Sabahtan beri acaba Chitra’ya atsam mı diye düşünüyorum. Hisleri var mı sence? Diğer beğendiğin yorumcularla aynı doğrultuda mı?Arkadaşlar enerji meselesi biliyorum ama Chitra'dan Falım geldi çok beğendim. Daha önce onun bana falı olduğu gibi çıkmıştı.
Sabahtan beri acaba Chitra’ya atsam mı diye düşünüyorum. Hisleri var mı sence? Diğer beğendiğin yorumcularla aynı doğrultuda mı?
Okuyorum şimdi çok uzun bakmış. Sen Kesira’yı da beğendin değil mi? Elfin’i yakaladıktan sonra Şevdar’a atacaktım ama burada da Kesira son zamanlarda çok konuşuldu ve beğeilmiş ona da atabilirim sonra.Canım özelden falını atiyim sen karar ver. Bilge, kesira ,elfin ile aynı doğrultuda çıktı. Astroloji attım bıktım diğer fal türlerinden.
Okuyorum şimdi çok uzun bakmış. Sen Kesira’yı da beğendin değil mi? Elfin’i yakaladıktan sonra Şevdar’a atacaktım ama burada da Kesira son zamanlarda çok konuşuldu ve beğeilmiş ona da atabilirim sonra.
Kesinlikle aynı fikirdeyim neyse onu söyler bende hiç yanılmadı şimdiye kadar.tüm olumsuz durumlarımı kibar bir dille söylemiştir.hatta bana ben ne görüyorsam hiç bir kuvvet onu söylememe engel olamaz demişti.Kesiray'ı çok beğendim ama öyle pembe tablo yapmıyor ,seni uyarıyor , katina falı son 6 ay'da olacakları sana söyler ve seni uyarır. Kadının yılların tecrübesine sahip, onun öngörülerinden faydalanmak lazım diye düşünüyorum :)
Geysunun dedikleri çıktı mı canım daha önce begendin mi?Merhabalar, size danışmak istiyorum.Geysu ve Nakta’ya baktıranlar hangisini önerebilirler?Geysu’ya daha önce baktırdım.Şimdi yine sıradayım.Ama kararsızımHangisinin dedikleri yaşadınız?Naktayı da merak ediyorum yorumlarınıza göre fal jübilemi onunla kapatabilirim.Yeşillendirirseniz çok sevinirim kızlar
Yani aslın da anı iyi biliyor evet ama bir geri dönüş yok şuan.Birkaç başka birşey oldu kimse bilemedi mesela bunu.Bende gelişme oldu diye Tekrardan sıraya girdim.Yani sonuç şuan olumsuz ki olumlu olmasını da beklemiyorum açıkçası. Sen baktırmışmıydın?Geysunun dedikleri çıktı mı canım daha önce begendin mi?
DÜn chitranın falını okudum bende. 3 hafta önce atmışım 3 hafta sonra ailede özellikle bir erkekle gerilme kavga olacak vs demiş nitekim oldu, oluyor:)Arkadaşlar enerji meselesi biliyorum ama Chitra'dan Falım geldi çok beğendim. Daha önce onun bana falı olduğu gibi çıkmıştı.
DÜn chitranın falını okudum bende. 3 hafta önce atmışım 3 hafta sonra ailede özellikle bir erkekle gerilme kavga olacak vs demiş nitekim oldu, oluyor:)
Evet bende de anı bildi geleceği bekliyoruz isteYani aslın da anı iyi biliyor evet ama bir geri dönüş yok şuan.Birkaç başka birşey oldu kimse bilemedi mesela bunu.Bende gelişme oldu diye Tekrardan sıraya girdim.Yani sonuç şuan olumsuz ki olumlu olmasını da beklemiyorum açıkçası. Sen baktırmışmıydın?
