- 26 Ekim 2015
- 574
- 1.204
- 113
- 38
Zaman sadece yaşayıp görücez.Elfin bende de Kasim sonu bir sey olacak dedi ve Aralik sonu daha onun dedigi olay olmadi. Bence tarih konusunda iyi degil, hatta Katinanin tarih vermedigini yazmis hisleriyle belirttigini soylemis bence hisleriyle de tarih vermemeli cunku cok yakin tarihler disinda pek tutturamadigini dusunuyorum. Eger anlik durumda aralari kotu ve kizin israriyla devam ediyor diyorsa dogrudur diyorum. Bende anda hic bir sekilde yanilmadi, teyit edebilecegim bildigim seylerden boyle soyluyorum. Ayrica iliskisi cok iyi olsaydi sana umit vermek istemez, engelini kaldirmaz veya resmini begenmezdi bence.
Kesinlikle, beklemek cok zor olsa da... Falcilarin soylediklerine icten ice cok inansak da beklentiye cok kapilamdan, isini kis tutunca yaz gelince gercekten seviniyor insan. Ben kolay kolay umitsizlige kapilmiyorum, 5 dakikada bile nelerin degistigini, hayatta birden bire her seyin oldugunu cok gordum, kapilar birden oyle aciliyor ki insan sasiriyor. Hatta boyle olacagina inancin tam oldugunda hayat da daha guzel surprizler getiriyor.Zaman sadece yaşayıp görücez.
O erkek de sıkıntı var işte. O erkek sadece erkek adamlık vasfı yok. Allah böylelerinden hepimizi korusun. Zamana bıraktım neler yaşanacak görücem. Hayat süprizlerle dolu tek istediğim sevmek ve sevilmek a kişisi olmaz b kişisi olur. Kimle mutlu olucaksak yüreğimize onlar gelsin.Şimdi sen olayları belki dışardan göremediğin için bu kadar umutsuzsun. Ama bir erkek ya da bir insan eğer birini gerçekten seviyorsa ve numarasını engellemişse tekrar engeli kaldırıp senin fotolarını beğenmez. Aklındasın demek ki. Bence eski sevgilisini çok sevmiyor hissi verdi bana davranışları.. sen yine de gönlünü ferah tut..
merkür müdür ne haltsa hepimize aynı an da aynı oyunları oynuyor sanırım. Hatırlarsanız 4 aralık da bi çok kişi adım aldığını yazmıştı şimdi de patladı diye olumsuz gelişmelerle geliyoruz. Buarada bahsettiğin kişi Efsun Aksoy olabilir mi?canlarım bunu yazmayı size bir borç bilirim. hepimiz farklı kşiler için farklı nedenlerden üzülüyoruz. size şunu söylemeliyim kii tüm falcılar dun itibariyle patladı. hangisinin tarih olarak ne zaman verdiğini hatırlamıorum ama hepsinin ortak söylediği dönecek çok pişmandı. fakat dün çok başka şeyler öğrendim. ve bu öğrendiğim şeyler üzerine x kişiye mesaj ben attım. yani adımı ben attım. ve barıştık mı hayır belkide birdaha hiç barışmayacağız ama hiçbir falcı dün yaşadığım durumu bilemedi. ne elfin ne geysu ne chitra ne de diğerleri. hatta şunu söyleyebilirim ki anlık duurmda bildi dediğim kişilerin bile dedikleri yalan dolan olduğunu düşünüyorum artık çünkü anlık durum hiç de öyle değilmiş. düşündüğüm gibi yani. size şunu söyleyebilirimki aslında bu durumu önemsemediğim bir falcı söyledi ama kimdi hiç hatırlamıyorum. hiç ihtimal vermemiştim. ama yaşadım. ve sallayıp tutacağı bir şey de değildi. üstelik soru kısmında bunu tekrar etti. ona soru kısmında böyle bişey mümkün olamaz eminmisiniz dediğimde eminim aynen böyle olacak demişti. geri vites de yapmadı yani. benim buraya yazdıklarımı okuyanlar bilir. ben gelecekle ilgili söyledikleri hiçbirşeyi önemsedim. hepsine kulak tıkadım ama bu falcı her kimse bildi herşeyi. inanın çok düşündüm kim olduğunu ama bulamıyorum. tek hatırladığım yazılı baktığı ve binnazda olduğu. eğer o kişinin kim olduğunu anımsayabilirsem yazarım. ama birdaha hiçbirine gitmek istemiyorum. bu yüzden siz siz olun anlık durumdan emin olmadan karşı taraftan teyit etmeden faldan etkilenmeyin. ve kesinlikle hayatınızı bunlara göre yönlendirmeyin.
hayır efsun aksoy değildi. aralarından biriydi dediğim falcılar şunlar ama hangisiydi bilmiorum;merkür müdür ne haltsa hepimize aynı an da aynı oyunları oynuyor sanırım. Hatırlarsanız 4 aralık da bi çok kişi adım aldığını yazmıştı şimdi de patladı diye olumsuz gelişmelerle geliyoruz. Buarada bahsettiğin kişi Efsun Aksoy olabilir mi?
Ben o kadına yazın baktırmıştım yorumunu çok beğenmiştim an da çok iyi gibiydi. hatırladığım kadarıyla o da her şeyin yoluna gireceğini söylemişti ama durum ortada:)Birşey sormak istiyorum. Bu gelecek deyipte gelmeyenler arkadaşlarımın yorumcularında arnisa Bahadır var mıydı? Yani onun öngörülerine inanıyorum ben. Onun da bilemediği ya da yanlış yönlendirdiği oldu mu acaba?
