- 26 Ekim 2015
- 574
- 1.204
- 113
- 38
Bence fallar olmasa çoktan unutmuştuk . Olumsuz yorumlar da alsak içlerindeki olumlu yorumlar bize umut oluyor ve bekliyoruz 2-3 ay sonrasını söylüyorlar , sonra o günlere geliyoruz bi daha öteleniyor. Aman zaman çıkmaz zaten vadeler tutmuyor diyip kendimizi kandırıyoruz. Beklemeyin arkadaşlar gidenler geri dönmüyor, dönen kesim bi elin parmaklarını geçmeyecek azınlıkta ve Burda çoğumuzun durumu olumsuz biz de bizi kandırmalarına razıyız kanıyoruz . Duymak istediklerinizi değil duymak istemediklerinize kulak verin.üzüldüm canım Rabbim senin ve hepimiz için hayırlı güzel şeyler yaşamayı nasip etsin hayırsız işlerimizi hayra çevirsin inşallah, faldan cidden uzak durmak gerek sanırım aklımızı yüreğimizi karman çorman ediyor..
Amin. Tabiki geysuya eylül ayında fal atmıştım 1 aya kalmaz ilişkiniz başlar demişti. Gelişme bile olmadı. Tabi bu süreçte karşı tarafın kafamı karıştırmaları da oldu o yüzden fallara biraz inandım. Hayatında biri olduğunu öğrendiğim an numarasını sildim o da ben sildim diye engelledi daha sonra engel kaldırdı , iletişimde bulundu , son olarak 2 hafta öncede fotomu beğendi . E haliyle ben de 2-3 ay da böyle gelişmeler yaşadıkça umutlandım. Ama hala sevgilisi var.Hayirlisi olsun senin icin. Geysu barisacak misiniz diye söylemisti?
Amin. Tabiki geysuya eylül ayında fal atmıştım 1 aya kalmaz ilişkiniz başlar demişti. Gelişme bile olmadı. Tabi bu süreçte karşı tarafın kafamı karıştırmaları da oldu o yüzden fallara biraz inandım. Hayatında biri olduğunu öğrendiğim an numarasını sildim o da ben sildim diye engelledi daha sonra engel kaldırdı , iletişimde bulundu , son olarak 2 hafta öncede fotomu beğendi . E haliyle ben de 2-3 ay da böyle gelişmeler yaşadıkça umutlandım. Ama hala sevgilisi var.
BEnce bekleme canım , bu şekilde hayata odaklanamıyoruz. Çok kişi çıktı karşıma hepsine şans vermeye çalıştım ama etkilenemedim. Beynimiz onlarla doluyken olmuyor. Ya gelirse düşüncesi bile yetiyor. Umarım artık önümüze bakmayı başarabiliriz.Of of banada hep öyle oyalio gelecek bi ay geciyor hala barisacaksiniz evleneceksiniz diyor :/ hala tik yok. Dedigin gibi gidenler dönmüyor.
BEnce bekleme canım , bu şekilde hayata odaklanamıyoruz. Çok kişi çıktı karşıma hepsine şans vermeye çalıştım ama etkilenemedim. Beynimiz onlarla doluyken olmuyor. Ya gelirse düşüncesi bile yetiyor. Umarım artık önümüze bakmayı başarabiliriz.
Boşa umutlanma ve beklenti içine girme konusunda çok haklısın fallar burda hiçbirimize belkide iyi gelmiyor anlık öyle sansakta. Ama sadece şunu da söylemek istiyorum tabiki benim haddim değil yorum yapmak sadece nacizane fikrim. Bir erkek hayatındaki kadına gerçekten kıymet verip seviyor ise eski sevgilisi ile iletişime geçmeye kalkmaz. O yüzden senle iletişime geçme gibi dolaylı yoldan dahi olsa bir durum varsa hayatındaki yeni insana saygısı sevgisi yoktur vakit geçirmek içindir.BEnce bekleme canım , bu şekilde hayata odaklanamıyoruz. Çok kişi çıktı karşıma hepsine şans vermeye çalıştım ama etkilenemedim. Beynimiz onlarla doluyken olmuyor. Ya gelirse düşüncesi bile yetiyor. Umarım artık önümüze bakmayı başarabiliriz.