Mesela chitra olumsuz geysu olumlu bende.Bende bilemiyorum, chitra başkasını gördü bana şubat ayında.Geysu böyle birşey demedi.Chitra da geri dönüş görüp olumsuz olucağını dedi ki bekleyip görücez ama bende ki olaylar başka şekilde gelişiyor kimse bunu bilemedi hemde bende beklemiyordum :)Evet bende de anı bildi geleceği bekliyoruz iste
Teyid edebildiyseniz tamam. Edemediğiniz şeyler için " aaa böyleymiş " diye inanıp üzülmeyin demek istedim zaten.evet enerjin olayı doğru. Tutanı bulana kadar bir küçük servet ödedim bende :)))çok güzel yazmışsın. Eline sağlık. Ben birşeyi teyit ettim onun falında ve doğruydu o yüzden de yazdım ama enerji meselesi tabi. Fakat şuna katılıyorum. Beklentiye girmeye kesinlikle gerek yok.
Bende senin gibi ilk falını hiç sallamamışım ama tutmuş. O yüzden atmıştım bakalım bu sefer dükkatli okuyup önemsedim:))Ben Chitra'yı çok beğeniyorum kadının daha önce ki falı bana olduğu gibi çıkmıştı. Kaldı ki o zamanlar hiç takmamıştım sonra dediği tarihlerde aynen onun dediği şeyler olmuştu. Yinede diyorum enerji meselesi :) Tellwe de Chitra ve Geysu'yu kesinlikle tavsiye ediyorum. Selizay'ı da beğenmiştim.
sizin kimlerle tuttu. Emin olun ki çok fazla fal baktırdım. Direk bildi diye atlamıyorum falcılara :)Teyid edebildiyseniz tamam. Edemediğiniz şeyler için " aaa böyleymiş " diye inanıp üzülmeyin demek istedim zaten.evet enerjin olayı doğru. Tutanı bulana kadar bir küçük servet ödedim bende :)))
Teyid edebildiyseniz tamam. Edemediğiniz şeyler için " aaa böyleymiş " diye inanıp üzülmeyin demek istedim zaten.evet enerjin olayı doğru. Tutanı bulana kadar bir küçük servet ödedim bende :)))
Bende senin gibi ilk falını hiç sallamamışım ama tutmuş. O yüzden atmıştım bakalım bu sefer dükkatli okuyup önemsedim:))
ben biliyorum onu mu denesem bide o zaman aklıma soktun baak:)Aynen canım bende o yüzden tekrar gönderdim. Eğer doğum saatinizi tam biliyorsanız , Hint Astrolojisini tavsiye ediyorum. Annem saolsun doğum saatimi yazmış bir yerlere akıllı kadın ne diyim işime yaradı
ben biliyorum onu mu denesem bide o zaman aklıma soktun baak:)
sizin kimlerle tuttu. Emin olun ki çok fazla fal baktırdım. Direk bildi diye atlamıyorum falcılara :)
Kısaca özet yapayım ben. Eskiler bilir benim durumumu ama siz bilmezsiniz. Toplamda 16 ay ayrı kaldık. İlk 7 ay karşı tarafın çabası oldu. Bu süreçte ben hiç geri adım atmadım. Fala bulaşmam da o süreçte oldu zaten. O ara bütün fallarım olumluydu. Ama yeniden bir baslangİç olmuyordu. Biraz benim haklılığımdan emin olmam biraz falların gazıyla. Nir olumsuz konuşacak fal arıyordum artık. Herkes olumlu ama durum aynı diye çok gerilmistim. Günlerden 1 gün Ecem23 ten öyle bir yorum aldım. Resmen dünyanın dibini gördüm. Ondan sonra da seni görmek istiyorum diyen adama 7 ay sonra tekrar yol verdim. Ne büyük hata ama işte insan dengesini kaybetmis oluyor. O yüzden ben hepinizi çok iyi anlıyorum. Bir arkadaş geçen gün demiş ki " falcı lar bizi sorunlu görüp, dalga geciyor". Hadisinler ordan diyorum ben onlara. Herkes hayat ve ilişki dinamiği farklidir. Ne yaşadığımızı ancak biz biliriz. Haaa takıntılı tipler yok mu var tabi:))) dolmayı etli mi yapayım z yağlı mı diye soracak kadar :))) hala gülerim buna.... neyse biz o değiliz.Peki sende tutan hangi falıcı idi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?