Canım senin bu yorumlarını okuduktan sonra fal işinin bir enerji işimi yoksa salladı tuttu olayı ikileminde kaldım.çünkü tek bir örnek üzerinden gideyim Elif Hanzadeye farklı iki maile fal atmışlığım var ayrıca 4-5 fal attım.son iki falı aynı yollamış.baktım falı çıkmıyor ki üzerinden iki yıl geçti farklı maille denemek istemiştim.sesli fal fakat cümleler bire bir aynıydı.iki farklı sorun iki farklıninsana nasıl olurda aynı falı yollayabilir.bence doğru falcıyı bulmak çok zor çünkü bazıları tesadüfi sallayıp tutturmuş olabiliyor.onedenle iyi irdelemek laxım.Kısaca özet yapayım ben. Eskiler bilir benim durumumu ama siz bilmezsiniz. Toplamda 16 ay ayrı kaldık. İlk 7 ay karşı tarafın çabası oldu. Bu süreçte ben hiç geri adım atmadım. Fala bulaşmam da o süreçte oldu zaten. O ara bütün fallarım olumluydu. Ama yeniden bir baslangİç olmuyordu. Biraz benim haklılığımdan emin olmam biraz falların gazıyla. Nir olumsuz konuşacak fal arıyordum artık. Herkes olumlu ama durum aynı diye çok gerilmistim. Günlerden 1 gün Ecem23 ten öyle bir yorum aldım. Resmen dünyanın dibini gördüm. Ondan sonra da seni görmek istiyorum diyen adama 7 ay sonra tekrar yol verdim. Ne büyük hata ama işte insan dengesini kaybetmis oluyor. O yüzden ben hepinizi çok iyi anlıyorum. Bir arkadaş geçen gün demiş ki " falcı lar bizi sorunlu görüp, dalga geciyor". Hadisinler ordan diyorum ben onlara. Herkes hayat ve ilişki dinamiği farklidir. Ne yaşadığımızı ancak biz biliriz. Haaa takıntılı tipler yok mu var tabi:))) dolmayı etli mi yapayım z yağlı mı diye soracak kadar :))) hala gülerim buna.... neyse biz o değiliz.
Sonuç olarak yazayım aklımda kalanları ;
Geysu : 6-7 fal yollamışım. Hiç geri adim atmadı ağız değiştirmedi. Biraz ılımlı ol adamın sevgisi gerçek diye diye kadın çok kahrımı çekti. Vadeleri uzun sürer. Kahve atın. Tarotunu sevmedim. İlk falları çok pembe gibi gelmişti bana ama değilmiş. Çok spesifik şeyleri bilmiş.
Derin : hiç pembe tablo çizmedi. Tamamen neyse durum onu aktardı. Ama asla olmaz da demedi.
Nehir : 10 fal atmışım dir bu süreçte. Bu pembe hikaye tutmaz deyip düşükte puan vermiştim ilk falına. Ama çok şeyi çıktı bende. O da hiç geri adım atmayanlardan.
Asenat : onunda falları bende çok nokta atışlı ydı. 1 kez iskambil baktırabildim. Efsaneydi.
Nakta : 2 kez yorum aldım. Karsi tarafı ve hislerini çok güzel anlattı. Çok emek vermen lazım. Şu an çok olumlu değil ama durumlar değişir demiştim. Süreçten haberdar zaten. Bu yakınlarda bir yorum alabilirim yine.
YeşilÇingene : 6 kez gitmişim. İlk 3 falı gerçekten iyiydi. Son 3 falı tavsiye niteliğinde sana bağlı vs ye döndü. Ama severim çingene yi. İlk online falcımdır.
Elfin : 2 yorum aldım. İkişi de gayet iyiydi.
Ama artık yakalamak zor.
He bir de elif hanzade ye daha ilk günler tarot atmıştım. 11 ay vade vermişti. Yuhhh demiştim 11 ay vademi olur ama çıktı.soru da da kendine de demiştim. Durumlar senin sandığın gibi değil bekle gör demişti.
Tekrar gidebileceğim isimler bunlar.
Eylem de hisli biri ayrıca beğenmiştim.
Bunlar dışında adı geçen çok kişiye baktırdım ama hepsi hikaye.
Olumsuz olup çıkmayanlar da hatırladığım.
Gizem hatun, nesibe, şevval erdal, ecem23,gizem sitare, Aslıhan yılmaz, Benna kucuker..
İsim isim sorarsanız bakarım yine...
