Kızlar Ecren Kaila'yı deneyen varmı aranızda?
gecen yazmıştım ,o isim değiştirdi fal alemde samira ileaynıkişi demişltik yabi ara o nerden anladın diyceksin geçengün eski fallarıma baktım bukişinin falını gördüm oysa ben öyle birine baktırmamıstım demekkiisim değiştirmiş ama onceki fal alem ismini hatırlayamadım canım ama fenadeğil
gecen yazmıştım ,o isim değiştirdi fal alemde samira ileaynıkişi demişltik yabi ara o nerden anladın diyceksin geçengün eski fallarıma baktım bukişinin falını gördüm oysa ben öyle birine baktırmamıstım demekkiisim değiştirmiş ama onceki fal alem ismini hatırlayamadım canım ama fenadeğil
canım fal alem değil fal sepeti samira
Yok yavrum Serüven' e baktırmadım.Evet canım sık baktırınca tadı kalmıyor zaten.Ben bir aydır baktırmıyodum,bu ayda dediğim gibi toplam iki falla kapatıcam.Gerçekten de çok baktırmamak lazım ben eskiye oranla bayağı azalttım ama şu sıralar hasta olup evde olduğum için yine abarttım sanki(
alcanzar ,telwe deki SERÜVEN e baktırdın mı yada buradaki yorumlar olduysa hatırlıyor musun??
Yok yavrum Serüven' e baktırmadım.Evet canım sık baktırınca tadı kalmıyor zaten.Ben bir aydır baktırmıyodum,bu ayda dediğim gibi toplam iki falla kapatıcam.
ben serüven e ekim ayında baktırmışım fiyatıda 3 TLymiş o zaman herkes bana kasım aralık derken o ocak-şubat arası demiş..
ikinci kez baktırdım yine zaman konusunda kendi ile tutarlı yorum yapmışken nokta atışlarıda çok olmuş..hemde bayağı önemli konularda..fiyatı çok olan birçok falıcdan daha iyiydii yani..acaba dedim sizler baktırdınız mı yada baktıranları hatırlıyor musun?söylediklerini yaşayan var mı acaba??okuyan cevaplasınn bir zahmettt kızlarrrrrr:26:
ekimde baktırmışım bende şimdi okudum falı.zaman vermemiş bana her falcının söylediğini söylemiş oda.kişilik analizi iyi.bi kaç ufak bişey çıkmış gibi asıl olaya var ama zamanda vermediği için çıkıp çıkmadığını yazarım.
3tl tam denemelik fiyat.Insan verdiği paraya acımaz en azından.Bende Ecren Kaila'ya attım,bakalım nasıl çıkacak,yazarım.ben serüven e ekim ayında baktırmışım fiyatıda 3 TLymiş o zaman herkes bana kasım aralık derken o ocak-şubat arası demiş..
ikinci kez baktırdım yine zaman konusunda kendi ile tutarlı yorum yapmışken nokta atışlarıda çok olmuş..hemde bayağı önemli konularda..fiyatı çok olan birçok falıcdan daha iyiydii yani..acaba dedim sizler baktırdınız mı yada baktıranları hatırlıyor musun?söylediklerini yaşayan var mı acaba??okuyan cevaplasınn bir zahmettt kızlarrrrrr:26:
3tl tam denemelik fiyat.Insan verdiği paraya acımaz en azından.Bende Ecren Kaila'ya attım,bakalım nasıl çıkacak,yazarım.
alcanzar şimdii 5 TL ama yinede can pek yakmıyoo:)fal alemdeki o şoktan sonraa:)allahtan alabildikte geriyee sıkıntı olmadı:)
alcanzar şimdii 5 TL ama yinede can pek yakmıyoo:)fal alemdeki o şoktan sonraa:)allahtan alabildikte geriyee sıkıntı olmadı:)
ecren kaila eski kizsa superdi ama samiraysa yine bilemem
Ecren ide merakla beklyorummm:)umarım bu güzel olur..
kızlar rezzanın falları düştümü yoksa banamı oyle gelıyo eskıden sıra olurdu sımdı anca bır ıkı kısı var?:26:
Hemen yazıcam canlar,inşallah iyi çıkar.
almina hanım diye yorum yapmış biri altta ama bilemedim:26:
inşallah iyi bakan biridir:))
rasete baktiran varmiydi tellwede
Biliyomusun bugün falalemde dolanırken aynısını geçirdim içimden.O anda üç kişi vardı sırada.9'u11'i hergün gören kişi için büyük düşüş.Çıkmıyo ama falı gerçekten,arada bikaç bişey tutturuyo olan biten o.kızlar rezzanın falları düştümü yoksa banamı oyle gelıyo eskıden sıra olurdu sımdı anca bır ıkı kısı var?:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?