Binnaz Abla

Zaman sadece yaşayıp görücez.

Zaman sadece yaşayıp görücez.
Kesinlikle, beklemek cok zor olsa da... Falcilarin soylediklerine icten ice cok inansak da beklentiye cok kapilamdan, isini kis tutunca yaz gelince gercekten seviniyor insan. Ben kolay kolay umitsizlige kapilmiyorum, 5 dakikada bile nelerin degistigini, hayatta birden bire her seyin oldugunu cok gordum, kapilar birden oyle aciliyor ki insan sasiriyor. Hatta boyle olacagina inancin tam oldugunda hayat da daha guzel surprizler getiriyor.

Destekleriniz için hepinize çok teşekkür ederim. İnsan bazen hiç tanımadığı insanlara anlatıp onların tek bir kelimesiyle içini rahatlatabiliyormuş. Bazen kör kuyulara düşmüş hiç çıkamıycak gibi hissedip nefesimizin kesildiği yer oluyor ama hepsi geçiyor yine geçicek neden geçmesin ki.? Hayat süprizlerle dolu kimler geldi kimler geçti , bi daha hiç sevmeyecekmişiz gibi sanıyoruz ama seviyoruz hep öyle oldu yine olacak inşallah. İyi şeylerin olacağına inancınızı yitirmeyin her zaman kendim için duam hakettiğimi yaşat Allahım ne eksiği ne de fazlasında gözüm yok diye dua ederim ve inanıyorum hakettiğimi yaşıycam siz de inanın o güzel yürekler bir gün gülecek.

o zamansa ne yapalım Can Yücel'in dediği gibi ;

Bir gün kaldığın yerden başlayacaksın
Biri seni bulacak..
Önce korkacaksın eski acılara yakalanmaktan
Biraz ürkeceksin!
Ne kadar dirensen de nafile..
İnsansın sonuçta, seveceksin..
Eski acılara bakıp da küsme sevdalara..
Gâvura kızıp da oruç bozulmaz!
Sök at kafandan acaba'ları.!
Bir kemik aynı yerden iki defa kırılmaz..

hepimiz sevmeyi sevilmeyi aşkı yaşamayı içten mutluluğu hakediyoruz

O erkek de sıkıntı var işte. O erkek sadece erkek adamlık vasfı yok. Allah böylelerinden hepimizi korusun. Zamana bıraktım neler yaşanacak görücem. Hayat süprizlerle dolu tek istediğim sevmek ve sevilmek a kişisi olmaz b kişisi olur. Kimle mutlu olucaksak yüreğimize onlar gelsin.

canlarım bunu yazmayı size bir borç bilirim. hepimiz farklı kşiler için farklı nedenlerden üzülüyoruz. size şunu söylemeliyim kii tüm falcılar dun itibariyle patladı. hangisinin tarih olarak ne zaman verdiğini hatırlamıorum ama hepsinin ortak söylediği dönecek çok pişmandı. fakat dün çok başka şeyler öğrendim. ve bu öğrendiğim şeyler üzerine x kişiye mesaj ben attım. yani adımı ben attım. ve barıştık mı hayır belkide birdaha hiç barışmayacağız ama hiçbir falcı dün yaşadığım durumu bilemedi. ne elfin ne geysu ne chitra ne de diğerleri. hatta şunu söyleyebilirim ki anlık duurmda bildi dediğim kişilerin bile dedikleri yalan dolan olduğunu düşünüyorum artık çünkü anlık durum hiç de öyle değilmiş. düşündüğüm gibi yani. size şunu söyleyebilirimki aslında bu durumu önemsemediğim bir falcı söyledi ama kimdi hiç hatırlamıyorum. hiç ihtimal vermemiştim. ama yaşadım. ve sallayıp tutacağı bir şey de değildi. üstelik soru kısmında bunu tekrar etti. ona soru kısmında böyle bişey mümkün olamaz eminmisiniz dediğimde eminim aynen böyle olacak demişti. geri vites de yapmadı yani. benim buraya yazdıklarımı okuyanlar bilir. ben gelecekle ilgili söyledikleri hiçbirşeyi önemsedim. hepsine kulak tıkadım ama bu falcı her kimse bildi herşeyi. inanın çok düşündüm kim olduğunu ama bulamıyorum. tek hatırladığım yazılı baktığı ve binnazda olduğu. eğer o kişinin kim olduğunu anımsayabilirsem yazarım. ama birdaha hiçbirine gitmek istemiyorum. bu yüzden siz siz olun anlık durumdan emin olmadan karşı taraftan teyit etmeden faldan etkilenmeyin. ve kesinlikle hayatınızı bunlara göre yönlendirmeyin.