Amin canım ne güzel yazmışsın. Rabbim hakkımızda hayırlısını versin.Boşa umutlanma ve beklenti içine girme konusunda çok haklısın fallar burda hiçbirimize belkide iyi gelmiyor anlık öyle sansakta. Ama sadece şunu da söylemek istiyorum tabiki benim haddim değil yorum yapmak sadece nacizane fikrim. Bir erkek hayatındaki kadına gerçekten kıymet verip seviyor ise eski sevgilisi ile iletişime geçmeye kalkmaz. O yüzden senle iletişime geçme gibi dolaylı yoldan dahi olsa bir durum varsa hayatındaki yeni insana saygısı sevgisi yoktur vakit geçirmek içindir.
Allah hakkında en hayırlısı ne ise onu versin inşallah karşına seni hak eden acılarını unutup yüzünde gülücükler artıracak birini çıkarır karşına. Hepimizin karşısına.
üzülerek elfinin patladığını söylemek durumundayım. Son falında çok net söylediği şeyin tam tersi oldu, insanlar mutlu mesut hayatlarına devam ediyorlar hiç onun ön gördüğü gibi ayrılma durumları söz konusu değil. Tabi elfinle birlikte pembe tablo çizmiş bi çoğu, geysu, anlık düşünce de nakta( mutlu son görmedi ama anlık düşünce de bilemedi hayatında ciddi ilişkisi Yok dedi Gayette var), kesira sirel, Banu Yılmaz , Gonca Polat hatırladıklarım bunlar. Bi çoğu kadını bildi ama ayrılacaklar dedi. Ayrılma YOk, ayrılma enerjisi bile Yok. Sadece Pelin Bilge’nin dediği şekilde ilerliyor. Diğer hepsi umut taciri. Ve ben bunları başka birinden duymadım arkadaşlar bire bir kendim konuştum. Tuhaf olan şu ki ‘ o kapıyı ALlahtan başka açacak yoktur ‘ ayetini okumaya başladıktan bi gün sonra aylardır merak ettiğim soruların cvbını buldum. Aslında aradığımız cvp çok yakınımızda ona yöneldiğimizde apaçık her şeyi önümüze seriyor.
Benim ilk sevdgm kisi ile 7 yillik bir iliskim oldu hep bekle dedi bekledim kendsnn meslegi zordu her yaptgni affettm en son evlenmeyi dusunmuyorum diyip bitirdi 1,5 yil agladim her namazmda dua ettim Allahim bu insannin sevgsini kalbimden cikar unutayim diye aglamadgm gun yoktu ama duadan vazgecmedim sonra unuttum hayatima kimse girmeden once bu sefer karsima 1 yil sonra yeni biri cikti israr etti evlenelim diye kabul ettim gorusmeyi gecmisteki insana gore bin kat daha iyi di sonra bu sefer ailesi saglik sorunumdan dolayi evlilik karrmza karsi cikti ve bitti sonrasi mi ben yine fal attim acaba geri doner mi diye ama bos hata yaptim ben en agir durumda bile dua ederek kurtulmustum sen hatirlattin bana tekrardan dua yi gelir mi gelmez artik dusunmek istemiyorum Rabbim gonlume huzur versin duam bu senin icin de Rabbim en hayirlisini en guzelini nasip etsin insallah Allah kuluna hayirlisini verirmis kul bilmez o ayri insallah butun sıkıntılarını geride birakirsin ve mutlu gunlere tez vakitte kavusursun canim benimüzülerek elfinin patladığını söylemek durumundayım. Son falında çok net söylediği şeyin tam tersi oldu, insanlar mutlu mesut hayatlarına devam ediyorlar hiç onun ön gördüğü gibi ayrılma durumları söz konusu değil. Tabi elfinle birlikte pembe tablo çizmiş bi çoğu, geysu, anlık düşünce de nakta( mutlu son görmedi ama anlık düşünce de bilemedi hayatında ciddi ilişkisi Yok dedi Gayette var), kesira sirel, Banu Yılmaz , Gonca Polat hatırladıklarım bunlar. Bi çoğu kadını bildi ama ayrılacaklar dedi. Ayrılma YOk, ayrılma enerjisi bile Yok. Sadece Pelin Bilge’nin dediği şekilde ilerliyor. Diğer hepsi umut taciri. Ve ben bunları başka birinden duymadım arkadaşlar bire bir kendim konuştum. Tuhaf olan şu ki ‘ o kapıyı ALlahtan başka açacak yoktur ‘ ayetini okumaya başladıktan bi gün sonra aylardır merak ettiğim soruların cvbını buldum. Aslında aradığımız cvp çok yakınımızda ona yöneldiğimizde apaçık her şeyi önümüze seriyor.