Fallarına bakma ihtimalin yok mu?hayır efsun aksoy değildi. aralarından biriydi dediğim falcılar şunlar ama hangisiydi bilmiorum;
hülya demir, meltem yıldırım, doğa dan , asude ışık, dilşah füsun. bunlardan biriydi ama kimdi hiç hatırlamıyorum ne yazık ki.
Fallarini sildiysen Binnaz yonetiminde sorabilirsin gonderiyorlar gerihayır efsun aksoy değildi. aralarından biriydi dediğim falcılar şunlar ama hangisiydi bilmiorum;
hülya demir, meltem yıldırım, doğa dan , asude ışık, dilşah füsun. bunlardan biriydi ama kimdi hiç hatırlamıyorum ne yazık ki.
Hepimiz ayni donemlerde uzulduk sanki ama bunlarda gececek insallah yuregini ferah tut bir gun hak ettigimiz guzellikleri yasayacagiz sadece zaman lazim...canlarım bunu yazmayı size bir borç bilirim. hepimiz farklı kşiler için farklı nedenlerden üzülüyoruz. size şunu söylemeliyim kii tüm falcılar dun itibariyle patladı. hangisinin tarih olarak ne zaman verdiğini hatırlamıorum ama hepsinin ortak söylediği dönecek çok pişmandı. fakat dün çok başka şeyler öğrendim. ve bu öğrendiğim şeyler üzerine x kişiye mesaj ben attım. yani adımı ben attım. ve barıştık mı hayır belkide birdaha hiç barışmayacağız ama hiçbir falcı dün yaşadığım durumu bilemedi. ne elfin ne geysu ne chitra ne de diğerleri. hatta şunu söyleyebilirim ki anlık duurmda bildi dediğim kişilerin bile dedikleri yalan dolan olduğunu düşünüyorum artık çünkü anlık durum hiç de öyle değilmiş. düşündüğüm gibi yani. size şunu söyleyebilirimki aslında bu durumu önemsemediğim bir falcı söyledi ama kimdi hiç hatırlamıyorum. hiç ihtimal vermemiştim. ama yaşadım. ve sallayıp tutacağı bir şey de değildi. üstelik soru kısmında bunu tekrar etti. ona soru kısmında böyle bişey mümkün olamaz eminmisiniz dediğimde eminim aynen böyle olacak demişti. geri vites de yapmadı yani. benim buraya yazdıklarımı okuyanlar bilir. ben gelecekle ilgili söyledikleri hiçbirşeyi önemsedim. hepsine kulak tıkadım ama bu falcı her kimse bildi herşeyi. inanın çok düşündüm kim olduğunu ama bulamıyorum. tek hatırladığım yazılı baktığı ve binnazda olduğu. eğer o kişinin kim olduğunu anımsayabilirsem yazarım. ama birdaha hiçbirine gitmek istemiyorum. bu yüzden siz siz olun anlık durumdan emin olmadan karşı taraftan teyit etmeden faldan etkilenmeyin. ve kesinlikle hayatınızı bunlara göre yönlendirmeyin.
ne yazıkki siliyodum ben kalan bi kaç kişi vardı onlar da değil.Fallarına bakma ihtimalin yok mu?
daha önce istemiştim sistemden sildiğim için yollayamıyorlarmış ne yazık kiFallarini sildiysen Binnaz yonetiminde sorabilirsin gonderiyorlar geri
yok canım o değildi. çünkü soru kısmında da bu konuyu sorgulamştım. ama o kişi de ısrarla hayır böyle olacak demişti. melek yıldız a soru kısmında ise sitem ettim . saçma sapan genel fal bakıosunz diye. yani o da değildi eminimMelek yıldız değildi di mi canım çünkü sen ondan da memnun kalmamıştın
canlarım bu arada ben hayatında biri olduğunu filan öğrenmedim. çoğunuz bunu anlamış olabilirsiniz. ben onun kendini suçladığını pişman olduğunu düşünürken o beni suçluomuş. benim dün öğrendiğim bu. bunu da yakın arkadaşıma söylemiş. yani ben hiç ihtmal vermezdim böyle bir şeye yani beni suçladığına kendini haklı gördüğüne filan. ama öyleymiş. bu dediğim falcı da bunu söylemişti bana. bir bayan arkadasından bişey duyup onunla iletişime gececeksin demişti. ben de soru kısmında emin misiniz böyle bişey olamaz diye düşünüorum çünkü ilişkimizde onun tek haklı yönü yoktu demiştim. o da bana eminim şuan seni suçluo vicdanı rahat. sen duydugun sey her neyse onunla iletişime gececeksin. demişti. ama diğer neler yazmıştı etmişti hiçç hiçç hatırlamıorum. keşke hatırlasam. hatta bu arkadaşımın tipini de tarif etmişti ben o zaman da gözüme arkadaşımı getirmiştim ama ne alaka demiştim bunlar konuşcaklar da ne alaka yani dememek lazımmış:)Hepimiz ayni donemlerde uzulduk sanki ama bunlarda gececek insallah yuregini ferah tut bir gun hak ettigimiz guzellikleri yasayacagiz sadece zaman lazim...
Doğa dan'ı beğenmiştin sanki belki o olabilir.ne yazıkki siliyodum ben kalan bi kaç kişi vardı onlar da değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?