Binnaz Abla

Sabahtan beri acaba Chitra’ya atsam mı diye düşünüyorum. Hisleri var mı sence? Diğer beğendiğin yorumcularla aynı doğrultuda mı?

Canım özelden falını atiyim sen karar ver. Bilge, kesira ,elfin ile aynı doğrultuda çıktı. Astroloji attım bıktım diğer fal türlerinden.

Canım özelden falını atiyim sen karar ver. Bilge, kesira ,elfin ile aynı doğrultuda çıktı. Astroloji attım bıktım diğer fal türlerinden.
Okuyorum şimdi çok uzun bakmış. Sen Kesira’yı da beğendin değil mi? Elfin’i yakaladıktan sonra Şevdar’a atacaktım ama burada da Kesira son zamanlarda çok konuşuldu ve beğeilmiş ona da atabilirim sonra.

Kesiray'ı çok beğendim ama öyle pembe tablo yapmıyor ,seni uyarıyor , katina falı son 6 ay'da olacakları sana söyler ve seni uyarır. Kadının yılların tecrübesine sahip, onun öngörülerinden faydalanmak lazım diye düşünüyorum :)

Kesinlikle aynı fikirdeyim neyse onu söyler bende hiç yanılmadı şimdiye kadar.tüm olumsuz durumlarımı kibar bir dille söylemiştir.hatta bana ben ne görüyorsam hiç bir kuvvet onu söylememe engel olamaz demişti.

Geysunun dedikleri çıktı mı canım daha önce begendin mi?

Geysunun dedikleri çıktı mı canım daha önce begendin mi?
Yani aslın da anı iyi biliyor evet ama bir geri dönüş yok şuan.Birkaç başka birşey oldu kimse bilemedi mesela bunu.Bende gelişme oldu diye Tekrardan sıraya girdim.Yani sonuç şuan olumsuz ki olumlu olmasını da beklemiyorum açıkçası. Sen baktırmışmıydın?

Arkadaşlar enerji meselesi biliyorum ama Chitra'dan Falım geldi çok beğendim. Daha önce onun bana falı olduğu gibi çıkmıştı.
DÜn chitranın falını okudum bende. 3 hafta önce atmışım 3 hafta sonra ailede özellikle bir erkekle gerilme kavga olacak vs demiş nitekim oldu, oluyor:)

DÜn chitranın falını okudum bende. 3 hafta önce atmışım 3 hafta sonra ailede özellikle bir erkekle gerilme kavga olacak vs demiş nitekim oldu, oluyor:)

Ben Chitra'yı çok beğeniyorum kadının daha önce ki falı bana olduğu gibi çıkmıştı. Kaldı ki o zamanlar hiç takmamıştım sonra dediği tarihlerde aynen onun dediği şeyler olmuştu. Yinede diyorum enerji meselesi :) Tellwe de Chitra ve Geysu'yu kesinlikle tavsiye ediyorum. Selizay'ı da beğenmiştim.

Evet bende de anı bildi geleceği bekliyoruz iste

Ya ben geysuya bir de üstüne basa basa pembe tablo istemiyorum dedim herşeye hazırlıklıydım yani bi falci buna ragmen neden hala pembe tablo cizsinki gördüğünü söyle gitsin dimi ama?

Evet bende de anı bildi geleceği bekliyoruz iste
Mesela chitra olumsuz geysu olumlu bende.Bende bilemiyorum, chitra başkasını gördü bana şubat ayında.Geysu böyle birşey demedi.Chitra da geri dönüş görüp olumsuz olucağını dedi ki bekleyip görücez ama bende ki olaylar başka şekilde gelişiyor kimse bunu bilemedi hemde bende beklemiyordum :)

çok güzel yazmışsın. Eline sağlık. Ben birşeyi teyit ettim onun falında ve doğruydu o yüzden de yazdım ama enerji meselesi tabi. Fakat şuna katılıyorum. Beklentiye girmeye kesinlikle gerek yok.
Teyid edebildiyseniz tamam. Edemediğiniz şeyler için " aaa böyleymiş " diye inanıp üzülmeyin demek istedim zaten.evet enerjin olayı doğru. Tutanı bulana kadar bir küçük servet ödedim bende :)))

Bende senin gibi ilk falını hiç sallamamışım ama tutmuş. O yüzden atmıştım bakalım bu sefer dükkatli okuyup önemsedim:))

