- 26 Ekim 2015
- 574
- 1.204
- 113
- 38
Banu ben de de fena değildi kısa ama özdü yorumu bakalım çıkacak mu bekliyorum.Pelin bilge benim en sevmediiim falcılardan biri diğerleri de nesibe ve ilkay bunlar çok övülüp bana enerjisi hiç tutmayanlar. Chitra bana iade ederse banu yılmaz a atarım herhalde onu baya beğenmiştim ben anda bildiği spesifik şeyler vardı bir de 1 ay vadesi var söylediği şey için
Zaten sorun vadeleri beklememekte. Dayanamayip tekrar atiyoruz bu Sefer Mart nisan diyorlar yine umutlaniyoruzkızlar çok değil bir-iki ay sonra hepimizin falları netleşir çünkü birçoğumuzun vadesi ocak-şubat anladığım kadarıyla.şunun şurasında nekaldıki.
Bende bi sene önce baktirdigim fali Acayip Nokta atisliydi. O zamanlar o fali olumsuz diye sevmiyordum Ama cikti diyebilirimPelin bilge benim en sevmediiim falcılardan biri diğerleri de nesibe ve ilkay bunlar çok övülüp bana enerjisi hiç tutmayanlar. Chitra bana iade ederse banu yılmaz a atarım herhalde onu baya beğenmiştim ben anda bildiği spesifik şeyler vardı bir de 1 ay vadesi var söylediği şey için
Bilge mi bildi Banu mu? Banu bana çok mantıklı geldi anda bildikleri ve gelecek için söyledikleri de çok mantıkşı yarı olumlu yarı olumsuz bir yorumduBende bi sene önce baktirdigim fali Acayip Nokta atisliydi. O zamanlar o fali olumsuz diye sevmiyordum Ama cikti diyebilirim
Sevdar avaz olabilir elfini yakalayamiyosan tabi yani ucreti problem degilse oneririmKızlar anı durumu karşıdaki kişiyi iyi bilecek kimleri tavsiye edersiniz? Farklı sitelerden pek fal deneyimim yok tellwe dışında. Tellwede geysu ve chitra dışında falcı yok gibi...Takip edebildiğim kadarıyla nesibe,dennis,medyum fatıma,gizem hatun,kesira,elfin demet öneriliyor galiba...kimleri tavsiye edersiniz bu kişilerden ya da başkaa falcı
Binnaz da mı sevdar dediğiniz.. elfini yakalayamıyorum hakikatenn. Peki bu saydıklarım içinde kimi önerirsiniz burada en çok konuşulanlar bu kişiler galiba :)Sevdar avaz olabilir elfini yakalayamiyosan tabi yani ucreti problem degilse oneririm
Bilge canimBilge mi bildi Banu mu? Banu bana çok mantıklı geldi anda bildikleri ve gelecek için söyledikleri de çok mantıkşı yarı olumlu yarı olumsuz bir yorumdu
Bilge mi bildi?
Yalnız şimdiye kadar Bilge nin olumlu konuştuğu kimseyle denk gelmedim bence hep olumsuz bakıyor ve arada tutuyormuş gibi gelmiştir bana ki falı sadece tavsiye gibiydi bana.Bilge canim
Bende de olumsuz fali cikti ZatenYalnız şimdiye kadar Bilge nin olumlu konuştuğu kimseyle denk gelmedim bence hep olumsuz bakıyor ve arada tutuyormuş gibi gelmiştir bana ki falı sadece tavsiye gibiydi bana.
Elfinin vadeleri bende de tutmuyor ama anlık analiz de iyi tufan olan 100 tl fal icin cok pahali paramizla bile kadını yakalayamiyoruzKızlar Elfin’e fal baktırmış bir arkadaşımla konuştum biraz önce, iki fal atmıştı anda iyiydi demişti ama iki falında da versiği vadeler geçmiş yaklaşık 2 aydan fazla olmuş söylediği gelişmelerin hiç biri oladı dedi. Şubat ayına da vade vermiş ama pek umutlu değil. Nazar mı değdirdik Elfin’e acaba tarih konusunda mı yanılıyor sadece? Belki söylediği gibi olur ama zaman farkıyla.
Evet gecen sene baktirmistim verdigi vade itibaren dedigi gibi birisiyle iletisimde oldum. Tarot baktirmistimPeki sizde vadesinde mi çıktıdidi90
Evet canım binnazda sevdar saydiklarindan en en en begendigim suan geysu o yüzden baska aklima gelmiyo nalan abla da var fal alemde ama ona ben su ve yildizname baktirmistim o yüzden digerlerini bilemiyorum sevdar ve geysu diyorum :)Binnaz da mı sevdar dediğiniz.. elfini yakalayamıyorum hakikatenn. Peki bu saydıklarım içinde kimi önerirsiniz burada en çok konuşulanlar bu kişiler galiba :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?