Eline sağlık. Bende de herkes olumlu aslında. Falcıların daha doğrusu kendini falcı zannedenlerin bir kısmı bizi sorunlu sanıyor kelimesini ben kullandım. Çünkü bunı net olarak duydum ve aslında bu kısım tamamen umut taciri benim gözümde. Ben o kelimeyi duyduktan sonra zaten falcı elemeye gittim. Geysu, elfin, şevdar ve gizem ben de tamamen paralel, nakta tutturamadı.Kısaca özet yapayım ben. Eskiler bilir benim durumumu ama siz bilmezsiniz. Toplamda 16 ay ayrı kaldık. İlk 7 ay karşı tarafın çabası oldu. Bu süreçte ben hiç geri adım atmadım. Fala bulaşmam da o süreçte oldu zaten. O ara bütün fallarım olumluydu. Ama yeniden bir baslangİç olmuyordu. Biraz benim haklılığımdan emin olmam biraz falların gazıyla. Nir olumsuz konuşacak fal arıyordum artık. Herkes olumlu ama durum aynı diye çok gerilmistim. Günlerden 1 gün Ecem23 ten öyle bir yorum aldım. Resmen dünyanın dibini gördüm. Ondan sonra da seni görmek istiyorum diyen adama 7 ay sonra tekrar yol verdim. Ne büyük hata ama işte insan dengesini kaybetmis oluyor. O yüzden ben hepinizi çok iyi anlıyorum. Bir arkadaş geçen gün demiş ki " falcı lar bizi sorunlu görüp, dalga geciyor". Hadisinler ordan diyorum ben onlara. Herkes hayat ve ilişki dinamiği farklidir. Ne yaşadığımızı ancak biz biliriz. Haaa takıntılı tipler yok mu var tabi:))) dolmayı etli mi yapayım z yağlı mı diye soracak kadar :))) hala gülerim buna.... neyse biz o değiliz.
Sonuç olarak yazayım aklımda kalanları ;
Geysu : 6-7 fal yollamışım. Hiç geri adim atmadı ağız değiştirmedi. Biraz ılımlı ol adamın sevgisi gerçek diye diye kadın çok kahrımı çekti. Vadeleri uzun sürer. Kahve atın. Tarotunu sevmedim. İlk falları çok pembe gibi gelmişti bana ama değilmiş. Çok spesifik şeyleri bilmiş.
Derin : hiç pembe tablo çizmedi. Tamamen neyse durum onu aktardı. Ama asla olmaz da demedi.
Nehir : 10 fal atmışım dir bu süreçte. Bu pembe hikaye tutmaz deyip düşükte puan vermiştim ilk falına. Ama çok şeyi çıktı bende. O da hiç geri adım atmayanlardan.
Asenat : onunda falları bende çok nokta atışlı ydı. 1 kez iskambil baktırabildim. Efsaneydi.
Nakta : 2 kez yorum aldım. Karsi tarafı ve hislerini çok güzel anlattı. Çok emek vermen lazım. Şu an çok olumlu değil ama durumlar değişir demiştim. Süreçten haberdar zaten. Bu yakınlarda bir yorum alabilirim yine.
YeşilÇingene : 6 kez gitmişim. İlk 3 falı gerçekten iyiydi. Son 3 falı tavsiye niteliğinde sana bağlı vs ye döndü. Ama severim çingene yi. İlk online falcımdır.
Elfin : 2 yorum aldım. İkişi de gayet iyiydi.
Ama artık yakalamak zor.
He bir de elif hanzade ye daha ilk günler tarot atmıştım. 11 ay vade vermişti. Yuhhh demiştim 11 ay vademi olur ama çıktı.soru da da kendine de demiştim. Durumlar senin sandığın gibi değil bekle gör demişti.
Tekrar gidebileceğim isimler bunlar.
Eylem de hisli biri ayrıca beğenmiştim.
Bunlar dışında adı geçen çok kişiye baktırdım ama hepsi hikaye.
Olumsuz olup çıkmayanlar da hatırladığım.
Gizem hatun, nesibe, şevval erdal, ecem23,gizem sitare, Aslıhan yılmaz, Benna kucuker..
İsim isim sorarsanız bakarım yine...
