- 7 Mayıs 2017
- 266
- 140
- 23
Canım bilgeye ablamla ben fal baktirmistik. Ablama olumsuzdu bi tarih verdi iletisim icin o verdigi gun iletisim oldu. Ve dedigi gibi olumsuz sonuclandi. Ama ne hikmetse bana o kadar olumluyduki anlatamam öyle böyle degil. Hatta ablama dedikleri olunca bende benimkide olucak diye sevinmiştim. Ama bana dediginin hicbiri olmadı :)Yalnız şimdiye kadar Bilge nin olumlu konuştuğu kimseyle denk gelmedim bence hep olumsuz bakıyor ve arada tutuyormuş gibi gelmiştir bana ki falı sadece tavsiye gibiydi bana.
ben baktirdim bana çıkmadı. gerçi bana binnaz da evet çıktı dedigim nehir hariç kimse yok onun da tam belli değil aslındaEvet canım binnazda sevdar saydiklarindan en en en begendigim suan geysu o yüzden baska aklima gelmiyo nalan abla da var fal alemde ama ona ben su ve yildizname baktirmistim o yüzden digerlerini bilemiyorum sevdar ve geysu diyorum :)
Ben baktırdım Canım asıl konu dışında söylediği bir şey patladı ve tam tersi oldu .Eylem tüzüne baktıran arkadaşlar gelişme var mı hiç fallarınızda bende daha vadesi var
Bana da 3 ay vade vermişti, 10 gün sonra bitiyor ve bence dediği yönde ilerlemeyecek ama anda iyiymiş gerçekten... keşke dediği gibi olsa şu 10 gün içinde ...Kızlar Elfin’e fal baktırmış bir arkadaşımla konuştum biraz önce, iki fal atmıştı anda iyiydi demişti ama iki falında da versiği vadeler geçmiş yaklaşık 2 aydan fazla olmuş söylediği gelişmelerin hiç biri oladı dedi. Şubat ayına da vade vermiş ama pek umutlu değil. Nazar mı değdirdik Elfin’e acaba tarih konusunda mı yanılıyor sadece? Belki söylediği gibi olur ama zaman farkıyla.
Aynen benim de keske çıksa ama soyledigi gibi gitmiyor biraz tuttu sayilir ama vadesi gecti tam dedigi gibi olmadı.Bana da 3 ay vade vermişti, 10 gün sonra bitiyor ve bence dediği yönde ilerlemeyecek ama anda iyiymiş gerçekten... keşke dediği gibi olsa şu 10 gün içinde ...
Üzüldüm canım inşallah asıl konu olumlu ise çıkar falınBen baktırdım Canım asıl konu dışında söylediği bir şey patladı ve tam tersi oldu .
Asıl konuda nadir olumsuzlardan biri Eylem Tüzün ... bakalım canım ya, yaşayacak ve göreceğiz. Her şeyin hayırlısı olsun inşallah... Şundan 1 sene önce biri bana, şu an ki durumumu söylese hayatta inanmazdım ama hayat işte sürprizle dolu ne yazık ki... Rabbim hiç kimseye gücünün yeteceğinden başka yük yüklemezmiş, buna şükür demek ve akışı beklemek en güzeli aslında...Üzüldüm canım inşallah asıl konu olumlu ise çıkar falın
Eylem Tüzün hiç bilemedi bende ilk iade ettiğim fal ona ait o derece sevmemiştim tarzını. Dediğin gibi yarın ne olacağını bilemiyoruz olumsuzluklar olduğu gibi aynı şekilde hiç olmaz diyeceğimiz mutluluklar ve iyi olaylar da birden bire olabiliyor. Hep en iyisi olur diyelim yle olsun.Asıl konuda nadir olumsuzlardan biri Eylem Tüzün ... bakalım canım ya, yaşayacak ve göreceğiz. Her şeyin hayırlısı olsun inşallah... Şundan 1 sene önce biri bana, şu an ki durumumu söylese hayatta inanmazdım ama hayat işte sürprizle dolu ne yazık ki... Rabbim hiç kimseye gücünün yeteceğinden başka yük yüklemezmiş, buna şükür demek ve akışı beklemek en güzeli aslında...