Canım öncelikle çok üzüldüm, en kötüsü hayal kırıklığı bunun acısı geçmiyor. Peki Elfin hayatında biri olduğunu bile bilemedi mi? Mutlu olduğklarını nereden biliyorsun belli olmaz dışarıdan göründüğü veya gösterildiği gibi değildir geneldeüzülerek elfinin patladığını söylemek durumundayım. Son falında çok net söylediği şeyin tam tersi oldu, insanlar mutlu mesut hayatlarına devam ediyorlar hiç onun ön gördüğü gibi ayrılma durumları söz konusu değil. Tabi elfinle birlikte pembe tablo çizmiş bi çoğu, geysu, anlık düşünce de nakta( mutlu son görmedi ama anlık düşünce de bilemedi hayatında ciddi ilişkisi Yok dedi Gayette var), kesira sirel, Banu Yılmaz , Gonca Polat hatırladıklarım bunlar. Bi çoğu kadını bildi ama ayrılacaklar dedi. Ayrılma YOk, ayrılma enerjisi bile Yok. Sadece Pelin Bilge’nin dediği şekilde ilerliyor. Diğer hepsi umut taciri. Ve ben bunları başka birinden duymadım arkadaşlar bire bir kendim konuştum. Tuhaf olan şu ki ‘ o kapıyı ALlahtan başka açacak yoktur ‘ ayetini okumaya başladıktan bi gün sonra aylardır merak ettiğim soruların cvbını buldum. Aslında aradığımız cvp çok yakınımızda ona yöneldiğimizde apaçık her şeyi önümüze seriyor.
Benim ilk sevdgm kisi ile 7 yillik bir iliskim oldu hep bekle dedi bekledim kendsnn meslegi zordu her yaptgni affettm en son evlenmeyi dusunmuyorum diyip bitirdi 1,5 yil agladim her namazmda dua ettim Allahim bu insannin sevgsini kalbimden cikar unutayim diye aglamadgm gun yoktu ama duadan vazgecmedim sonra unuttum hayatima kimse girmeden once bu sefer karsima 1 yil sonra yeni biri cikti israr etti evlenelim diye kabul ettim gorusmeyi gecmisteki insana gore bin kat daha iyi di sonra bu sefer ailesi saglik sorunumdan dolayi evlilik karrmza karsi cikti ve bitti sonrasi mi ben yine fal attim acaba geri doner mi diye ama bos hata yaptim ben en agir durumda bile dua ederek kurtulmustum sen hatirlattin bana tekrardan dua yi gelir mi gelmez artik dusunmek istemiyorum Rabbim gonlume huzur versin duam bu senin icin de Rabbim en hayirlisini en guzelini nasip etsin insallah Allah kuluna hayirlisini verirmis kul bilmez o ayri insallah butun sıkıntılarını geride birakirsin ve mutlu gunlere tez vakitte kavusursun canim benim
iÖncellikle cok gecmis olsun Allah acil sifalar versin.. ne büyük hata yapmis ailesi bunu anlayacaklar ama..
Arkadaslar haklisiniz biz oturup dua edecegimize Allahdan isteyecegimize falcilara sariyoruz. Benim bir arkadasim var hayatinda tek bir kez fal baktirmadi ve inanin hayatina bakiyorum özeniyorum allah dahada mutlu etsin tabi ama demek istedigim biz kendi gelecegimizi falla takinti haline getiriyor sanki durduruyoruz bi enerji sariyor sanki islerimiz ters gidiyorevet güzel seyler duymak istiyoruz hepimizin bir acisi var cünkü dermani yorumcularda ariyoruz ama aslinda biz kendi falimizi kendimizde yorumlariz. Düsünce enerjinin gücü vardir biz herseyin güzel olacagina dair emin olup hayatimizi akisa birakip farkli seylere odaklansak düzelicek belki hersey.. burdan darda olan hepimize dua ediyorum. Kader bizimde yüzümüze gülecek kizlar. Her derdin bir dermani vardir bir kapi kapanirsa digeri acilir biz yeterki güzel seylerin gelmesine IZIN verelim..
i
Sagol canim tesekkur ederim aynen dediklerine katiliyorum gecmiste cok fal baktrdim kimseye bakmayin demiyorum buda bir surec sonra insan kendiliginden duruyor zamanla fal baktirmada bir terapi yontemi iste o an rahatlatiyor ama sonrasi daha agir oluyor fallar cikmayinca bir hayal kirikligi daha yasaniyor ne kadar baktirsakta da beklemiyoruz desek de bekliyoruz ya cikarsa hesabi Rabbim hepimizi kurtarir insallah fal atmamiza sebep olan butun sikintilarimizdan butun cevaplar onda insallah hayatlarimiz en kisa zamanda netlige kavusur hayirlisiyla hepimiz icin....
