Binnaz Abla

Kizlar bir kac sayfa okudum, kim yazmis hatirlayamadigim icin tag’leyemiyorum.
Binnaz Kesira’dan memnun kalmamistim ben, gecen sene tarot baktirmisim. Is hayatimla ilgili soylediginin tersi oldu, ask hayatimla ilgili yaptigi yorum da pek tutarli degildi, kartlar yorumlanmis pek fazla his yoktu..

Peki kimden memnun kaldin canim ?

Arnisa ve melek e bende baktrdm arnisa nin kısilk anazli çok iyi ikiside olumlu konstu ve tarih verdi bakalım nolcak sizin bildgnz baSka var.mı arnisann falllari hakkında hep olumlu konşulmus çıkan var mi kizlar

selam kızlar,
elfin in dediği gibi bir gelişme oldu şuanda bilen bi kaç kişi daha var iyice netleşsin hepsini yazarım :)
Gozun aydin canim.
Darisi Elfin'den olumlu seyler bekleyen herkesin basina. Amin :)
Gelisme detay bir durum mu, yoksa olasi tahmin edilebilecek bir durum muydu?

arkadaşlar su falı ve yıldız name hangisi daha iyi ve nasıl oluyor bu fallar baktıran arkadaşlar bu konuda bilgim yok görüşlerinizi alabilirmiyim acaba?

Selam arkadaslar uzun zamandir takipdeyim ve buraya üye olup sizlere paylasimda bulunmak istedim. Bende binnazda baya fal baktirdim ve yorumculari yorumlamak istedim:

ISIL ÖZ: burda hic konusulmadi nerdeyse ama ben falini olumsuzda olsa bi kac sey cikti diye begendim. Ilk falimi yorumlayandi yine atmistim cikinca yine olumsuz yorumladi. Yani öylede devam ediyor gerci durumum ama net bir kadin yani üzülebilirsinizde

SELIN IMER: durum analizi dogru olabilirde her fal attigimda vadeyi uzatip beni sinir etmisti. Ha 1 aya cikmazsa diger aya cikar der gibi -patladi

MAYA DEMIR: Ulan ne ugrasmistim su Kadina ulasmaya. Durum analizi iyidi fakat vade tutmadi. Bide yeni biriyle tanisacakmisim fasa fiso ztn okudumda burdan bi kac kisiye denilmis bu -patladi

KEMAL DEMIR: pembe tablo vade tutmadi (güya kemalin vadesi tutarmis ama enerji tutmadi bende galiba) - patladi

ZEYNEP AKSU: durumu gelecegide bildi 10 güne yazacak dedi gercekten 10 gün sonra yazdi. Kadin bana sonra sen yaz dedi bende artistlik yapip gurur yaptim bide baska falcilar sakin hemen yumusama birak hatasini anlasin diyince yazmadim. Keske ozaman yazsaymisim neyse gecti

NATALIE DERINSU: o nasil bir pembe faldi abi. Keske ciksaydi o kadar güzel bi yorumdu ama malesef - patladi

MELISA YILMAZ: Ilk katina falimdi, durumu tutturduda gelecegi bekliyorm daha. Tüm bu falcilar arasinda en uzun vade veren oydu.

Digerleri hepsi 1 2 ay verip sonra süreyi uzatiyordu yani isil özden haric hepsi dönecek diyorduda fos 3 aydir tik yok adamdan. Keske isil özünde fali cikmasa tabi o kadinda her falimi olumsuz yorumladi gicik oldum ama malesef öylede gidiyor.

Bayadir binnazda baktirmiyorm aslinda tam birakmistimda iste nerde o akil :) bu defa tellwede baktiracam diyorum. Hangisine baktirayim bilmiyorum daha önce hic baktirmadigim icin. Önerebildiginiz biri varmi?

Ben telwede Geysuyu beğenmiştim. Benimle enerjisi iyi tuttu . Gecmisi ani karakter analizi mükemmeldi. Gelecek çıkarmı bilmem.Beğenmeyende var gerçi ama enerji meselesi. Her falcının herkese enerjisi tutmaya biliyor.

Arnisa ve melek e bende baktrdm arnisa nin kısilk anazli çok iyi ikiside olumlu konstu ve tarih verdi bakalım nolcak sizin bildgnz baSka var.mı arnisann falllari hakkında hep olumlu konşulmus çıkan var mi kizlar
Mihrace Atalay .. bu kadın çok iyiydi. Hatta iki tane ona yazmadığım olayı yaşar gibi anlattı. Diğer falları mı okudu acaba dedim bir ara. Eğer okuyorlarsa bilemedi ama okunmuyorsa hisler inanılmaz..Ama benim hissiyatım son bir iki güne ait mesajları okudukları sanki.. bir kaç falda bunu hissetttim.. Hisseden var mı?

Işıl öze ben de baktırdım. Gayet pembe. 3 haftaya netleşecek demiş. 2 ay geçti birşey netleşmedi (

Ben binnazda okuduklarini duusnumuyorum. Mihrace Atalay hakkinda dediklerine ise cok cok sasirdim.bna cok genel bakmisti

Ben binnazda okuduklarini duusnumuyorum. Mihrace Atalay hakkinda dediklerine ise cok cok sasirdim.bna cok genel bakmisti
Mihrace Atalay resmen yaşadığım olayı anlattı yani. Ben şok oldum. İkinci kez baktırdım tarih verdi bekliyorum. Ama o kadında çok güçlü bir hissiyat var bence. Bir kaç yorumunu okuyup baktırmıştım. Bir kaç kişi benim gibi hiç kimsenin bilmediği ayrıntıyı bindi yazmış. Bende ondan yola çıkarak baktırdım öyle oldu gerçekten.. çok girmiyor ama.. ben deva akşini merak ediyorum günlerdir yakalayamıyorum. Anında doluyor baktıran var mı?

Tellwe'de bana bilen bir tek Banu Yilmaz oldu yani su an oyle gozukuyor daha vadeleri var ama anda nokta atisi yapmisti oldukca sasirmistim okudugumda.

evet ben de mihrace yi yakalayabilmek için baya uğraşmıştım ama bana çok genel ve pembe yorum yapmıştı. asıl konuyu filan da dile getirmedi. demekki bende enerjisi yoktu.

Ben telwede Geysuyu beğenmiştim. Benimle enerjisi iyi tuttu . Gecmisi ani karakter analizi mükemmeldi. Gelecek çıkarmı bilmem.Beğenmeyende var gerçi ama enerji meselesi. Her falcının herkese enerjisi tutmaya biliyor.

Tsk ederim bide chutra mi adi ne hatirlayamadim o cok konusuldu burda onuda bi deneyim bgn dedim sonucu burdada paylasirim

arkadaşlar su falı ve yıldız name hangisi daha iyi ve nasıl oluyor bu fallar baktıran arkadaşlar bu konuda bilgim yok görüşlerinizi alabilirmiyim acaba?
Su fali daha garanti canim yildiznameyi herkes dogru bakamaz dogrusu evced hesabiyla Arapça bakılandır ama simdilerde astroloji gibi bakiliyor sevmiyorum o yuzden su fali daha garantidir ama onada herkes bakamaz didem sonmez sozde bakiyomus ama fostu nalan ablayi oneririm gercek anlamda medyum olan biri bakmali herkesin harcı dgil icin baska boyutlari var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…