Çok iyi anlıyorum seni burda hepimiz aşağı yukarı ortak acıları paylaşıyoruz. İnşallah herşey gönlünce en hayırlı şekilde olur. Her falın çıkacak diye bir durumda yok canını sıkma hiç. Allah yardımcın olsun. Akışı beklemek vadelere fallara takılmadan en iyi yoksa fallarda çıkmıyor patlıyorAsıl konuda nadir olumsuzlardan biri Eylem Tüzün ... bakalım canım ya, yaşayacak ve göreceğiz. Her şeyin hayırlısı olsun inşallah... Şundan 1 sene önce biri bana, şu an ki durumumu söylese hayatta inanmazdım ama hayat işte sürprizle dolu ne yazık ki... Rabbim hiç kimseye gücünün yeteceğinden başka yük yüklemezmiş, buna şükür demek ve akışı beklemek en güzeli aslında...
Ben gelecekle ilgili söylediklerine hiç takılmıyorum zaten, ironik olacak ama inanmıyorum çünkü ... Benim için asıl konuyla ilgili şu an önemli ... Burada ki yorumlardan yola çıkarak bir sürü Falcı denedim, bir kaç tanesiyle enerjimizin tuttuğunu düşünüyorum ama bu fal işi öyle elzem bir hastalık ki hala merak ettiğim kişiler var tabi ( derin, Geysu, sezgi ) inşallah tez zamanda kurtuluruz yani :)Çok iyi anlıyorum seni burda hepimiz aşağı yukarı ortak acıları paylaşıyoruz. İnşallah herşey gönlünce en hayırlı şekilde olur. Her falın çıkacak diye bir durumda yok canını sıkma hiç. Allah yardımcın olsun. Akışı beklemek vadelere fallara takılmadan en iyi yoksa fallarda çıkmıyor patlıyor
Bağımlılık gibi gerçekten bende ne zaman daha baktırmicam desem forumda bir paylaşım görüyorum dürtüyor insanı. Allah kurtarsın hepimizi :) fallara ihtiyaç duymayacak kadar huzurlu ve mutlu hayatlar nasip etsin.Ben gelecekle ilgili söylediklerine hiç takılmıyorum zaten, ironik olacak ama inanmıyorum çünkü ... Benim için asıl konuyla ilgili şu an önemli ... Burada ki yorumlardan yola çıkarak bir sürü Falcı denedim, bir kaç tanesiyle enerjimizin tuttuğunu düşünüyorum ama bu fal işi öyle elzem bir hastalık ki hala merak ettiğim kişiler var tabi ( derin, Geysu, sezgi ) inşallah tez zamanda kurtuluruz yani :)
Oyy canım benim ya ne güzel bir dua oldu bu ... Binlerce kez amin hepimiz için... Kimin ne muradı varsa gönlünce olsun inşallah...Bağımlılık gibi gerçekten bende ne zaman daha baktırmicam desem forumda bir paylaşım görüyorum dürtüyor insanı. Allah kurtarsın hepimizi :) fallara ihtiyaç duymayacak kadar huzurlu ve mutlu hayatlar nasip etsin.
Banu Yilmaz var ona atmis miydin tellwe? Veya falsepwti Dennis? Banu uygun 10 tl Dennis 45 ti galiba ama enerjisi iyi pozitifkızlar çok sıkıntı dayım fiyatı uygun kim var şusaatte attırabilceğim
Banu Yilmaz var ona atmis miydin tellwe? Veya falsepwti Dennis? Banu uygun 10 tl Dennis 45 ti galiba ama enerjisi iyi pozitif
Ben sabah atmistim gece yorumlamisti ama gece giriyorsa hemen de yorumlayabilir. Tellwe bu belli olmuyor. Bir de fal sepetinde medyum gizem ovulmustu o online su andabanu uygun peki iyimi ve hemen bakarmu
Banu kisa bakiyor cok detayli degil ama 3-4 cumlesinde iki onemli nokta atisi yapti bana soylemeden hem debanu uygun peki iyimi ve hemen bakarmu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?