Valla selinim yazıyorum bende yaşadıklarımı yeni gelen arkadaşlara faydam olur belki diye..Canım senin bu yorumlarını okuduktan sonra fal işinin bir enerji işimi yoksa salladı tuttu olayı ikileminde kaldım.çünkü tek bir örnek üzerinden gideyim Elif Hanzadeye farklı iki maile fal atmışlığım var ayrıca 4-5 fal attım.son iki falı aynı yollamış.baktım falı çıkmıyor ki üzerinden iki yıl geçti farklı maille denemek istemiştim.sesli fal fakat cümleler bire bir aynıydı.iki farklı sorun iki farklıninsana nasıl olurda aynı falı yollayabilir.bence doğru falcıyı bulmak çok zor çünkü bazıları tesadüfi sallayıp tutturmuş olabiliyor.onedenle iyi irdelemek laxım.
Canım ya gerçekten çok haklısın fallar bizi o an rahatlatıyor sonrası sadece koca yalanlar kalıyor elimizde.bir süre ara vermek eniyisi biraz soluk almakta fayda var.benim içinde en güzeli burdaki insanları tanımak oldu ama keşke işte,okulda veya bir kahve içerken tanışsaydık.fal bakarken değil.Valla selinim yazıyorum bende yaşadıklarımı yeni gelen arkadaşlara faydam olur belki diye..
İrdelemek deyince ben taaaa en başa gidiyorum. İrade devreye girinceye kadar falların gerçekliğini yorumcularin guvenirligini yorumlarin çikip cikmadıgini sorgulamadık hiçbirimiz. O an ihtiyacimiz olan oydu. Yolladık. İnandık. Rahatladık.
Şimdi benzer bir şey yaşasam asla fala başvurmazdım. Daha evvelden yazmıştım. Fallar mi çıktı. Herşey olacağına mi vardı bilmiyorum diye. Yaşanması gereken bir süreç olarak görüyorum. Bundan da öğrenmem gereken şeyler varmış öğrendim. Sahip oldugumun kiymetini bilmeyi ogrendim.Sizleri tanıdım. Tanımasam da hiçbirinizi okuyorum üzülüyorum. İyi haberler oluyor seviniyorum. Dua ediyorum gıyabınızda.. Allah bundan sonra mutluluklarla sınasın hepimizi.
canım sorma! Ben sabah çay yaptım oturdum sürekli elimde telefon refres yaptım 1 dk çay içeyim dedim o sırada refresh yapamadım o sırada gelmiş ve kapılmış! Tahminen 5 saniye içinde bu kadr olamaz.Elfin’i yakalamanın püf noktasını bilenler ? Anında doluyor ya bi yakalayamadım.Lizyaa sen yakalayabildin mi?
Elfin’i yakalamanın püf noktasını bilenler ? Anında doluyor ya bi yakalayamadım.Lizyaa sen yakalayabildin mi?
Ben bir defa yakaladım canım. Telefondan kredi yüklemeden masaüstü modda açık tuttum elfinin sayfasını meşguldü fal bakınca hemen saniyelik çevrim içi oluyor. O sırada meşgul olmasına rağmen bildirim beklemeden sürekli sayfa yenile yenile yenile bi sn yeşile dönüyor fal baktır butonu o şekilde yakalayabilirsin ben öyle yakaladım baya mücadele verdimElfin’i yakalamanın püf noktasını bilenler ? Anında doluyor ya bi yakalayamadım.Lizyaa sen yakalayabildin mi?
Ben onu hep yakalıyordum hiç sorun olmuyordu acaba baktırma zamanım mı değil diyorum artık yoksa çok üzüldüm kaçırdığım içincanım sorma! Ben sabah çay yaptım oturdum sürekli elimde telefon refres yaptım 1 dk çay içeyim dedim o sırada refresh yapamadım o sırada gelmiş ve kapılmış! Tahminen 5 saniye içinde bu kadr olamaz.
canım sorma! Ben sabah çay yaptım oturdum sürekli elimde telefon refres yaptım 1 dk çay içeyim dedim o sırada refresh yapamadım o sırada gelmiş ve kapılmış! Tahminen 5 saniye içinde bu kadr olamaz.
Ben programdan girmiyorum telin webinden sürekli açıl sayfası elimde ve refresh durumunda son üç defadır 5 sn farkla kaçırıyorum gerçekten çok sinir bozucu.preogram girme canım hani telefona bildirim geliyor ya ordan hemen tıkla hatta telefonunda tuş kilidi varsa onuda kaldır :) pc de isen yenile sayfayı ama telefondan değil ben ancak öyle denk getiriyorum..
Ben programdan girmiyorum telin webinden sürekli açıl sayfası elimde ve refresh durumunda son üç defadır 5 sn farkla kaçırıyorum gerçekten çok sinir bozucu.
