Binnaz Abla

Hayir Aslan burcu:)
Aslan burcu erkeği çapkın olmaz bikerem.
Ketum olur, kibirli olur, seçici olur...
Ayyy bir de inat olur... 5 düşünür 1 söyler..
Ağır kanlıdır. Harekete geçmesi çokkkk uzun sürer insanın içini kurutur.
Duygusu varsa minnacık döner dolaşır gelir körolmayasıca... bekleme sen... ya da beklerken yapacak birşeyler bul kendine.
Durumu daha az düşüneceğin. Fal atma artık enerjileri temizleme zamanı.
Köklü değişim haftası.. Jüpiter e güven...
Ya vedud oku jupiter saatlerin de 400 tane...Hadi göreyim seni...

Bende zaten cok yogun bir sey de yok, sadece hoslanma hatta ondan bile emin degilim sadece anlasiyorum. Belki ilgisi bile hosuma gitmis olabilir. . Dedigini yaparim canim haklisin biraz ara vermek lazim. Akrep dolunayi bana iyi gelmedi demek ki gecen hafta enerjim cok dusuktu.

ekim kasım dediler bütün falcılar patladdı şimdide şubat mart beklemekten gına geldi fallardan sadece anı biliyolar başka bişey bildikleri yok kelin ilacı olsa yani

Günaydın,
ne güzel bir hafta başlangıcı mesajı.. sende çoook mutlu ol inşallah.. hepbirlikte güzel haberler paylaşırız umarım..

ekim kasım dediler bütün falcılar patladdı şimdide şubat mart beklemekten gına geldi fallardan sadece anı biliyolar başka bişey bildikleri yok kelin ilacı olsa yani

işte biz vadeye takılıp bekliyoruz hayatı öteliyoruz hayatı yaşayıp vadeyi kendi haline bıraksak belki daha iyi olacğaız :)

Ben sabah atmistim gece yorumlamisti ama gece giriyorsa hemen de yorumlayabilir. Tellwe bu belli olmuyor. Bir de fal sepetinde medyum gizem ovulmustu o online su anda

gizem tellwe deki akrepgoz denilen kişimi birara konuşuluyor du gecen yıl efsane fal bakardı

var ben.. ama döndü hemde kaç kere...

var ben.. ama döndü hemde kaç k
kmler dönmez demişti peki:)

hemen hemen herkes cunku biz haftada bi ayrılırdık

Ne güzel ne kıpır kıpır bi mesaj bu böyle :) Güneş içime doğdu sanki :) varolun inşallah :)

Herkese Günaydın bu arada :) Düşündüm de iyi şeyler birdenbire olur ve bizim bu beklediklerimiz inatla olmuyorsa, demek ki iyi bir şey değiller aslında

herkese günaydın :)

ben derin'e baktırdım ve agzım açık okudum. anı çok iyi bilmiş bana vade verdi bakalım tutacak mı:) bire bir durumu anlatmış şaşırdım baya.

Binnaz'dan maya demir'e baktıran var mı acaba?

sevgiler

iyi günler derin dediğiniz nerede bakıyor acaba.

Chitra ve MedyumZagnos'un fali anda ve gelecekte patladi diyen var mi arkadaslar? Cok onemli patlamis olmalarini duymaya ihtiyacim var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…