Teyid edebildiyseniz tamam. Edemediğiniz şeyler için " aaa böyleymiş " diye inanıp üzülmeyin demek istedim zaten.evet enerjin olayı doğru. Tutanı bulana kadar bir küçük servet ödedim bende :)))
sizin kimlerle tuttu. Emin olun ki çok fazla fal baktırdım. Direk bildi diye atlamıyorum falcılara :)

Bende senin gibi ilk falını hiç sallamamışım ama tutmuş. O yüzden atmıştım bakalım bu sefer dükkatli okuyup önemsedim:))

Aynen canım bende o yüzden tekrar gönderdim. Eğer doğum saatinizi tam biliyorsanız , Hint Astrolojisini tavsiye ediyorum. Annem saolsun doğum saatimi yazmış bir yerlere akıllı kadın ne diyim işime yaradı

sizin kimlerle tuttu. Emin olun ki çok fazla fal baktırdım. Direk bildi diye atlamıyorum falcılara :)
Peki sende tutan hangi falıcı idi
Kısaca özet yapayım ben. Eskiler bilir benim durumumu ama siz bilmezsiniz. Toplamda 16 ay ayrı kaldık. İlk 7 ay karşı tarafın çabası oldu. Bu süreçte ben hiç geri adım atmadım. Fala bulaşmam da o süreçte oldu zaten. O ara bütün fallarım olumluydu. Ama yeniden bir baslangİç olmuyordu. Biraz benim haklılığımdan emin olmam biraz falların gazıyla. Nir olumsuz konuşacak fal arıyordum artık. Herkes olumlu ama durum aynı diye çok gerilmistim. Günlerden 1 gün Ecem23 ten öyle bir yorum aldım. Resmen dünyanın dibini gördüm. Ondan sonra da seni görmek istiyorum diyen adama 7 ay sonra tekrar yol verdim. Ne büyük hata ama işte insan dengesini kaybetmis oluyor. O yüzden ben hepinizi çok iyi anlıyorum. Bir arkadaş geçen gün demiş ki " falcı lar bizi sorunlu görüp, dalga geciyor". Hadisinler ordan diyorum ben onlara. Herkes hayat ve ilişki dinamiği farklidir. Ne yaşadığımızı ancak biz biliriz. Haaa takıntılı tipler yok mu var tabi:))) dolmayı etli mi yapayım z yağlı mı diye soracak kadar :))) hala gülerim buna.... neyse biz o değiliz.
Sonuç olarak yazayım aklımda kalanları ;
Geysu : 6-7 fal yollamışım. Hiç geri adim atmadı ağız değiştirmedi. Biraz ılımlı ol adamın sevgisi gerçek diye diye kadın çok kahrımı çekti. Vadeleri uzun sürer. Kahve atın. Tarotunu sevmedim. İlk falları çok pembe gibi gelmişti bana ama değilmiş. Çok spesifik şeyleri bilmiş.
Derin : hiç pembe tablo çizmedi. Tamamen neyse durum onu aktardı. Ama asla olmaz da demedi.
Nehir : 10 fal atmışım dir bu süreçte. Bu pembe hikaye tutmaz deyip düşükte puan vermiştim ilk falına. Ama çok şeyi çıktı bende. O da hiç geri adım atmayanlardan.
Asenat : onunda falları bende çok nokta atışlı ydı. 1 kez iskambil baktırabildim. Efsaneydi.
Nakta : 2 kez yorum aldım. Karsi tarafı ve hislerini çok güzel anlattı. Çok emek vermen lazım. Şu an çok olumlu değil ama durumlar değişir demiştim. Süreçten haberdar zaten. Bu yakınlarda bir yorum alabilirim yine.
YeşilÇingene : 6 kez gitmişim. İlk 3 falı gerçekten iyiydi. Son 3 falı tavsiye niteliğinde sana bağlı vs ye döndü. Ama severim çingene yi. İlk online falcımdır.
Elfin : 2 yorum aldım. İkişi de gayet iyiydi.
Ama artık yakalamak zor.
He bir de elif hanzade ye daha ilk günler tarot atmıştım. 11 ay vade vermişti. Yuhhh demiştim 11 ay vademi olur ama çıktı.soru da da kendine de demiştim. Durumlar senin sandığın gibi değil bekle gör demişti.
Tekrar gidebileceğim isimler bunlar.
Eylem de hisli biri ayrıca beğenmiştim.
Bunlar dışında adı geçen çok kişiye baktırdım ama hepsi hikaye.
Olumsuz olup çıkmayanlar da hatırladığım.
Gizem hatun, nesibe, şevval erdal, ecem23,gizem sitare, Aslıhan yılmaz, Benna kucuker..

İsim isim sorarsanız bakarım yine...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…