Binnaz Abla

Kızlar Ecren Kaila'yı deneyen varmı aranızda?

gecen yazmıştım ,o isim değiştirdi fal alemde samira ileaynıkişi demişltik yabi ara o nerden anladın diyceksin geçengün eski fallarıma baktım bukişinin falını gördüm oysa ben öyle birine baktırmamıstım demekkiisim değiştirmiş ama onceki fal alem ismini hatırlayamadım canım ama fenadeğil

canım fal alem değil fal sepeti samira

canım fal alem değil fal sepeti samira

Tamam canım çok sağol.Reiki nin online olacağı yok,onu denerim belki.

Yok yavrum Serüven' e baktırmadım.Evet canım sık baktırınca tadı kalmıyor zaten.Ben bir aydır baktırmıyodum,bu ayda dediğim gibi toplam iki falla kapatıcam.

Yok yavrum Serüven' e baktırmadım.Evet canım sık baktırınca tadı kalmıyor zaten.Ben bir aydır baktırmıyodum,bu ayda dediğim gibi toplam iki falla kapatıcam.

ben serüven e ekim ayında baktırmışım fiyatıda 3 TLymiş o zaman herkes bana kasım aralık derken o ocak-şubat arası demiş..
ikinci kez baktırdım yine zaman konusunda kendi ile tutarlı yorum yapmışken nokta atışlarıda çok olmuş..hemde bayağı önemli konularda..fiyatı çok olan birçok falıcdan daha iyiydii yani..acaba dedim sizler baktırdınız mı yada baktıranları hatırlıyor musun?söylediklerini yaşayan var mı acaba??okuyan cevaplasınn bir zahmettt kızlarrrrrr:26:

ekimde baktırmışım bende şimdi okudum falı.zaman vermemiş bana her falcının söylediğini söylemiş oda.kişilik analizi iyi.bi kaç ufak bişey çıkmış gibi asıl olaya var ama zamanda vermediği için çıkıp çıkmadığını yazarım.

iki falımda da zaman vermiş gerçi 2 ay daha var ama onun söylediği tarihesonuçta diğer falcıların söylediği çıkmadığı için,serüvenin falı

hem tutarlı hemde bende bayağı bir nokta atışı ile dolu..bende şaşırdım..hiç bir fal çıkmayınca bu bile iyi geliyorr canımmmm

3tl tam denemelik fiyat.Insan verdiği paraya acımaz en azından.Bende Ecren Kaila'ya attım,bakalım nasıl çıkacak,yazarım.

kızlar rezzanın falları düştümü yoksa banamı oyle gelıyo eskıden sıra olurdu sımdı anca bır ıkı kısı var?:26:

kızlar rezzanın falları düştümü yoksa banamı oyle gelıyo eskıden sıra olurdu sımdı anca bır ıkı kısı var?:26:
Biliyomusun bugün falalemde dolanırken aynısını geçirdim içimden.O anda üç kişi vardı sırada.9'u11'i hergün gören kişi için büyük düşüş.Çıkmıyo ama falı gerçekten,arada bikaç bişey tutturuyo olan biten o.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…