Su fali daha garanti canim yildiznameyi herkes dogru bakamaz dogrusu evced hesabiyla Arapça bakılandır ama simdilerde astroloji gibi bakiliyor sevmiyorum o yuzden su fali daha garantidir ama onada herkes bakamaz didem sonmez sozde bakiyomus ama fostu nalan ablayi oneririm gercek anlamda medyum olan biri bakmali herkesin harcı dgil icin baska boyutlari var
didem sönmez i ben beğendim. ama arkadaş memnun kalmamış. bir de sen dene istersen?..
nalan abla nerede bakıyor canım , ben hiç baktırmadım öyle ne yıldız name ne de su falı işte tarot sevmiyorum kahve çok severek baktırmıyorum katina hep baktırıyorum bi defa bi değişiklik yapmam gerek diye düşündüm..
d
didem sönmez i ben beğendim. ama arkadaş memnun kalmamış. bir de sen dene istersen?
Fal alemde derdini paylas kosesinde bakiyo belirtirsin sen soru kisminda kahvede katinada degil ama yildizname ve su falinda nalan abla diyolar kadin zaten medyummus..
nalan abla nerede bakıyor canım , ben hiç baktırmadım öyle ne yıldız name ne de su falı işte tarot sevmiyorum kahve çok severek baktırmıyorum katina hep baktırıyorum bi defa bi değişiklik yapmam gerek diye düşündüm..
Ben kac ay önce baktirmistim yeni biri girecekti hayatima ama ne gelen var ne giden 2 vadesi vardi ben ona sans verecekmisim adami bu kadar cok severken zaten yeni birine sans verme imkansizinda imkansiziydi adam da basla birinin aşkından ölüp bitiyomus ona göre neyse yeni kisiyle ciddi bir iliskimi olacak diye sordum bu seferde biz falcilar uzak gelecegi goremeyiz demis bunu da ilk defa duydum kac ay sonra cikan fal var yani anneme yollattim bizi sordu cok mutlu olacaklar falan filan demis bi dedigi bi dedigini tutmadi yani 150 kredilik falci su fali bakarsa böyle olur yinede siz bilirsiniz ama su fali herkesin harci değil falcilar yapamaz bu isid
didem sönmez i ben beğendim. ama arkadaş memnun kalmamış. bir de sen dene istersen?
Fal alemde derdini paylas kosesinde bakiyo belirtirsin sen soru kisminda kahvede katinada degil ama yildizname ve su falinda nalan abla diyolar kadin zaten medyummus
fazla girmio zaten ben de zor yakalamıştım. ben de anlık durumu bilen kişiler arasındadır kendisi.teşekkür ederim bi araştırayım bakayım :)) online değil şuan ..
canım ben seni yargılamadım zaten. tabiki de öyledir. sende bişey bilememiştir. ama ben de bildiği şeyler olduğu için burada belirtmek istedim.Ben kac ay önce baktirmistim yeni biri girecekti hayatima ama ne gelen var ne giden 2 vadesi vardi ben ona sans verecekmisim adami bu kadar cok severken zaten yeni birine sans verme imkansizinda imkansiziydi adam da basla birinin aşkından ölüp bitiyomus ona göre neyse yeni kisiyle ciddi bir iliskimi olacak diye sordum bu seferde biz falcilar uzak gelecegi goremeyiz demis bunu da ilk defa duydum kac ay sonra cikan fal var yani anneme yollattim bizi sordu cok mutlu olacaklar falan filan demis bi dedigi bi dedigini tutmadi yani 150 kredilik falci su fali bakarsa böyle olur yinede siz bilirsiniz ama su fali herkesin harci değil falcilar yapamaz bu isi
fazla girmio zaten ben de zor yakalamıştım. ben de anlık durumu bilen kişiler arasındadır kendisi.
Yok canım ben sana karşılık demedim yani neden begenmedigimi anlatmaya calistim baktirmayanlarin bi fikri olsun diye lutfen yanlış anlamacanım ben seni yargılamadım zaten. tabiki de öyledir. sende bişey bilememiştir. ama ben de bildiği şeyler olduğu için burada belirtmek istedim.
sorun yokYok canım ben sana karşılık demedim yani neden begenmedigimi anlatmaya calistim baktirmayanlarin bi fikri olsun diye lutfen yanlış anlama
binnaz tatlım. genelde bir fal alıp meşgule düşüyor. ben pcden yakalamıştım.hangi sitede didem sönmez ..
binnaz tatlım. genelde bir fal alıp meşgule düşüyor. ben pcden yakalamıştım.
umarım enerjisi olduğu zamana denk gelirsin:)çok teşekkürler canım bi takibe alayım bi yorumlarada bakayım :)
Civan Ilhan'i ben de merak ediyorum ama sadece telefonda fal ben de onu sevmiyorum ya sesli ya yazili fal tercih ederim.civan ilhan a baktıran oldu mu acaba?
Arkadaslar geysunun fal yorumu uzun sürüyormu simdi baktimda 10 kisi siradaymis
üzülerek elfinin patladığını söylemek durumundayım. Son falında çok net söylediği şeyin tam tersi oldu, insanlar mutlu mesut hayatlarına devam ediyorlar hiç onun ön gördüğü gibi ayrılma durumları söz konusu değil. Tabi elfinle birlikte pembe tablo çizmiş bi çoğu, geysu, anlık düşünce de nakta( mutlu son görmedi ama anlık düşünce de bilemedi hayatında ciddi ilişkisi Yok dedi Gayette var), kesira sirel, Banu Yılmaz , Gonca Polat hatırladıklarım bunlar. Bi çoğu kadını bildi ama ayrılacaklar dedi. Ayrılma YOk, ayrılma enerjisi bile Yok. Sadece Pelin Bilge’nin dediği şekilde ilerliyor. Diğer hepsi umut taciri. Ve ben bunları başka birinden duymadım arkadaşlar bire bir kendim konuştum. Tuhaf olan şu ki ‘ o kapıyı ALlahtan başka açacak yoktur ‘ ayetini okumaya başladıktan bi gün sonra aylardır merak ettiğim soruların cvbını buldum. Aslında aradığımız cvp çok yakınımızda ona yöneldiğimizde apaçık her şeyi önümüze seriyor.
üzülerek elfinin patladığını söylemek durumundayım. Son falında çok net söylediği şeyin tam tersi oldu, insanlar mutlu mesut hayatlarına devam ediyorlar hiç onun ön gördüğü gibi ayrılma durumları söz konusu değil. Tabi elfinle birlikte pembe tablo çizmiş bi çoğu, geysu, anlık düşünce de nakta( mutlu son görmedi ama anlık düşünce de bilemedi hayatında ciddi ilişkisi Yok dedi Gayette var), kesira sirel, Banu Yılmaz , Gonca Polat hatırladıklarım bunlar. Bi çoğu kadını bildi ama ayrılacaklar dedi. Ayrılma YOk, ayrılma enerjisi bile Yok. Sadece Pelin Bilge’nin dediği şekilde ilerliyor. Diğer hepsi umut taciri. Ve ben bunları başka birinden duymadım arkadaşlar bire bir kendim konuştum. Tuhaf olan şu ki ‘ o kapıyı ALlahtan başka açacak yoktur ‘ ayetini okumaya başladıktan bi gün sonra aylardır merak ettiğim soruların cvbını buldum. Aslında aradığımız cvp çok yakınımızda ona yöneldiğimizde apaçık her şeyi önümüze seriyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?