Canim ben anlamadim bunu herhalde telefon elde 24 saat bekliyolar insanlar Elfini , bu kadari da pes. Ben mail geldigi an tikliyorum 2 kisi almis oluyor o sirada elim ayagim iniyor heyecan yaptirdi bana bu yakalayamama durumuDemek ki sizin de fal atma vaktiniz gelmemiş:) ben de uyku sersemi uyandım tıkladım ama dolmuştu pes dedim:) hiç bu kadar yakalamakta zorlanmamıştım.
Evet geçen haftada yakalamıstim bi kaç kez atasım gelmedi..elfinin enerjisini çok beğeniyorum ama dedikleri hiç çıkmadı ben de...daha da önemlisi sözkonusu kişiyi artık beklemiyorum dönse de isteyip istemeyecegime emin değilim.Demek ki sizin de fal atma vaktiniz gelmemiş:) ben de uyku sersemi uyandım tıkladım ama dolmuştu pes dedim:) hiç bu kadar yakalamakta zorlanmamıştım.
Elfin herkese lumlu mu konusuyor arkadaslar? Olumsuz, bu kisiyle olmayacak dedigi oldu mu? Sanki herkesi tatliya baglamis gibi geldi bir sekilde olumlu ve gelecek mi diyor?Evet geçen haftada yakalamıstim bi kaç kez atasım gelmedi..elfinin enerjisini çok beğeniyorum ama dedikleri hiç çıkmadı ben de...daha da önemlisi sözkonusu kişiyi artık beklemiyorum dönse de isteyip istemeyecegime emin değilim.
chitra bende anı bilemedi. asıl konuyu bilemedi. ona kalsa x kişiye adım atmalıydım.Chitra ve MedyumZagnos'un fali anda ve gelecekte patladi diyen var mi arkadaslar? Cok onemli patlamis olmalarini duymaya ihtiyacim var
ben de gerçekten en mükemmel geysuydu. geysunun hislerichitra bende anı bilemedi. asıl konuyu bilemedi. ona kalsa x kişiye adım atmalıydım.
Bana çok olumlu konuştu birden fazla baktırdim.çıkmadı hiç bir dediği ,bazı gelişmeler olsa da elfinin öngördüğü şekilde değildi.ilerde ne olur bilemem tabii ama şu an hiç olumlu yönde bir belirti yok duruma göre...Elfin herkese lumlu mu konusuyor arkadaslar? Olumsuz, bu kisiyle olmayacak dedigi oldu mu? Sanki herkesi tatliya baglamis gibi geldi bir sekilde olumlu ve gelecek mi diyor?
super, duymak istedigim sozler bunlar :) Ilk defa bu iki falim cikmasin istiyorummchitra bende anı bilemedi. asıl konuyu bilemedi. ona kalsa x kişiye adım atmalıydım.
Keske Geysu bana da bilseydi enerjimiz tutmadi onunla falinda dedigi seylerin %20 si anca tuttu o da anlik ve kisisel bazi gereksiz bilgiler, genel bakmisti zaten herkese uyan seylerdi.ben de gerçekten en mükemmel geysuydu. geysunun hisleri
Bence elfin eskisi kadar iyi değil ilk fallarında ufakta olsa yaşadığım şeyler olurdu son falı hiç çıkmadı bi sefer daha şans vereyim istemiştim onda da yakalayamadım.Canim ben anlamadim bunu herhalde telefon elde 24 saat bekliyolar insanlar Elfini , bu kadari da pes. Ben mail geldigi an tikliyorum 2 kisi almis oluyor o sirada elim ayagim iniyor heyecan yaptirdi bana bu yakalayamama durumuAdrenalin artisi yasiyorum acip mesgul sarisini gorene kadar gecirdigim o 3 sn
ben geçen haftada yakalayamadım nasıl yakalıyosun?:) bilmiyorum bana da biraz pembeci gibi geliyor ve insanımız pembe yorumu seviyor çünkü duymak istediklerimiz onlar keşke gerçekçi olsalar sadece hissetiklerini söyleseler bilerek olumlu ya da olumsuz söylemeye çalışmasalar.Evet geçen haftada yakalamıstim bi kaç kez atasım gelmedi..elfinin enerjisini çok beğeniyorum ama dedikleri hiç çıkmadı ben de...daha da önemlisi sözkonusu kişiyi artık beklemiyorum dönse de isteyip istemeyecegime emin değilim.
Sabah erken girdiği zamanlar yakaladım.7 buçukta çıkıyorum evden.telefon elimde iken denk geldi bir kaç kere.bir ara da 10 gün boyunca onu yakalayamamıştım baktirma çok isteğim vardı o zaman ve bekliyordum sürekli..belki de şu an b aktirmak istemedigimden karşıma çıkıyor hep.....ben geçen haftada yakalayamadım nasıl yakalıyosun?:) bilmiyorum bana da biraz pembeci gibi geliyor ve insanımız pembe yorumu seviyor çünkü duymak istediklerimiz onlar keşke gerçekçi olsalar sadece hissetiklerini söyleseler bilerek olumlu ya da olumsuz söylemeye çalışmasalar.
Sabah erken girdiği zamanlar yakaladım.7 buçukta çıkıyorum evden.telefon elimde iken denk geldi bir kaç kere.bir ara da 10 gün boyunca onu yakalayamamıştım baktirma çok isteğim vardı o zaman ve bekliyordum sürekli..belki de şu an b aktirmak istemedigimden karşıma çıkıyor hep.....
Süpersin canım..simyacı mı o da kimsenin fal atasın yok canım ben bişi yaptım yinesimyacı diye birisine kahve falı attım kahvemde güzel şekiller çıkınca bi değerlensin istedim iyi yapmışım dimi
Süpersin canım..simyacı mı o da kim
Bazı süreçlerde öyle oluyor evet.geçmişte günde bir kaç tane yorum aldığımı bilirim.fal sepetine takilmiyorum pek artık uzun zaman oldu ama o kişiyi de duymadım hiç..hayırlısı olsun..bu günlerde geçecek mutlaka..bu ay bana bişiler oldu faldan kendimi alamıyorum normalde bu kadar coşmazdım ne oldu bana ..
falsepetinde gördüm orada kredm vardı bi göndereyim dedim forumda arattırdım ama kimsede baktırmamış galiba ona..
Orda bu ara Medyum Gizem'i gozume kestiriyorumbu ay bana bişiler oldu faldan kendimi alamıyorum normalde bu kadar coşmazdım ne oldu bana ..
falsepetinde gördüm orada kredm vardı bi göndereyim dedim forumda arattırdım ama kimsede baktırmamış galiba ona..
Fal olayı çok enteresan benim spesifik sorduğum soruyu tek ve nokta atışı bilen chitra idi.elfin hiç o konu hakkında yorum yapamadı olabilir de olmayabilir gbi de yazmıştı. Banu da biraz bitmiştichitra bende anı bilemedi. asıl konuyu bilemedi. ona kalsa x kişiye adım atmalıydım.
Olmayan şeyler yüzünden olmasın o :)bu ay bana bişiler oldu faldan kendimi alamıyorum normalde bu kadar coşmazdım ne oldu bana ..
Elfin herkese lumlu mu konusuyor arkadaslar? Olumsuz, bu kisiyle olmayacak dedigi oldu mu? Sanki herkesi tatliya baglamis gibi geldi bir sekilde olumlu ve gelecek mi diyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?