Binnaz Abla

peki gelişme oldu mu? döndü mü? ya da gel gitler oldu mu?

Anladim, baya kisiyle konustum herkese sanki olacak demis gibi geldi o yuzden, belki denk gelmistir. Bir kisi forumda bahsetmisti hatta sormus biraz pembe geldi faliniz dediginde Elfin siz pembeci dersiniz, digeri olumsuz der bana demis.

Anladim, baya kisiyle konustum herkese sanki olacak demis gibi geldi o yuzden, belki denk gelmistir. Bir kisi forumda bahsetmisti hatta sormus biraz pembe geldi faliniz dediginde Elfin siz pembeci dersiniz, digeri olumsuz der bana demis.
elfin bana da masal gibi fal bakmıştı 3 ay önce çıkmış olsaydı baktığı fal şimdi ayaklarım yerden kesilmiş harika bir aşk yaşıyordum malum çıkmadı tabi

elfin bence pembeci değil bana açıkça ilk falında demişti sen en az 6 ay sürüneceksin cidden dediği gibide oldu sabır ama nasıl bir sabır taşı çatlatacak gibi diye bi yorumu olmuştu bana ..

geçsin bitsin artık :) şu 2017 den kurtulalım bütün gezegen hareketleri bütün dengesiz ruhlar bizimleydi 2017 de artık 2018 falsız akışta mutlu adımlarımız olsun inşallah..

elfin bende de bişey bilememişti mesela. gerçekten çok garip. ben aslında enerjilerimizin uyuşmadığını düşünmüorum. o an belki enerji bakımıından o kötüydü. çok bakmıştı belki de hissedemedi. belki daha sonra gitseydim beni şaşırtabilirdi. aslında ben de sırf bu yüzden elfine tekrar gitmek istiorum ama düşük puan verdğim için beni kabul edeceğini sanmıorum

Elfin'in kaprisli biri oldugunu dusunmuyorum. Buraya yazdigin gibi onceden dusuk puan verdigin halde tekrar bakmasini istedigini yazarsan (tabi yakalamak da mesele) bence bakar. Ya da en azindan denemeye deger diyorum. Gerci ben baktirdigimda 175 idi, simdi 1000. O da aslinda bir fal icin cok, o ayri konu.

Benlede falı hiç uymadı ve çok kötü birgünde baktırdım kartlarda kötüydü ruhen bende kötüydüm.birde yakalamak zor olduğu için odaklanmadan pat pat kart seçtim.Sonra yorumun bana uymadığını ama yinede teşekkür ettiğimi yazdım kötü birgünüm olduğunu vs söyledim.Senn enerjin bana ve kartlara yansır bu yüzdende uymamış olabilir iade hakkın varsa lütfen iade al dedi.Çok kibar davrandı bence seni tekrar kabul eder.

evet kesinlikle bana da çok naifti. iade hakkım yoktu o yüzden alamadım. üşük puan verip vermemkte kararsızdım . çünkü bilememşti benden sonra gelen insanları kandırmak gibi olmasın istedim ve üzülerek düşük verdim. bilmiorum dediğiiz gibi yakalamak zormuşta. aslında şuan hiçkimseye baktırmak istemiorum artık. belki ileriki günlerde kesira olabilir ya da şevdar

Benim ilk falimda iade etti. Enerji uyumsuzlugu dolayisiyla. Tekrar attim uzun uzun yazdim (ozetleme sorunum var zaten ) o zaman bakti. Ve "dunku faliniz cok kotuydu, enerjiniz dusuktu" dedi. "Katina cok atmayin araya zaman verin" de dedi. En az 1 ay demisti.

Ben iade alamadım bronz gümüş üye olayı mı ne varmış iade hakkınız yok dedi site yönetimi sen şanslıymışsın :)evet haklısın ama işte elfin zor yakalanıyor tutmuşken bırakmim dedim olmadı bendede özetleme sorunu vardı zamanla tek cümle sorulara sıkıştırmaya başladım. Herşeyi ben anlatınca sorudan yürüyorlar gibi geliyor. Sen anlatmasan da bende tam aranızdaki sorunun o olduğunu söyleyecektim diyen falcılar olmuştu ondan sonra akıllandım :)

Ben bütün deneyimlerimden yola çıkarak durum ve anda,
Tarot: Arnisa Bahadır
Katina: Şevdar Avaz
Kahve: Maya Demir
Diyorum. Gelecek öngörüsü için beklemedeyim. Melek Yıldız için çok konuşulmuş baktırdım anda başarılı hatta bir gün sonra dediği birşeyi yaşadım. Gelecek öngörüsü çıkarsa yazarım..

Epeydir fal atiyorum gerek binnazda gerek baska sitelerde ama nedense sttigim konuyla alakali bi gelisme yok hic bir sekildr yok hemde ..baya da zaman grcti halende geciyor

Offf ya melek yıldız demeyin bana son 1 hafta hayattan soğuttu:)) umarım anda dedikleri de doğru değildir

Offf ya melek yıldız demeyin bana son 1 hafta hayattan soğuttu:)) umarım anda dedikleri de doğru değildir
Fal enerji işi sonuçta. Başka birine çıkan da ben de çıkmayabilir. Ben 100 tane fal baktırdım binnaz da yarısından fazlası patladı. Kalan kısmı için vade var.. ben sadece anda bilenleri yazdım. Bu arada Melek yıldız için burçtan yola çıkarak yorum yaptığını da söylemem lazım..ama anda bazı şeyleri bilmiş evet ama yüzde yüz bilmiş mi hayır.. içini ferah tut o yüzden..

Merhaba arkadaşlar uzun zamandır bu sayfayı üye olmadan okuyorum. Üye olma sebebim Elfin ve Şevdar ayvaz her ikisine de bu yaz başından beri 4 er kez yorum aldım. Her ikisini de enerji süper her ikisi de kimsenin bilemeyeceği bazı noktaları bildiler kişi analizleri çok iyiydi ama ilerisi için verdikleri tarih ve olaylar hiç birisi çıkmadı. Ne gelen var ne giden... şimdi düşünüyorum paradan öte o kadar çok umut bağlamışım ki gelecek diye. Hatta ilk ayrıldığımda ben her şeyin bittiğine ve onun beni kafasında bitirdiğine çok emindim. Öylesine gönderdim falı. O zamanlar ücretler böyle değildi yapılan yorumlar öylesine müthişdi ki uzunca bir süre bulutlarda gezdim aptal gibi. Boş yere 5-6 ay kaybettim. Bu insanlar kötü niyetli değiller ama fal işte çok abartmamak gerek.Bir tek Açelya bildi dönmeyecek dedi ilk falında sonra bir kez daha yorum istedim o da saçmaladı. Uzun zamandır bunu yazmak istiyordum. Sevgiler

Bak mesela Açelya bana da çok seviyor ama gelse de birşey olmaz. Yeniye bak dedi. Hatta onun yorumunu bile dinlemek istemiyorum bu yüzden ( ben de senin gibi düşünüyordum aslında. Kesin bitmişti benim için. Fallar yüzünden bitiremiyorum şimdi. Hep bir umut. Biliyorum ki boşuna..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…