merkür müdür ne haltsa hepimize aynı an da aynı oyunları oynuyor sanırım. Hatırlarsanız 4 aralık da bi çok kişi adım aldığını yazmıştı şimdi de patladı diye olumsuz gelişmelerle geliyoruz. Buarada bahsettiğin kişi Efsun Aksoy olabilir mi?

hayır efsun aksoy değildi. aralarından biriydi dediğim falcılar şunlar ama hangisiydi bilmiorum;
hülya demir, meltem yıldırım, doğa dan , asude ışık, dilşah füsun. bunlardan biriydi ama kimdi hiç hatırlamıyorum ne yazık ki.

Birşey sormak istiyorum. Bu gelecek deyipte gelmeyenler arkadaşlarımın yorumcularında arnisa Bahadır var mıydı? Yani onun öngörülerine inanıyorum ben. Onun da bilemediği ya da yanlış yönlendirdiği oldu mu acaba?

Ben o kadına yazın baktırmıştım yorumunu çok beğenmiştim an da çok iyi gibiydi. hatırladığım kadarıyla o da her şeyin yoluna gireceğini söylemişti ama durum ortada:)

Fallarına bakma ihtimalin yok mu?

Fallarini sildiysen Binnaz yonetiminde sorabilirsin gonderiyorlar geri

Sanal fallara artık bende inanmıyorum! Sorduğumuz soru üzerinden hikaye yazıyorlar bence ha anlık durumda bilen yokmu evet geysu mesela yada nakta ama sonuç foss... Bir telefonla birde yüz yüze baktırdığım fallar vardı onlar herşeyi bildi. Aklımdaki kişi ile yaşayacaklarımı, iş yeri değişikliği yaşayacağımı ki o zamanlar hiç ihtimal vermemiştim ama şu an geldiğim nokta gerçekten de öyle. Mesela ikisi de vade vermedi bana birisine geçen sene kasımda baktırmıştım ve şimdi gercekleşiyor belki de beklentiye girmek öteliyor olayları çok takılmadan hayatına devam etmek lazım ve dün bir dizi de duydum KABULLENMEK EN BÜYÜK İLAÇTIR diye. Hakkaten de öyle. Bunu söylemek bana düşmez belki ama inanın kimse için değmiyor. Gerçekten seven gerçekten isteyen bir şekilde yolunu bulup sizinle oluyor. Allah güzel kalplerinize göre versin herşeyi ve gerçekten yaşadıklarınıza değecek insanlar çıkarsın karşınıza.

Hepimiz ayni donemlerde uzulduk sanki ama bunlarda gececek insallah yuregini ferah tut bir gun hak ettigimiz guzellikleri yasayacagiz sadece zaman lazim...

Melek yıldız değildi di mi canım çünkü sen ondan da memnun kalmamıştın
yok canım o değildi. çünkü soru kısmında da bu konuyu sorgulamştım. ama o kişi de ısrarla hayır böyle olacak demişti. melek yıldız a soru kısmında ise sitem ettim . saçma sapan genel fal bakıosunz diye. yani o da değildi eminim

Hepimiz ayni donemlerde uzulduk sanki ama bunlarda gececek insallah yuregini ferah tut bir gun hak ettigimiz guzellikleri yasayacagiz sadece zaman lazim...
canlarım bu arada ben hayatında biri olduğunu filan öğrenmedim. çoğunuz bunu anlamış olabilirsiniz. ben onun kendini suçladığını pişman olduğunu düşünürken o beni suçluomuş. benim dün öğrendiğim bu. bunu da yakın arkadaşıma söylemiş. yani ben hiç ihtmal vermezdim böyle bir şeye yani beni suçladığına kendini haklı gördüğüne filan. ama öyleymiş. bu dediğim falcı da bunu söylemişti bana. bir bayan arkadasından bişey duyup onunla iletişime gececeksin demişti. ben de soru kısmında emin misiniz böyle bişey olamaz diye düşünüorum çünkü ilişkimizde onun tek haklı yönü yoktu demiştim. o da bana eminim şuan seni suçluo vicdanı rahat. sen duydugun sey her neyse onunla iletişime gececeksin. demişti. ama diğer neler yazmıştı etmişti hiçç hiçç hatırlamıorum. keşke hatırlasam. hatta bu arkadaşımın tipini de tarif etmişti ben o zaman da gözüme arkadaşımı getirmiştim ama ne alaka demiştim bunlar konuşcaklar da ne alaka yani dememek lazımmış:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…