Hepsini yapıyorum ama yok, ben de çok kolay yakalardım baktırırdım, şimdi imkansız hale geldi Binnaz buna bi çözüm bulsada elimizde tel beklemesek aynı telwe gibi sıraya girsek. Acaba hep birlikte böyle talep de bulunsak sistemi değiştirirler mi?cidden sinir bozucu oluyor kesinlikle katılıyorum sana ama istersen bide benim dediğim gibi dene öyle hemen giriyor aktif yakalıyorum ben..
Aynen ya keşke o zaman en azından bekleriz ne zaman bakarsa böyle çok yıpratıcı inan bugün 2 saatimi onu yakalamaya adadım iç bir şey yapmadım başka sonuç 1 sn lik dalgınlık ve kaçırdım.Hepsini yapıyorum ama yok, ben de çok kolay yakalardım baktırırdım, şimdi imkansız hale geldi Binnaz buna bi çözüm bulsada elimizde tel beklemesek aynı telwe gibi sıraya girsek. Acaba hep birlikte böyle talep de bulunsak sistemi değiştirirler mi?
Ben de saniyelerle kaçırdım, böyle yakalama durumu sinirimi bozdu moralim bile bozuk:) sanki yakalayamamak hırs yaptı halbuki söyleyeceği iki kelime ya çıkar ya çıkmaz üstelik son falı teyit edebileceğim durum yok ama çıkmadı hani şöyle bişeu göreceksin anlayacaksın dedi eskiden bu tarz söylediklerini yaşardım bu sefer yaşamadım ama yine de baktırmak istiyorum.Aynen ya keşke o zaman en azından bekleriz ne zaman bakarsa böyle çok yıpratıcı inan bugün 2 saatimi onu yakalamaya adadım iç bir şey yapmadım başka sonuç 1 sn lik dalgınlık ve kaçırdım.
Aynen. Çok sinir bozucu birşey yakalayamamk kesinlikle hırs yaptırıyor özellikle çok bekleyip bir anda dolunca büyük hayal kırıklığı oluyor. İlk fallarında yakın vade ne dediyse oldu son falı çıkmadı o yüzden baktırmak istiyorum belki tarihiyle ilgili başka bir şey söyler veya ne söyler onu merak ediyorum. Son zamanlarda kiminle konuşsam ilk falları çıktı son falı çıkmadı diyor Elfin için neden böyle bir şey oldu ki? Enerisi olmasa hiç girmiyor bakmaya onu biliyorum.Ben de saniyelerle kaçırdım, böyle yakalama durumu sinirimi bozdu moralim bile bozuk:) sanki yakalayamamak hırs yaptı halbuki söyleyeceği iki kelime ya çıkar ya çıkmaz üstelik son falı teyit edebileceğim durum yok ama çıkmadı hani şöyle bişeu göreceksin anlayacaksın dedi eskiden bu tarz söylediklerini yaşardım bu sefer yaşamadım ama yine de baktırmak istiyorum.
Ben bu arada sıkılıp Chitraya attım yakalayamayınca Elfin’i. Ona sen baktırmış mıydın?Ben de saniyelerle kaçırdım, böyle yakalama durumu sinirimi bozdu moralim bile bozuk:) sanki yakalayamamak hırs yaptı halbuki söyleyeceği iki kelime ya çıkar ya çıkmaz üstelik son falı teyit edebileceğim durum yok ama çıkmadı hani şöyle bişeu göreceksin anlayacaksın dedi eskiden bu tarz söylediklerini yaşardım bu sefer yaşamadım ama yine de baktırmak istiyorum.
Hayır, aylar önce atmıştım enerji alamadım yanlış yönlendirmek istemem diye iade etmişti bi daha baktırmadım. Elfin hariç Pelin bilge ve kesirayı beğeniyorum.Ben bu arada sıkılıp Chitraya attım yakalayamayınca Elfin’i. Ona sen baktırmış mıydın?
Pelin bilge benim en sevmediiim falcılardan biri diğerleri de nesibe ve ilkay bunlar çok övülüp bana enerjisi hiç tutmayanlar. Chitra bana iade ederse banu yılmaz a atarım herhalde onu baya beğenmiştim ben anda bildiği spesifik şeyler vardı bir de 1 ay vadesi var söylediği şey içinHayır, aylar önce atmıştım enerji alamadım yanlış yönlendirmek istemem diye iade etmişti bi daha baktırmadım. Elfin hariç Pelin bilge ve kesirayı beğeniyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?