Binnaz Abla

Kızlar bisey sormak istiyorum. Bu falcilarin x kisiler icin gelmeyecek dedigi oldu mu hic? Benim izlenimlerime gore kisi hakkinda olumsuz bile konussalar gelecek diyorlar. Yani gelmeyecek diyene rastlamadim. Ya da soyle bir durum var ya her katil olay yerine mutlaka doner diye o yuzden midir acaba ? Bu kisi sana donmeyecek diyen falci varsa paylasirsaniz sevinirim.
 
Didem sonmez yesilcingene... canım su detaya değineyim sadece sevdar olumsuz konustu ama donecek dedi senin soyledigin gibi her karil olay yerine döner hesabi
 
Cokk aciill sevdara baktiran ani bildi diyen varsa yazabilir mi bende ona gore falcilar konusunda yardimci olabilirim size cikan cikmayan fallar icin??
 
Demediler sanirim Ama Eski sevgilim gercekten geri döndügü icin Hepsi uydurdu diyemiyorum. Bi kesira Baya sert bi sekilde Artik olmayacagini söylemisti ama o da falinda tilki cikti Baska birisiyle görüsürken aklini karistirmak icin geri dönecek Geriye sakin bakma demisti :/
 
Arkadaşlar chitra’dan falım geldi MedyumZagnos’la aynı doğrultuda çok kötülemiş baktırdığım kişinin karakterini ve gidişata çok olumsuz ikisi de yakın şeyler söylemişler karakteri ve amacıyla ilgili Elfin ve Dennis ile Banu Yılmaz Medyum Fatima tam tersi yönde konuştular. Anda kimin söylediği doğru hangi yorumculara güveneyim şaşırdım. Chitra ve Zagnos’un aynı karakter özelliklerini sıralamaları ikisinin de bence görüşme daha iyi demekeri dikkatimi çekti ikisi de çapkın, havai ve güvenilmez demişler çok garip aynı özellikleri sıralamaları.
 

burcunu söylemişmiydin karşı tarafın canım?
 
Doğum tarihini verdim canım.

burcundan dolayı öyle yorum yapmış olabilirler canım .. canını sıkacak bir durum değil bence çünkü adamı en iyi sen tanıyorsun falcılar sadece yorum yapar ve bunca fal baktırışıma dayanarak elfin in kişilik analizi bir çoğundan daha iyi ..
 
Evet Elfin’e güveniyorum an konusunda. çok baktırdıkça kafa karışıyor gerçekten sorun şu ki çok iyi tanımıyorum bu kişiyi, bir türlü görüşemiyoruz arkadaş olarak çok iyi anlaşıyoruz ama. Sohbetlerimiz oluyor, genel şeylerden. Yani bilemiuorum içten içe söyledikleri gibi olabilir mi diye. Şu Elfin’i bu hafta yakalamam lazım yoksa kafam daha da karışacak, başka da fal atmayayım en iyisi.
 
Gecmiste yakaladiginiz mutlulugu tekrardan yasayacaksiniz, temmuz agustos ayinda gelecege yönelik ciddi bi konusma dedi ve patladi
 
Rahatladım biraz gelecek için belirsiz konuşmuş gerçi daha çok karakterini anlatmış ve görüşmee olabilr ama olmasın daha iyi demiş
Olumlu düsün Bence olumsuz düsüncelerimiz de karsi tarafa yansiyo ve etkiliyo. Bunu Ben 2 gündür yasiyorum kendi modum düstü ve iletisime zarar verdim araya bi sogukluk kattim, aklina güzel seyler getir güzel seyleri cagir kendimiz de iliskileri yönlendirebiliriz ve üstte yazildigi gibi onu en iyi sen tanirsin Sana olumsuz birsey hissettirdimi hissettirmedimi, Icindeki sese güven
 
Bende yorumu çok iyidi.kişi analizleri vs herşey tam yerindeydi vade çıkarmı bilinmez beklemede.zaman gösterecek.Geysu,Chitra,Kesira birbirine parel aynı yorumları yapmışlar.sadece geysu kesira aynı vadeyi vermiş ,Chitra bir ay uzak bir tarih vermiş.Elfinde enson attığım falında olumluydu.ama herkesi geçtim gelpisipisiyle Chitra aynı tarihi verdi ve aynı yorumu yaptı.bakalım akışa bırakıp beklemeye aldım.herşey belli olacak zaten.
 
Buarada Sezgi Candan,Şevdar bunlarıda eklemeden geçmeyeyim.patlarsa hepsi patlar çıkarsa hepsi çıkar.offf çok sıkıcı böyle beklemek...olmuyorsada canımız sağolsun zaten ozamana kadar unutmuş oluruz.
 
Buarada Sezgi Candan,Şevdar bunlarıda eklemeden geçmeyeyim.patlarsa hepsi patlar çıkarsa hepsi çıkar.offf çok sıkıcı böyle beklemek...olmuyorsada canımız sağolsun zaten ozamana kadar unutmuş oluruz.
Bana da Elfin ve Chitra cok farkli konusmus durumla ilgili, zit neredeyse.
 
Gercekten kesiranin dedigi gbi mi gelisti. Yani o yuzden mi döndü peki
 
Boğa burcu mu ?
 
Mutlu olasıcalar günaydın.
Akrep dolunayı bitti... bugün yay yeni ayı başladı. Güzel şeyler olacak bu hafta.
Pozitif olun, sıyrılın olumsuz düşüncelerden... acıtmayın minnoş kalplerinizi. ..
Sağlık varlık aşk dolu bir haftaya Bismillah..
Koskocaman öpüyorum hepinizi
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…