklarınla şey kalmaz. Biliyorum canım biraz yara almışsın bu olay üzmüşse seni ama iyice tart biç bazen duygu dediğimiz şey intikam ego vs demek oluyor
Canım senin için hayırlısı olsun. Ama Ararsa aklından ne geçiyorsa neden yaptığını vs yalan söylemesinin amacı neydi. Sen mağdur değilsin mağrur ol canım. Cevap vermeyince de kalpsiz sanıyorlar. Ayyy ben de pis caydırıyorum :)))) canım melek yıldızı dedin miUmarım tekrar arar.en kısa vade aralık sonu.. bekliyorum. Ararsa kimin bildiklerini de yazarım:))
Denemedim hiç?? Denesem mi?Canım senin için hayırlısı olsun. Ama Ararsa aklından ne geçiyorsa neden yaptığını vs yalan söylemesinin amacı neydi. Sen mağdur değilsin mağrur ol canım. Cevap vermeyince de kalpsiz sanıyorlar. Ayyy ben de pis caydırıyorum :)))) canım melek yıldızı dedin mi
Yok deneme canım ben memnun olmadım diye sordum. Bence sen fala ara ver. Senin durumun fallık değil baya baktırmışsın seni olumsuz etkiliyor.Denemedim hiç?? Denesem mi?
Ya benim durum enteresan. Bugün arasam yarın tekrar birlikteyiz.. ama sorun bu değil. Onun arayıp hatasını kabul etmedi. Fallara para vereceğime adamı arasam daha az zarardaydım :))Yok deneme canım ben memnun olmadım diye sordum. Bence sen fala ara ver. Senin durumun fallık değil baya baktırmışsın seni olumsuz etkiliyor.
Aynen canım üzüldüm baya para harcadın bide fiyat ücretleri fazla. Sen bence adama sor bi dinle tatmin olmadan adım atma. Bak zaman bazen ilaç değildir soğukluktur. Bu mesafelerde adam pes edebilirYa benim durum enteresan. Bugün arasam yarın tekrar birlikteyiz.. ama sorun bu değil. Onun arayıp hatasını kabul etmedi. Fallara para vereceğime adamı arasam daha az zarardaydım :))
Ne falı baktırmıştınız gizem hatunaBeni şok etti. Nasıl bu kadar bildi inanamadım. Sadece aşk ve iş yazdım ki benim durumum çok karışıktı. Herşeyi yazmış.
kahve attım ben.Ne falı baktırmıştınız gizem hatuna
Ben baktırdım. Çok güzel yorumluyor ama çıkmadı. İnşallah senin yorumun çıkar.Gonca polat nasil, yorumlari inanilmaz.. baktiran var mi
Karşıtarafı ve anı iyi biliyor mu peki baktırmalıyımmkahve attım ben.
Benim için şimdiye kadar ki en net faldı. Ayrıntı vermedim. Karşıdaki sürecin geçmiş bölümü tamdı. Geleceği bilmiyorum. Andaki durumu da bildi. Beni cidden şaşırttığı için yazdım buraya.Karşıtarafı ve anı iyi biliyor mu peki baktırmalıyımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?