Civan Ilhan'i ben de merak ediyorum ama sadece telefonda fal ben de onu sevmiyorum ya sesli ya yazili fal tercih ederim.
O benim sevgilim değildi, ama sevgili boyutundaydı görüşmemiz, adı konulmamış diyebiliriz. Aramıza soğukluk girdi görüşmedik o süre içinde eski sevgilisiyle barışmış ben de iletişimimi kestim. Numarasını sildim, o da silmemi hazmedemedi beni engellemiş sonra engel kaldırdı , tekrar iletişimde bulundu en son da fotomu beğendi ama tüm bunları hala sevgilisi varken yaptı. Falcıların söylediği hep ayrılacak araları iyi değil laflarına binaen de hala aralarının iyi olduğunu ayrılma gibi bir durum olmadığını gördüm.Hayatimda biri var, ciddi iliski falan diye kendimi dedi yuzune mi dedi? Sevgilisi varken eski sevgilisinin resmini begenemek sonra gelip bunlari soylemesi cok buyuk saygisizlik. Umarim karsina daha hayirli kisilet cikar.
Şimdi sen olayları belki dışardan göremediğin için bu kadar umutsuzsun. Ama bir erkek ya da bir insan eğer birini gerçekten seviyorsa ve numarasını engellemişse tekrar engeli kaldırıp senin fotolarını beğenmez. Aklındasın demek ki. Bence eski sevgilisini çok sevmiyor hissi verdi bana davranışları.. sen yine de gönlünü ferah tut..O benim sevgilim değildi, ama sevgili boyutundaydı görüşmemiz, adı konulmamış diyebiliriz. Aramıza soğukluk girdi görüşmedik o süre içinde eski sevgilisiyle barışmış ben de iletişimimi kestim. Numarasını sildim, o da silmemi hazmedemedi beni engellemiş sonra engel kaldırdı , tekrar iletişimde bulundu en son da fotomu beğendi ama tüm bunları hala sevgilisi varken yaptı. Falcıların söylediği hep ayrılacak araları iyi değil laflarına binaen de hala aralarının iyi olduğunu ayrılma gibi bir durum olmadığını gördüm.
Elfin ilk fal attığımda eskilerden biri diye kızı bildi . Ki dediği gibi doğru eski sevgilisi. Benim engelli olduğumu da bildi o engeller kalkacak dedi ve dediği gibi de kalktı sen hiç bişey yapma bekle o sana eskisinden daha çok isteyerek gelecek dedi. Mutlular mı bilemem evlilik istemiyorum dedi ama hala birlikteler gelecek ne gösterir bilemem bi ay önce fal attığımda araları kötü son demlerindeler kadının ısrarıyla ayakta duruyor ama kasım ayı geçmeden ayrıldıklarını duyacaksın dedi . Aralık ayındayız hala birlikte olduklarını duydum.Canım öncelikle çok üzüldüm, en kötüsü hayal kırıklığı bunun acısı geçmiyor. Peki Elfin hayatında biri olduğunu bile bilemedi mi? Mutlu olduğklarını nereden biliyorsun belli olmaz dışarıdan göründüğü veya gösterildiği gibi değildir genelde
Elfin bende de Kasim sonu bir sey olacak dedi ve Aralik sonu daha onun dedigi olay olmadi. Bence tarih konusunda iyi degil, hatta Katinanin tarih vermedigini yazmis hisleriyle belirttigini soylemis bence hisleriyle de tarih vermemeli cunku cok yakin tarihler disinda pek tutturamadigini dusunuyorum. Eger anlik durumda aralari kotu ve kizin israriyla devam ediyor diyorsa dogrudur diyorum. Bende anda hic bir sekilde yanilmadi, teyit edebilecegim bildigim seylerden boyle soyluyorum. Ayrica iliskisi cok iyi olsaydi sana umit vermek istemez, engelini kaldirmaz veya resmini begenmezdi bence.Elfin ilk fal attığımda eskilerden biri diye kızı bildi . Ki dediği gibi doğru eski sevgilisi. Benim engelli olduğumu da bildi o engeller kalkacak dedi ve dediği gibi de kalktı sen hiç bişey yapma bekle o sana eskisinden daha çok isteyerek gelecek dedi. Mutlular mı bilemem evlilik istemiyorum dedi ama hala birlikteler gelecek ne gösterir bilemem bi ay önce fal attığımda araları kötü son demlerindeler kadının ısrarıyla ayakta duruyor ama kasım ayı geçmeden ayrıldıklarını duyacaksın dedi . Aralık ayındayız hala birlikte olduklarını duydum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?