Binnaz Abla

Demek ki sizin de fal atma vaktiniz gelmemiş:) ben de uyku sersemi uyandım tıkladım ama dolmuştu pes dedim:) hiç bu kadar yakalamakta zorlanmamıştım.
Canim ben anlamadim bunu herhalde telefon elde 24 saat bekliyolar insanlar Elfini , bu kadari da pes. Ben mail geldigi an tikliyorum 2 kisi almis oluyor o sirada elim ayagim iniyor heyecan yaptirdi bana bu yakalayamama durumuAdrenalin artisi yasiyorum acip mesgul sarisini gorene kadar gecirdigim o 3 sn

Demek ki sizin de fal atma vaktiniz gelmemiş:) ben de uyku sersemi uyandım tıkladım ama dolmuştu pes dedim:) hiç bu kadar yakalamakta zorlanmamıştım.
Evet geçen haftada yakalamıstim bi kaç kez atasım gelmedi..elfinin enerjisini çok beğeniyorum ama dedikleri hiç çıkmadı ben de...daha da önemlisi sözkonusu kişiyi artık beklemiyorum dönse de isteyip istemeyecegime emin değilim.

Elfin herkese lumlu mu konusuyor arkadaslar? Olumsuz, bu kisiyle olmayacak dedigi oldu mu? Sanki herkesi tatliya baglamis gibi geldi bir sekilde olumlu ve gelecek mi diyor?

Elfin herkese lumlu mu konusuyor arkadaslar? Olumsuz, bu kisiyle olmayacak dedigi oldu mu? Sanki herkesi tatliya baglamis gibi geldi bir sekilde olumlu ve gelecek mi diyor?
Bana çok olumlu konuştu birden fazla baktırdim.çıkmadı hiç bir dediği ,bazı gelişmeler olsa da elfinin öngördüğü şekilde değildi.ilerde ne olur bilemem tabii ama şu an hiç olumlu yönde bir belirti yok duruma göre...

Bence elfin eskisi kadar iyi değil ilk fallarında ufakta olsa yaşadığım şeyler olurdu son falı hiç çıkmadı bi sefer daha şans vereyim istemiştim onda da yakalayamadım.

ben geçen haftada yakalayamadım nasıl yakalıyosun?:) bilmiyorum bana da biraz pembeci gibi geliyor ve insanımız pembe yorumu seviyor çünkü duymak istediklerimiz onlar keşke gerçekçi olsalar sadece hissetiklerini söyleseler bilerek olumlu ya da olumsuz söylemeye çalışmasalar.

Sabah erken girdiği zamanlar yakaladım.7 buçukta çıkıyorum evden.telefon elimde iken denk geldi bir kaç kere.bir ara da 10 gün boyunca onu yakalayamamıştım baktirma çok isteğim vardı o zaman ve bekliyordum sürekli..belki de şu an b aktirmak istemedigimden karşıma çıkıyor hep.....

senin fal atasın yok canım ben bişi yaptım yine simyacı diye birisine kahve falı attım kahvemde güzel şekiller çıkınca bi değerlensin istedim iyi yapmışım dimi

Süpersin canım..simyacı mı o da kim

bu ay bana bişiler oldu faldan kendimi alamıyorum normalde bu kadar coşmazdım ne oldu bana ..
falsepetinde gördüm orada kredm vardı bi göndereyim dedim forumda arattırdım ama kimsede baktırmamış galiba ona..

bu ay bana bişiler oldu faldan kendimi alamıyorum normalde bu kadar coşmazdım ne oldu bana ..
falsepetinde gördüm orada kredm vardı bi göndereyim dedim forumda arattırdım ama kimsede baktırmamış galiba ona..
Bazı süreçlerde öyle oluyor evet.geçmişte günde bir kaç tane yorum aldığımı bilirim.fal sepetine takilmiyorum pek artık uzun zaman oldu ama o kişiyi de duymadım hiç..hayırlısı olsun..bu günlerde geçecek mutlaka..

Orda bu ara Medyum Gizem'i gozume kestiriyorum luciferr sen ona baktirmis miydin?

chitra bende anı bilemedi. asıl konuyu bilemedi. ona kalsa x kişiye adım atmalıydım.
Fal olayı çok enteresan benim spesifik sorduğum soruyu tek ve nokta atışı bilen chitra idi.elfin hiç o konu hakkında yorum yapamadı olabilir de olmayabilir gbi de yazmıştı. Banu da biraz bitmişti
Ama chitranın dediği gbi oldu.

Bana olumsuz konuştu canm.Benim falım bana uymadı orası ayrı konu karakter vs analizleri tamamen uyumsuzdu benimle ama sonuç olarak olumsuz gördü gelir gider çok gelir gider ama kalıcı değil şuanlık dönünce tekrar bakarız ama duruma dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…