Binnaz Abla

Kızlar size hep kısa vademi dediler ya bana hep sabır sabır dediler vadeler uzun

Yalnız şimdiye kadar Bilge nin olumlu konuştuğu kimseyle denk gelmedim bence hep olumsuz bakıyor ve arada tutuyormuş gibi gelmiştir bana ki falı sadece tavsiye gibiydi bana.
Canım bilgeye ablamla ben fal baktirmistik. Ablama olumsuzdu bi tarih verdi iletisim icin o verdigi gun iletisim oldu. Ve dedigi gibi olumsuz sonuclandi. Ama ne hikmetse bana o kadar olumluyduki anlatamam öyle böyle degil. Hatta ablama dedikleri olunca bende benimkide olucak diye sevinmiştim. Ama bana dediginin hicbiri olmadı :)

Evet canım binnazda sevdar saydiklarindan en en en begendigim suan geysu o yüzden baska aklima gelmiyo nalan abla da var fal alemde ama ona ben su ve yildizname baktirmistim o yüzden digerlerini bilemiyorum sevdar ve geysu diyorum :)
ben baktirdim bana çıkmadı. gerçi bana binnaz da evet çıktı dedigim nehir hariç kimse yok onun da tam belli değil aslında

Bana da 3 ay vade vermişti, 10 gün sonra bitiyor ve bence dediği yönde ilerlemeyecek ama anda iyiymiş gerçekten... keşke dediği gibi olsa şu 10 gün içinde ...

Üzüldüm canım inşallah asıl konu olumlu ise çıkar falın
Asıl konuda nadir olumsuzlardan biri Eylem Tüzün ... bakalım canım ya, yaşayacak ve göreceğiz. Her şeyin hayırlısı olsun inşallah... Şundan 1 sene önce biri bana, şu an ki durumumu söylese hayatta inanmazdım ama hayat işte sürprizle dolu ne yazık ki... Rabbim hiç kimseye gücünün yeteceğinden başka yük yüklemezmiş, buna şükür demek ve akışı beklemek en güzeli aslında...

Eylem Tüzün hiç bilemedi bende ilk iade ettiğim fal ona ait o derece sevmemiştim tarzını. Dediğin gibi yarın ne olacağını bilemiyoruz olumsuzluklar olduğu gibi aynı şekilde hiç olmaz diyeceğimiz mutluluklar ve iyi olaylar da birden bire olabiliyor. Hep en iyisi olur diyelim yle olsun.

Çok iyi anlıyorum seni burda hepimiz aşağı yukarı ortak acıları paylaşıyoruz. İnşallah herşey gönlünce en hayırlı şekilde olur. Her falın çıkacak diye bir durumda yok canını sıkma hiç. Allah yardımcın olsun. Akışı beklemek vadelere fallara takılmadan en iyi yoksa fallarda çıkmıyor patlıyor

Ben gelecekle ilgili söylediklerine hiç takılmıyorum zaten, ironik olacak ama inanmıyorum çünkü ... Benim için asıl konuyla ilgili şu an önemli ... Burada ki yorumlardan yola çıkarak bir sürü Falcı denedim, bir kaç tanesiyle enerjimizin tuttuğunu düşünüyorum ama bu fal işi öyle elzem bir hastalık ki hala merak ettiğim kişiler var tabi ( derin, Geysu, sezgi ) inşallah tez zamanda kurtuluruz yani :)

Bağımlılık gibi gerçekten bende ne zaman daha baktırmicam desem forumda bir paylaşım görüyorum dürtüyor insanı. Allah kurtarsın hepimizi :) fallara ihtiyaç duymayacak kadar huzurlu ve mutlu hayatlar nasip etsin.

Oyy canım benim ya ne güzel bir dua oldu bu ... Binlerce kez amin hepimiz için... Kimin ne muradı varsa gönlünce olsun inşallah...

Eylem tuzun bende de patladi ani bildi evet ama yakin zamanda iletsim gormuyorum cok sonralari pismanlikla geleck ozur dilemek icin ama iliski baslamayacak dedi.
Yakin zamanda ben iletisim kurdum ozur dileme pismanlik olayi felan olmadi sadece ben beklentilerimi sifirlamak istedim o yuzden iletsm kurdum.

Gecmis iki yilda cok fal baktiran biri olarak siralarsam:)
Çagri bilgin: ne an ne de vade cikmadi
Pelin bilge: ani cok iyi bildi sonuc olumlydu cikmadi
Umut isik: tek bir cumle tutmadi
Helen devmen: beyaz telefon cikmadi:)
Busra karadag: an tespti dgru sonuc ckmdi
Sezgi candan: cok etkilnmstm anda sonuc cikmadi
Derin akarsu: cikmadi
Poyraz: 100 tl olms cikmadi
Kemal devrm: can can cikmadi:)
Selin imer: an iyi sonuc cikmadi
Bade emren: cikmadi
Deniz devrim: cok iddaliydi cikmadi
Ceren ezgi: cok pembe cikmadi
Defne tanrikulu: cikmadi
Karaca duran : asiri pembe cikmadi
Hulya demir: cikmadi pembe
Muge aydin: baskasyla evlndrdi gecen sene cikmadi
Ada soylu: kisilik analizi iyi gersi bos
Nil gunes: cikmadi
Gizem : an cok iyi geleck cikmadi
Lena: cikmadi cok emindi
Selma aydin: oda tarih konusnda iddali cikmadi
Alev tansel: cikmadi
Nehir atesoglu: bir cok falinda bildgi seyler oldu asil konu dsnda asil konuda da bildgi seyler olmadi degil
Efsun aksoy: ilk iki fali cikti 3. su patladi
Bahar yagiz: cikmadi
Bilgen sezer: kredsi dsuk bu bayan gercekten ani bildi yeni aklima geldi iletsim 1 vadeye olacak dedi ki oldu da 3 vade sonra skntin gideck dedi saglik sornumdan bahsetti yani iyidi
Dennis: gecen sene baktrmstm oda olcklari bildi yeni tanscgm kisiyi

Fal enerji isimidir nedir bilmiyorum kimine tutan kimine tutmayabiliyor ama benim anladigim su ki falcilar telepati yontemini kullaniyorlar galiba o an zihnimize girebiliyorlar ve karsi tarafnda ani bilmeleri cok muthis ama gelecek hep patliyor zihin okumamidr bu fal isi anlamadim isin acikcasi gelecekte tutan seylerde tevafuk oluyor galiba:))) bazen baktrnca iyi geliyor sıkıntı yi uzermden atiyorum acikcasi ama umut etmek de yoruyor umut gercegin cenazesini kaldrmaz diye artik kendi adima biraz fala mola verdim en son kendm iletsim kurdum istedgim vade de ve beklentmi sifirlamak istedim insallah hepimiz icin guzel gunler gelir...

kızlar çok sıkıntı dayım fiyatı uygun kim var şusaatte attırabilceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…